Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Ερώτηση: Στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου αναφέρεται η μπαταρία Li-Po 750 mAh. Εμένα γιατί είναι 770mAh; Σε όλα τα κινητά είναι τελικά 770;

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

To manual (του Live) δεν αναφέρει τίποτε τέτοιο για εκδόσεις R1Axx (Ευρώπη) ...καθώς για R1Bxx (για Μ.Ανατολή/Ασία για Τ610 απλό -σε PDF μορφή) -που ήταν οι αρχικές διεθνώς (April-June 2003)

(Oπότε κάπου -κάτι έχετε μπερδευτεί.....)

Δεν ξέρω τι παίζει με το live. Το δικό μου πάντως που είναι κανονικό, έχει τη συγκεκριμένη λειτουργία με την R1A081. Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας περάσει να το δει και μόνος του..

Δηλ. λες ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ίδιων software R1A081 για τις 2 εκδόσεις του Τ610 -Είναι δυνατόν να βγάζουν software που "βγάζουν μάτια" με τόσο διαφορετικές λειτουργίες ,για το ίδιο μοντέλο συσκευής ? (και η Live να "υστερεί' ?)

1) Παρακάτω το manual του "απλού" Τ610 με R1Axx software...

http://lasyk.addr.com/myt610%20stuff/T610_UG_R4a_EN.zip

2)Νεότερο manual του "απλού" Τ610 -αναφέρεται μόνο η λειτουργία σαν φωτεινότητα με το joystic σαν tip -όχι όμως οι πλήρες λειτουργίες της κάμερας με R1L software -(με software R1Bxx -μάλλον όχι για Ευρώπη...)

http://news.scancom.co.uk/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=36

--Eνα τηλ. σε SE center θα λύσει οποιαδήποτε άλλη απορία , διότι ποιό νόημα εξάλλου θα είχε να αναφέρεται αυτή η λειτουργία και για την νέα version R1L ? (έτσι και αλλιώς είναι και καλύτερη σε πολλά άλλα...)

(PS.-Τα ίδια ισχύουν και για τις Live συσκευές εννοείται))

Αγνοείτε την τελευταία παραμετροποίηση της R1L έκδοσης, δηλ. τη ρύθμιση του ποσοστού χρώματος με κίνηση αριστερά δεξιά του joystick στη λειτουργία λήψης....

Ίσως αυτή η παραμετροποίηση της τελευταίας έκδοσης να δίνει μιά μικρή αρχική απόκλιση στις εικόνες των δύο εκδόσεων....

Πάντως μην το ψάχνετε και πολύ....και στις δύο εκδόσεις η εικόνα είναι απαρέδεκτη.....Για συγκρίνετέ την με του gd 87 και δείτε πόσο διαφέρει η νύκτα με την μέρα, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτού είναι ιδανική.... ;)

Παντως και εμενα που είναι εκδοση R1A081 εχει τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας της φωτογραφίας μέσω του ανοίγματος -κλεισίματος του διαφράγματος με πάνω-κάτω το joy.

Παντως η διαφορά στο χρώμα ήταν με τα αλλα Τ610 σημαντική και επαναλαμβάνω με ίδιες ρυθμίσεις στο contrast και από το κρυφό μενού. Σήμερα το πήγα στη SE και θα δούμε εαν ειναι θέμα software ή ελλατωμματική συσκευή.

Παντως το τηλεφωνο είναι αστέρι, για τα γούστα μου είναι λίγο ασχημούλι θα το προτιμούσα λίγο πιο καμπυλωτό αλλά είναι ότι καλύτερο και πληρέστερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Είχα και έχω δηλαδή ακόμα το GD87 η οθόνη είναι άπαικτη το ίδιο και η κάμερα σε σχέση όχι μόνο με το SE αλλά και με κάθε άλλο αυτό όμως δε το κάνει το καλύτερο κινητό της αγοράς. Το Τ610 παρολο που μειονεκτεί σε αυτό το τομέα ειναι πιο πλήρες σαν τηλέφωνο, πιο λειτουργικό και με καλύτερο value for money.

Ημουνα έτοιμος να παραγγείλω από έξω το NOKIA 7250i αλλά τελείως παρορμητικά προτίμησα τελευταία στιγμή το Τ610 για να αντικαστήσω κάποια στιγμή το μπλεδόντι του Τ39 αλλά και να γράφω μυνήματα όπως είχα συνηθίσει.

Αυτό που πραγματικά ήθελα όμως ήταν ένα μικρότερο P800 ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Αγνοείτε την τελευταία παραμετροποίηση της R1L έκδοσης, δηλ. τη ρύθμιση του ποσοστού χρώματος με κίνηση αριστερά δεξιά του joystick στη λειτουργία λήψης....

Ίσως αυτή η παραμετροποίηση της τελευταίας έκδοσης να δίνει μιά μικρή αρχική απόκλιση στις εικόνες των δύο εκδόσεων....

Πάντως μην το ψάχνετε και πολύ....και στις δύο εκδόσεις η εικόνα είναι απαρέδεκτη.....Για συγκρίνετέ την με του gd 87 και δείτε πόσο διαφέρει η νύκτα με την μέρα, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτού είναι ιδανική.... ;)

Μάλλον αυτό είναι περισσότερο ,και δεν γράφεται με έμφαση στη release info της SE...

Oσο για την εικόνα του Panasonic μόνο στην εμφάνιση στην συσκευή ,φαίνεται πολύ καλά (λόγω ΤFT-γυαλιστερά) -Σε PC μέτρια...

επίσης σύμφωνοι αλλά θα μπορούσε να είναι έστω όσο καλά είναι τα άλλα

εμένα πάντως δεν μου αρέσει καν για να έχω τις φώτο που βγάζει για την αναγνώρηση

προτιμώ να σκανάρω (του πιο δικούς μου που τους έχω σε φώτο) κανονικές (ή ήδη digital) φωτογραφίες και να του βάζω - αυτό κάνω δηλαδή και βλέπω όμορφα πρόσωπα όχι τον Φρανκενστάιν

---

NLS

ilogic.gr

E tote re gary na meinume oloi me to Ericsson 760 (Etsi de legotan auto to palio ericsson????)

Ef'oson exei ena extra axesuar (dig. camera) giati na mhn kanume sxolia panw se auto kai giati na mhn to sygkrinume me kinita pu exun ta idia features?

Λοιπόν πήρα το τηλέφωνο και ήταν θέμα software οπότε η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ. Βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί η σύγκριση γινόταν με συσκευή με ίδιο software R1A. Τέλος πάντων, φυσικά η αναβάθμιση έγινε σε live γιατί "δε γινόταν αλλιώς".

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος δουλέψει το handsetmanager της MA με μπλεδοντι και όχι με το καλώδιο το usb. To πρόγραμμα ψάχνει στην com5 ενώ το ΒΤ μπορεί να ορίσει όποια άλλη θύρα εκτός απο την com5 kai έτσι δεν έχει εποικοινωνία μαζί του.

Συγνώμη που μπορεί κάτι να έχασα αλλά με την αναβάθμιση σε R1L013 υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακού ζουμ?????

Γιατί πλέον στο δικό μου με την αναβάθμιση κάνει zoom in-zoom out :D

Αρχικό Μήνυμα από τον mobile-gr

Συγνώμη που μπορεί κάτι να έχασα αλλά με την αναβάθμιση σε R1L013 υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακού ζουμ?????

Γιατί πλέον στο δικό μου με την αναβάθμιση κάνει zoom in-zoom out :D

ναι όταν αλλάζεις ανάλυση είναι ΣΑΝ να κάνεις zoom

---

NLS

ilogic.gr

Εχεις δίκιο η αλλαγή της ανάλυσης ειναι απλώς τώρα γίνεται πολύ πιο εύκολα με το πάτημα του πλήκτρου 1.

Νομίζω όμως ότι τελικά αυτό είναι κανονικό ζουμ άλλωστε και στο gd87 ψηφιακό είναι δηλαδή με αλλαγή ανάλυσης, πως αλλιώς δηλαδή να γινόταν? ;)

1) με ίδια ανάλυση αλλά resize και κάποιους ψιλοκαλούς αλγόριθμους για να μην κάνει pixelization (κάποιο από τα κινητά πρέπει να το κάνει ήδη έτσι)

2) κανονικά με περιστρεφόμενο φακό zoom (ίσως το δούμε το 2004-5 σε κινητό - απλά για το μηχανισμό θα θέλει περισσότερο χώρο πίσω από τον φακό άρα μικρότερα ηλεκτρονικά) ...λογικά μαζί με επιτέλους πιο σοβαρές αναλύσεις για κάμερα τηλεφώνου (1-2-3MP - όταν οι "απλές" digital camera θα ξεκινάν από 5MP) και βέβαια σοβαρότερη μνήμη

---

NLS

ilogic.gr

Αρχικό Μήνυμα από τον NLS

1) με ίδια ανάλυση αλλά resize και κάποιους ψιλοκαλούς αλγόριθμους για να μην κάνει pixelization (κάποιο από τα κινητά πρέπει να το κάνει ήδη έτσι)

2) κανονικά με περιστρεφόμενο φακό zoom (ίσως το δούμε το 2004-5 σε κινητό - απλά για το μηχανισμό θα θέλει περισσότερο χώρο πίσω από τον φακό άρα μικρότερα ηλεκτρονικά) ...λογικά μαζί με επιτέλους πιο σοβαρές αναλύσεις για κάμερα τηλεφώνου (1-2-3MP - όταν οι "απλές" digital camera θα ξεκινάν από 5MP) και βέβαια σοβαρότερη μνήμη

PERISTREFOMENOS FAKOS ZOOM YPARXEI EDO KAI KANA XRONO STO SHARP POU MIAZEI ME TO PANASONIC GD87.

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.

Paides, eixa apofortisei teleiws ti bataria kai shmera to prwi otan phga na fortisw to kinito (afu to anoixa prwta) mu evgale 'TAXEIA FORTISI'. Einai taxyfortistis autos pu mas edwsan? Mhpws mamaei ligo tin bataria kai den tin fortizei kala? 'Nokia katastaseis' mu thymizei...

Den xerw an xanaekana to post, alla mporei kapoios na bei sto voda Live! menu kai na katevasei to puzzle bobble kai na mas to steilei??? Mono ekei to exw dei!

Αρχικό Μήνυμα από τον Gore

PERISTREFOMENOS FAKOS ZOOM YPARXEI EDO KAI KANA XRONO STO SHARP POU MIAZEI ME TO PANASONIC GD87.

σε ΠΟΙΟ sharp

το GX-10

μπα δεν νομίζω

για link παρακαλώ

προφανώς δεν κατάλαβες

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ (βίδωμα ξεβίδωμα) ώστε να κάνει zoom in/out

ΟΧΙ περιστρεφόμενος για να πέρνει την φάτσα σου ή τους άλλους

---

NLS

ilogic.gr

Αρχικό Μήνυμα από τον GiorgosH

(afu to anoixa prwta)

Αυτή ήταν η λέξη κλειδί.. ;)

Αν το είχες κλειστό δεν θα σου έδινε αυτό το μήνυμα.

Έχω ακούσει πως όταν είναι ανοικτό φορτίζει γρηγορότερα (από εκεί μάλλον βγήκε το "ταχεία φόρτιση"), αλλά δεν παίρνω και όρκο. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από τον GiorgosH

Den xerw an xanaekana to post, alla mporei kapoios na bei sto voda Live! menu kai na katevasei to puzzle bobble kai na mas to steilei??? Mono ekei to exw dei!

Giati den to brisko pou8ena to paixnidi!!!!!!!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

xerete mipos pws epitinxanete i "veltisti fortisi"?
Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

• The title was changed to Sony Ericsson T610i