nicks_6 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Παντος μετα απο 5 μηνες που το εχω και ελεγα να το 'σπρωξω' μετα το update σε 411 θα το κρατησω και ειμαι και πολυ ευχαριστιμενος απο το my loved χ600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ρε παιδια ,εγω που εχω την ελληνικη 0381.μπορω να βαλω την 411 ,,χωρις να αλαξω τιποτα αλλο???? Γιατι εαν λυθει το προβλημα της μπαταριας οπως λεγετε εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο το κινητακι μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Μπορείς αλλά όχι χωρίς ν'αλλάξει τίποτα άλλο. Το να αλλάξεις ρομ είναι σα να κάνεις φορμάτ και εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, οπότε ότι υπάρχει στη μνήμη της συσκευής σου θα χαθεί. Μπορείς βέβαια να πάρεις ενα αντίγραφο ασφαλείας των επαφών, μηνυμάτων κλπ με το PIMBackup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εχε κατα νου ομως οτι καμμια φορά το backup απο rom σε αλλη rom μπορεί να μη δουλεψει οποτε δε θα το γλιτωσεις το 4ωρακι να ξεναστησεις το μηχανακι. Τα βασικα ομως ειναι ηδη στο outlook ! σωστα ??!! Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Μαλλον εκανα λαθος την ερωτηση,εγω εχω κανει ποιο παλια αλλαγη rom αλλα δεν εχω αλλαξει ποτε γλωσσα ,απο ελληνικη rom πηγα παλι σε ελληνικη.. Ειχα διαβασει οτι χρειαζονται καποιες επιπλεον ρυθμισεις εαν αλλαξεις γλωσσα... αυτο ισχυει???? η απλα φορτωνω την αγγλικη επανω στην ελληνικη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 η αλλαγη γλώσσας δεν γινετα ετσι απλα δες το Λink http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4528&highlight=%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7+%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82 Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Nαι, για να βάλεις ρομ άλλης γλώσσας από αυτής που έχεις εγκατεστημένη χρειάζονται κάποιες επιπλέον ενέργειες. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Eγινε παιδια αυτο ελεγα και εγω οτι θελει αλλη διαδικασια, Δεν θελω να μπλεξω οσο ευκολο και να ειναι,μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η ελληνικη 411??? Το προβλημα της μπαταριας ειναι εκνευριστικο... Οσοι περασατε την 411 λυθηκε σε ολους???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Eγινε παιδια αυτο ελεγα και εγω οτι θελει αλλη διαδικασια, Δεν θελω να μπλεξω οσο ευκολο και να ειναι,μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η ελληνικη 411??? Το προβλημα της μπαταριας ειναι εκνευριστικο... Οσοι περασατε την 411 λυθηκε σε ολους???? δουλευουν τα παντα ρολοι.. μερα με τη νυχτα.. γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το x600. αν ακολουθησεις τις οδηγιες δε θα μπλεξεις καθολου. ειναι κριμα να το εχεις και να μην το χαιρεσαι..:up: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 συμφωνω περασα την411 της pdaviet αν θυμαμαι καλα σε ενα Χ600 του ξαδερφου μου και πεταει.αξιζει χωρις συζητηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 μπορει καποιος να ανεβασει την 411 της pdaviet.. Θα προσπαθησω να την βαλω και οτι γινει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 μπορει καποιος να ανεβασει την 411 της pdaviet.. Θα προσπαθησω να την βαλω και οτι γινει :) Θα γινει ,θα γινει . http://rapidshare.com/files/158450680/Eten_X600_411.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Θα γινει ,θα γινει . http://rapidshare.com/files/158450680/Eten_X600_411.exe αυτη ειναι η official. εγω αυτη εχω. ο φιλος Nitse4 θελει την 411 της pdaviet και ειναι εδω: http://rs415.rapidshare.com/files/15...V04_B20757.rar Password: PhamQuang (Βγήκε 4/11/08) αν πας λιγο πισω κανα 2-3-4 σελιδες θα δεις και πληροφοριες για την αποφυγει της εγκαταστασεις του gprs wizard 3.5 που δημιουργει προβλημα με το activesync. καλο ειναι να μην αφησεις να εγκατασταθει κανενα προγραμμα και να επιλεξεις απτη λιστα αν θες καποιο μετα. καλη επιτυχια.. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 σορρυ δε δουλευει το πιο πανω link. αν θελεις αυτη δοκιμασαι εδω: http://rapidshare.com/files/159985463/ETEN..._V04_B20757.rar or http://erickwill.4shared.com Password:PhamQuang Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μια βοήθεια παίδες!!! Θέλω ένα πρόγραμμα για μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth!!!! Τα οποία να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Όχι όμως όπως το obex bluetooth... Γιατί όταν μου στέλνει κάποιος κάτι δεν έχει αποδοχή ή απόρριψη... Το δέχεται αμέσως... Και είναι λίγο επίφοβο αυτό αν έχεις ανοιχτό το bluetooth συχνά (αν όχι συνέχεια) λόγω του ακουστικού bluetooth... Κανείς τα φώτα του???? :(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Για την ώρα έχω την 382 την αγγλική. Για να περάσω την 411 pdaviet πρέπει να κάνω τη διαδικασία αλλαγής γλώσσας? Δοκίμασα χθες να την περάσω απευθείας και δεν μπόρεσα. Έχει σημαντικές διαφορές από την επίσημη 411 της ετεν?? Επίσης μήπως κάποιος μπορεί να σηκώσει το GPRS wizard 3.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Για την ώρα έχω την 382 την αγγλική. Για να περάσω την 411 pdaviet πρέπει να κάνω τη διαδικασία αλλαγής γλώσσας? Δοκίμασα χθες να την περάσω απευθείας και δεν μπόρεσα. Έχει σημαντικές διαφορές από την επίσημη 411 της ετεν?? Επίσης μήπως κάποιος μπορεί να σηκώσει το GPRS wizard 3.0? διαφορες δεν εχει, εξαλλου ειναι βασισμενη πανω στην 411 της ETEN. καποια προγραμματακια παραπανω και το today screen της htc που εχει σαν αποτελεσμα να σου τρωει κανα 2-3 mb μνημη παραπανω. κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα. για μενα καλυτερη της ETEN γιατι βαζεις αυτο που θελεις εσυ και δε δεσμευεσαι με κατι που δε θα το χρησιμοποιησεις ποτε. μπαινει απ'ευθειας. δεν χρειαζετε να κάνεις τη διαδικασία αλλαγής γλώσσας. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 διαφορες δεν εχει, εξαλλου ειναι βασισμενη πανω στην 411 της ETEN. καποια προγραμματακια παραπανω και το today screen της htc που εχει σαν αποτελεσμα να σου τρωει κανα 2-3 mb μνημη παραπανω. κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα. για μενα καλυτερη της ETEN γιατι βαζεις αυτο που θελεις εσυ και δε δεσμευεσαι με κατι που δε θα το χρησιμοποιησεις ποτε. μπαινει απ'ευθειας. δεν χρειαζετε να κάνεις τη διαδικασία αλλαγής γλώσσας. αν μπωρεις κανε ενα λινκ για τη καθαρη ρομ της ετεν .... thank's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 αν μπωρεις κανε ενα λινκ για τη καθαρη ρομ της ετεν .... thank's http://rapidshare.com/files/158450680/Eten_X600_411.exe περιμενω εντυπωσεις.. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 http://rapidshare.com/files/158450680/Eten_X600_411.exe περιμενω εντυπωσεις.. :) οκ θα σου πω!!!!! αν και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με την 411 pdaviet αλλα λιγη αλλαγη δεν κανει κακο! εχει μπαρα προοδου αυτη η εγκατασταση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Αντε να δουμε ποτε θα βγει η Ελληνικη :( μας εχουν γραμμενους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Αντε να δουμε ποτε θα βγει η Ελληνικη :( μας εχουν γραμμενους :( Πολύ δύσκολο έως απίθανο... Αυτοί που την φτιάχνουν την κάνουν μόνο WWE... Δηλαδή αγγλικά.... Είδωμεν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δυστηχως το ηξερα οτι δεν θα δουλεψει σε εμενα, μηπως παιδια το link που μου δωσατε ειναι μονο για χ500?. Ξερουμε με ποιον τροπο γυριζουμε το χ600 στα αγγλικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δυστηχως το ηξερα οτι δεν θα δουλεψει σε εμενα, μηπως παιδια το link που μου δωσατε ειναι μονο για χ500?. Ξερουμε με ποιον τροπο γυριζουμε το χ600 στα αγγλικα??? συγνωμη αλλα τι θες να γυρισεις στα αγγλικα? ποια ρομ ειχες και πηγες να βαλεις αυτη? το link ειναι σωστοτατο και ειναι μονο για x600. αν η συσκευη σου εχει αγγλικη ρομ μπορεις να την περασεις απευθειας τρεχοντας το αρχειο. αν ομως εχεις ελληνικη ρομ πρεπει να κανεις αναβαθμηση σε αλλη γλωσσα. πληροφοριες 2-3 σελιδες πιο πισω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 παιδια καλησπερα, εχω περασει την 411 αγγλικη, ξερει κανενας αν μπορω να επαναφερω ελληνικη ρομ? μπορει καποιος να μου πει απο που θα κατεβασω ρομ ελληνικη καποιο λινκ ισως. περναει το ιδιο ευκολα οπως η αγγλικη που περασα? ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts