Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνέχεια στο επισημασμένο thread για τα ΜΡ3 :)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι τέτοιο ψάχνω:

http://www.awmn.net/forum/attachments/p1010038_102.jpg

Μου είπαν ότι λέγεται Power Calculator Display, καμιά άλλη ονομασία;

Time is what keeps everything from happening at once.

Αγορασα ενα hd projector.Τωρα 8ελω να παιξω καποια HD clipakia η και ταινιες.Απο που αγοραζω player?...υπαρχουν ταινιεςσ σε HD format και αν ναι ειναι σε dvd?

Ena dvd ποσα κλιπακια χωραει μεσα περιπου?

ευχαριστω

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Το πόσα κλιπάκια χωράει ένα DVD, εξαρτάται από το μέγεθός τους...

Υπάρχουν WMV HD ντοκυμαντέρ σε DVD αλλά παίζουν μόνο σε PC.

HD players υπάρχουν, αλλά δεν είναι και πολύ διαδεδομένα. Αυτά που κυκλοφορούν είναι τα Snazzio και το Kiss 600. Έχω ένα που δεν το χρησιμοποιώ. Αν θέλεις, στείλε μου pm ;)

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Διαθέτω γύρω στα 200- euro για μια ψηφιακή.

Έχω δει τα εξής μοντέλα.

SONY DSC-S600

KODAK C643

HEWLETT PACKARD R818

SAMSUNG Set Digimax S600s

Η τελευταία μου αρέσει αρκετά.

Αγορασα προσφατα ενα DVD Player που εχει μεν Coaxial εξοδο αλλα δεν εχει απευθειας εξοδους για 5.1 ηχεια.Το παλιο player που ειχε αυτες τισ εξοδους το ειχα συνδεσει με ηχεια της Creative και επαιζε μια χαρα(οχι coaxial συνδεση).

Υπαρχει καποια λυση που να επιτρεπει να συνδεσω το νεο player με τα συγκεκριμενα ηχεια της Creative;

Το νεο εχει optical και coaxial εξοδο(0χι ομως αναλογικες 5.1.

Αγορασα προσφατα ενα DVD Player που εχει μεν Coaxial εξοδο αλλα δεν εχει απευθειας εξοδους για 5.1 ηχεια.Το παλιο player που ειχε αυτες τισ εξοδους το ειχα συνδεσει με ηχεια της Creative και επαιζε μια χαρα(οχι coaxial συνδεση).

Υπαρχει καποια λυση που να επιτρεπει να συνδεσω το νεο player με τα συγκεκριμενα ηχεια της Creative;

Το νεο εχει optical και coaxial εξοδο(0χι ομως αναλογικες 5.1.

Πλέον οι εταιρίες αρχίζουν και αφήνουν πίσω τους τις αναλογικές εξόδους και χρησιμοποιούν όσο περνάει ο καιρός περισσότερο τις ψηφιακές.Και πόσο μάλλον στα οικιακά DVD Players που πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Home Cinema.

Από ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις τα ηχεία 5.1 από υπολογιστή.Με τα DVD που έχεις όμως δεν μπορούν να συνδεθούν αφού δεν έχει αναλογική έξοδο και δεν νομίζω να υπάρχει adaptor να σου κάνει την αλλαγή που ζητάς.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ για αυτό αγόρασα μια κάρτα ήχου 5.1 στον υπολογιστή να κάνω τη δουλεία μου και άφησα το DVD.

Τώρα δεν ξέρω αν ψάξεις σε κάποια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρκών μήοως βρεις κάποιον adaptor να κάνεις τη δουλεία σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον χρειάζεσαι κάτι σαν το Creative DDTS-100
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Και δεν αναφέρομαι στις συσκευές που είναι πάρα πολύ καλές αλλά

στην ελληνική ''αντιπροσωπία'' ο θεός να την κάνει της Iriver Digimania Hellas

(http://www.digimania.gr).

Να σας περιγράψω τον Γολγοθά μου:

26 Ιουνίου πάω στο Πλαίσιο και αφήνω το Η10 για να στείλουν στην

αντιπροσωπία....

Περνάν οι μέρες έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνα και στο Πλαίσιο και στην

''αντιπροσωπία'' και στις αρχές μου έλεγαν ότι είναι σε αναμονή για να

μπει στο service, μετά μου είπαν ότι μπήκε στο service και πριν καμιά

βδομάδα μου έλεγαν ότι θα γίνει αντικατάσταση της συσκευής όλα καλά.

Μέχρι χθες που τηλεφώνησε ο υπάλληλος του Πλαισίου κατά τις 4 από μεσημέρι στην ''αντιπροσωπία'' και το σήκωσε μια ''κοπέλα'' η οποία με απίστευτο θράσος, ειρωνεία και ένα περίεργο ''τουπέ'' απάντησε ότι σας έχουμε ενημερώσει από καιρό ότι (εδώ είναι το ζουμί)

Έχει καεί το τροφοδοτικό της συσκευής από αλλαγή της τάσης του ρεύματος

ή από λάθος του φορτιστή και θέλει 140 ευρώ για να επισκευαστεί και δεν

καλύπτεται από την εγγύηση... Παρόλα αυτά ο χρήστης δεν έχει καμία απολύτως υπαιτιότητα...

Παίρνω σήμερα το πρωί και ευτυχώς το σηκώνει άντρας γιατί οι γυναίκες της

αντιπροσωπίας είναι εντελώς άσχετες!!! Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό παράξενο για την ''αντιπροσωπία'' και μου τα εξήγησε και του είπα ότι θα

απευθυνθώ στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπία της Iriver.

Για παιδιά αυτό ποτέ ξανά Iriver και επαναλαμβάνω όχι για την ποιότητα

των συσκευών αλλά για την τρισάθλια ''αντιπροσωπία'' τους...

ΥΣ:Γνωρίζω ότι υπάρχει thread για το service της Iriver όπως και thread για

mp3 player, ήθελα να κάνω ένα ξεχωριστώ για να διαβαστεί από όσο γίνεται περισσότερα άτομα, ευχαριστώ πολύ,

Μάνος

ΥΣ2: Μπορεί κάποιος να αλλάξει τον τίτλο και από Digimanis να λέει Digimania; Ευχαριστώ

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Paidia ekbebw s.o.s!eime katoxos enos i-river h140 k thelo na mathw an yparxei h dynatothta allagis batarias!exw epikoinwnish me thn antiprosopeia(o theos na thn kanei...)panw apo 5 fores, exw ypovalei to erwthma alla to mono pou lamvanw eine plhrhs adiaforia...!an mporouse kapoios na me voithhsei tha to ektimousa apistefta

Paidia ekbebw s.o.s!eime katoxos enos i-river h140 k thelo na mathw an yparxei h dynatothta allagis batarias!exw epikoinwnish me thn antiprosopeia(o theos na thn kanei...)panw apo 5 fores, exw ypovalei to erwthma alla to mono pou lamvanw eine plhrhs adiaforia...!an mporouse kapoios na me voithhsei tha to ektimousa apistefta

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Η ''αντιπροσωπία'' της Iriver είναι για τα μπάζα προσβάλω και τα μπάζα:mad: :mad: :mad:

Μπορείς να κοιτάξεις σε αυτό το ''Iriver'' forum δεν είναι official forum

αλλά μπορείς να ρωτήσεις εκεί θα ξέρουν σίγουρα.

Το λίνκ είναι http://www.misticriver.net

Εύχομαι να βρεις άκρη...

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Η ''αντιπροσωπία'' της Iriver είναι για τα μπάζα προσβάλω και τα μπάζα:mad: :mad: :mad:

Μπορείς να κοιτάξεις σε αυτό το ''Iriver'' forum δεν είναι official forum

αλλά μπορείς να ρωτήσεις εκεί θα ξέρουν σίγουρα.

Το λίνκ είναι http://www.misticriver.net

Εύχομαι να βρεις άκρη...

efxaristw poli file mou gia thn amesi apanthsh!kserw pws yparxoun oi katalhles bataries gia to ihp140 sto eborio apla den kserw pou na apefthinthw..twra mwlis ekanan register sto forum...gia na doume ti tha doume...tnx k pali...

efxaristw poli file mou gia thn amesi apanthsh!kserw pws yparxoun oi katalhles bataries gia to ihp140 sto eborio apla den kserw pou na apefthinthw..twra mwlis ekanan register sto forum...gia na doume ti tha doume...tnx k pali...

Δεν το έχω δει καθόλου το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά δεν έχω ιδέα

από μπαταρίες μιας και το Η10 που είχα είχε μία αποσπόμενη που μπορούσες

να την βρεις σχεδόν παντού.

Ελπίζω να βρεις λύση...

Αγόρασα σήμερα το Siemens C450 μέχρι στιγμής πολύ καλό !!!

Αγορασα ένα καινουριο μοντέλο της Siemens το Gigaset C450 IP. Η διαφορα του απο το C450 είναι ότι κάνει κλίσεις και μεσω voip. Αλλα ακομα προσπαθώ να το ρυθμίσω.. :mad:

Δεν το έχω δει καθόλου το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά δεν έχω ιδέα

από μπαταρίες μιας και το Η10 που είχα είχε μία αποσπόμενη που μπορούσες

να την βρεις σχεδόν παντού.

Ελπίζω να βρεις λύση...

epitelous eida fws!to forum periexei analitikes plirofories gia ton tropo allagis ths batarias...to thema twra eine na vrw thn bataria...toulaxiston omws kserw pws ginete...se efxaristo poli file mou...

epitelous eida fws!to forum periexei analitikes plirofories gia ton tropo allagis ths batarias...to thema twra eine na vrw thn bataria...toulaxiston omws kserw pws ginete...se efxaristo poli file mou...

Το ήξερα ότι όλο και κάτι θα έβρισκες εκεί είναι ψαγμένα τα παιδιά εκεί,

εύχομαι να βρεις μπαταρία...

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους.. ψάχνω ασύρματο τηλέφωνο που να έχει υποδοχή για να παίρνει Handsfree..

Έχει κανείς κανένα μοντέλο υπόψη του;

Ευχαριστώ!

καλησπερα παιδια.ηθελα να ρωτησω το εξης..εχασα το κινητο μου ενα sek800 η για την ακριβεια μου το κλεψανε.μενω κυπρο.πηγα και το δηλωσα στην αστυνομια.υπαρχει περιπτωση αν λειτουργησει το κινητο μου με αλλη καρτα να το βρουν απο την cyta και να μαθω ποιος ηταν ο ελαφροχερης????μιλαω παντα για κυπρο ετσι οχι για ελλαδα....οποιος γνωριζει ας βοηθησει...ευχαριστω..

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

file mou apo oti ksero i CYTA den exi kanena systima entopismou kliseon apo kinita(ennoo den mpori na eleksi apo pio IMEI ginete i klisi)....mpori na to vri an aftos pou to eklepse pire tilefono me ton ari8mo sou(karta sim diki sou)

i astynomia apla exontas to katagrammeno sta arxeia tis ama vri arketa kinita klemmena 8a eleksi an 1 apo afta ISOS ine to diko sou.

SYMVOULI MOU: An to exases se kapio magazi mila stin diefthinsi kai elekse pioi itan konta AN AFTO GINETE. An den gini tpt oute se afti tin periptosi tote klapse to kinito sou kai pigene agorase kainourgio

lipamai pragmatika

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

file mou apo oti ksero i CYTA den exi kanena systima entopismou kliseon apo kinita(ennoo den mpori na eleksi apo pio IMEI ginete i klisi)....mpori na to vri an aftos pou to eklepse pire tilefono me ton ari8mo sou(karta sim diki sou)

i astynomia apla exontas to katagrammeno sta arxeia tis ama vri arketa kinita klemmena 8a eleksi an 1 apo afta ISOS ine to diko sou.

SYMVOULI MOU: An to exases se kapio magazi mila stin diefthinsi kai elekse pioi itan konta AN AFTO GINETE. An den gini tpt oute se afti tin periptosi tote klapse to kinito sou kai pigene agorase kainourgio

lipamai pragmatika

an kai disaresta ta nea sou thanx bro!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Παιδια αυτο εχει ενα switch box απο το οποιο μπορεις να κανεις input απο το pc. Αν κανεις input απο το pc και μετα output σε ενα hometheater ποιο θα κανει το decoding το decoder ή η soundcard στο pc; Μπορεις να μεταφερεις uncompressed (not decoded) ηχο απο την soundcard σε καποιο external decoder μεσω των τριων audio jacks (αυτο απαντα την προηγουμενη ερωτηση) ή μονο μεσω digital optical γινεται αυτο; Αυτη ειναι μια μεγαλη απορια που εχω πιστεψτε το ή οχι!!! :p

Προφανώς το σωστότερο ποστ σου ήταν αυτό που έκανες στο Sony Ericsson forum ένα λεπτό μετά από αυτό εδώ... οπότε και τις απαντήσεις πρέπει να τις βρεις εκεί και όχι εδώ......

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147689

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned