Jump to content

HP iPAQ 210 (Enterprise Handheld)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες μόνο για destinator, igo κλπ πάρε ένα Mio που έχουν gps (π.χ. το mio168 έχει πανω gps με κεραία και έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία).

Τα εξωτερικά bluetooth gps πρέπει να βλέπουν ουρανό (απο το ταμπλό) ή τα συνδέεις με την κεραία gps αν έχεις στο αυτοκίνητο σου. Τα περισσότερα, αν όχι ολα, έχουν υποδοχή για εξωτερική κεραία η οποία βοηθάει πάρα πολύ στο σήμα. :)

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

• Απαντήσεις 425
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θες μόνο για destinator, igo κλπ πάρε ένα Mio που έχουν gps (π.χ. το mio168 έχει πανω gps με κεραία και έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία).

Τα εξωτερικά bluetooth gps πρέπει να βλέπουν ουρανό (απο το ταμπλό) ή τα συνδέεις με την κεραία gps αν έχεις στο αυτοκίνητο σου. Τα περισσότερα, αν όχι ολα, έχουν υποδοχή για εξωτερική κεραία η οποία βοηθάει πάρα πολύ στο σήμα. :)

Φιλε Kint, Ευχαριστω για την απαντηση, Εχω καταληξει σε δυο pda:

Hp 5940, και το Hp 214, που εχει 128 ram..

Φυσικα για πλοηγηση που το θελω καλυτερα θεωρουνται τα Pna,

Αλλα το κακο ειναι οτι εχουν εγκατεστημενο καποιο συγκεκριμενο

προγραμμα πλοηγησης,και εαν μελοντικα βγει καποιο αλλο καλυτερο

απο αυτο που εχει, τοτε δυσκολα να ξε-κλειδωθει για να αντικατασταθει...

Απλα ρωταω τους κατοχους του 214 εαν εχουν δοκιμασει το dest,

με ποιο bluetooth, εαν ειναι ευχαριστημενοι, και που εχουν το bluetooth, επανω στο ταμπλο, η στον ουρανο.:worry:

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος απο την τεράστια οθόνη του 214, με gps της fortuna clip-on, dest. 6 & 7. Πάντα στο ταμπλό, στον ουρανό μάλλον θα το χάσεις σε καμιά στροφή.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος απο την τεράστια οθόνη του 214, με gps της fortuna clip-on, dest. 6 & 7. Πάντα στο ταμπλό, στον ουρανό μάλλον θα το χάσεις σε καμιά στροφή.

Και απο...σημα πως πας??? τρεχει γρηγορα το dest??:cool:

Mε 624mhz & vga δεν υπάρχει κάτι που να μην τρέχει καλά, το σήμα είναι θέμα gps το συγκεκριμένο fortuna δεν είναι άσχημο αλλά υπάρχουν και άλλα μοντέλα όπως το Fortuna Slim Bluetooth GPS με chipset SiRF Star III που είναι πιο γρήγορο και πιο ακριβές.

• 2 weeks later...

Έχετε κάνει αναβάθμιση τον οδηγό του WiFi με την καινούρια έκδοση που βγήκε πριν κανα μήνα; Προσπαθώ να το κάνω και μου βγάζει σφάλμα για λάθος Device_ID.

Απ ότι είδα το πρόβλημα το έχουν και κάποιοι άλλοι χρήστες...

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3544117&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3544060&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Θα μπορούσε κάποιος να με πληροφορήσει για την εμβέλεια του wifi? Δηλαδή, σε σύγκριση με έναν τυπικό φορητό υπολογιστή, πόσο πιο αδύναμο είναι? Thanx προκαταβολικά..
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• 3 weeks later...
Φιλε μου,εγω δεν την εχω τη συσκευη,αλλα επειδη καποιο διαστημα διαβασα πολυ για αυτην,το "προβλημα" που αναφερεις ειναι χαρακτηριστικο της συσκευης!Ελληνες και ξενοι reviewers και χρηστες παραπονιουνται για την πολυ χαμηλη ενταση του ηχειου των καινουριων ipaqs και δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.Αν το χρησιμοποιεις για πλοηγηση στ'αμαξι,θα φαινεται λογικα πιο πολυ αυτη η αδυναμια του.

Φιλε μου,εγω δεν την εχω τη συσκευη,αλλα επειδη καποιο διαστημα διαβασα πολυ για αυτην,το "προβλημα" που αναφερεις ειναι χαρακτηριστικο της συσκευης!Ελληνες και ξενοι reviewers και χρηστες παραπονιουνται για την πολυ χαμηλη ενταση του ηχειου των καινουριων ipaqs και δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.Αν το χρησιμοποιεις για πλοηγηση στ'αμαξι,θα φαινεται λογικα πιο πολυ αυτη η αδυναμια του.

Για την πλοήγηση η λύση είναι ένα radiocd στο αμάξι με line in;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μπραβο!Αυτο θα συμπληρωνα!Ακομη&Fm transmitter&cassette adapter κανουν δουλεια!Λυσεις υπαρχουν,γιατι ειναι πολυ καλο μηχανημα κατα τ'αλλα.

Παιδια στο expansys το hp 214 που πωλειται λέει UK εκδοση, τι σημαίνει αυτό και αν με περιορίζει σε κάτι?

Δειτε εδώ.. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156268

Party your LIFE...

:yahoo:

Για σας παιδιά. Ξέρετε που μπορώ να βρω την μεγάλη μπαταρία 4400mAh για το ΙPAQ 214? Μαζί με την μπαταρία έρχεται και το καπάκι για να κλείσει την μπαταρία ?

• Administrators
Ξέρετε που μπορώ να βρω την μεγάλη μπαταρία 4400mAh για το ΙPAQ 214?

http://cgi.ebay.co.uk/4400mAh-BATTERY-HP-IPAQ-210-211-212-214-ENTERPRISE-PPC_W0QQitemZ160237131472QQihZ006QQcategoryZ20336QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem

Μαζί με την μπαταρία έρχεται και το καπάκι για να κλείσει την μπαταρία ?

Ναι.

Modpic.gif

Παιδιά αν κάποιος έχει το hp 214 θέλω να τον ρωτήσω:

Επειδή έχει ειπωθεί οτι το ηχείο του δεν ακούγεται καλά, αν έχω ρυθμίσει μια υπενθυμιση και το έχω μέσα στο τσαντάκι μου (π.χ. μπανανα) θα ακούσω τον ήχο της υπενθύμισης ή δεν υπάρχει περίπτωση;

Party your LIFE...

:yahoo:

Παιδιά αν κάποιος έχει το hp 214 θέλω να τον ρωτήσω:

Επειδή έχει ειπωθεί οτι το ηχείο του δεν ακούγεται καλά, αν έχω ρυθμίσει μια υπενθυμιση και το έχω μέσα στο τσαντάκι μου (π.χ. μπανανα) θα ακούσω τον ήχο της υπενθύμισης ή δεν υπάρχει περίπτωση;

Από εμπειρία που είχα από άλλα ipaq, που δεν είχαν κατηγορηθεί μάλιστα για το ηχείο τους, θα σου πώ ότι δύσκολα θα το παίρνεις χαμπάρι.

Εγώ το πήρα.

Δεν ακούγεται με τίποτα.

Όταν βάζω την ένταση στο μεσαίο επίπεδο, ο ήχος εξαφανίζεται ενώ στο φουλ ακούγεται λίγο ( για να καταλάβεις αν μιλήσει κάποιος δεν ακούγεται το ipaq)

Το HTC Tytn 2 που έχω έχει 10 φορές την ένταση του ipaq

Πάλι καλά που με τα ακουστικά δεν υπάρχει πρόβλημα

και τέλος με τα αρνητικά του 214. Τα υπόλοιπα είναι απλά τέλεια για Pocket PC! ( οθόνη, bluetooth, wifi, cpu, βάρος, μπαταρία, εμφάνιση, μέγεθος )

Πάλι καλά που με τα ακουστικά δεν υπάρχει πρόβλημα

Πλάκα κάνεις? Αυτό έλειπε να είχε πρόβλημα από τα ακουστικά.

Κάπου είχα διαβάσει για κάποιο πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης(ήθελε περισσότερη πίεση από το κανονικό, κάτι τέτοιο).Παρατήρησες κάτι?

Και μια τελευταία ερώτηση. Μετά από soft reset πόση είναι η ελεύθερη ram?

Κάπου είχα διαβάσει για κάποιο πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης(ήθελε περισσότερη πίεση από το κανονικό, κάτι τέτοιο).Παρατήρησες κάτι?

Όντως, στην αρχή ήθελε περισσότερη πίεση. Ειδικά δεξιά στο scroll bar δυσκολευόμουνα να κυλίσω κάτω το κείμενο. Σταδιακά όμως βελτιώθηκε, σε τέτοιο βαθμό που τώρα δουλεύει άψογα. Περίεργο. Κάπου διάβασα οτι το ίδιο συνέβη και με άλλους χρήστες.

Με τη ram δεν μου είπες:(

Φαντάζομαι πάντως ότι η vga οθόνη χρησιμοποιεί πολύ περισσότερη ram από ότι οι κλασσικές qvga , εξού και ο διπλασιασμός.

Με τη ram δεν μου είπες:(

Φαντάζομαι πάντως ότι η vga οθόνη χρησιμοποιεί πολύ περισσότερη ram από ότι οι κλασσικές qvga , εξού και ο διπλασιασμός.

Πράγματι χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη για να τρέξει τα προγράμματα.Το destinator 7 καταναλώνει πάνω από 20mb ram.

Έχετε κάνει αναβάθμιση τον οδηγό του WiFi με την καινούρια έκδοση που βγήκε πριν κανα μήνα; Προσπαθώ να το κάνω και μου βγάζει σφάλμα για λάθος Device_ID.

Απ ότι είδα το πρόβλημα το έχουν και κάποιοι άλλοι χρήστες...

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3544117&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3544060&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228

Από ότι διάβασα το .exe δεν τρέχει σε windows vista.Oσοι έχετε πρόβλημα κατεβάζετε το cab αρχείο και το τρέχετε από τη συσκευή

Και ένα αναλυτικότατο review για το hp 214

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=389800&highlight=hp+ipaq+214

Ήρθε χθές το μεσημέρι από expansys...Με μια λέξη καταπληκτικό!!!

Το ηχείο έχει ελαφρώς χαμηλότερη ένταση από το ΜΙΟ 350, αλλά δε με χαλάει.

Κατά τα άλλα...

-Πανεύκολη η ρύθμιση του wifi και του bluetooth GPS (Holux M1000).

-Μνήμη ατελείωτη

-Destinator 6 & 7, iGO, MioMap πετάνε...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα