Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα και χρονια πολλα. θελω να αγορασω ενα ν95 8gb καινουριο κλειστο στο κουτι του αλλα θελω να ειναι ελληνικο δηλαδη με ελληνικο πληκτρολογιο επειδη οπου εχω παει μου λενε οτι εχει τελειωσει μηπως ξερει κανενας καποιο καταστημα που να μπορω να το βρω

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.targetsales.gr/mobiles.aspx

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Και 'γω την πάτησα με τους χάρτες ovi ή άλλως maps 3 και αναγκάσθηκα να επανεγκαταστήσω το λογισμικό του τηλεφώνου. Αν έχεις προνοήσει και έχεις κρατήσει κάποιο πλήρες αντίγραφο ασφαλείας στην εσωτερική μνήμη, αυτή είναι μια εναλλακτική λύση...

Τελικά ovi maps λειτουργούν κανονικά!

Εκανα factory reset και μετά εγκατέστησα το Garmin πάλι (καπως μπελαλίδικο) γιατί μου έβγαζε ότι είναι δοκιμαστική έκδοση. Τώρα φαίνεται να λειτουργεί και πάλι κανονικά (5.00.50 έκδοση).

Καλησπέρα και Χρονια Πολλά!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Ν95 8GB! Πρόσφατα μετά απο πτώση του τηλεφώνου αλλάχτηκε η οθόνη από την Nokia. Όταν το ξαναπήρα φόρτωσα τα αρχεία του τηλεφώνου που είχα κρατήσει backup με το Nokia PcSuite! Παρατήρησα ότι μετά από αυτήν την ενέργεια δεν λειτουργούσε καλά το wireless lan του τηλεφώνου! Έκανα reset το τηλέφωνο και φόρτωσα μόνο τις επαφές! Το πρόβλημα που παραμένει έιναι ότι μερικές φορές η ημερομηνία είναι λάθος, δηλαδή πάει μπροστά μια η δυο μέρες! Το ίδιο γίνεται και όταν βάζω το ξυπνητήρι! Η συσκευή είναι ενημερωμένη με το nokia update! Μήπως υπάρχει κάποιοσ τρόπος να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Το πρόβλημα με την ημερομηνία είναι γνωστό. Συμβαίνει κυρίως με το ξυπνητήρι. Ένα διάβασμα του θέματος του Ν95 8GB θα σε πείσει. Ενδεχομένως το πρόβλημα να λύνεται με την νεα έκδοση του λογισμικού του τηλέφωνου (v35). Έχεις κάνει ενημέρωση πρόσφατα; Τι έκδοση έχεις (βγαίνει με *#0000#); Εγώ έχω βάλει πάντως και το Free Time Box στο κινητό μου και κάνει συγχρονισμό με το gr.pool.ntp.org σε κάθε εκκίνηση, οπότε έχω να δω πρόβλημα με την ώρα πολύ καιρό.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

καλησπερα σας ....

το κινητο μου μεσα στις γιορτες εφαγε μια απιστευτη σαβουρα :wacko: με αποτελεσμα η οθονη να εχει αρκετες γρατζουνιες . αν παω στην NOKIA ξερει κανεις ποσο κοστιζει να μου αλλαξουν τζαμακι να μου βαλουν αλλο ? καταρχας γινεται τετοια αλλαγη αντικαταστασης γυαλιου ?

ευχαριστω !!!

Eυτυχώς αυτά είναι καπάκια και αλλάζουν. Ανταλακτικά βρήσκεις πολύ φτηνά πχ εδώ. Αυτά βέβαια δεν νομίζω να ναι αυθεντικά.

Στο σέρβις τώρα δεν ξέρω πόσα μπορεί να ζητήσουν για το επάνω καπάκι αλλά δεν νομίζω να ναι πολλά.;)

δηλαδη λες να παω να τους πω να μου αλλαξουν το γυρω γυρω το μαυρο που εχει φυγει μια φλιδα :cry: στην αριστερη μερια απο την πτωση και το τζαμακι το οποιο απεκτησε απειρες γρατζουνιες ?:wacko:

θελω μονο να ελπιζω να οτι δε θα εχω κανενα προβλημα περιεργο μετα "ηλεκτρολογικο" γιατι μια φορα ειχα παει για service ενα κινητο και το κανανε χειροτερα (δεν ηταν νοκια παντως :X )

E ναι λογικά θα αλλάξουν όλο το μαυρο πλαστικό γιατί δεν νομίζω να αλλάζει μόνο το τζαμάκι.

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Ένα πλαστικό μόνο αλλάζει που το αλλάζεις και μόνος σου αν ξέρεις οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.;)

Τελικά, έβαλε κάποιος την 35.0.001? Αξίζει?

Tην έβαλα εγώ επειδή θα έκανα hard forat αλλά δεν είδα καμιά διαφορά.

Αν έχεις το πρόβλημα με το ξυπνητήρι ίσως να το λύνει αλλά εγώ δεν το είχα οπότε δεν ξέρω.

το πρόβλημα με το ξυπνητήρι δεν το έχω. Άλλο τρελό μου κάνει τελευταία. Μου βγάζει ότι η μπαταρία τελειώνει, μέχρι που σβήνει. Μετά το ξανανάβω και έχει μπαταρία στο 3. Μου βγάζει 1 ώρα περίπου και ξανακλείνει...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

μολις εκανα update στην ν35 και το τηλέφωνο μου φάνηκε εμφανέστατα ποιο γρήγορο απο αλλες φορες οφείλω να πω :)

βεβαια είχα να το κανω κανα χρόνο αναβάθμιση και είχε πριν μία νοεμβρίου του 08!!! :Ρ

δεν θυμάμαι ποια ήταν ν31 κάτι :Ρ

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

μολις εκανα update στην ν35 και το τηλέφωνο μου φάνηκε εμφανέστατα ποιο γρήγορο απο αλλες φορες οφείλω να πω :)

βεβαια είχα να το κανω κανα χρόνο αναβάθμιση και είχε πριν μία νοεμβρίου του 08!!! :Ρ

δεν θυμάμαι ποια ήταν ν31 κάτι :Ρ

Hταν η ακριβως προηγουμενη απο αυτην που εβαλες.

Ειχε αργησει πολυ η Νοκια αυτη τη φορα ειναι η αληθεια

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Tελικά μετά απο πολλές μέρες χρήσης με την νέα fw νομίζω οτι η μπαταρία έχει βελτιωθεί.

Αρχικά δεν το κατάλαβα αλλά όσο περνάει ο καιρός έχω την αίσθηση οτι διαρκεί παραπάνω.:D

131 MB για να δούμε τί νέο υπάρχει !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

131 MB για να δούμε τί νέο υπάρχει !!!

Mην ενθουσιαζεσαι και πολυ... Θα ξενερωσεις:lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λοιπόν, χρειάζομαι μια βοήθεια παιδιά.

Έβαλα το fring στην συσκευή μου και απο τότε κάθε φορά ου άνοιγα την συσκευή κολλούσε οπότε το φορματ της μνήμης ήταν αναπόφευκτο.:(

Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην χρειαστεί να κάνω φορμάτ και την κάρτα?

Γιατί κάθε φορά που το ανοίγω ξεκινάει να κάνει εγκατάσταση των προγραμμάτων που είναι προφανώς στην κάρτα.

Υπάρχει λύση η δεν το γλυτώνω το hard format της κάρτας?

αν κανεις απεγκατασταση το fring?η το χρειαζεσε οπωσδηποτε?

Κυριάκο δεν γινόταν με τίποτα. Με το που άνοιγα την συσκευή μου πετούσε ένα checking for components please wait και κολλούσε εκεί οπότε δεν μπορούσα καν να φτάσω στο μενού πόσο μάλλον να το απεγκαταστήσω οπότε για να κάνω πάλι λειτουργική την συσκευή έκανα φορμάτ απλά ψάχνω να δώ μήπως γλυτώσω απ το να κάνω την κάρτα.

Τα Χριστούγεννα έκανα φορμάτ και το έστησα απο την αρχή. Αντε τώρα να το ξανακάνεις.:cry:

Αν μπορείς και διαβάσεις την κάρτα είτε μεσω του κινητού είτε μέσω κάποιου reader, δοκίμασε να σβήσεις τυχόν sis (και sisx) που θα βρείς με μια αναζήτηση σε όλη την κάρτα. Μερικές φορές κολλάνε οι εγκαταστάσεις και έτσι ξεκολλάει. Βέβαια, δεν μοιάζει αυτό που συναντούσα εγώ με το πρόβλημα που περιγράφεις, καθώς εμένα ξεκίναγε σε κάθε επανεκκίνηση μια εγκατάσταση που μετά απλά αποτύγχανε, δεν κόλλαγε για πάντα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Aν έβγαινε η κάρτα δεν θα έκανα ούτε και στην μνήμη φορματ μιας και με το unsis θα έβρισκα ποιό αρχείο μου την κάνει την δουλεία.

Τελικά μπήκα στην διαχείρηση αρχείων και έσβησα όσα sis ήταν μη εγκατεστημένα και δεν μου πετάει πλέον αυ΄το το εγκατάσταση που πάντα αποτυγχάνει.

Έχασα βέβαια όλες τις εφαρμογές. Μόνο 3 έμειναν αλλά ευτυχώς γιατί ήταν το garmin το sygic και το NDrive.

Τέλος πάντων θα το ξαναστήσω σιγά σιγά.:)

131 Mb με απολύτως τίποτα εμφανές τουλάχιστον, στον απλό χρήστη.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Κακά τα ψέματα, μη περιμένετε να δείτε μεγάλες ή οπτικές διαφορές...

Οι αναβαθμίσεις σε τέτοιες συσκευές (δηλαδή 2,5 χρονών) περιορίζονται σε διόρθωση bugs και καλύτερη απόκριση του λειτουργικού.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κακά τα ψέματα, μη περιμένετε να δείτε μεγάλες ή οπτικές διαφορές...

Οι αναβαθμίσεις σε τέτοιες συσκευές (δηλαδή 2,5 χρονών) περιορίζονται σε διόρθωση bugs και καλύτερη απόκριση του λειτουργικού.

Aκριβώς. Οι διαφορές γίνονται αντιληπτές μετά απο μερικές βδομάδες χρήσης.

Σαν να βελτιώθηκε και η ταχύτητα μέχρι να ανοίξει το κινητό.