giorgetto Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Άψογος φίλε μου! Σ ευχαρστώ πολύ. Είναι απαραίτητη η αναβάθμιση μετά το edit με το NSS? Το κινητό είναι νέο και στην παρούσα φάση μου αρκεί το σωστό product code, τα υπόλοιπα τα αποθηκεύω for future reference. Yes or No? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Άψογος φίλε μου! Σ ευχαρστώ πολύ. Είναι απαραίτητη η αναβάθμιση μετά το edit με το NSS? Το κινητό είναι νέο και στην παρούσα φάση μου αρκεί το σωστό product code, τα υπόλοιπα τα αποθηκεύω for future reference. Yes or No? Αν δε θέλεις να κάνεις αναβάθμιση, ποιος ο λόγος να αλλάξεις το product code; Δε χρειάζεται.. Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 παιδια εγω το είχα πάρει απο γερμανό ηταν κομμένη "καλλιτεχνικά" η ταινία ασφαλειας αλλα υπέθεσα πως απλά καποιος υπάλληλος θα ανοιξε να το δει η το έδειξαν σε κάποιον που τελικά δεν το πήρε, ήταν το μοναδικό κομμάτι (το πήρα την δεύτερη μερα που εφτασε alpha copy) ωστόσο το κινητο δεν είναι παραεισαγωγής , εχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο ελληνικό code και made in finland ,είναι αψογο και απροβλημάτιστο, και οταν άνοιξα το κουτί φαινόταν ότι δεν έχει αγγιχτεί καθόλου περαιτέρω πέραν του κουτιού,αυτή είναι η εμπειρία μου από τα καταστήματα γερμανός . . . Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Άψογος φίλε μου! Σ ευχαρστώ πολύ. Είναι απαραίτητη η αναβάθμιση μετά το edit με το NSS? Το κινητό είναι νέο και στην παρούσα φάση μου αρκεί το σωστό product code, τα υπόλοιπα τα αποθηκεύω for future reference. Yes or No? Η αλλαγή του product code τη κάνεις για να μη χάσεις τα Ελληνικά σε μελλοντική αναβάθμιση. Στη παρούσα φάση δεν χρειάζεται να τη κάνεις εφόσον έχει τη τελευταία έκδοση. Edit: Ωπ τώρα το είδα, σε κάλυψε και φίλος dmarccos! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2224165#post2224165 Se eucharistoume poli gia tin enimerosi alla echo kapoies apories. Otan mpaino stin efarmogi mou lei oti einai mono gia Nokia N81 kai dinei ena site pou prepei na akolouthisoun oi xristes. Emeis pou echoume to N95 8GB pos to katevazoume? Thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Se eucharistoume poli gia tin enimerosi alla echo kapoies apories. Otan mpaino stin efarmogi mou lei oti einai mono gia Nokia N81 kai dinei ena site pou prepei na akolouthisoun oi xristes. Emeis pou echoume to N95 8GB pos to katevazoume? Thanks:) Eαν διαβασεις ποιο κατω γραφει και αυτο Ακριβως ! Καποιος καταφερε να σπασει τον περιορισμο της εγκαταστασης μονο για το Ν81 Οποτε περιμενεις να βρεθει καποιος τροπος και για το κινητο σου :) Εdit: Για τα n-gage καλυτερα να συζηταμε στο αναλογο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ma afto akrivos lei oti katafere na spasi ton periorismo pou ipirxe mono gia to N81 opote paizei kai se alla N series an katalaveno sosta:) Kai an deis sto post tou pano grafei Ngage gia Nokia N958GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Εχεις δικιο μαλλον καταλαβα εγω λαθος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Kalimera pedia na rotiso to tzamaki pou ine piso stin camera mou exi gratzounisti para poli lete na dimiourgi kapio problima otan trabao fotografia na min bgenoun ka8ares?Na pao na to alaksw 15 euro mou ipan sto nokia tis Petroupolis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Kalimera pedia na rotiso to tzamaki pou ine piso stin camera mou exi gratzounisti para poli lete na dimiourgi kapio problima otan trabao fotografia na min bgenoun ka8ares?Na pao na to alaksw 15 euro mou ipan sto nokia tis Petroupolis?? δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις....:O λογικα αμα εχει κατι το τζαμακι αποτυπωνεται και στη foto.παντως ακομα δεν μπορω να το καταλαβω σε ενα τετοιο τηλ.δεν μπορουσανε να βαλουνε ενα καλυμμα:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Kalimera paides.Tha ithela na rwthsw kati an gnwrizetai.Thelw na parw BT akoustiko me anagnwrish klisis.Kserete kapoio pou na synergazetai apolyta me to N95 8GB se thema anagnwrisis?Diladi na deixnei to onoma (estw kai an xre4iastei na gyrisw tis epafes mou sta Agglika) kai oxi mono ton arithmo. To lew ayto giati ta kinita me leitourgiko exoun ena thema me ayta ta akoustika kai den poly synergazontai Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
everlasting Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Καλημέρα. Απόλυτα συνεργάζεται το NOKIA HF STEREO BLUETOOTH HS-12W. Τιμή του στα 119€ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά. Φιλικα. Παράθεση When You Dream There Are No Rules People Can Fly Anything Can Happen... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Καλημερα, Με 99 Euro το πηρα εγω χτες απο MediaMarkt στο Φαληρο (ειχε και αλλα κοματια). Δουλευει απσογα με το Ν95 8GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βγάλω τα εικονιδιάκια του garmin από την έκθεση !!!!!????? :wacko::wacko: Μου σπάνε τα νεύρα όταν τα βλέπω εκεί !!!!:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Καλημέρα. Απόλυτα συνεργάζεται το NOKIA HF STEREO BLUETOOTH HS-12W. Τιμή του στα 119€ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά. Φιλικα. Καλημερα, Με 99 Euro το πηρα εγω χτες απο MediaMarkt στο Φαληρο (ειχε και αλλα κοματια). Δουλευει απσογα με το Ν95 8GB. Σιγά-σιγά αντικαθίσταται από το BH-903, αλλά υπάρχουν ακόμη ορισμένα κομμάτια στην αγορά. Εγώ έχω δει σε Nokia Shop και στο Public (Βόλος). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βγάλω τα εικονιδιάκια του garmin από την έκθεση !!!!!????? :wacko::wacko: Μου σπάνε τα νεύρα όταν τα βλέπω εκεί !!!!:mad::mad: Γιατι δεν κοιτας/ρωτας στο αναλογο θεμα ? :worry: Με καποιον file manager θα αλλαξεις τα attributes http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Kalimera paides.Tha ithela na rwthsw kati an gnwrizetai.Thelw na parw BT akoustiko me anagnwrish klisis.Kserete kapoio pou na synergazetai apolyta me to N95 8GB se thema anagnwrisis?Diladi na deixnei to onoma (estw kai an xre4iastei na gyrisw tis epafes mou sta Agglika) kai oxi mono ton arithmo. To lew ayto giati ta kinita me leitourgiko exoun ena thema me ayta ta akoustika kai den poly synergazontai NOKIA BH 902 (περίπου 100 Ευρώ)και ΝΟΚΙΑ BH 903 (περίπου 200 Ευρώ). Νέο αίμα και κορυφαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Καλησπέρα. Εσάς οι χάρτες (NOKIA MAPS) δεν σας βγάζουν ''κινέζικα''; Εμένα σημεία ,όπως P.X. οι σταθμοί του Ηλεκτρικού, ε'ιναι ''κινέζικοι''. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Καλησπέρα. Εσάς οι χάρτες (NOKIA MAPS) δεν σας βγάζουν ''κινέζικα''; Εμένα σημεία ,όπως P.X. οι σταθμοί του Ηλεκτρικού, ε'ιναι ''κινέζικοι''. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ Το μόνο σίγουρο λάθος που κάνεις είναι που δεν έχεις εγκαταστήσει ακόμα το Garmin Mobile XT. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 οταν εχεις βαλει μια αφυπνηση και κλεισεις το κινητο χτηπαει? εμενα μια φορα το εκανα και δ θυμαμαι να χτυπησε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 H voda to fernei me sima tis pano? sto fyladio den fenetai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 H voda to fernei me sima tis pano? sto fyladio den fenetai.. μεχρι στιγμης οχι ακομα ειναι free. αργοτερα μπορει.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 οταν εχεις βαλει μια αφυπνηση και κλεισεις το κινητο χτηπαει? εμενα μια φορα το εκανα και δ θυμαμαι να χτυπησε... Κανονικά πρέπει να χτυπάει. Αυτή είναι η δουλειά του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargiris Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Κανονικά πρέπει να χτυπάει. Αυτή είναι η δουλειά του. Se mena pantos xtipaei kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matheo_nyo Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 μεχρι στιγμης οχι ακομα ειναι free. αργοτερα μπορει.:O Πότε το έφερε η Vodafone? Το έχω παραγγείλει εδω και δύο μήνες σχεδόν και προχθές που ρώτησα μου έιπαν οτι δεν έχουν ιδέα για το ποτε θα έρθει. Παρεμπιπτόντως μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση της Vodafone στο Πλαίσιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts