Jump to content

kamilaris

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kamilaris

  • Ημ. Γέννησης 13/08/1971

kamilaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αλλο bug!οταν γεμισει η call list και παρεις ενα νουμερο ΔΕΝ σβηνει το παλαιοτερο για να φυλαξει το τελευταιο οπως κανουν ΟΛΑ τα κινητα αλλα απλα ΔΕΝ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ !!@#@@$@#$
  2. >*<<*<* οπου < δεξια η αριστερη κινηση του joystick :)
  3. @papi μετα απο αυτο που μου εγραψες παρατηρησα οτι τα πιο πολλα midi s ειναι ηδη στο full 127 αρα δεν γινεται να δυναμωσουν αλλο!αρα και στο 127 να ειναι δεν ειναι αρκετα δυνατα!
  4. εκανα πχ στο βεγγο αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα :'(
  5. παιδια ξερει κανενας με το PSM προγραμμα πως δυναμωνουμε την ενταση ενος midi ηχου?
  6. εγω οταν εχω το bluetooth always on η μπαταρια κραταει απο το πρωι μεχρι το βραδυ μονο!!!!!!κανονικα μου κραταει 3.5 μερες.
  7. πρεπει εκτος απο αυτο να πατησεις και το 9 για το Υ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 8 που ειναι το ελληνικο Υ!!! :blink:
  8. μακαρι να λυνοταν!τους εχω στειλει email μπας και ξυπνησουν καποτε :mad:
  9. εχεις δοκιμασει το πχ που ειπα με την λεξη "μυστικα" στη σελ 12?
  10. τελικα ρε παιδια εσεις τι κανετε με το τ9 οταν δεν εχει μια λεξη?την γραφετε με εθν.χαρακτηρες η πως εχετε λυσει το προβλημα που αναφερα στη σελ.12?
  11. πηγαινε phonebook>advanced>position list και βαλε με copy-paste στις θεσεις 2-9[η 1 ειναι για τον τηλεφωνητη ]τα speed dials που θελεις :)
  12. δεν εχει help!!![αν εχει που ειναι???]EDIT ενταξει καταλαβα τον χειρισμο.εκανα λαθος εγω.αλλα help παντως δεν υπαρχει!
  13. μηπως ξερει κανενας πως χειριζομαστε το παιχνιδι solytare?ξερω τους κανoνες αλλα οταν πχ κλικαρω πανω σε ενα φυλλο το σημαδευει αλλα δεν το μεταφερει εκει που θελω.any help?
  14. τελικα πηγα και εβαλα την R3C τωρα στην ευελπιδων και οχι στα κεντρικα .2 διαφορες >>> μετα τη συνταξη του sms βγαινει και η επιλογη "contacts" πρωτη οποτε γλυτωνουμε ενα κλικ παραπανω για να μπουμε στα contacts :). και τα παιχνιδια ειναι λιγο πιο γρηγορα....αυτα ...
  15. εγω πηρα τα κεντρικα εδω στην αθηνα και μου ειπαν οτι η τελευταια ειναι η R1L!πως γινεται και εχει βγει και αυτη που λες και δεν το ξερουν στα κεντρικα?εγω εχω το απλο οχι της vodaphone,εσυ?παιζει ρολο αυτο?
×
×
  • Create New...