mol Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Μόλις μπήκα από κινητό χωρίς πρόβλημα. Πρέπει να άλλαξω ένα feedback. Γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Εξαρταται απο την κριτική που άφησες. Αν θυμάμαι καλά, μπορείς να αλλάξεις κριτική στην περίπτωση που η κριτική που είχες αφήσει ήταν ουδέτερη ή αρνητική. Επίσης υπάρχει και χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορείς να αλλάξεις κριτική, νομίζω 30 ημέρες. Πήγαινε στο http://www.ebay.com και στην επάνω πλευρά κάνε κλικ στο: Customer support. Κάτω απο το:What can we help you with? πληκτρολόγησε: Changing or removing Feedback. Αν δεν έχεις συνδεθεί θα ζητήσει όνομα χρήστη και κωδικό. Εκεί θα δείς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις. Γενικές πληροφορίες σχετικά με το Feedback, μπορείς να βρείς εδώ: http://pages.ebay.com/services/forum/feedback.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Παιδιά να ρωτήσω τι εμπειρία έχετε ως προς τις επιστροφές χρημάτων στο eΒay; Είχα παραγγείλει ένα ακουστικό ΒΤ στις 4 Οκτωβρίου, με ΕΤΑ 11 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Πέρασε η προθεσμία που έδινε ο πωλητής, το ακουστικό δεν μου ήρθε, και για να μπορέσω να πάρω να χρήματά μου πίσω, άνοιξα case. Το eΒay μου λέει να περιμένω απάντηση του πωλητή, κι αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου, τότε να προχωρήσω και να ζητήσω πλήρες refund. Κι έρχομαι εδώ να ρωτήσω. To money back guarantee που λέει το eΒay, πόσο χρόνο παίρνει πάνω-κάτω; Αν αποφασίσει το eΒay ότι έχω δίκιο, πότε να περιμένω ότι θα μου πιστωθούν τα χρήματα; Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μην αποφασίσει υπέρ μου το eΒay και να μου πει ότι δε δικαιούμαι refund, και σε ποια περίπτωση γίνεται αυτό; :worry: Edited September 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά να ρωτήσω τι εμπειρία έχετε ως προς τις επιστροφές χρημάτων στο eΒay; Είχα παραγγείλει ένα ακουστικό ΒΤ στις 4 Οκτωβρίου, με ΕΤΑ 11 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Πέρασε η προθεσμία που έδινε ο πωλητής, το ακουστικό δεν μου ήρθε, και για να μπορέσω να πάρω να χρήματά μου πίσω, άνοιξα case. Το eΒay μου λέει να περιμένω απάντηση του πωλητή, κι αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου, τότε να προχωρήσω και να ζητήσω πλήρες refund. Κι έρχομαι εδώ να ρωτήσω. To money back guarantee που λέει το eΒay, πόσο χρόνο παίρνει πάνω-κάτω; Αν αποφασίσει το eΒay ότι έχω δίκιο, πότε να περιμένω ότι θα μου πιστωθούν τα χρήματα; Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μην αποφασίσει υπέρ μου το eΒay και να μου πει ότι δε δικαιούμαι refund, και σε ποια περίπτωση γίνεται αυτό; :worry: Όλες τις φορές που κάτι δεν ήρθε, πάντα πήρα τα χρήματα πίσω, εφόσον ζήτησα refund μέσω του resolution center. Αν το eBay αποφασίσει υπέρ σου, τα χρήματα επιστρέφουν σε 2,3 μέρες. Αλλά πάντα πάει υπέρ του αγοραστή σε τέτοια θέματα. Απλά δίνει χρόνο στον πωλητή πρώτα να απαντήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Όλες τις φορές που κάτι δεν ήρθε, πάντα πήρα τα χρήματα πίσω, εφόσον ζήτησα refund μέσω του resolution center. Αν το eBay αποφασίσει υπέρ σου, τα χρήματα επιστρέφουν σε 2,3 μέρες. Αλλά πάντα πάει υπέρ του αγοραστή σε τέτοια θέματα. Απλά δίνει χρόνο στον πωλητή πρώτα να απαντήσει. Thank you. :) Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν τελικά έρθει αύριο-μεθαύριο αυτό που παρήγγειλα, τι κάνω; Κλείνω το case από κάπου ή απλά περιμένω να περάσει ο ένας μήνας (21 Σεπτεμβρίου με 21 Οκτωβρίου) ώστε να θεωρήσει το eBay το θέμα λήξαν; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Thank you. :) Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν τελικά έρθει αύριο-μεθαύριο αυτό που παρήγγειλα, τι κάνω; Κλείνω το case από κάπου ή απλά περιμένω να περάσει ο ένας μήνας (21 Σεπτεμβρίου με 21 Οκτωβρίου) ώστε να θεωρήσει το eBay το θέμα λήξαν; Αν παραλαβής κλείνεις εσυ το case Σου προτείνω πριν ανοίξεις case να περιμένεις 40 μερες και μετα να ανοίγεις case στο paypal όχι στο εβαυ, ξεχνά τις ημερομηνίες που λεει το εβαυ είναι τυπικές και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ο πωλητής μετά την αρνητική κριτική που του έβαλα, και μετά το άνοιγμα case στο resolution center, επικοινώνησε και έστειλε shipping info, τα οποία όμως είναι λάθος, βγάζουν άγνωστο πακέτο. Του απάντησα ότι οι πληροφορίες που μου έστειλε είναι λάθος, και θα περιμένω μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου για να προχωρήσω παραπέρα με τη ζήτηση πλήρους refund. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Κάνεις δεν σου είπε να βάλεις αρνητική κριτική 18 ημέρες είναι λίγες για ένα αντικείμενο από Κίνα Καλά ξεμπερδέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Κάνεις δεν σου είπε να βάλεις αρνητική κριτική 18 ημέρες είναι λίγες για ένα αντικείμενο από Κίνα Καλά ξεμπερδέματα Κατ' αρχάς δεν έρχεται από Κίνα το αντικείμενο. Είπα εγώ κάτι τέτοιο; :blink: Ο τύπος έχει έδρα του ebay store του το Hong Kong (προφανώς εκεί μένει), αλλά το αντικείμενο στην καταχώρισή του έγραφε ότι φεύγει από Γερμανία, προφανώς και γι' αυτό το επέλεξα, ώστε να έρθει έγκαιρα. Κατα δεύτερον, έχω παραγγείλει κι από Κίνα προϊόντα, που όμως στο estimated delivery time είχαν το αναμενόμενο, δηλαδή 3-4 βδομάδες, κι εν γνώσει μου επέλεξα να περιμένω τόσο. Όταν ένα αντικείμενο λέει estimated 11 έως 20 σεπτεμβρίου και έχει φτάσει 22 και δεν έχει έρθει ακόμα, και ο πωλητής δεν απαντάει σε μηνύματά μου όσον αφορά την άφιξη του προϊόντος, ώστε να ξέρω τι γίνεται, νομιμοποιούμαι να ανοίξω case, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Τη σημασία του "καλά ξεμπερδέματα" δεν την κατάλαβα. :what: Edited September 22, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν αμφισβήτησε κάνεις την νομιμοποίηση σου στο να ανοίξεις case . Η αρνητική αξιολόγηση και το case είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Όταν ένα αντικείμενο λέει estimated 11 έως 20 σεπτεμβρίου και έχει φτάσει 22 και δεν έχει έρθει ακόμα, και ο πωλητής δεν απαντάει σε μηνύματά μου όσον αφορά την άφιξη του προϊόντος, ώστε να ξέρω τι γίνεται, νομιμοποιούμαι να ανοίξω case, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Case μπορείς να ανοίξεις αλλά στη θέση σου δε θα το έκανα σε αυτή τη χρονική φάση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μήπως μπορεί να ζητήσει να ακυρωθεί η αρνητική αν τελικά έρθει το αντικείμενο και είναι οκ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Μήπως μπορεί να ζητήσει να ακυρωθεί η αρνητική αν τελικά έρθει το αντικείμενο και είναι οκ; Ναι, αυτό γίνεται απ' ό,τι είδα. Αν το αντικείμενο έρθει και είναι 100% οκ, τότε θα αλλάξω την βαθμολογία και θα κλείσει και η case. Δεν αμφισβήτησε κάνεις την νομιμοποίηση σου στο να ανοίξεις case . Η αρνητική αξιολόγηση και το case είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όλα με σκοπό έγιναν. Η αρνητική βαθμολόγηση για την παντελή απουσία επικοινωνίας, παρά μόνο όταν άνοιξα case (κοινώς ο πωλητής μέχρι τότε με έγραφε...), και το άνοιγμα case για την περίπτωση πιθανής μούφας, ώστε να εξασφαλίσω τα χρήματά μου. Edited September 22, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλό είναι να μην ανοίγουμε case πριν έρθει το τέλος των 45 ημερών (εγώ ανοίγω στις 40 ημέρες). Πολλές φορές δεν φταίνε οι πωλητές αλλά τα ταχυδρομεία. Αν όλοι άνοιγαν cases νωρίς στο τέλος θα γίνει ότι έγινε με την Ιταλία που οι περισσότεροι κινέζοι δεν στέλνουν πια. Το ebay εξασφαλίζει πλήρως τον αγοραστή ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Καλό είναι να μην ανοίγουμε case πριν έρθει το τέλος των 45 ημερών (εγώ ανοίγω στις 40 ημέρες). Πολλές φορές δεν φταίνε οι πωλητές αλλά τα ταχυδρομεία. Αν όλοι άνοιγαν cases νωρίς στο τέλος θα γίνει ότι έγινε με την Ιταλία που οι περισσότεροι κινέζοι δεν στέλνουν πια. Το ebay εξασφαλίζει πλήρως τον αγοραστή ούτως ή άλλως. Σωστά, αλλά όταν ψάχνεις ένα συγκεκριμένο προϊόν και εν τέλει επιλέγεις ένα συγκεκριμένο ανάμεσα σε δεκάδες διαθέσιμους πωλητές, επειδή έχεις κάνει τα κουμάντα σου καθότι το χρειάζεσαι, στο φινάλε να μην έβαζε estimated delivery τόσες λίγες μέρες. Αν είχε 3-4 βδομάδες, θα επέλεγα κάποιο άλλο προϊόν που επίσης θα ερχόταν από Κίνα, που θα στοίχιζε όμως καμία 10ριά ευρώ λιγότερα. ;) Τέλος πάντων, το estimated delivery time είναι το λιγότερο. Εμένα με ενοχλεί περισσότερο ότι με έγραψε παρότι τον ρώτησα κάτι για το προϊόν, και μου απάντησε μόνο όταν είδε τα ζόρια (=άνοιγμα case και αρνητικό feedback). Όπως και να 'χει, το θέμα θα λήξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο: η θα έρθει το προϊόν και θα αλλάξω το feedback σε θετικό, ή θα συνεχίσει να με εμπαίζει ο τύπος, οπότε θα πάρω refund κάποια στιγμή. Edited September 22, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και εγώ πιστεύω ότι αρνητική ψήφο πρέπει να είναι η έσχατη πράξη και ίσως να μην χρειαζόταν, όσο για το case σωστά έκανες και άνοιξες είναι ένας μοχλός πίεσης για να σου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και εγώ πιστεύω ότι αρνητική ψήφο πρέπει να είναι η έσχατη πράξη και ίσως να μην χρειαζόταν, όσο για το case σωστά έκανες και άνοιξες είναι ένας μοχλός πίεσης για να σου απαντήσουν. Έχεις απόλυτο δίκιο για το άνοιγμα case, που ανάγκασε τον τύπο να μου στείλει tracking info για το πακέτο. Ήδη απ' ό,τι βλέπω το πακέτο έχει έρθει Ελλάδα από χτες, οπότε θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα. Αν έρθει και είναι όλα όπως πρέπει, θα κλείσω το case. Αν κάτι δεν πάει καλά, θα κάνω escalate το case, ώστε να μου γίνει refund. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπερα. Μιας και μιλαμε για case, αγορασα ενα αντικειμενο μικρης αξιας απο κινα χωρις tracking number το οποιο εγινε dispatched 20 Αυγουστου. Το estimated delivery date ηταν μεχρι χτες. 30+ μερες μου φαινονται πολλες για να περιμενω και αλλο. Σκεφτομαι να προτεινω στον πωλητη να το ξαναστειλει με tracking number αυτη τη φορα για να ξερω τι γινεται. Αν δεχτει, θα υπαρξει νεο estimated delivery date ή ισχυει το παλιο οποτε θα εχω 30 μερες περιθωριο απο σημερα να ανοιξω case? Με αλλα λογια, με καλυπτει το ebay στην περιπτωση που ξαναστειλει το αντικειμενο και αυτο δεν ερθει μεσα στις επομενες 30 μερες? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπερα. Μιας και μιλαμε για case, αγορασα ενα αντικειμενο μικρης αξιας απο κινα χωρις tracking number το οποιο εγινε dispatched 20 Αυγουστου. Το estimated delivery date ηταν μεχρι χτες. 30+ μερες μου φαινονται πολλες για να περιμενω και αλλο. Σκεφτομαι να προτεινω στον πωλητη να το ξαναστειλει με tracking number αυτη τη φορα για να ξερω τι γινεται. Αν δεχτει, θα υπαρξει νεο estimated delivery date ή ισχυει το παλιο οποτε θα εχω 30 μερες περιθωριο απο σημερα να ανοιξω case? Με αλλα λογια, με καλυπτει το ebay στην περιπτωση που ξαναστειλει το αντικειμενο και αυτο δεν ερθει μεσα στις επομενες 30 μερες? Ξεχνα το. Μην ζητήσεις άλλο από αυτόν. Περιμένεις μέχρι τις 40 ημέρες, ανοίγεις case για μη παραλαβή και ζητάς refund . Μετά αγόρασε καινούριο είτε από τον ίδιο ή από άλλο πωλητή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Update: τελικά το προϊόν ήρθε, έστω και καθυστερημένα, ευτυχώς όμως σε άριστη κατάσταση και όπως περίμενα. Έκλεισα το case και ευχαρίστησα τον πωλητή. :) Τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Aγορα tv box απο δημοπρασια Ebay Εκανα το καλυτερο χτυπημα σε αυτη τη δημοπρασια http://www.ebay.com/...=item1c46acec0d δεν πλήρωσα ακόμη . Έστειλα αυτό το μήνυμα στο πωλητή Dear shunhong2019, Won the auction on 29/09/2014 for HOT BOX mini PC CS918 Quad Core Android 4.2 Wi-F 1.8GHz 1080P Bluetooth t01 8GB I would like to know the following 1.If The product is original and packed in its original packaging? 2.If The product is ROOT? 3 Check if the product works well before you sent it ? 4.if item have pre-install xbmc or other apps? 5.You sent it with china post with trackin number? 6. If item not work on arrived you pay the shipping cost to retern it back? I wait for answers as soon as pasible . και έλαβα αυτή την απάντηση Hello, Dear friends, Since my PAYPAL account has been restricted inexplicable, So you would not normally payments, I'm sorry, So please wait for the next bid, I will promptly serve you, If you can help me, I will feel very happy, You will also get a very good income, Look forward to your reply, Thank you. 1.Να προχωρήσω στην πληρωμή ? Εχει 29 μονο Feedback αλλα κανενα στο προιον της δημοπρασιας , αλλα μονο σε κάρτες micro sd .Το προϊόν είναι κάτω από τη μισή τιμή . 2.Πόσες μέρες έχω διορία να πληρώσω από την αγορά (29-9-2014) ? Edited September 30, 2014 by timeout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Aγορα tv box απο δημοπρασια Ebay Εκανα το καλυτερο χτυπημα σε αυτη τη δημοπρασια http://www.ebay.com/...=item1c46acec0d δεν πλήρωσα ακόμη . Έστειλα αυτό το μήνυμα στο πωλητή Dear shunhong2019, Won the auction on 29/09/2014 for HOT BOX mini PC CS918 Quad Core Android 4.2 Wi-F 1.8GHz 1080P Bluetooth t01 8GB I would like to know the following 1.If The product is original and packed in its original packaging? 2.If The product is ROOT? 3 Check if the product works well before you sent it ? 4.if item have pre-install xbmc or other apps? 5.You sent it with china post with trackin number? 6. If item not work on arrived you pay the shipping cost to retern it back? I wait for answers as soon as pasible . και έλαβα αυτή την απάντηση Hello, Dear friends, Since my PAYPAL account has been restricted inexplicable, So you would not normally payments, I'm sorry, So please wait for the next bid, I will promptly serve you, If you can help me, I will feel very happy, You will also get a very good income, Look forward to your reply, Thank you. 1.Να προχωρήσω στην πληρωμή ? Εχει 29 μονο Feedback αλλα κανενα στο προιον της δημοπρασιας , αλλα μονο σε κάρτες micro sd .Το προϊόν είναι κάτω από τη μισή τιμή . 2.Πόσες μέρες έχω διορία να πληρώσω από την αγορά (29-9-2014) ? Εγω εννοειται οτι δεν θα αγοραζα........... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 @timeout Τετοιες αγορες ειναι καλυτερα να τις κανεις απο καποιο online καταστημα και οχι απο ebay,και σιγουρα οχι απο καποιον ο οποιος δεν εχει feedback...Καλυτερα να το πληρωσεις κατι παραπανω αλλα να ξερεις απο πριν τι θα παραλαβεις,παρα να κλαις τα χρηματα σου...Η αδερφη μου "κερδισε" μια δημοπρασια για ενα ταμπλετ στα 20-$,και πληρωσε και με τη μια...χαρηκε οτι θα της βγει τζαμπα ενα ταμπλετακι...τελικα τις εστειλαν ενα κρεματο ξυλινο αλογακι για το λαιμο!!!!Και μετα απο μια εβδομαδα με παρε δωσε αλληλογραφια με το Paypal της εκαναν full refund...Αξιζει η ταλαιπορια? Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 @timeout Τετοιες αγορες ειναι καλυτερα να τις κανεις απο καποιο online καταστημα και οχι απο ebay,και σιγουρα οχι απο καποιον ο οποιος δεν εχει feedback...Καλυτερα να το πληρωσεις κατι παραπανω αλλα να ξερεις απο πριν τι θα παραλαβεις,παρα να κλαις τα χρηματα σου...Η αδερφη μου "κερδισε" μια δημοπρασια για ενα ταμπλετ στα 20-$,και πληρωσε και με τη μια...χαρηκε οτι θα της βγει τζαμπα ενα ταμπλετακι...τελικα τις εστειλαν ενα κρεματο ξυλινο αλογακι για το λαιμο!!!!Και μετα απο μια εβδομαδα με παρε δωσε αλληλογραφια με το Paypal της εκαναν full refund...Αξιζει η ταλαιπορια? Ευχαριστω για τις απαντήσεις . Προσανατολίζομαι στο να μην πληρώσω. Μήπως όμως έχω ποινή απο ebay γιατι δεν πλήρωσα ενώ πλειοδότησα ? Αν κι το γεγονός οτι ο λογαριασμός του "my PAYPAL account has been restricted" σημαίνει οτι το PAYPAL τον έχει υπό ελεγχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ευχαριστω για τις απαντήσεις . Προσανατολίζομαι στο να μην πληρώσω. Μήπως όμως έχω ποινή απο ebay γιατι δεν πλήρωσα ενώ πλειοδότησα ? Αν κι το γεγονός οτι ο λογαριασμός του "my PAYPAL account has been restricted" σημαίνει οτι το PAYPAL τον έχει υπό ελεγχο ? Φίλε γιατί συνεχίζεις το offtopic; Υπάρχουν άλλα θέματα για ebay και paypal. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts