nikos_kallithea Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Δεν εχει και like εδώ οπότε Like!!! Εντάξει, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Καλημερα σε ολους, ενα δεμα απο ebay δεν μου εχει ερθει για πανω απο 45 μερες(ειχε σταλει χωρις track number) και ανοιξα case στο ebay. Ο πωλητης μου απαντησε: Seller's message: 'Dear Customer, Hi, We are really sorry the item still not received. We can do the refund for you with tracking number? Is that OK for you? Your reply is important to us. Thank you ' Εγω του ζητησα επιστρoφη χρηματων (full refund), δεν καταλαβαινω τι μου λεει ο κινεζος, να μου το ξαναστειλει το δεμα με tracking number αυτη τη φορα? Δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, τον ευχαριστω. Edited July 3, 2014 by newworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημερα σε ολους, ενα δεμα απο ebay δεν μου εχει ερθει για πανω απο 45 μερες(ειχε σταλει χωρις track number) και ανοιξα case στο ebay. Ο πωλητης μου απαντησε: Seller's message: 'Dear Customer, Hi, We are really sorry the item still not received. We can do the refund for you with tracking number? Is that OK for you? Your reply is important to us. Thank you ' Εγω του ζητησα επιστρoφη χρηματων (full refund), δεν καταλαβενω τι μου λεει ο κινεζος, να μου το ξαναστειλει το δεμα με tracking number αυτη τη φορα? Δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, τον ευχαριστω. Μάλλον ήθελε να πει resend with tracking number.. Μην δεχτείς, πες του ξανά όχι θέλω refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πάρε τα ευρώ σου πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημερα σε ολους, ενα δεμα απο ebay δεν μου εχει ερθει για πανω απο 45 μερες(ειχε σταλει χωρις track number) και ανοιξα case στο ebay. Ο πωλητης μου απαντησε: Seller's message: 'Dear Customer, Hi, We are really sorry the item still not received. We can do the refund for you with tracking number? Is that OK for you? Your reply is important to us. Thank you ' Εγω του ζητησα επιστρoφη χρηματων (full refund), δεν καταλαβενω τι μου λεει ο κινεζος, να μου το ξαναστειλει το δεμα με tracking number αυτη τη φορα? Δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, τον ευχαριστω. Μην του πεις τίποτα. Πάτα κατευθείαν Escalate this case to eBay Customer Support και θα σου βάλει το ebay τα λεφτά στην κάρτα το πολύ σε 2 μέρες. Είχα το ίδιο θέμα και στην προηγούμενη σελίδα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Του απαντησα οτι θελω full refund to my paypal account και περιμενω απαντηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 παιδια καλημερα. σημερα προσπαθησα να αγορασω απο ebay και μου εβγαλε αυτο: Sorry, you are not allowed to purchase this item •This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s). •You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers. ξερει κανεις τι ειναι και πως μπορω να το λυσω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά να προσέχεις και να πληρώνεις οτι αγοράζεις, βέβαια η ζημιά τωρα εχει γίνει παιδια καλημερα. σημερα προσπαθησα να αγορασω απο ebay και μου εβγαλε αυτο: Sorry, you are not allowed to purchase this item •This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s). •You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers. ξερει κανεις τι ειναι και πως μπορω να το λυσω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 παιδια καλημερα. σημερα προσπαθησα να αγορασω απο ebay και μου εβγαλε αυτο: Sorry, you are not allowed to purchase this item •This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s). •You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers. ξερει κανεις τι ειναι και πως μπορω να το λυσω? ευχαριστω Υπάρχει μια δυνατότητα στο EBAY να αποκλείεις από πελάτες σου όσους αγόρασαν κάτι από το ΕΒΑΥ και μετά δεν το πλήρωσαν . Πολύ χρήσιμη δυνατότητα , είχα κάποιον που κάθε 10 ημέρες αγόραζε κάτι και ποτέ δεν το πλήρωνε. Η πλάκα ήταν ότι μου έγραψε μετά και μου είπε γιατί δεν μπορεί να αγοράσει ... Του απάντησα ότι μπορεί να πάει σε άλλη αυλή να παίζει. Η δική μου δεν είναι πια διαθέσιμη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 δηλαδη τωρα παιδια δεν θα μπορεσω να αγορασω ξανα απ'το ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 δηλαδη τωρα παιδια δεν θα μπορεσω να αγορασω ξανα απ'το ebay? Σε 6 μήνες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ευχαριστω πολυ Βασικά έκανα λάθος δεν γνωρίζω. :worry: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ξερει κανεις τι γινεται με την περιπτωση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Νομιζω πήρες τις απαντήσεις σου ξερει κανεις τι γινεται με την περιπτωση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 δηλαδη τωρα παιδια δεν θα μπορεσω να αγορασω ξανα απ'το ebay? Mπορεις. Πρέπει όμως να ανοίξεις νέο λογαριασμό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορείς να αγοράσεις από άλλον έμπορο Από τον συγκεκριμένο δεν θα μπορείς για ένα κάποιο διάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 minotavros να καταργησω τον υπαρχοντα λογαριασμο και να ανοιξω αλλον με την ιδια καρτα ή με αλλη? vasileios προσπαθησα να αγορασω απο αλλον στο ebay και δεν μπορω. αγορασα ομως εκτος ebay. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Oχι δεν χρειάζεται να τον καταργήσεις. Απλώς ανοιγεις καινούριο με νέο email. Ουτε κάρτα αλλάζεις ούτε τίποτα. Μονο το email αλλάζεις και το username. Edited July 5, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τι εννοείς, και γιατι δεν μπορείς τι σου λεει, παλι τα ιδια? minotavros να καταργησω τον υπαρχοντα λογαριασμο και να ανοιξω αλλον με την ιδια καρτα ή με αλλη? vasileios προσπαθησα να αγορασω απο αλλον στο ebay και δεν μπορω. αγορασα ομως εκτος ebay. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPhone5S Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γεια σας καταλαθος σε ενα προιον πατισα αγορα αλλα δεν το αγορασα .Το eBay μου στελει μηνυνα awaiting payment σημαινει οτι τα λεφτα μου δεσμευτικαν ι απλα οτι δεν ολοκληρωσα την αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή για ακύρωση Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPhone5S Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δηλαδή δεσμευτικαν τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γεια σας καταλαθος σε ενα προιον πατισα αγορα αλλα δεν το αγορασα .Το eBay μου στελει μηνυνα awaiting payment σημαινει οτι τα λεφτα μου δεσμευτικαν ι απλα οτι δεν ολοκληρωσα την αγορα? Δεν ολοκληρώθηκε η αγορά, αφού δεν έχεις πληρώσει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δηλαδή δεσμευτικαν τα λεφτά Όχι αλλά αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι σε εκκρεμότητα σε σχέση με το eBay Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts