vassar Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ναι, θα δουλεύουν. Συγνώμη που ξαναρωτάω... αλλά θα μου είναι μεγάλη φασαρία να ξαναπερνώ όλο το υλικό που έχω στο κινητό. Στο καινούργιο firmware θα πάω από το firmware v20.0.016 που έχει τώρα η συσκευή. Βλέπω και ο φίλος παραπάνω πως του διαγράφηκαν τα αρχεία. Να κάνω αναβάθμιση ή θα τρέχω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Κοίτα εγώ είπα πως δεν χάνεις τίποτα λόγω του ότι φίλος έκανε και δεν έχασε επαφές, μηνύματα κτλ... Επίσης εδώ αναφέρει ποιες συσκευές κρατούν και ποιες όχι τα δεδομένα τους μετά από αναβάθμιση, και το N95-2 ανήκει σε αυτά που δεν χάνουν τα δεδομένα τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 το N95-2 ανήκει σε αυτά που δεν χάνουν τα δεδομένα τους. Σταυρο εισαι σιγουρος? Νομιζω οτι χανονται στο Ν95 8 gb Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Κοίτα εγώ είπα πως δεν χάνεις τίποτα λόγω του ότι φίλος έκανε και δεν έχασε επαφές, μηνύματα κτλ... Επίσης εδώ αναφέρει ποιες συσκευές κρατούν και ποιες όχι τα δεδομένα τους μετά από αναβάθμιση, και το N95-2 ανήκει σε αυτά που δεν χάνουν τα δεδομένα τους. OK, Σε ευχαριστώ πολύ... Θα ρωτήσω μάλλον και σε ένα ΝΟΚΙΑ SHOP πριν κάνω την αναβάθμιση και αν τελικώς τι κάνω θα σας ενημερώσω για το τι έγινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Πριν καιρο ειχα κανει αναβαθμιση σε ενα n95 8 gb και χαθηκαν τα παντα. Απο τοτε δεν ξερω εαν εχει αλλαξει κατι. Mπορεις να κανεις αναβαθμιση μονος σου και οταν τελειωσεις και να επαναφερεις το αρχειο Backup.arc Εαν μπεις μεσα στο εικονιδιο μνημη θα βρεις την επιλογη αντιγραφη μνημης τηλ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Σταυρο εισαι σιγουρος? Νομιζω οτι χανονται στο Ν95 8 gb Γιάννη σε συζήτηση που είχα με το παιδί σε παλιότερες αναβαθμίσεις τα έχανε όλα, αλλά τις προάλλες μου είπε πως δεν έχασε τίποτα. Τι να πω, ίσως λέει macakies...:shifty: OK, Σε ευχαριστώ πολύ... Θα ρωτήσω μάλλον και σε ένα ΝΟΚΙΑ SHOP πριν κάνω την αναβάθμιση και αν τελικώς τι κάνω θα σας ενημερώσω για το τι έγινε. Τίποτα φίλε μου.:) Sorry για τυχών παραπληροφόρηση.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Δεν γνωριζω εαν αλλαξε κατι μετα την τελευταια αναβαθμιση και δεν χανονται τα δεδομενα γιατι δεν εχω την συσκευη. Οποιος το δοκιμασε ας μας λυσει την απορια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Πήρα το Bluetooth hands free για το Ν95 8g και είναι πάρα πολύ καλό. Δεν χάνει καθόλου σε ήχο, αν και αυτό που χάνεις σε σχέση με το καλώδιο είναι το ράδιο. Τώρα μένει να βρούμε και ένα καλό player για το κινήτο που θα μπορεί να διαβάσει ξεχωριστά τον κάθε φάκελο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 LCGJukebox Οτι αφορα τις εφαρμογες καλυτερα να τα συζητησουμε στο γνωστο θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τα έχασες όλα;!;:confused: Όσο για το hack δες τον 3ο τρόπο. δυστυχώς ναι,αλλα δε πειράζει όσο για το χακ όλα οκ!βέβαια δε παρατήρησα και τίποτα το ιδιαιτερο σαν αλλαγη;) 'οσοι κανατε αναβάθμιση πόσο μνήμη c: μένει ελεύθερη μετα στην συσκευη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δηλαδη στη ν31 δεν γινεται hack ? Επειδη εχω την ν20, μπορω να βαλω την ν30? αν ναι πως? στο ΝSU δειχνει την τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Πλέον γίνεται και με τη 31 μέσω του 3ου τρόπου στο πρώτο ποστ του επίσημου θέματος. Προχώρα σε αναβάθμιση άφοβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Σε αυτή την αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα, όπως συμβαίνει και με το N82, Ν81 και όλα τα τελευταία μοντέλα. Σταυρο εισαι σιγουρος? Νομιζω οτι χανονται στο Ν95 8 gb Σταύρο είναι όπως τα λέει ο Γιάννης. Έχω την εντύπωση πάντως ότι η διατήρηση των δεδομένων εξαρτάται από το hardware, δε νομίζω να μπορεί να προστεθεί αυτή η δυνατότητα απλά με μία αναβάθμιση. Ή το έχει αυτό μία συσκευή εξαρχής ή δεν το έχει. Και το Ν95-8GB δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Ούτε για το Ν81 είμαι σίγουρος ότι γίνεται... Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Ν82 διατηρούνται όλα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δεν ξερω κατα πόσο ισχυει αυτο...Σε ενα change log του Ν78(η του 6120 classic δεν θυμαμαι)η δυνατότητα αυτη του να μην χανεται τιποτα απο την αναβαθμιση προστεθοταν μετα απο μια αναβάθμιση και μετα... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Στο Ν78 το είχε απο την αρχή όπως και όλα τα FΡ2, οπότε μάλλον στο 6120 θα το είδες. Αν θυμάμαι καλά, και το Ν81 το έχει. Τα 95άρια όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δεν γνωριζω εαν αλλαξε κατι μετα την τελευταια αναβαθμιση και δεν χανονται τα δεδομενα γιατι δεν εχω την συσκευη. Οποιος το δοκιμασε ας μας λυσει την απορια :) Δεν εμεινε τιποτα εγινε οπως ειναι απο το κουτι του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Αυτο το "κοινο οnline" και το "Αναζ.:Διαδ. και Περιεχομενο μου" δεν παιζει να το βγαλω απο την οθονη αναμονης ε? :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Όχι. Ή όλα ή τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 κι ομως γινεται. το κοινο online με: xxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 κι ομως γινεται. το κοινο online με: xxxxxxxxxxxxxxx αν το χακεψεις βγαζεις οτι θες απο την αναμονη :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 αν το χακεψεις βγαζεις οτι θες απο την αναμονη :grin: Το χω χακεψει, αλλα πως θα τα βγαλω? Κατι πηρε το ματι μου με το RomPatcher αλλα δεν το ψαξα και πολυ, την αναζητηση θελω να βγαλω μονο, μπορω ή μονο ολα μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Το χω χακεψει, αλλα πως θα τα βγαλω? Κατι πηρε το ματι μου με το RomPatcher αλλα δεν το ψαξα και πολυ, την αναζητηση θελω να βγαλω μονο, μπορω ή μονο ολα μαζι? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ειναι πολυ ευκολο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Εκανα αυτα που λεει αλλα τιποτα. Αλλα εβαλα 2 patchaκια στο /patches και τα ετρεξα με το ROMPatcher και δουλεψε , το ειδα εδω http://www.n82blog.com/2008/06/active-standby-plugins-for-n82-and-n95.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matheo_nyo Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Τελικά εαν δεν έχει hackαριστεί το τηλέφωνο σε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις, εαν περαστεί η v31 θα υπάρχει αυτή η δυνατοτητα μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 καλημερα σας. λογικα με τον 3ο τροπο μπορει να hackaριστει, απ οσο εχω καταλαβει δηλαδη.Παντως η νεα version ειναι πολυ καλη,ουτε κολαει ουτε αργει ουτε τιποτα, προσωπικα με την προηγουμενη ειχα πολλα προβληματα Βασικα τον 3ο τροπο ακολουθησα, 2 files κανεις setup αφου αφου τα κανεις sign και μετα οκ. Περασε κανονικα κ τωρα περναω αβερτα πραμα. Βεβαια αν εχεις το sign ο μονος λογος για το hack ειναι ορισμενες εφαρμογες που περνανε μονο με αυτο, αλλα αξιζει να το κανεις, μερικα sec περνει και that's it! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts