Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ξαναλεω...δες με το *#06# την εκδοση λογισμικου σου και πες μας τι γραφει..:)

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και ξαναλεω...δες με το *#06# την εκδοση λογισμικου σου και πες μας τι γραφει..:)

Μάλλον εννοείς το *#0000#, το *#06# δείχνει τον σειριακό αριθμό (ΙΜΕΙ) του κινητού. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Η Αθήνα/Ελλάδα είναι στο GMT +2 πλην του DST (Θερινή ώρα) όποτε πάμε +1 ώρα, παραδοσιακά (εδώ γίνεται η μεγάλη παρανόηση!) όμως ρυθμίζουμε το Λ.Σ. στο GMT +2 και αυτό αν είναι έξυπνο αρκετά αναγνωρίζει τους Ευρωπαϊκούς κανόνες DST και γυρίζει την ώρα σε θερινή ή χειμερινή, αυτόματα, δηλαδή σε GMT +3, για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται (αρχές του Μάρτη - τέλος Οκτωβρίου).

Όλοι οι αστρονομικοί υπολογισμοί που αφορούν την Ελλάδα γίνονται πάντα με βάση το GMT +2 και όταν χρειάζεται προσθέτουμε την διαφορά του DST (+1 ώρα), αλλά ποτέ ως default GMT +3.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Δε ξερω σε ποιο θεμα να ρωτησω το παρακατω , ας κανω την προσπαθεια εδω :

Ξερει καποιος πως να βρω τις επιλογες στην Εικονα 2 , στον οδηγο του itchrist86 απο εδω ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2287674#post2287674

Σε windows xp υπαρχουν , γνωριζει καποιος που υπαρχουν σε windows vista ?

Γεια χαρά σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σε μερικές επαφές όταν πάω να απαντήσω σε μήνυμα που έχω λάβει δεν στέλνει το μήνυμα και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να σταλθεί και παραμένει στο φάκελο εξερχόμενα. Όταν το μεταφέρω από κει στα πρόχειρα και το στείλω πάει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

Έχω το τελευταίο firmware.

Ο αποστολεας εχει επιλεξει την χρηση του ιδιιου κεντρου για αποστολη μηνυματων. Οποτε εφοσον δεν εισαι στην ιδια εταιρια κολλαει στην αποστολη μιας και το κεντρο μηνυματων δεν ειναι σωστο.

Πες του να απενεργοποιησει την επιλογη αυτη απο το μενου της συσκευης του και θα εισαι οκ.

Το λοιπόν. Το αποφάσισα οτι θα το χτυπήσω το κινητό. Το πρόβλημα είναι ποιό χρώμα? :D Δυστυχώς εδώ Δράμα δεν το βρήκα κάπου οπότε θα γίνει παραγγελεία από internet. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να δώ τα διαθέσιμα χρώματα από κοντά. Προφανώς και το θέμα χρώμα είναι υποκειμενικό αλλα είμαι σύγουρος ότι κάποιος μπορεί να πεί μερικά πραγματάκια.

Και πριν το ξεχάσω. Και στα 3 χρώματα τα backplates είναι μεταλικά; Το ασημένιο σίγουρα και υποθέτω και το χάλκινο. Με το μαύρο τι παίζει; Μεταλικό ή πλαστικό;

Help please! :)

Και πριν το ξεχάσω. Και στα 3 χρώματα τα backplates είναι μεταλικά; Το ασημένιο σίγουρα και υποθέτω και το χάλκινο. Με το μαύρο τι παίζει; Μεταλικό ή πλαστικό;

Η κατασκευη δεν αλλλαζει,η συσκευη ειναι ιδια ,μονο το χρωμα..

Μεταλικο και το μαυρο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το καπάκι το πίσω είναι μεταλλικό..Το ασημένιο δεν μου άρεσε καθόλου όταν το είδα στο FNAC στο The Mall.. Το χαλκινο δεν το έχω δει αλλά μου φαίνεται ότι είναι πιο ωραίο το μαύρο το οποίο και έχω αγοράσει εγώ.. Σου Προτείνω το μαύρο..

Αν και δεν ειναι το πρώτο symbian κινητό πυ πιάνω στα χέρια μου νιώθω λίγο βλάκας.

Προσπαθώ να περάσω κάποια από τα θεματάκια που έχω στη συλλογή μου(S60v3) άλλα βγάζει το κλασσικό μύνημα με το ποιστοποιτικό ενώ σε άλλο S60v3 μπάινει κανονικά στο Ε51 δεν....μέχρι το 2004 έφτασα πηγαίνωντας προς τα πίσω προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση και δεν κατάφερα ούτε ένα. Μήπως καμιά ιδέα-βοήθεια???

Λοιπον μετα απο συμβιωση 3 μηνων με το κινητο θα αναφερω τα αρνητικα που εχω διαπιστωσει (παλιος κατοχος 6233)

1. Δεν μου αρεσει που δεν μπορω να δω ταυτοχρονα στις επαφες ταυτοχρονα και το ονομα και το τηλ του καθενος αλλα και σε πια θεση ειναι αποθηκευμενο (sim / memory).

2. Στα μηνυματα δεν μπορω να κανω εισαγωγη αριθμου ή επαφης οποτε οποτε καποιος μου ζητα να στειλω το τηλ καποιου εχω προβλημα.

3. Αδυναμο μεγαφωνο οποτε ακουω εισερχομενη κληση μονο οταν οριζω ως ηχο κλησης το "νοσταλγια".

4. Δεν υπαρχει η τοσο χρησιμη λειτουργια χρονομετρου και αντιστροφης μετρησης.

Κατα τα αλλα κ παρα τα μικρα αυτα προβληματα ειμαι υπερευχαριστημενος...

Αν και δεν ειναι το πρώτο symbian κινητό πυ πιάνω στα χέρια μου νιώθω λίγο βλάκας.

Προσπαθώ να περάσω κάποια από τα θεματάκια που έχω στη συλλογή μου(S60v3) άλλα βγάζει το κλασσικό μύνημα με το ποιστοποιτικό ενώ σε άλλο S60v3 μπάινει κανονικά στο Ε51 δεν....μέχρι το 2004 έφτασα πηγαίνωντας προς τα πίσω προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση και δεν κατάφερα ούτε ένα. Μήπως καμιά ιδέα-βοήθεια???

OK βρέθηκε η λύση και ήταν και πολύ απλή. Για όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Μενού->Εγκαταστ.->Διαχ.Εφ->Επιλογές->Άνοιγμα->Επιλογές->Ρυθμίσεις

κι εκεί που λέει "Εγκαταστ.λογισμικού" βάζετα"Όλα".

Yπαρχουν και αλλα κολπακια.. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

1. Δεν μου αρεσει που δεν μπορω να δω ταυτοχρονα στις επαφες ταυτοχρονα και το ονομα και το τηλ του καθενος αλλα και σε πια θεση ειναι αποθηκευμενο (sim / memory).

Στις Επαφές εμφανίζονται μόνο οι επαφές που είναι αποθηκευμένες στη μνήμη της συσκευής.

Για να έχεις πρόσβαση στο φάκελο της κάρτας SIM θα πρέπει να πατήσεις Επιλογές > Επαφές SIM > Φάκελος SIM.

Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι ποιες είναι στη κάρτα SIM και ποιες στη μνήμη της συσκευής.

2. Στα μηνυματα δεν μπορω να κανω εισαγωγη αριθμου ή επαφης οποτε οποτε καποιος μου ζητα να στειλω το τηλ καποιου εχω προβλημα.

Δεν μπορείς να το κάνεις από τα Μηνύματα, αλλά μπορείς από τις Επαφές.

Πηγαίνεις στην επαφή που θέλεις να στείλεις και πατάς Επιλογές > Αποστολή > Απόστ. προσ. στοιχείων > Με σύντομο μήνυμα.

3. Αδυναμο μεγαφωνο οποτε ακουω εισερχομενη κληση μονο οταν οριζω ως ηχο κλησης το "νοσταλγια".
Δεν θα το έλεγα αδύναμο, αλλά ούτε και υπερβολικά δυνατό.

Πιστεύω πως είναι ιδανικό.

4. Δεν υπαρχει η τοσο χρησιμη λειτουργια χρονομετρου και αντιστροφης μετρησης.
Μα η ουσία είναι πως μπορείς να βάλεις άπειρες εφαρμογές ώστε να μη περιμένεις από το κινητό να τα κάνει όλα.

Μία από τις πολλές είναι το Handy Clock.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν μπορείς να το κάνεις από τα Μηνύματα, αλλά μπορείς από τις Επαφές.Πηγαίνεις στην επαφή που θέλεις να στείλεις και πατάς Επιλογές > Αποστολή > Απόστ. προσ. στοιχείων > Με σύντομο μήνυμα.

Υπάρχει επίσης και ακόμη ένας τρόπος λίγο πιο πολύπλοκος.

Ενώ είσαι στην επαφή της οποίας τον αριθμό θέλεις να στείλεις σε κάποιον άλλο και εφόσων έχεις μαρκάρει το νούμερο του

πατάς: Επιλογές->Χρήση αριθμού->Αντιγραφή και στη συνέχεια πηγαίνεις στο κείμενο του μηνύματος και πατάς Επιλογές->Επιλ. επεξεργασίας->Επικόλληση

Αυτό σε περίπτωση που θέλεις να στείλεις μόνο έναν αριθμό από μία επαφή και όχι όλα τα στοιχεία που έχεις καταχωρημένα μέσα στην επαφή.

Λοιπόν παιδιά, επειδή επέστρεψα από το τριήμερο επανέρχομαι στο θέμα που σας είχα πει για το Ε51 που βγάζει "εγγραφή κάρτας sim απέτυχε". Είδα την έκδοση λογισμικού που έχω και είναι η 200.34.36 της 24.4.2008.

Άρα; "Βαράμε" το κεφάλι μας; Κι αν ναι, σε ποιο εξυπηρετικό ΝΟΚΙΑ CLUB να πάω ώστε να γίνει ό,τι καλύτερο το συντομότερο; Ευχαριστώ...

Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

Έχεις βεβαιωθεί πως ευθύνεται η συσκευή και όχι η κάρτα sim;

Αν ναι και θέλεις να επισκεφτείς το service, αν έχεις τη δυνατότητα πήγαινέ το στα κεντρικά στη Γλυφάδα. Έτσι θα γλυτώσεις το χρόνο που θα κάνει για να το στείλουν από οποιοδήποτε Nokia Shop, εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια θελω να ανβαθμισω το λογισμικο της συσκευης μου και ψαχνω εναν τροπο να μην χασω τις εφαρμογες που δεν εχω στον υπολογιστη αποθηκεθμενες.Υπαρχει καποιος τροπος?

Μπορείς να πάρεις back up με το PC Suite στον υπολογιστή σου ή μέσω της εφαρμογής Μνήμη (Μενού > Εργαλεία) να το κρατήσεις στη κάρτα μνήμης.

Αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί πως θα λειτουργούν και πάλι όλες.

παιδια θελω να ανβαθμισω το λογισμικο της συσκευης μου και ψαχνω εναν τροπο να μην χασω τις εφαρμογες που δεν εχω στον υπολογιστη αποθηκεθμενες.Υπαρχει καποιος τροπος?

Θα κάνεις ένα back up και μετά την αναβάθμιση επαναφέρεις ότι είχες πριν στο κινητό σου.

Καλό είναι να κάνεις back up της μνήμης του κινητού κάθε εβδομάδα. Επίσης οι περισσότερες εφαρμογές αποθηκεύονται στην κάρτα χωρίς πρόβλημα. Οπότε μπορείς να τις κάνεις επανεγκατάσταση όποτε θέλεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά δεν την γλιτώσαμε με το "εγγραφή κάρτας sim απέτυχε". Καινούργιο τηλέφωνο και το πήγα σε κατάστημα της ΝΟΚΙΑ. Το είδαν δύο ημέρες και μου είπαν ότι δεν μπορούν να δουν τι είναι, θα το στείλουν στα κεντρικά. Επίσης με ενημέρωσαν ότι εκεί θα κάνει 25 με 30 ημέρες. Ήμαρτον! Πληρώσαμε νέο κινητό και θα το χρησιμοποιήσουμε (αν θέλει ο Θεός) του χρόνου!!!

Δοκίμασα δύο διαφορετικών εταιριών, δυστυχώς τίποτα. Το εξήγησα και νωρίτερα στο θέμα... Αφήστε τα, απογοήτευση...