letom Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπερα!!Πρωτη φορα εκανα εχθες παραγγελια!!Σημερα μου ηρθε ο tracking αριθμος!!Πως μπορω να δω με τον αριθμο αυτον που ειναι το πακετο?Και αμα εχει κανενας ορεξει να με πει πως λειτουργη το ολο πραγμα.(ποτε κανω disput και απο που γινετε,τι ειναι το case και οτι αλλη συμβουλη μπορειτε να δωσετε σε εναν αρχαριο!!) Ευχαριστω!!Κοίτα τι σου λέει ως estimated delivery. Έχεις περιθώριο για dispute στις 30 μέρες μετά τη λήξη του estimated delivery (αν δηλαδή δεν έχει έρθει μέχρι τότε). Το τράκινγκ μέχρι να αρχίσει να δείχνει αποτέλεσμα να ξέρεις πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3-4 μέρες. Μπορεί και παραπάνω (μου έχει τύχει 10 μέρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Ευχαριστώ και τους δύο για της γρήγορες απαντήσεις. Άρα βλέπω κάθε φορά το estimate delivery και άμα δεν έρθει κάνω Disput. Αυτό το Disput πάω πάω για να το κάνω άμα δεν έρθει μέχρι τότε το δέμα?Ποιο πάνω το παιδί το παιδί έκανε request στο ebay. Έχει κάποια σειρά που ακολουθούμε? Το tr number θα το βάλω με edit. To tr number(7015213896) Edited December 12, 2015 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ευχαριστώ και τους δύο για της γρήγορες απαντήσεις. Άρα βλέπω κάθε φορά το estimate delivery και άμα δεν έρθει κάνω Disput. Αυτό το Disput πάω πάω για να το κάνω άμα δεν έρθει μέχρι τότε το δέμα?Ποιο πάνω το παιδί το παιδί έκανε request στο ebay. Έχει κάποια σειρά που ακολουθούμε? Το tr number θα το βάλω με edit. To tr number(7015213896) Λόγω της περιόδου δώσε λίγο χρόνο παραπάνω μόλις περάσει το estimated delivery date ώστε να αρχίσεις να σκέφτεσαι να ανοίξεις case. Το tracking number όπως το βλεπω προφανώς δεν είναι tracking number. Αν δεν ήταν μεγάλης αξίας το προϊόν, συνήθως δεν δίνουν tracking number. Μερικές φορές για να συμπληρωθούν τα πεδία βάζουν απλώς ένα αριθμό. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ναι κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι τράκινγκ νάμπερ, είναι ένας αριθμός καταχώρησης στο κινέζικο ταχυδρομείο για τις απλές αποστολές. Απλώς το ebay το εμφανίζει στο πεδίο του τράκινγκ νάμπερ. Τράκινγκ πέρνεις μόνο για συστημένα. Λογικά ήταν χαμηλής αξίας η αγορά που έκανες. Αν περάσει το estimated μην βιαστείς να ανοίξεις dispute όπως ο φίλος από πάνω. Γενικά σπάνια να χαθεί κάτι, 99% έρχεται έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Έτσι κι αλλιώς ο πωλητής δεν μπορεί να κάνει κάτι για την καθυστέρηση των ταχυδρομείων. Οπότε περίμενε όσο πιο πολύ και αν δεν έχει έρθει μέχρι 2-3 μέρες πριν λήξει το δικαίωμά σου για dispute άνοιξέ το τότε για να πάρεις παράταση χρόνου κι άλλες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Οκ! Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την βοήθεια. Άμα έχει κανείς κάτι να πει που θα μου χρειαστεί και θέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Οκ! Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την βοήθεια. Άμα έχει κανείς κάτι να πει που θα μου χρειαστεί και θέλει.. Βλεπεις το estimate και μια δυο μερες αφου περασει η τελευταια ημερομηνια στελνεις μηνυμα στον πωλητη να του πεις οτι δεν ηρθε, αν ειναι καλος θα σου δωσει τα λεφτα σου πισω η θα ξανακανει αποστολη. Αν σου πει να περιμενεις περιμενεις καμια βδομαδα παραπανω και αν δεν ερθει ζητας τα λεφτα σου πισω και αγοραζεις απο αλλον. να κοιτας οι πωλητες να εχουν πανω απο 98-98,5% ΠΑΝΤΑ!!!! επίσης μη προτιμας πωλητες με ελαχιστες πωλησεις ακομα κ αν εχουν 100% (να βλεπεις να χουν πανω απο 500) αυτα απο μενα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Βλεπεις το estimate και μια δυο μερες αφου περασει η τελευταια ημερομηνια στελνεις μηνυμα στον πωλητη να του πεις οτι δεν ηρθε, αν ειναι καλος θα σου δωσει τα λεφτα σου πισω η θα ξανακανει αποστολη. Αν σου πει να περιμενεις περιμενεις καμια βδομαδα παραπανω και αν δεν ερθει ζητας τα λεφτα σου πισω και αγοραζεις απο αλλον. να κοιτας οι πωλητες να εχουν πανω απο 98-98,5% ΠΑΝΤΑ!!!! επίσης μη προτιμας πωλητες με ελαχιστες πωλησεις ακομα κ αν εχουν 100% (να βλεπεις να χουν πανω απο 500) αυτα απο μενα. Σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ. Έχω όμως μια απορία γενική. Αν δεν αγοράζουμε από πωλητές με μικρό αριθμό πωλήσεων, πως αυτοί οι πωλητές θα αποκτήσουν κάποια στιγμή μεγάλο αριθμό πωλήσεων ώστε να τους εμπιστευτούμε και να αγοράσουμε από αυτούς :confused: με αλλά λόγια, για μένα δεν έχει σημασία τόσο ο αριθμός πωλήσεων, όσο το χρονικό διάστημα που είναι κάποιος πωλητής στο ebay. Αν ο άλλος είναι 5 χρόνια πωλητής και έχει 200 πωλήσεις με 100%, δεν θα έχω πρόβλημα να αγοράσω. Φυσικά εξαρτάται και το προϊόν που πουλά όσον αφορά των αριθμό πωλήσεων. Edited December 13, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ. Έχω όμως μια απορία γενική. Αν δεν αγοράζουμε από πωλητές με μικρό αριθμό πωλήσεων, πως αυτοί οι πωλητές θα αποκτήσουν κάποια στιγμή μεγάλο αριθμό πωλήσεων ώστε να τους εμπιστευτούμε και να αγοράσουμε από αυτούς :confused: με αλλά λόγια, για μένα δεν έχει σημασία τόσο ο αριθμός πωλήσεων, όσο το χρονικό διάστημα που είναι κάποιος πωλητής στο ebay. Αν ο άλλος είναι 5 χρόνια πωλητής και έχει 200 πωλήσεις με 100%, δεν θα έχω πρόβλημα να αγοράσω. Φυσικά εξαρτάται και το προϊόν που πουλά όσον αφορά των αριθμό πωλήσεων. γιαυτο ειπα μη προτιματε, και οχι μεινετε μακρια :Ρ Τωρα να διατυπωσω εγω την απορια μου. ξερει κανεις να μου πει η postNL με τι στελνει ελλαδα; εδω και 13 μερες εχει μεινει στο "transporting to destination country".... απο χθες και αλλα 2 πραγματα που ειχα παρει μπηκαν σε αυτο το στατους και τρεμω μη κολλησουν κι αυτα... ελπιζω να στελνει με αεροπλανο και οχι τρενο.... αλλιως θα μας τα φανε στα σκοπια! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 γιαυτο ειπα μη προτιματε, και οχι μεινετε μακρια :Ρ Τωρα να διατυπωσω εγω την απορια μου. ξερει κανεις να μου πει η postNL με τι στελνει ελλαδα; εδω και 13 μερες εχει μεινει στο "transporting to destination country".... απο χθες και αλλα 2 πραγματα που ειχα παρει μπηκαν σε αυτο το στατους και τρεμω μη κολλησουν κι αυτα... ελπιζω να στελνει με αεροπλανο και οχι τρενο.... αλλιως θα μας τα φανε στα σκοπια! Με τα ΕΛΤΑ έρχεται. Μην ανησυχίες, υπάρχει καθυστέρηση λόγω της περιόδου και του αυξημένου όγκου δεμάτων. Και εγώ έχω δέμα σε αυτη την κατάσταση εδώ και 10 μέρες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Τελικά είχατε δίκιο. Μου ήρθε ε μαιλ από τον πωλητή και λέει λόγο της μικρής αξίας του προϊόντος ότι δεν έχει tr number. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παδια θα αγοραζε κανενας laptop απο ebay;; Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το ebay αλλα τωρα εχω σταμπαρει το X220t (tablet) της lenovo, το οποιο δεν το βρισκω στην Ελλαδα. Μονο Αμερικη και Γερμανια. Απο Γερμανια σκεφτομαι λογω τελωνειου με την Αμερικη που το κανει ασυμφαρο. Τι λετε, αξιζει; Ή ειναι ρισκο; Το βρισκω απο 200€ σε μετρια κατασταση μεχει 400€ με i7 σε αριστη κατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παδια θα αγοραζε κανενας laptop απο ebay;; Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το ebay αλλα τωρα εχω σταμπαρει το X220t (tablet) της lenovo, το οποιο δεν το βρισκω στην Ελλαδα. Μονο Αμερικη και Γερμανια. Απο Γερμανια σκεφτομαι λογω τελωνειου με την Αμερικη που το κανει ασυμφαρο. Τι λετε, αξιζει; Ή ειναι ρισκο; Το βρισκω απο 200€ σε μετρια κατασταση μεχει 400€ με i7 σε αριστη κατασταση! Αν την γνωμη μου μεινε μακρυά από τα μεταχειρισμένα και ειδικά από το ebay μπορεί να βρεθείς προ εκπληξεων. Μεταχειρισμενα μόνο όταν υπάρχει έλεγχος από κοντά. http://www.notebooksbilliger.de/lenovo+tablet+x220?nbb=8f14e4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δυστυχως δεν υπαρχει στην Ελλαδα το συγκεκριμενο. Προς τι το link, αφου λες να αποφυγω το εξωτερικο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Μια χαρά θα αγόραζα. Έχω πάρει laptop Dell από Ebay Αν έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση το προϊόν και ο πωλητής είναι καλός, τότε πού το πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ξεχασα να αναφερω οτι ψαχνω για μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ξεχασα να αναφερω οτι ψαχνω για μεταχειρισμενο. Και εγώ μεταχειρα το είχα πάρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Και εγώ μεταχειρα το είχα πάρει. Ναι αλλα ειναι του 2011-2012 μοντελο. Αρα δεν γινεται να εχει πανευρωπαικη εγγυηση (τουλαχιστον σε ισχυ) :D . Οποια εγγυηση εχει ειναι απο τον πωλητη και φυσικα ειναι στα χερι του αν θα την τηρησει :) Θα προτιμουσα να το βρω απο Ελλαδα και ας εχει και 100€ πανω για να μπορω να το ελεγξω και να διεκδικησω ευκολο την οποια εγγυηση δινει. Αλλα δεν παιζιε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδια μπορω να παραγγειλω κανονια μεσω pay pall απο ebay ; Πειρε το ματι μου κατι καλες προσφορες αλλα θα πληρωσω τελωνειο για 180 ευρω ; αρχαριος ευχαριστω !( οριστε και η αγγελια http://www.ebay.com/itm/5-5-New-LG-G3-D850-3G-4G-LTE-13-0MP-RAM-3GB-Unlocked-Cell-Phone-32GB-Gold-/172025061378?hash=item280d7e2002) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδια μπορω να παραγγειλω κανονια μεσω pay pall απο ebay ; Πειρε το ματι μου κατι καλες προσφορες αλλα θα πληρωσω τελωνειο για 180 ευρω ; αρχαριος ευχαριστω !( οριστε και η αγγελια http://www.ebay.com/itm/5-5-New-LG-G3-D850-3G-4G-LTE-13-0MP-RAM-3GB-Unlocked-Cell-Phone-32GB-Gold-/172025061378?hash=item280d7e2002) ...και τελωνείο πληρώνεις ...και κανονικα δεν μπορείς να παραγγείλεις, ειμαστε τιμωρημένοι με capital control Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ουτε απο αμαζον;(της αγγλιας) ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Προσπάθησε, ειναι θέμα τυχης, αν ομως θέλεις να λύσεις μια και εξω το πρόβλημά των cc βγαλε μια καρτα revolut http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/page-93#entry54526247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ουτε απο αμαζον;(της αγγλιας) ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ! έχω κάνει πρόσφατα αγορά απο amazon αμερικής. πριν κάνεις την αγορά, κάνε ένα chat με έναν εκπρόσωπο στο ΚΕΠ του amazon και θα σου πει αν μπορει να γινει κανονικα η πληρωμη και να σταλει ελλαδα. μερικα προιοντα οντως δεν στελνονται. απο amazon.uk εχω την εντυπωση οτι στελνονται ολα Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδια μπορω να παραγγειλω κανονια μεσω pay pall απο ebay ; Πειρε το ματι μου κατι καλες προσφορες αλλα θα πληρωσω τελωνειο για 180 ευρω ; αρχαριος ευχαριστω !( οριστε και η αγγελια http://www.ebay.com/itm/5-5-New-LG-G3-D850-3G-4G-LTE-13-0MP-RAM-3GB-Unlocked-Cell-Phone-32GB-Gold-/172025061378?hash=item280d7e2002) Πιθανόν να σταματήσουν στο τελωνείο και θα χρειαστείς άδεια όπλων για να παραγγείλεις "κανόνια " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Κανονικα ηθελα να πω ! συγνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα! Έκανα μια παραγγελία και ήρθε σήμερα! Πρέπει να κάνω τίποτα εκτός από το να αφήσω feedback? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts