djivo Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 το δοκιμασα αλλα τζιφος. ευχαριστω παντος. θελω κατι για μετα τη χρηση internet να σταματαει να ειναι σε λειτουργεια ο μετριτης. δηλαδη να φευγει το G πανω στην οθoνη που ειναι το σημα.. το no data το κανει αλλα πριν χρησιμοποιησεις internet. :( θελω να ειναι ενεργη η συνδεση και να κλεινει οταν βγαινω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ρε παιδια ,υπαρχουν java games που να ειναι για το κινητο μας ,γιατι εβαλα διαφορα που βρηκα,αλλα ολα ειναι για κανονικο πληκτρολογιο. Εχω κατεβασει ενα ποκερ και παιζει κανονικα με την οθονη αφης,τετοια που θα βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 το δοκιμασα αλλα τζιφος. ευχαριστω παντος. θελω κατι για μετα τη χρηση internet να σταματαει να ειναι σε λειτουργεια ο μετριτης. δηλαδη να φευγει το G πανω στην οθoνη που ειναι το σημα.. το no data το κανει αλλα πριν χρησιμοποιησεις internet. :( θελω να ειναι ενεργη η συνδεση και να κλεινει οταν βγαινω. μολις τελειωσεις πατας με τη γραφιδα το G και μετα πατας αποσυνδεση και σταματα ο μετρητης και το ιντερνετ ,το nodata ειναι πολυ καλο προγραμμα γιατι εχοντας κλεισει το ιντερνετ δεν θα σε χρεωσει σε περιπτωση που μπεις κατα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ρε παιδια ,υπαρχουν java games που να ειναι για το κινητο μας ,γιατι εβαλα διαφορα που βρηκα,αλλα ολα ειναι για κανονικο πληκτρολογιο. Εχω κατεβασει ενα ποκερ και παιζει κανονικα με την οθονη αφης,τετοια που θα βρουμε? http://www.ipmart-forum.com (σε προλαβα athanaso77) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 (σε προλαβα athanaso77) :p:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 μολις τελειωσεις πατας με τη γραφιδα το G και μετα πατας αποσυνδεση και σταματα ο μετρητης και το ιντερνετ ,το nodata ειναι πολυ καλο προγραμμα γιατι εχοντας κλεισει το ιντερνετ δεν θα σε χρεωσει σε περιπτωση που μπεις κατα λαθος ηταν τοσο απλο τελικα.. ειχα συνηθησει με αλλο τροπο μεχρι τωρα και μου κακοφανηκε που δε δουλευε. χιλια ευχαριστω hellas200.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 παιδια καλησπερα.περασε αρκετος καιρος απο τοτε που εχω να μπω στο forum.μπαινω κατευθιαν στο ψητο.εχω την ελλ rom030 0263 απο πλαισιο.βγηκε καινουρια...?αν ναι,χρειαζομαι τα φωτα σας....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 παιδια καλησπερα.περασε αρκετος καιρος απο τοτε που εχω να μπω στο forum.μπαινω κατευθιαν στο ψητο.εχω την ελλ rom030 0263 απο πλαισιο.βγηκε καινουρια...?αν ναι,χρειαζομαι τα φωτα σας....:) καινουρια 381 ελληνικη και 382 αγγλικη υπαρχουν στο επισημο site και σε προηγουμενα post(ψαξε λιγο) ανεπισημες κανα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 για αλλαγη rom στην ιδια γλωσσα τι κανουμε...?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 για αλλαγη rom στην ιδια γλωσσα τι κανουμε...?:confused: κατεβαζεις το αρχειο συνδεεις μεσω usb (με activesync 4.5) το κινητο τρεχεις το αρχειο μολις τελειωσει η διαδικασια βγαζεις και ξαναβαζεις την μπαταρια (ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Φίλε hellas200 μόλις έβαλα την rom που μάλλον έχεις κι εσύ (σαν το HTC) και είναι απλά κορυφαία!!!! :D Thanks man!! Μια ερώτηση όμως γιατί είμαι πολύ νέος στο περιβάλλον των PDA (μιας και είναι το πρώτο μου αυτό)... Περιμένω ακόμα την κάρτα μνήμης από το ebay (:blink::X:cry:) και ελπίζω κάποτε να έρθει... Το λέω αυτό για να επισημάνω πως δεν έχω βάλει καμιά κάρτα μνήμης, κοινώς τίποτα από extra προγράμματα και τίποτα από Destinator και τέτοια. Η 382 ρομ όμως είχε μέσα και άλλα δύο προγράμματα στον φάκελο GPS. Τώρα έχω μόνο το "Satellite Data Update" με το οποίο δεν μπορώ να κάνω manual update αν και είμαι συνδεδεμένος με wi-fi με το pc μου. Η ερώτηση είναι η εξής. Όταν με το καλό βάλω το Destinator θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να βρω και τα άλλα 2 προγράμματα ή όλα οκ?? Και τι ακριβώς κάνει αυτό το πρόγραμμα???("Satellite Data Update") :O Συγνώμη αν κούρασα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Και τι ακριβώς κάνει αυτό το πρόγραμμα???("Satellite Data Update") Φίλε wpgoalkeeper, το συγκεκριμένο πρόγραμμα επαναπροσδιορίζει τις νέες θέσεις των δορυφόρων του GPS. O δέκτης σου, συνήθως προσπαθεί να εντοπίσει τους δορυφόρους στις ίδιες θέσεις που θυμάται τελευταία, ενώ με ένα update του δίνεις να ερευνήσει και να εντοπίσει τις νέες θέσεις των τελευταίων. Αρκετά χρήσιμο αν δεις ότι το στίγμα του GPS προγράμματος σου παρεκκλίνει αρκετά απ'το πραγματικό. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 @wpgoalkeeper νασαι καλα για το ebay αν περασουν πανω απο δεκαπεντε μερες και δεν την εχεις λαβει στειλε τους email. τωρα για το satellite ειναι σαν εφημεριδα δορυφορων ενημερωνει για τις αλλαγες στις θεσεις τους για μενα δεν προσφερει τιποτα αλλα αν το θελεις πας start/programms/utilities/application recovery/ prei _satellitedataupdate.1.0. και πατας install εκει εχει και αλλες ετεν εφαρμογες που αν τις θες μπορεις να τις εγκαταστησεις (εγω εβαλα το gprswizard για ευκολες ρυθμισεις στη τηλεφωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 παιδια προσπαθω απο χθες να κατεβασω την ελλ ρομ αλλα δεν κατεβαινει...φτανει μεχρι το90% και σταματα.μηπως μπορει καποιος να μου δωσει την ελλ ρομ να την κατεβασω μεσω rapint share...?:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παιδια προσπαθω απο χθες να κατεβασω την ελλ ρομ αλλα δεν κατεβαινει...φτανει μεχρι το90% και σταματα.μηπως μπορει καποιος να μου δωσει την ελλ ρομ να την κατεβασω μεσω rapint share...?:worry::worry: δεν προσπαθεις παλι γιατι δε φαινεται λογικο (αν ειχε προβλημα δε θα το κατεβαζε καθολου εκτος και αν ειχε πολυ κινηση το site ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 δοξα τω Θεω,κατεβηκε.για να μην χασω τις επαφες και διαφορα προγραματα να κανω back up στην καρτα...?επειδη θα επιχειρισω για πρωτη φορα να κανω αλλαγη ρομ απλως θα τρεξω το exe...?αυτο μονο...?:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τί εννοιείται με το "αλλάγή rom σε ίδια γλώσσα?" Εγώ που έχω την 263 ell και θέλω να βάλω κάποια Αγγλική θα πρέπει να ακολουθήσω διαφορετική διαδικασία από αυτή που περιγράφεται πιο πάνω?? (σύνδεση με usb και άνοιγμα του exe αρχείου...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παιδια βοηθεια......:(προσπαθω να βαλω την ρομ την ελλ και δεν μπορω....ενω ολα κυλουν ομαλα ξαφνικα παυει ο συγχρονισμος του pda με τον υπολογιστη και δεν μπορω να κανω update.....υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το κανει πιο λιανα...δεν σκαμπαζω και πολλα....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παιδια βοηθεια......:(προσπαθω να βαλω την ρομ την ελλ και δεν μπορω....ενω ολα κυλουν ομαλα ξαφνικα παυει ο συγχρονισμος του pda με τον υπολογιστη και δεν μπορω να κανω update.....υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το κανει πιο λιανα...δεν σκαμπαζω και πολλα....:O Προσπαθείς να κάνεις update απο windows vista ? Αν ναι τότε πρέπει να το κάνεις από xp και να έχεις εγκατεστημένο του Active Sync 4.5 ! Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 vista εχω.........με μπερδευουν ολα αυτα τα temp.dat και τα συναφη........:(πιο πανω μου ειπανε πως ενεργοποιω μονο το αρχειο exe και ολα γινονται μονα τους....βοηθα αδελφε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 @WolfBack @hellas200 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας. Αν και δεν υπάρχουν αυτά τα 2 προγράμματα φίλε μου hellas200 εκεί που μου είπες, τελικά τώρα μπόρεσα και έκανα update και μου λέει ότι Expire Date: 2008-09-27. Τι σημαίνει αυτό??? Ότι είναι trial??? Και αν είναι εύκολο απαντήστε μου στο αν είναι αναγκαία για το Destinator και τα άλλα 2 προγράμματα μέσα στον φάκελο GPS που είχε η προηγούμενη rom... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 vista εχω.........με μπερδευουν ολα αυτα τα temp.dat και τα συναφη........:(πιο πανω μου ειπανε πως ενεργοποιω μονο το αρχειο exe και ολα γινονται μονα τους....βοηθα αδελφε....... Επειδή και εγώ ήθελα να κάνω update το καλοκαίρι είχα δοκιμάσει να κάνω από vista αλλά πήγαινε μέχρι εκεί που πάει και σε εσένα και μετά τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα αλλά τελικά για να κάνω update χρειάστηκε να το κάνω από ένα κομπιούτερ με XP και με το ActiveSync 4.5 όπως σου είπα. Από vista δεν ξέρω αν γίνεται. Αν ξέρει κάποιος άλλος για update από vista καλώς... Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Πάντως εγώ σαν ανίδεος εντελώς γιατί πολύ φρέσκος σε αυτόν τον χώρο, έτσι όπως πήρα το PDA, κατέβασα την rom του φίλου hellas200, την ξεζίπαρα, σύνδεσα το κινητό στο pc, το βρήκε το ActiveSync και έτρεξα κατευθείαν το Flash_ROM.bat μέσα από τον φάκελο και όλα οκ με τη μία... Βεβαίως με full μπαταρία... Δεν ξέρω αν έκανα μ@λ@κία ή ήμουν απλά τυχερός αλλά όλα πήγαν ρολόι... (Σε XP πάντα...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 δοξα τω Θεω,κατεβηκε.για να μην χασω τις επαφες και διαφορα προγραματα να κανω back up στην καρτα...?επειδη θα επιχειρισω για πρωτη φορα να κανω αλλαγη ρομ απλως θα τρεξω το exe...?αυτο μονο...?:confused::confused: ναι αν η ρομ που θαβαλεις ειναι στην ιδια γλωσσα τρεχεις το εχε και ακολουθεις τις οδηγιες(εχεις συνδεσει το κινητο με το pc μεσω usb και το εχει δει με το activesync 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τί εννοιείται με το "αλλάγή rom σε ίδια γλώσσα?" Εγώ που έχω την 263 ell και θέλω να βάλω κάποια Αγγλική θα πρέπει να ακολουθήσω διαφορετική διαδικασία από αυτή που περιγράφεται πιο πάνω?? (σύνδεση με usb και άνοιγμα του exe αρχείου...) ναι ,ακολουθεις τις οδηγιες (με θρησκευτικη ευλαβεια) που θα βρεις εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts