Jump to content

ttasos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About ttasos

  • Ημ. Γέννησης 14/11/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ttasos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το αλάτι να φοβάσαι αλλιώς δεν θέλει τόση λεπτομέρεια. Εγώ το πλένω στη βρύση συχνά και βγάζει αυτή την ένδειξη. Μόλις στεγνώσει είναι μια χαρά. :D
  2. Είναι λογική η ένδειξη που σου έβγαλε. Ένα καλό ξέπλυμα να μην έχει αλμυρό νερό γιατί θα στο καταστρέψει (πλύσιμο κάτω από τη βρύση) και μόλις στεγνώσει θα λειτουργεί μια χαρά. ;) Για λόγους ασφαλείας δεν αφήνει το κινητό να φορτίσει μόλις εντοπίσει υγρασία. ;)
  3. Μια ερώτηση βρε παιδιά. Το "κλήσεις Wi-Fi" στην 8 υπάρχει και στις υπόλοιπες χώρες τώρα πια ή μόνο στην COS όπως στην 7 και περιμένουμε?
  4. Ναι. Πρέπει να βάλεις την Rom της Cosmote για το wifi calling. Παρόλα αυτά δεν θα σου βγάζει πουθενά το logo της cosmote εκτός απο 2-3 εφαρμογές της τις όποιες τις βρήκα τελικά και χρήσιμες.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να κατεβάσω rom και απο αλλού εκτός από samMobile αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει ένα link?
  6. ok ευχαριστώ πολύ παίδες :) Και να φανταστώ χωρίς να χρειαστεί να περάσω το home csc της κάθε ROM από αυτές σωστά?
  7. Αρχικά φορούσε μια Ιταλική branded και είχα περάσει μια unbranded ιταλική και ηταν όλα μια χαρά. Έπαιρνε αναβαθμίσεις κλπ αν και είχε σβηστεί το home csc από το samsung info. Τώρα που έβαλα την BTU δεν παίρνει την αναβάθμιση.
  8. Πέρασα την BTU ....DPLT με odin χωρίς Home csc. Γιατί δεν μου φέρνει την ποιο τελευταία BTU με αναβάθμιση? Μου λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη αλλά δεν είναι αυτή η τελευταία.
  9. Νομίζω με την εφαρμογή morelocale 2 θα κάνεις αυτό ακριβώς που ζητάς. Για δοκίμασε και πες μας...
  10. Blur photo editor Φτιάχνεις την φώτο που έχεις στην οθόνη κλειδώματος και την ορίζεις σαν αρχική.
  11. Παίδες μια ερώτηση. Έχω ένα LG G2 D802 της γυναίκας μου και ξαφνικά άρχισε να σέρνεται στην κυριολεξία. Του έκανα 3-4 φορές hard reset αλλά αυτό συνεχίζει το ίδιο. Δεν είναι φορτωμένο με εφαρμογές και ιδιαίτερα μετά τα reset. Ξαναπέρασα την μαμά rom αφού το σύνδεσα στο LG PC Suite και τίποτα. Δουλεύει κανονικά αλλά ΑΡΓΑ... Καμία ιδέα κανείς?
  12. Απο όσο γνωρίζω φίλε έχει απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία. Εγώ χρησιμοποιώ το Sync.Me για αυτή τη δουλειά και είναι άψογο. :)
  13. Έχω στα χέρια μου το edge εδώ και 3 ημέρες και έχω εντυπωσιαστεί με τις λειτουργίες της οθόνης edge. αν μπορείς πάρε το edge. ;)
  14. Έχω δοκιμάσει 3 tempered glass και όλα στην εφαρμογή τους ήταν χάλια. Τελικά με 1 μεμβράνη από το ebay πάμφθηνη έκανα την δουλειά μου και δεν φαίνεται κάν ότι υπάρχει. αν και για έναν χρόνο το κινητό χωρίς θήκη και κάθε μέρα στο τζίν δεν έχει το παραμικρό σημάδι. ;)
×
×
  • Create New...