Jump to content

Εξωτερικος σκληρος δίσκος

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και είχα τον myBook (250GB).. σκέφτηκα να των κάνω σετ με έναν myBook ΙΙ (750GB).

Που να φανταστώ όμως ότι στην νέα σειρά "myBook" θα έχουν κάνει την χαζομάρα να

κόψουν το κουμπί on/off :blink::(:mad::mad:.

• Απαντήσεις 603
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν είναι κακό αυτό. το κουμπί είναι άχρηστο.

για ασφάλεια (τους έχω μόνο για backup αλλά και για software installation files, cabs etc) αφού τους κάνεις κατάργηση του βγάζεις από την παροχή. και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Σωστά αυτά που λες :rolleyes:!!

Αλλά όμως άμα κάνεις κατάργηση δίσκου και σβήσει και μετά από λίγο χρειαστεί να των ξανά-ανάψεις θα πρέπει..

ή να των αποσυνδέσεις από το ρεύμα ή να κάνεις restart το pc.

Δεν είναι χαζομάρα αυτό? Τι θα τους πείραζε να έβαζαν ένα κουμπάκι :confused:;;!!

ρε παιδια... ΑΥΤΟΣ: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=17471#

ειναι χωρις τροφοδοσία;

οχι δεν ειναι 2.5 για να μην εχει τροφοδοσια.εσυ τι ψαχνεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείτε να προτείνεται καποια αξιοπιστη και καλή μαρκα για εξ. κουτια σκληρου δισκου? (οχι πακετο σκετο κουτι).

τα innovator από το eshop είναι άριστα. και με esata ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

τα innovator από το eshop είναι άριστα. και με esata ;)

Αυτο είχα δυστυχώς...

+ καλή πλακετα (controller) αξιοπιστια στα δεδομένα δεν κολλουσε ποτέ.

- κατασκευή μου ξεκόλλησε η υποδοχή usb απο μέσα 2 φορές χώρις ζόρια.

- μεγάλο μεγεθος για 2,5.

- κατασκευή μου ξεκόλλησε η υποδοχή usb απο μέσα 2 φορές χώρις ζόρια.

- μεγάλο μεγεθος για 2,5.

Συμφωνώ. Μία φορά θα τον πάρεις. Και η διαφορά στην τιμή δεν είναι και τόσο μεγάλη.

οχι δεν ειναι 2.5 για να μην εχει τροφοδοσια.εσυ τι ψαχνεις??

τιποτα :p :lol: απλά ρωτησα, οκ thx

ps: ΠΑΝΤΑ δισκους χωρις τροφοδοσία!

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? :D

Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός εξωτερικού HDD 2,5", μιας και ο 80άρης του laptop έχει γεμίσει επικίνδυνα. Σκέφτομαι να πάω στα 160GB, μιας και ήδη στο σπίτι υπάρχει ένας εξωτερικός Western Digital My Book 250GB.

Τι να προτιμήσω; Western Digital; Seagate; Ή υπάρχει κάτι άλλο που ξεχωρίζει;

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός εξωτερικού HDD 2,5", μιας και ο 80άρης του laptop έχει γεμίσει επικίνδυνα. Σκέφτομαι να πάω στα 160GB, μιας και ήδη στο σπίτι υπάρχει ένας εξωτερικός Western Digital My Book 250GB.

Θα σου πρότεινα Western Digital καλύτερα.

Έχω 2 εξωτερικούς WD, τον έναν (160GB) 2,5 χρόνια και τον άλλο ~8 μήνες (2,5'', 80GB) και είμαι υπερευχαριστημένος!

Μια φορά πήρα Seagate αλλά το μετάνιωσα, δεν πρόλαβε να κλείσει 2 χρόνια...:(

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εγω ειμαι ακριβως αντιθετα με αυτα που λεει ο Itchrist86.ειναι πως θα σου "κατσει" απλα πολλοι εχουν προβληματα με τους WD.

τωρα απο 70 μεχρι 90 ευρο μπορεις να παρεις 2,5" δισκο στα 160 γιγα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.lacie.com/it/products/product.htm?pid=10987

ή

http://www.lacie.com/it/products/product.htm?pid=10819

:shifty:

Δεν πας σε esata να δεις το φως σου? Θα δωσεις κατι παραπανω βεβαια. Θελεις και μια express card για το φορητο σου, καλη περιπτωση δινει το eshop καρτα και θηκη με 49 ευρω, μετα θες και ενα 2,5αρι δισκο και καθαρισες.

Απο κατασκευαστες για 2,5αριδες Hitachi & Samsung all the way.

Ρε παίδες, τα φώτα σας.

Πήρα προχτές έναν Seagate FreeAgent Pro 750GB και μου κάνει το εξής: Όταν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή, έχοντας απενεργοποιήσει το σκληρό (με ασφαλή κατάργηση), κατά το μπουτάρισμα ο δίσκος ανοίγει ξανά μόνος του ακριβώς τη στιγμή που αρχίζει να μπουτάρει το PC, με αποτέλεσμα να κολλάει το μπουτάρισμα και να μένει νεκρή η οθόνη του PC.

Αν εκείνη τη στιγμή αποσυνδέσω το σκληρό από τη USB (το touch κουμπάκι power που έχει μάλλον δε δουλεύει για κλείσιμο παρά μόνο για άνοιγμα κι έτσι δε μπορώ να τον κλείσω εντελώς) και κάνω επανεκκίνηση το PC, μπουτάρει κανονικά.

Το PC στο οποίο μου τα κάνει αυτό τρέχει Windows XP Home.

Τι φταίει??? :help:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά έχει κανένας αυτή τη θήκη για σκληρό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802102 δειχνει αρκετά καλή και ειναι απίστευτα μικρή.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ρε παιδιά έχει κανένας αυτή τη θήκη για σκληρό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802102 δειχνει αρκετά καλή και ειναι απίστευτα μικρή.

Μακρια απο τη συκγεκριμένη εταιρία γιατι θα κλες τα λεφτά σου κ ισως και τα δεδομένα σου εχω προσωπική εμπειρία, μην σε ξεγελάνε οι ελαφρώς τσιμπιμένες τιμές της που απορέουν ποιοτητα γιατι μονο ετσι δεν είναι.

Σου προτείνω να πάρεις κατι σε raidsonic ;)

Ρε παίδες, τα φώτα σας.

Πήρα προχτές έναν Seagate FreeAgent Pro 750GB και μου κάνει το εξής: Όταν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή, έχοντας απενεργοποιήσει το σκληρό (με ασφαλή κατάργηση), κατά το μπουτάρισμα ο δίσκος ανοίγει ξανά μόνος του ακριβώς τη στιγμή που αρχίζει να μπουτάρει το PC, με αποτέλεσμα να κολλάει το μπουτάρισμα και να μένει νεκρή η οθόνη του PC.

Αν εκείνη τη στιγμή αποσυνδέσω το σκληρό από τη USB (το touch κουμπάκι power που έχει μάλλον δε δουλεύει για κλείσιμο παρά μόνο για άνοιγμα κι έτσι δε μπορώ να τον κλείσω εντελώς) και κάνω επανεκκίνηση το PC, μπουτάρει κανονικά.

Το PC στο οποίο μου τα κάνει αυτό τρέχει Windows XP Home.

Τι φταίει??? :help:

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με WD 500gb. Αυτο που κανω ειναι να αφαιρω για λιγο στην εκκινηση το βυσμα usb και μολις δειξει την οθονη εκκινησης του λειτουργικου το ξαναβαζω :worry:

:tease:

Μακρια απο τη συκγεκριμένη εταιρία γιατι θα κλες τα λεφτά σου κ ισως και τα δεδομένα σου εχω προσωπική εμπειρία, μην σε ξεγελάνε οι ελαφρώς τσιμπιμένες τιμές της που απορέουν ποιοτητα γιατι μονο ετσι δεν είναι.

Σου προτείνω να πάρεις κατι σε raidsonic ;)

Aπό ποια άποψη το λες; Υπερθερμαίνει εννοείς;; Μου φαίνεται θα πάω για τον δοκιμασμένο lacie γιατί βλέπω ότι με τον seagate αντιμετωπίζουν πολλοί προβλήματα και εχει και κανονικό κουμπί on/off.

Αλήθεια στον freeagent δεν βγαινει η βαση αν θες να το μεταφερεις καπου για ευκολία ε;; Αυτό είναι που με ενοχλεί γιατί δε θα μπορώ να το μεταφέρω εύκολα στη τσαντα του λαπτοπ και από τι καταλαβα από το μηνυμα του panosz75 στον 750αρι που λεει οτι εχει κουμπι δε κανει και πολλά. Μήπως έχετε βάλει να bootάρει και από usb δίσκο και ψάχνει να βρει λειτουργικο και γι΄ αυτό κολλάει;; Για ελέγξτε το από το bios γιατι μονο αυτο μπορώ να σκεφτώ

George Bernard Shaw

Εγω με τον seagate που δεν εχει κουμπι on/off δεν εχω κανεναν προβλημα,με τον wd που εχει αντιμετωπιζω πολλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ με τον Seagate τον 500άρι, κανένα πρόβλημα

Nα σε ρωτήσω στον seagate ξερω οτι ανοίγει αυτόματα με το ανοιγμα του pc, αν θες να τον κλεισεις μεσα απο το pc κανεις καταργηση κλεινει ομως τελειως και η ενδειξη του όπως στον lacie που έχω κι εχει κουμπί ή πρέπει να τον βγαλεις και απο τη πρίζα; Επίσης αν θες να ξανανοιξει;; Αποσυνδεεις και συνδεεις το usb και το κανει αυτόματα;; Ρωτω γιατι εγω δεν το εχω παντα ανοιχτο οποτε τον χρειάζομαι μονο και θα με βολευε το κουμπί. Τέλος η βαση είναι ενιαία με το δίσκο ε;; Δε βγαινει με κάποιο τρόπο;

George Bernard Shaw

Nα σε ρωτήσω στον seagate ξερω οτι ανοίγει αυτόματα με το ανοιγμα του pc, αν θες να τον κλεισεις μεσα απο το pc κανεις καταργηση κλεινει ομως τελειως και η ενδειξη του όπως στον lacie που έχω κι εχει κουμπί ή πρέπει να τον βγαλεις και απο τη πρίζα; Επίσης αν θες να ξανανοιξει;; Αποσυνδεεις και συνδεεις το usb και το κανει αυτόματα;; Ρωτω γιατι εγω δεν το εχω παντα ανοιχτο οποτε τον χρειάζομαι μονο και θα με βολευε το κουμπί. Τέλος η βαση είναι ενιαία με το δίσκο ε;; Δε βγαινει με κάποιο τρόπο;

Στη βάση είναι οι αεραγωγοί του. Δεν νομίζω ότι βγαίνει. Κοίταξα και στο κουτί. Δεν δείχνει/λέει κάτι...

Μόλις κάνεις αποσύνδεση, σβήνει το λαμπάκι του κι ας το έχεις ακόμα συνδεδεμένο στο pc και στο ρεύμα. Το ίδιο συμβαίνει κι αν έχεις να τον πειράξεις ώρα, μόνο που εξακολουθεί να υπάρχει το εικονίδιό του στον "Υπολογιστή μου".

Αν βγάλεις - ξαναβάλεις το usb, τον ξαναδιαβάζει..

Τον αγόρασα 89 ευρώ από το MediaMarkt. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση!