Jump to content

mapas897

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mapas897

  1. παιδια το κινητο δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα απο τα πολλα κινητα που εφτιαξε η sagem και πουλησε τις πατεντες στην sonny ericsson.Συνεπως το update οπως και πολλες υπηρεσιες που πρσφερει η sonny στους κατοχους των κινητων της δεν το υποστηριζουν(δοκιμασμενα).Κανονικα πρεπει να κανουν μυνηση ολοι οι κατοχοι αυτου του κινητου στην sonny.Aπαραδεκτο!
  2. το βρηκα 260-270ευρω μεταχειρησμενο με 3 χρονια εγγυηση σε μαγαζι που πουλαει μεταχειρησμενα.Τι λετε να το παρω η :X......?Να σειμειωσω οτι το μαγαζι ειναι αξιοπιστο
  3. tis exw perasi kala tosos diskolo ine na pate ston browser kai na deite tin diefthinsi tis arxikis selidas (ginetai kai xwris na bis)
  4. ναι αλλα στα νοκια η αρχκη σελιδα ειναι και στους σελειδοδεικτες
  5. πως θα μπω στο o portal γιατι η διευθυνση δεν ειναι προεγατεστημενη σαν σελιδοδεικτης.Ας μου πει καποιοσ το url
  6. Τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα :(.
  7. Εχω μεγαλο προβλημα : Εκανα hard format το κινητο και απο τοτε δεν μπορω να το συνδεσω με το pc .Μου γραφει κανονικα το menu που πρεπει να επιλεξω pc suite η μεταφορα δεδομενων αλλα δεν βγαζει το συμβολακι που σημαινει οτι ειναι συνδεδεμενο ουτε το pc το καταλαβαινει.Και το καλωδιο ειναι μια χαρα....:(:(:(:(:(:(:(:(
  8. Τελικα αξιζει τα λεφτα του?
  9. εγω που δεν εχω το outlook τι κανω?:cry:
  10. με το Handy Shell την εχουμε
  11. απο οτι ακουσα για το psp 3000 εχει κυκλοφορησει μια μπαταρια που λεγεται lite blue tool απο την datel.Εχει ακουσει κανεις τπτ?
  12. τι βελπουν τα ματια μου: Music Player: "MP3 file does not play."
  13. απο οτι καταλαβα μονο οσα url εχοθν το live 24 παιζουν π.χ. http://sportfm.live24.gr/sportfm7712?MSWMExt=.asf επισης εχει δοκιμασει κανεις κανα url για το mad radio ?? επειδη το ψαχνω και δεν ηταν στις playlitsts και αυτο που ειχε στο txt δεν δουλευε
  14. παιδια επειδη δεν δουλρψε τιποτε λεω να το παω σε νοκια σοπ.Να κανω μια ερητηση ομως?Η εγγυηση ισχυει μετα απο αναβαθμιση??
  15. οι φωτογραφιες που ειδα απο την καμερα του n79 στο ρελευταιο review ειναι χαλια!! ελεος!!πιστευω πως τελικα τα μονα πλεονεκτηαμτα του ειναι το fp2 και το fm trassmiter σε σχεση με το n82 τετοια θολουρα στις φωτο πρωτη φορα βλεπω:cry:......εκτος φυσικα αν ο τυπος δεν ηξερε τι του γινεται απο φωτογραφιες.:p...αλλα αντι να προχωραμε να πηγιανουμε προς τα πισω??? :(
  16. το καννα αλλα δεν ειχε αποτελεσμα.Συνεχιζει να μου γραφει δεν διατιθεται συνδεση και μετα να μην με αφηνει να μπω επειδη υοαρχει μια ηδη υποτιθεμενη συνδεση.Εκανα hard format και παλι τα ιδια τι να κανω??
  17. Πηγα να μπω στο ιντερνετ μεσω wi-fi οπως κανω παντα και μου γραφει <<αδυνατη συνδεση!>> μετα βγαινω και ξαναπροσπαθω και μου γραφει οτι υπαρχει ηδη ανοικτοι συνδεση σε WLAN ενω δεν ειμαι συνδεδεμενος.Παω απο τον οδηγο WLAN να κανω αποσυνδεση απο το δικτυο αλλα δεν μ γραφει οτι ειναι συνδεδεμενο.Εκανα 2-3 restart και παλι τα ιδια.Να σειμειωσω οτι εχω την τελευταια ενημερωση και λογισμικου και οτι δεν μου εχει ξανατυχει.Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
  18. κριμα για τις φοτωγραφιες....και φενοταν ωραιο κινητακι
  19. παιδια ωραιο το κινητακι.αλλα εχω μια απορια??Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι καλο??
  20. ποτε θα αρχισει να κυκλοφορει στα μαγαζια???:confused::confused:
  21. πως το πηρες?? αφου στο ευρωπαικο σαιτ τις νοκια λεει coming soon και στο ελληνικο δεν το χει
  22. εχει μονο δεκτη a-gps η και gps???
  23. Εχω μια απορια σχετικα με την λειτουργεια φωτ μηχανης: η λειτουργεια δεν ειναι σε πληρη οθονη.Μηπως αυτο ρυθμιζεται καπως η μηπως υπαρχει κανα προγραμα που τραβαει φωτο σε πληρη οθονη?(δοκιμασα το camera fx αλλα ητην σε κανονικη οθονη)
  24. παιδια θελω να ανβαθμισω το λογισμικο της συσκευης μου και ψαχνω εναν τροπο να μην χασω τις εφαρμογες που δεν εχω στον υπολογιστη αποθηκεθμενες.Υπαρχει καποιος τροπος?
  25. Παρακαλω να μου χορηγηθει ποιστοποιητικο για την συσκευη μου nokia E51 IMEI:357663019080591 Ευχαριστω α και σε ποιο σιτε πρεπει να μπω για να βρω το ποιστοποιητικο αφου παραλαβω τον αριθμο μου?
×
×
  • Create New...