Jump to content

petrakish

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

petrakish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά η arvato μου το βγάζει εκτός εγγύησης, οπότε πρέπει να δω που αλλού θα το πάω. Έχει κανείς καμία ιδέα για αλλό service ?
  2. Thank you my friend... Θα τους πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να μάθω. Θα τους δώσω τον αριθμό ΙΜΕΙ να δω τι απάντηση θα πάρω.
  3. xmmmm Arvato λοιπόν.... Δύσκολα τα πράγματα. Ερώτηση... το κινητό έχει IMEI από Αγγλία μιας και είναι αγορασμένο απο το εξωτερικό. Θα καλύπτεται από την Arvato άραγε ?
  4. Καλημέρα παιδιά, έχω από το καλοκαίρι το M9 και μέχρι τώρα ήμουνα ικανοποιημένος με το κινητό. Από εχτές όμως μου έσβησε και δεν ανάβει με τίποτα. Το βάζω στο ρεύμα αλλά δεν δείχνει να μου ανάβει καθόλου. Κρατάω παρατεταμένα το Power Button αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα 3 διαφορετικούς φορτιστές, μήπως και το πρόβλημα ήταν εκεί, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει καμία ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι ???? Το επίσημο Service είναι η Arvato???
  5. Καλησπέρα παιδιά, μία ερώτηση θέλω να κάνω. Μου έπεσε στα χέρια μου ένα Samsung S5 SM-G900P SPIRIT (Αμερικάνικο) το οποίο δεν έχει καθόλου ελληνικά ως γλώσσα συστήματος. Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να του βάλω ελληνικά ????
  6. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το lenovo A820. Το είχα πάρει Νοέμβριο, και του είχα περάσει από τότε την Lambda 1.7. Μέχρι και σήμερα μου έπαιζε μια χαρά, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ξαφνικά σήμερα το κινητό έσβησε και δεν μπορούσα να το ανοίξω με τίποτα. Δοκιμάζω με το sp flash tools, βάζω το SCATTER - LOADING FILE, για να δοκιμάσω μπας και έρθει .. αλλά τίποτα. Μου βγάζει μήνυμα "BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL4032). Κατεβάζω την Original Rom της Lenovo, δοκιμάζω το δικό της scatter file αλλά και πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει??? Υπάρχει τρόπος να κάνω το κινητό να δουλέψει πάλι ή να το πετάξω ?????
  7. Για σας παιδιά. Εχω και εγώ πάρει το Ipaq 214 αλλά έχω ένα πρόβλημα με τo wifi. Χρησιμοποιώ ένα AP DLINK. Εχω βάλει static ip στο Ipaq όπως επίσης και το σωστό Security. To Ipaq συνδέεται κανονικά στο δίκτυο. Εκει που ανοίγω και κλείνω το Ipaq, σε κάποια φάση το wifi δίκτυο γίνεται Unavailable ενώ είναι κανονικά μέσα στην εμβέλεια του AP. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να απενεργοποιήσω το WIFI και να το ενεργοποιήσω ξανά. Είναι κάποιο Bug στο Ipaq ?
  8. Για σας παιδιά. Έχω το Ipaq 214 το οποίο έχει WM6. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τα ενσωματωμένα παιχνίδια που έχει (solitaire & Jawbreaker) ή με κάποιο τρόπο να τα σταματήσω να τρέχουνε? Διαφορετικά μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω το button 2 (start button) ?
  9. Για σας παιδιά. Ξέρετε που μπορώ να βρω την μεγάλη μπαταρία 4400mAh για το ΙPAQ 214? Μαζί με την μπαταρία έρχεται και το καπάκι για να κλείσει την μπαταρία ?
  10. Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Έχω το Ipaq 5550. Του έιχα βάλει το destinator και μετά απο λίγο μου έλεγε ότι δεν υπήρχε σύνδεση με το GPS. Μου το έκανε αυτό 3 με 4 φορές και μετά δεν έχανε πάλι την σύνδεση. Το πρόβλημα αυτό, το διόρθωσα όταν έκανα update τους Bluettoth drivers και την ROM του Pocket PC.
  11. Μπορει καποιος να με βοηθησει με το Destinator? Κατεβασα το αρχειο απο το site της ΝGI, το εκανα extract, και μου εβγαλε 3 αρχεια. Εναν φακελο, ο οποιος εχει τον χαρτη και μετα 2 αρχεια GREEK και ΜΑΙΝ. Οταν κανω αυτα τα 2 αρχεια extract απλως μου βγαζει πολλα μικρα αρχεια, αλλα κανενα απο αυτα δεν ειναι executable η καποιο archive . Πως μπορω να τα εγκατασησω αυτα ?
  12. Νομιζω οτι οι πιο γρηγορες SD καρτες που υπαρχουνε ειναι της Sandisk Ultra II (66x)
×
×
  • Create New...