stendor Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 καλημερα. μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το θεμα που εχεις στο Ν95 8 γιγα? πολυ καλο στον player που βλεπω :) Καλημέρα! Λέγεται "Lighthouse" και ο δημιουργός λέγεται Taief. Θα το βρεις στο xxxxxxxxxx. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλημέρα! Λέγεται "Lighthouse" και ο δημιουργός λέγεται Taief. Θα το βρεις στο xxxxxxxxx. :) ευχαριστω πολυ :) θα το δοκιμασω να δω και πως ειναι στο υπολοιπο μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 άκουσα ότι μπορούμε να έχουμε έναν υπολογιστή σε wlan και να "παίζω" mp3 που βρίσκονται σε αυτόν από το n95 που είναι στο ίδιο wlan... το software είναι στο cd του n95 όμως που? και πως το κάνω? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κατι, θέλω να αλλάξω την πάνω πρόσοψη του κινητού γιατί έχει γρατσουνιστεί, που μπορώ να βρώ; πήγα στο νόκια σοπ στην κάννιγκος και δεν έχουν, μένω κέντρο αθήνας. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios777 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 φιλε μου πειραιά πήγα σήμερα και αγόρασα screen protector για το "κινητο".και στο ταμείο του eshop βλέπω ότι μέσα σε 5 λεπτά είχε γεμίσει με γρατζουνιές..!."κσενερωσα"..πετάχτηκα μέχρι ο nokia shop του πειραιά και μου την αλλάξανε σε 2 λεπτάκια..!..20 euro εκανε η αλλαγή..aaaaaaa και έχει πάνω screen protector από την αρχή το ανταλλακτικό όπως ήταν του κουτιού. μονο κόβεις το μπλε περίσσευμα..!. http://img88.imageshack.us/img88/2285/img0007amu9.jpg http://img88.imageshack.us/img88/8961/img0004aek4.jpg @gianpithio ok corrected! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 @stelios777 η εικονες που ανεβασες ειναι παρα πολυ μεγαλες για forum δωσε απεθειας το link και οποιος θα θελει μπορει να της βλεπει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 To diko mou n95 8gb 8a einai edw pempti to poli paraskeui:) Eimai polu xaroumenos:lol::p:);) Elpizw na min to metanoiwsw:)Eixa kai aplo 95 kai n82 kai prepei na pw oti me to n82 eixa meinei arketa euxaristimenos;) Τελικα το πηρες το ν95 8γιγα ?? Αν ναι, πιο θεωρεις καλυτερο, το ν95 8γ ή το ν82?? Επισης το gps ειναι τελικα τοσο γριγορο οσο και του ν82?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 παντως ακομη ακριβο το εχουν το κινητακι..... τι λεει καμια μείωση στην τιμη προβλέπεται....??? παιδια η καμερα καθολου με τα τελευταια updates βελτιώθηκε.....???? γιατι με το πρωτο firm(οταν το ειχα δηλαδη) οι photos δεν ηταν και πολυ καλες...... επισης ρε παιδια το σαρ του 8g ποιο ειναι...? το ιδιο με το απλο 95...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 επισης ρε παιδια το σαρ του 8g ποιο ειναι...? το ιδιο με το απλο 95...? SAR: 0,47 W/kg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 SAR: 0,47 W/kg ποοοοοο θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω.... (αχχχχχχ)..... thanks......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Oταν μου κανουν γρηγορη αναπαντητη (δεν το αφηνει να χτυπησει πολυ ωρα) δεν χτυπαει η μελωδια ετσι δεν ακουω την αναπαντητη (η μελωδια ειναι mp3 και δεν εχει καποια εισαγωγη χωρις ηχο , ο τυπος ηχου ειναι στην επιλογη ηχος) , ξερετε γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Συμβαίνει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin78 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 άκουσα ότι μπορούμε να έχουμε έναν υπολογιστή σε wlan και να "παίζω" mp3 που βρίσκονται σε αυτόν από το n95 που είναι στο ίδιο wlan... το software είναι στο cd του n95 όμως που? και πως το κάνω? ευχαριστώ πολύ! Αγαπητέ Spyweirdos... εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις... http://www.simplecenter.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_13 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλησπέρα ,είμαι κάτοχος ενός n95 8gb αλλά δίστιχος έχω μεγάλο πρόβλημα με την εγκατάσταση εφαρμογών , θέλω να σας παραθέσω κάποια από τα προβλήματα και θα ήμουν ευγνώμων σε οποίον μπορεί να βοηθήσει. 1ον.Δεν μπορώ να περάσω themes από διαφορά sites, μου βγάζει το κινητό συνεχώς ότι υπάρχει σφάλμα πιστοποιητικού 2ον .Έχω πρόβλημα με τις singed, unsigned εφαρμογές , έχω διαβάσει το σχετικό θέμα αλλά δεν βγάζω άκρη για πολλούς και διαφόρους λογούς ,εάν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με κάποιες αναλυτικές οδηγίες για το πώς να περάσω αυτές τις εφαρμογές . :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλησπέρα ,είμαι κάτοχος ενός n95 8gb αλλά δίστιχος έχω μεγάλο πρόβλημα με την εγκατάσταση εφαρμογών , θέλω να σας παραθέσω κάποια από τα προβλήματα και θα ήμουν ευγνώμων σε οποίον μπορεί να βοηθήσει. 1ον.Δεν μπορώ να περάσω themes από διαφορά sites, μου βγάζει το κινητό συνεχώς ότι υπάρχει σφάλμα πιστοποιητικού Μήνυμα #3 από S60 Platform FAQ.:) 2ον .Έχω πρόβλημα με τις singed, unsigned εφαρμογές , έχω διαβάσει το σχετικό θέμα αλλά δεν βγάζω άκρη για πολλούς και διαφόρους λογούς ,εάν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με κάποιες αναλυτικές οδηγίες για το πώς να περάσω αυτές τις εφαρμογές . :!: Διάβασε εδώ τα δύο πρώτα posts. Θα δεις διάφορους τρόπους υπογραφής εφαρμογών. Εσύ απλά διάλεξε έναν από αυτούς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 γεια σας πιτε μου ρε παιδαι ποσο πανε μεταχειρα συμφερει να το παρω καινουργιο 590 ευρο απο eshop; thanks και περιμενω απαντηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μετα απο πολυ σκεψη και προβληματισμο, αποφασισα τελικα και πηρα το ν95 8γ. Το Sar ηταν ο κυριος λογος που με εκανε να εγκαταλιψω την λυση του ν82 που ηταν και ο διακαης μου ποθος εδω και 6 μηνες... Παρολα αυτα μπορω να πω πως ειμαι πολυ χαρουμενος για την επιλογη μου, μιας και η συσκευη με εχει τρελανει κανονικα με αυτα που κανει και με αυτα που προσφερει :) Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το ιστορικο πλεον 3230 (4 χρονια..).. Οπως καταλαβαινετε λοιπον η πλακα που εχω παθει ειναι τεραστια! Αλλο πραγμα απλα... μερα με την νυχτα και λιγα λεω... Να κανω και την πρωτη μου ερωτηση για το καινουργιο μουυ παιχνιδι... :D 2 ωρες επαιξα μαζι του για να το ξεφωρτισω και να το φορτισω. Μετα απο 1,5 ωρα φορτισματος δειχνει οτι ειναι FULL η μπαταρια και εχει σταματισει.. Τι να κανω? Να περιμενω καποιες ωρες ακομα ή να το βγαλω?? Δεν μπορω να περιμενω :food::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλορίζικο.:) Ναι, να το βγάλεις! Απλά τις πρώτες 3-4 φορτίσεις να τις κάνεις αφού το έχεις εξαντλήσει πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ευχαριστω Itchrist86!! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Φίλε μου εκεί που μπορώ να σε βοηθήσω είναι ο,τι αφορά τα θέματα..να προτιμάς τα θέματα που μπορούν να εγκατασταθούν άνετα και χωρίς προβλήματα στο κινητό σοθ όπως του Ιταλού Pizero. http://www.pizero.net. Καλησπέρα ,είμαι κάτοχος ενός n95 8gb αλλά δίστιχος έχω μεγάλο πρόβλημα με την εγκατάσταση εφαρμογών , θέλω να σας παραθέσω κάποια από τα προβλήματα και θα ήμουν ευγνώμων σε οποίον μπορεί να βοηθήσει. 1ον.Δεν μπορώ να περάσω themes από διαφορά sites, μου βγάζει το κινητό συνεχώς ότι υπάρχει σφάλμα πιστοποιητικού 2ον .Έχω πρόβλημα με τις singed, unsigned εφαρμογές , έχω διαβάσει το σχετικό θέμα αλλά δεν βγάζω άκρη για πολλούς και διαφόρους λογούς ,εάν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με κάποιες αναλυτικές οδηγίες για το πώς να περάσω αυτές τις εφαρμογές . :!: http://www.pizero.net Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 τελικα βρε παιδια τι λετε να κανω; thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 τελικα βρε παιδια τι λετε να κανω; thanks Αμα δε κρατιέσαι πάρτο,αλλιώς περίμενε σε 1-2 μήνες βγαίνει το Ν96. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 τελικα βρε παιδια τι λετε να κανω; thanks προσωπικη μου γνωμη ειναι αν βρεις καποιο σε αριστη κατασταση παρτο μεταχ.δεν αξιζει η διαφορα χρηματων αν ειναι σαν καινουργιο.υπαρχουν πολλα.πχ σε μαγαζι που πηγα να ρωτησω για μια ανταλλαγη ειναι 8gb 2ημερων με την αποδειξη 450e.το 96 οπως βλεπω τα πραγματα δεν αξιζει με τιποτα τα χρηματα που θα κοστιζει vs 8gb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 μαλλον σιγουρα θα παρω εα σφραγισμενο ν95 8gb ειναι βονταφον αλλα εξωτερικα δεν εχει καμια διαφορα και θα μου αλλαξει αυτος που το εχει απο την νοκια το finwarwe; να το παρω; δεν νομιζω να αντιμετωπισω κανα προβλημα που ειναι βονταφον ε; thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 μαλλον σιγουρα θα παρω εα σφραγισμενο ν95 8gb ειναι βονταφον αλλα εξωτερικα δεν εχει καμια διαφορα και θα μου αλλαξει αυτος που το εχει απο την νοκια το finwarwe; να το παρω; δεν νομιζω να αντιμετωπισω κανα προβλημα που ειναι βονταφον ε; thanks Ακομα να αποφασισεις? :p Οχι. Το πολυ-πολυ ,αλλαζεις και το product code .:rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts