Jump to content

Εξωτερικος σκληρος δίσκος

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα καλα του καθομενου δεν μου τον αναγνωριζει...Τον εμφανιζει στα ικονιδια αλλα οταν παταω πανω μου λεει οτι η μοναδα δισκου δεν εχει διαμορφωθει...δεν παταω διαμορφωση τωρα γιατι υποθετω οτι μαλλον θα τα σβησει ολα οσα εχω μεσα...καλα λεω?τι μπορει να ειναι?τον εβαλα κ στις αλλες θυρες αλλα το ιδιο.ειναι ενας Mybook 320...καμια ιδεα?
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 603
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπέρα

θέλω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρις να χρειαζεται εξωτερική τροφοδοσία!!!

στρέφομαι σε γουέστερν ντίτζιταλ πάσπορτ έκδοση με 320 γίγα!!!

βασικά όμως είδα και έναν ακόμα πολύ ωραίο σκληρό της γουέστερν αλλα δεν ξέρω αν χρειάζετε εξωτερική τροφοδοσία!!!ειναι αυτος εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303968

πείτε μου απόψεις και αν όχι τι άλλο θα μου προτείνατε!!!

Φιλικά

Νικόλας:p:O

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Τροφοδοσία δεν χρειάζονται οι δίσκοι 2.5'' και συνήθως φτάνουν μέχρι τα 320GB. Αυτοί που είναι 3.5'' έχουν μαζί τους εξωτερικό τροφοδοτικό.

@Scottas : Τον ίδιο μοντέλο δίσκου έχω και εγώ αλλά σε χωρητικότητα 320 GB. Είναι σκυλί (φτου φτου σκόρδα) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αλλά όπως ανέφερε και ο mcde θέλει (συμπεριλαμβάνεται στη τροφοδοσία) και εξωτερικό τροφοδοτικό.

sorry gia ta greeklish katarxin, 8a prospa8hsw na eimai syntomos :O

endiaferomai gia ekswteriko disko 1tb kai eimai metaksy autwn twn 2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304121

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303914

poios einai o kaliteros apo autous tous 2? episis eimai anoixtos kai se alles protaseis

eyxaristw :)

Και γω στο ψάξιμο για αγορά εξωτερικού 1ΤΒ.Πάω όμως προς την λύση να αγοράσω μόνο εξωτερικό κουτί και μετά να αγοράσω έναν εσωτερικό.Φαντάζομαι ότι είναι καλύτερη λύση αυτή μιας και παίρνεις σίγουρα καλύτερο κουτί σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες (πχ θέλω οπωσδήποτε να έχει και e-sata).Και αν το ψάξεις καλά μπορεί να βγει και πιο οικονομικός αυτός ο συνδυασμός παρά να αγοράσεις έτοιμο πακέτο.

Παιδια οι passport της wd απο αξιοπιστια τι λενε; Πηρα εναν σημερα και εχω σκοπο να περασω κατι αρχεια που εχω μαζεψει,αλλα το θεμα ειναι οτι κατα καιρους διαβαζω διαφορα για τους εξωτερικους σκληρους.Υπαρχει αξιοπιστια η θα μου "χτυπησει" και θα χασω τα δεδομενα μου;

Εσεις που εχετε passport σας εχει χαλασει κανενας;

Μολις αγορασα τον WD Passport(320GB) απο το e-shop...Τον συνδεσα στο λαπτοπ και δουλευει κανονικα...Οταν ομως κανω ασφαλη καταργηση υλικου δεν σβηνει το λαμπακι του σκληρου(!!),απλως μειωνεται η φωτεινοτητα του...Επιπλεον μολις τον αποσυνδεω απο το λαπτοπ ακουω τον χαρακτηριστικο θορυβο απο τα ηχεια οταν βαζεις κατι σε θυρα USB ή βγαζεις κατι χωρις ασφαλη καταργηση...παρολα αυτα τα windows(xp/sp3) μου βγαζουν κανονικα κατω μηνυμα οτι μπορω να τον αποσυνδεσω με ασφαλεια...εχει καποιος αυτον τον σκληρο να μου πει αν αυτο ειναι φυσιολογικο(γινεται και σε αυτους ετσι) ή αν εχω εγω καποιο προβλημα(μηπως δεν γινεται τελικα ασφαλης καταργηση και υπαρξει πιθανοτητα να καει)...καμια ιδεα τι μπορει να φταίει?

Ευχαριστω εκ των προτερων...;)

Θοδωρης

Free Your Mind...;)

Και σε εμένα έτσι γίνεται, δε σβήνει το λαμπάκι. Το γεγονός ότι έχει γίνει κατάργηση του υλικού δε σημαίνει ότι ο δίσκος δεν παίρνει ρεύμα - τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω.

Μέχτι τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πάντως.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Και γω στο ψάξιμο για αγορά εξωτερικού 1ΤΒ.Πάω όμως προς την λύση να αγοράσω μόνο εξωτερικό κουτί και μετά να αγοράσω έναν εσωτερικό.Φαντάζομαι ότι είναι καλύτερη λύση αυτή μιας και παίρνεις σίγουρα καλύτερο κουτί σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες (πχ θέλω οπωσδήποτε να έχει και e-sata).Και αν το ψάξεις καλά μπορεί να βγει και πιο οικονομικός αυτός ο συνδυασμός παρά να αγοράσεις έτοιμο πακέτο.

Οικονομικοτερη λυση ειναι...:)

Πιστευεις ομως πως ειναι η ιδια αξιοιστια;:confused:

Παλιοτερα το ειχα δοκιμασει αλλα ολα πηγαν "στον κουβα" :O

Εχεις καποιο κουτακι υπ οψιν;:worry:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

καλησπερα σε ολους

εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο wd my book 500gb

οσο τον ειχα συνδεμενο με e-sata δεν ειχα προβλημα.Τωρα που το συνδεω με usb μετα το φορματ του υπολογιστη,μιας και στην θυρα e-sata εχω βαλει ενα αλλον που ειναι 1TB WD,μου παρουσιαζει το εξης προβλημα

Εκει που δουλευει κανονικα και αναγνωριζεται κανονικα ξαφνικα που πεταει ενα μηνυμα κατω δεξια απο το ρολοι οτι ((((''WINDOWS-Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΕΤΥΧΕ'' και οτι τα windows δεν ηταν δυνατο να αποθηκευσουνολα τα δεδομενα για το αρχειο ''H:\$Mft''.Τα δεδομενα χαθηκαν.αυτο το σφαλμα μπορει να προκληθει απο μια αποτυχια του υλικου του υπολογιστη η της συνδεσης δικτιου)))))

Μετα απο αυτο βλεπω κανονικα το σκληρο μπαινω μεσα και ολοι οι φακελοι με τα αρχεια ειναι αδειοι.με restart επανερχεται μεχρι να ξανα κανει το ιδιο και παλι

δεν ξερω πως να βαλω εικονα για να δειτε το μηνυμα που σας λεω.

οποιος μπορει ας με βοηθεησει γιατι εχω απογοητευτει πια

ευχαριστω πολυ

καλησπερα και παλι

εχω εναν εξωτερικο σκληρο WD MY BOOK 1TB και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

τον εχω συνδεμενω με e-sata αργει παρα πολυ στην μεταφορα η αντιγραφη αρχειων.για παραδεγμα ενα αρχειο 200ΜΒ μπορει να κανει και 20λεπτα.με κανα restart επανερχεται σε ομαλη συμπεριφορα μεχρι να το ξανα παθει.που και που χανεται απο τον υπολογιστη και δεν τον βλεπω καθολου και κανοντας και παλι restart το ξανα βλεπω

οποιος μπορει ας με βοηθησει

ευχαριστω πολυ

Κάτι γίνεται με τον σκληρό. Μάλλον έχει πρόβλημα.

Πρώτα από όλα βεβαιώσου ότι έχεις περασμένους τους τελευταίους drivers για τη μητρική σου.

Δοκίμασε να κάνεις ένα scan disk να δεις αν θα βρει τίποτα.

Ακόμα απενεργοποίησε και το cache που κάνει στο σκληρό να δεις αν θα φτιάξει. Δεξί κλικ στον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα υλικό->Επιλέγεις τον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα πολιτικές. Από εκεί ξετσεκάρεις την [v] Ενεργοποίηση του cache στο δίσκο κατά την εγγραφή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ενα εξωτερικο δουλευε κανονικα. Τωρα αν τον συνδεσω μου γραφει:

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο F:\

To αρχείο ή ο κατάλογος έχει καταστραφει και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει.

Υπάρχει περιπτωση να μην εχουν χαθεί τα δεδομένα και αν ναι πως μπορώ να τα βρώ?

http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG

Για δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ και explore η εξερευνηση να δεις αν θα σου ανοιξει.

