Jump to content

eirini_any

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eirini_any

  1. Ισως να εχει απαντηθει αλλα δεν βρισκω απαντηση στην αναζητηση μου. Εχω ενα samsung s7 στην αρχη που το πηρα κ συγχρονιστηκε με τις επαφες μου εβγαζε κανονικά τα γενεθλια των επαφων στο ημερολογιο ομως μετα απο λιγο καιρο δεν μου τα εμφανιζει ενω αν μπω στην επαφη δειχνει οτι ειναι αποθηκευμενη η ημερομηνια. Προφανως κατι αλλαξα απο τις ρυθμισεις αλλα δεν ξερω τι. Μηπως ξερει κάνεις να βοηθησει?
  2. Καλησπερα, μου εσπασε η οθονη κ επειδη πεφτει τριημερο μηπως ξερετε ποσο κοστιζει η αντικατάσταση?
  3. Πως αλλαζω τον κωδικο σ'ενα αποθηκευμενο ασυρματο δικτυο στο κινητο?
  4. ειχα av αλλα το εβγαλα μηπως δημιουργουσε αυτο το προβλημα. αλλα και παλι το ιδιο ειναι.
  5. Είχα το τελευταιο msn και το internet explorer 7.1(??) νομίζω. Eνώ δεν εγκατεστησα οσο θυμαμαι καποιο αλλο προγραμμα δε δουλευε ουτε ο explorer αλλα ουτε το msn με μηνυμα λαθους οτι δε μπορει να μου δειξει τη λιστα των φιλων. Απεγκατεστησα το msn και εγκατεστησα την προηγουμενη εκδοση αλλα τωρα μου βγαζει ενα διαφορετικο σφαλμα. Απο διαφορετικο υπολογιστή μπορώ να συνδεθώ στο msn. Ο explorer βγαζει σφαλμα οτι δε μπορει να συνδεθει στο internet χρησιμοποιώντας HTTP. Καμιά βοήθεια? (χρησιμοποιώ το mozilla 3.0.5 οταν κανει αυτοματα την αναβαθμιση 3.0.6 δε μπορω να μπω στο Internet γιαυτο ξαναεγκαθιστω την 3.0.5, δε χρησιμοποιω καποιο anti-virus)
  6. δεν τον ανοιγει καν. στις ιδιοτητες λεει 0 Byte. δεν κανει ουτε διορθωση σφαλματων τιποτα..
  7. Εχω ενα εξωτερικο δουλευε κανονικα. Τωρα αν τον συνδεσω μου γραφει: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο F:\ To αρχείο ή ο κατάλογος έχει καταστραφει και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει. Υπάρχει περιπτωση να μην εχουν χαθεί τα δεδομένα και αν ναι πως μπορώ να τα βρώ?
  8. bghke kai h 7.01 21-08-08 exw ena 3110c alla den exei ellhnika. mhpws kserete pws mporw na egkatasthsw??
  9. gnwrizei kaneis to pcdj giati exw ena problhma me auto an kserei na mou to lysei..
  10. mporeis na mou peis pws douleuei auto to programma?
  11. pws ginete auto? kwdiko asfaleias den kserw
  12. mou to edwsan alla exei kwdiko asfaleias. bazw pin alla meta zhtaei kwdiko. ebala 0000 alla den einai ton exoyn allaksei
  13. exw ena kleidwmeno k800. kamia idea pws mporw na to anoiksw?
  14. ποια κάρτα μνήμης απο το πλαίσιο ειναι συμβατη με το κινητό? 1 ή 2GB
  15. Ξερει κανεις τον τιτλο απο το τραγουδι της Σακελλαριου που λεει: "Κι οταν βρισκομαστε συνεχεια σκεφτομαι ποσο θα κλαψω οταν μεινω μοναχη κι οταν βρισκομαστε συνεχεια σκεφτομαι πως δεν μπορει ετσι να φυγει μια ζωη"
  16. Eγω πάντως οσα mms εχω στειλει απο το πρωτο σαβ/κο της προσφορας δεν εχει παραδοθει κανενα.
  17. Ενα τραγουδι που λεει "να ξερα θε μου πως περνας απο την ωρα που χωρισαμε" τιτλο και τραγουδιστη ξερετε?
  18. Ψαχνω ενα τραγουδι νομιζω του Τερζη που ενας στιχος λεει: "γυρνουσα ξημερωματα φιλουσα ξενα στοματα". Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι?
  19. Ψάχνω ένα προγραμμα που να κλειδώνει μερικές φωτογραφίες ή φάκελο με φωτογραφίες στην έκθεση του κινητού. Ξέρετε κανένα?
  20. η φωνη που ακουγεται ειναι:
  21. Δεν ειναι ο υπουργος ειναι ενας αλλος ηθοποιος το ειδα σημερα σε ενα περιοδικο.
  22. Ψαχνω 2 σοβαρα προγραμματα. Ενα που να μετατρεπει τα αρχεια .avi σε .mpeg και αλλο ενα να κοβει τα .mpeg ή τα .avi. Να ειναι και λιγο απλα αν γινεται:O. Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...