Jump to content

everlasting

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by everlasting

  1. Δεν διευκρίνησα ότι εννοώ οποιαδήποτε χρέωση κινητού. Οχι ΑDSL πχ. Σε ευχαριστω για την διόρθωση. :)
  2. 1. Δεν ισχύει. Οταν ενα καρτοκινητό μπει μέσα σε family πακέτο τότε έχει δωρεάν 60 λεπτά προς τα άλλα μέλη του πακέτου. 2. Οποιαδήποτε χρέωση υπάρχει μέσα στο λογαριασμό άρα και η αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας προσμετράται στον υπολογισμό του φόρου κινητής τηλεφωνίας.
  3. Με μια πολύ μικρή επιφύλαξη σου απαντώ οτι οχι δεν μπορει να λειτουργει mobile-tv στο κινητό σου.
  4. Οχι Φίλε μου δεν μπορεις να ενεργοποιήσεις καμία υπηρεσία f2g στο Αβ Πακέτο.
  5. Σωστό και αυτο multiPETROs αλλα αν το τηλεφώνημα ειναι σημαντικό απο κάποια υπηρεσία ή απο κάποια τράπεζα τότε θα καλέσουν και στο σταθερό. Έτσι τουλάχιστον έχει συμβεί σε εμένα.
  6. Φραγή στην απόκρυψη νομίζω και εγώ με την σειρά μου οτι είναι η καλύτερη λύση για να μην σε ενοχλούν άτομα που δεν θέλεις.
  7. Καλημέρα. Δυστυχώς η διαδικασία έτσι ειναι. Αν θέλεις την προσωπική μου γνωμη μην κάνεις τίποτα διοτι αυτός που σε καλεί μόλις ακούει το μύνημα θα το κλείνει άσε που για να καταγραφεί η κλήση πρέπει να απαντηθεί και όχι να είναι αναπάντητη.
  8. Φίλε μου επειδή δουλευω σε καταστημα της wind. Μίλησα με το αρμόδιο τμήμα που έχω καποιους γνωστούς και μου είπαν πως μες την επομενη εβδομαδα θα υπαρχουν ρυθμίσεις. Μόλις της μάθω θα τις κάνω post εδω.
  9. Καλημέρα. Απόλυτα συνεργάζεται το NOKIA HF STEREO BLUETOOTH HS-12W. Τιμή του στα 119€ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά. Φιλικα.
  10. Δυστηχώς φίλε fragment_ αυτή ειναι η αλήθεια. Νομίζω όμως οτι με το καλώδιο που θα πάρεις πιστεύω θα βελτιώσει λίγο την κατάσταση. Φιλικά.
  11. Η προσφόρα σαν προσφορά είναι πολυ καλή αλλα δεν είναι τόσο καλή απο ταχύτητα. Εξυπηρετεί ή πελατες οι οποίοι δεν΄έχουν σταθερή γραμμή είτε πελάτες οι οποίοι θέλουν να κινούνται συνέχεια εκτός σπιτιού-γραφείου. Όσο αναφορά το τι είδους harware να πάρεις θα σου πρότεινα το Usb Modem γιατί μπορείς να το μεταφέρεις σε ότι είδους pc θέλεις. Εγώ στο κατάστημα που είμαι επεύθυνος δίνουμε σε όλους usb και απλά εχουμε και μια κάρτα απο το κάθε είδος αν χρειαστεί. Φιλικα.
×
×
  • Create New...