Σε παρομοια κατασταση εμενα ειχε κανει τον δισκο autorun καποιο προγραμμα και δεν μου τον ανοιγε καθολου.

δεν τον ανοιγει καν. στις ιδιοτητες λεει 0 Byte. δεν κανει ουτε διορθωση σφαλματων τιποτα..
http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG

Οικονομικοτερη λυση ειναι...:)

Πιστευεις ομως πως ειναι η ιδια αξιοπιστία;:confused:

Παλιοτερα το ειχα δοκιμασει αλλα ολα πηγαν "στον κουβα" :O

Εχεις καποιο κουτακι υπ οψιν;:worry:

Γιατί να υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας;Και γιατί να φταίει το κουτί σε ενδεχόμενο πρόβλημα και όχι ο σκληρός καθ' αυτός; :confused:

Σε κάτι τέτοιο αναφέρομαι.Απ' όσο ψάξιμο έχω κάνει μέχρι τώρα δεν έχω βρει έτοιμη λύση που να έχει και usb+esata.

θελω να παρω εναν εξωτερικο..και σκεφτηκα να μην παρω ετοιμο αλλα ενα τετοιο συνδυασμο..

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2+THERMALTAKE N0003US MAX4 COMBO 3.5'' ENCLOSURE..τι λετε? στα ~79€

• 3 weeks later...

Σκεφτομαι να πάρω εναν εξωτερικό σκληρό 2.5" 250Gb ή 320Gb.Πιο συγκεκριμενα σκέφτομαι Seagate Freeagent Go External HDD.Είναι καλός ή να κοιτάξω κάτι άλλο?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

ALFA ROMEO rulezzzzz

Σκεφτομαι να πάρω εναν εξωτερικό σκληρό 2.5" 250Gb ή 320Gb.Πιο συγκεκριμενα σκέφτομαι Seagate Freeagent Go External HDD.Είναι καλός ή να κοιτάξω κάτι άλλο?

Να τον παρεις.μια χαρα δισκος ειναι :!:

Απολυτα ευχαριστημενος απο την Seagate :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να τον παρεις.μια χαρα δισκος ειναι :!:

Απολυτα ευχαριστημενος απο την Seagate :up:

Και έχει και πέντε χρόνια εγγύηση! Πάρ'τον από το πλαίσιο και αν σου χαλάσει σου τον αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά!

مفاجأة

+1 και απο εμενα οπως ακουσες/ειδες και παραπανω...

Τον ιδιο 320gb εχω εδω και 2χρονια:D

SEGATE μονο :cool:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

ενημερωτικα ,

τη τριτη αγορασα εξωτερικο στα 640 γιγα με 75 ευρα.

ψιλοευκαιρια μου φαινεται αν κ ακομα κ τωρα δε ξερω ποιος απο τους δυο ειναι

ενημερωτικα ,

τη τριτη αγορασα εξωτερικο στα 640 γιγα με 75 ευρα.

ψιλοευκαιρια μου φαινεται αν κ ακομα κ τωρα δε ξερω ποιος απο τους δυο ειναι

Ο αριστερα ειναι WD Elements Portable το λεει κιολας...

Ο δεξια ειναι ο δικος σου... WD Elements Desktop

Μα χωρις να θελω να σε "πληγωσω" :O επειδη ειχα παρει παλιοτερα Elements (θυγατρικη της WD) απογοητευτικα διοτι (αν δεν επεσα στην περιπτωση) σε μικροτερο διαστημα απο 12μηνες που τον ειχα αρχισε να μου χανει αρχεια και οταν μπηκα στη διαδικασια του σερβις εχασα το μπουσουλα...:wacko:

Εαν το θεμα ηταν το οικονομικο θα προτιμουσα να παρω τον Seagate Freeagent Desk External 500GB/USB με 79€ ειδε αλλος τον Seagate Freeagent Desk External HDD (640GB, USB) με 99€ αν θες να μιλαμε για τις ιδιες χωρητικοτητες

Ο αριστερα ειναι WD Elements Portable το λεει κιολας...

Ο δεξια ειναι ο δικος σου... WD Elements Desktop

γιατι λες οτι ο δεξης ειν ο δικος μου ?

αφου ουτε κωδικους εταιριας δεν εχει το πλαισιο

σε ρωταω για να σιγουρευτω κ να προχωρησω απο αυτη τη σελιδα επιτελους :O