trapped Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Συγγνώμη !!! Παρεξηγείς! Για βγάλε μας και γλύφτιδες τώρα.. ΑΝΤΕ.. Είπα το καινούριο/τωρινό unwired θα το αγνοήσουμε.. το παλίο.. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ.. και δεν νοσταλγώ τίποτα.. γιατί όλοι έιμαστε εδώ, εδώ ειναι το μέλλον του παλιού unwired.. ονομάζεται myphone.. Λυπάμαι που ένας κύριος 39 ετών σαν και σας.. παρεξηγεί τόσο έυκολα.. Τέλοςπάντων! Δεν κρατάω κακία.. =) Χρόνια Πολλά It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αν και δεν καταλαβαίνω προς τι ο φανατισμός και η ταύτιση με το ένα ή το άλλο site (πέραν βεβαίως του ίδιου του ΜsK και των άλλων mods την δουλειά των οποίων οικειοποιούνται τρίτοι), συνηδειτοποιείτε ότι δημιουργώντας τόσα θέματα και posts για το unwired το μόνο που καταφέρνετε ΣΙΓΟΥΡΑ είναι να κάνετε όλο τον κόσμο να πάει εκεί να δει τι παίζει; Ακόμη και αυτούς που δεν ήξεραν τι είναι το Unwired τους κάνετε να του προσθέτουν traffic, posts κλπ Αν μη τι άλλο όσοι υποστηρίζετε τόσο σθεναρά το myphone θα έπρεπε να μην αναφερθείτε ξανά και για οποιοδήποτε λόγο. KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped ( 3 Ιαν. 2004 , 01:07) Συγγνώμη !!! Παρεξηγείς! Για βγάλε μας και γλύφτιδες τώρα.. ΑΝΤΕ.. Είπα το καινούριο/τωρινό unwired θα το αγνοήσουμε.. το παλίο.. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ.. και δεν νοσταλγώ τίποτα.. γιατί όλοι έιμαστε εδώ, εδώ ειναι το μέλλον του παλιού unwired.. ονομάζεται myphone.. Λυπάμαι που ένας κύριος 39 ετών σαν και σας.. παρεξηγεί τόσο έυκολα.. Τέλοςπάντων! Δεν κρατάω κακία.. =) Χρόνια Πολλά Φοβόμουν πως θα παρεξηγηθώ.... :worry: Αλλά φίλε μου δεν το έγραψα γιά σένα το σχόλιο της δεύτερης παραγράφου.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Εμένα μπορεί κάποιος να μου πει ποιο αυγό και ποια ταρώ και τι λέει ο jonathan σε κάποιο κανάλι γιατί θα σκάσω :lol: ? Αν θεωρείτε ότι είναι εντελώς off topic ας μου στείλει κάποιος ένα pm :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Στήν αρχή μετά απο το POST του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ στο UNWIRED (αν μπορείς να το πείς χωρίς να πληγώνεσαι) είχα τις αμφιβολίες μου για το MYPHONE τώρα όμως ΟΧΙ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Zer0c00L ( 3 Ιαν. 2004 , 01:42) Στήν αρχή μετά απο το POST του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ στο UNWIRED (αν μπορείς να το πείς χωρίς να πληγώνεσαι) είχα τις αμφιβολίες μου για το MYPHONE τώρα όμως ΟΧΙ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif Συμφωνώ και λυπάμαι για την μάταιη αναμονή μου τόσο καιρό... Δεν ήξερα βλέπεις αλλιώς.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 δεν αντεξα!!μπηκα λιγο να το χαζεψω,φυσικα ενιωσα μια συγκινηση για το παρελθον.αλλα η παρεα μου ειναι ΜΟΝΟ ΕΔΩ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Geia sas paidia kai xeromai pou eimai melos sto sites.H8ela na po kai ego oti empena apo to gsm.eos.gr pou eixe anakalypsei o ksadelfos mou palia otan douleye sthn panafon.8umame pos to site htan koryfaio kai 8a einai...mexri pou sou estelne kai grapta sms gia ton kairo.Telos h8ela na po oti stirizo to myphone kai pisteyo oti sunexizei me to idio pa8os to ergo tous gsm.eos.gr!! Xronia Polla se olous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 paidia kai egw mazi sas edw! kai mono edw! ax pou na paw oloi edw einai twra! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 2 Ιαν. 2004 , 16:30) Eρώτηση ή εύλογη απορία.... :o Γιατί δεν εκφράζουν την άποψή τους και οι αγαπητοί μας mod's επί του θέματος....; Όταν προκύπτει πρόβλημα στη Βουλή, ισχύει η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αν δεν κάνω λάθος.... Αρκετά τα post, αλλά πλην του συμπαθούς vampyre, δεν νομίζω να είδα κάποιο άλλο ποστ απο mod's και δεν ξέρω τί να υποθέσω.... :whistle: Τα έγραψε τόσο ωραία ο Admin μας που εμείς απλά χαιρόμαστε που είμαστε κοντά του και κοντά σε σχεδόν 11.000 μέλη μέσα σε λίγους μήνες.Και τα καλύτερα έρχονται...Καλή χρονιά σε όλους. ;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 3 Ιαν. 2004 , 02:03) Δεν ήξερα βλέπεις .... Δεν ρώταγες?? :p http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αγαπητοί φίλοι, νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε όλοι λίγο ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ευγένια. Παράδειγμα αποτελεί ο MsK με τις ανακοινώσεις του αλλά θεωρώ και ο Jonathan προσπάθησε να δώσει την δική του πλευρά με νηφαλιότητα και χωρίς υβριστικούς χαραχτηρισμούς. Δεν υπάρχει 100% άδικο σε μία από τις δυο πλευρές όταν χαλάει μία σχέση και ο καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά συν του ότι υπάρχουν γεγονότα που σίγουρα δε γνωρίζουμε και που πιθανόν δε θα μάθουμε ποτέ και που ίσως έτσι είναι το καλύτερο ( Το δημόσιο ξεκατίνιασμα δε νομίζω ότι είναι στα πλάνα κανενός) Αυτό που έχει αρχίζει και με εκνευρίζει είναι κάποιοι που αρχίζουν και το παίζουν Βασιλικότεροι του Βασιλέως προσπαθώντας να κερδίσουν την εύνοια του Βασιλιά και ίσως και κάποια Mods. Επί της ουσίας τώρα γνωρίζοντας την προσπάθεια από όταν ήταν gsm.eos.gr αλλά και αν θυμάμαι καλά cometo/gsmgr ή κάπως έτσι (συγχωρέστε με έχει περάσει λίγος καιρός) υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με το unwired. Αλλά ως εδώ. Από εκεί και πέρα εαν δε παρουσιάσει κάτι διαφορετικό δεν πρόκειται να επιζήσει. Αντιθέτως πιστεύω ότι το myPhone έχει να κερδίσει και άλλους παλιούς φίλους βλέπε tifosi, που δεν γνώριζαν για τη καινούργια προσπάθεια και που νομίζω θα έρθουν και αυτοί από εδώ γιατί 6 μήνες πίσω στη τεχνολογία είναι πολύ μεγάλο διάστημα που δεν καλύπτεται εύκολα και γιατί η ψυχή του site είναι το forum και δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να έχουν όρεξη να γράφουν 2 φορές τα ίδια πράγματα. Επιπλέον το myPhone είναι συνέχεια του unwired που ξέραμε αλλά αναβαθμισμένο οπτικά, τεχνολογικά και χωρίς τα προβλήματα του παρελθώντος πεσίματα, κολλήματα κτλ Ασε που μέσα σε 2-3 μέρες κέρδισε το Myphone άλλες 50 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και σπάσαμε το φράγμα των 3000. Προσωπικά πιστεύω ότι η επαναλειτουργία του unwired μόνο καλό μπορεί να αποφερει και στον απλό χρήστη αλλά και στο site. Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Pragmatika exw meinei me anoixto to stoma apo ta osa exw diabasei kai sta 2 sites tis teleytaies 2 meres! Den exw ksanasynanthsei pote sto net mia tetoia diamaxh! Eimai palio melos toy UNWIRED kai bebaia eimai shmera perifanos pou eimai ena aplo melos toy MY-PHONE! Den nomizw oti exei kamia tyxh pleon to UNWIRED kai gia na ta kataferei tha prepei na perasoun polla xronia mias kai oloi oi syntelestes toy paliou UNWIRED briskontai edw me thn peira kai to meraki toys kai me arxhgo ton kalo filo MsK pou oloi ton stirizoume kai tha ton stirizoume! Proswpika bebaia san aplos surfer me xaropoiei pou ksanaeida to UNWIRED zwntano giati o antagwnysmos einai panta pros ofelos hmwn twn 'pelatwn' kai toys eyxhthika kalh epityxia opws tha ofile na kanei kathe kaloproairetos 'pelaths'! Pantws to thapsimo synexizetai sto proswpo toy MsK kai ayto me eksorgise! Koitaxte ti egrapse kapoios kbluecros pou fenetai na einai sponsoras sto unwired...έγραψε: Να σημειωσω οτι σε ολους τους "υποστηρικτες" του unwired που ειναι εγγεγραμενοι στο my-phone υπαρχει "φιλτρο" απαγορευσης στο φορουμ... (MY-PHONE) Σαν απλος επισκεπτης βλεπω το φορουμ κανονικα οταν κανω ομως log-in αφηνει μονο την πρωτη σελιδα.... Σε καθε προσπαθεια εισοδου στο φορουμ μετα απο πολυ ωρα αναμονης (και εχω ADSL) δειχνει μυνημα οτι ο σερβερ (η σερνερ) ειναι απασχολημενος.... Αυτο για τις τεραστιες γνωσεις του ιδιοκτητη(?) στον προγραμματισμο και τις δημοκρατικες του αποψεις..... Kai h dikh mou apanthsh: Den to katalaba ayto! Dhladh theleis na peis oti osoi einai gremmenoi sto Unwired filtrarontai apo to My Phone kai den mporoun na mpoun sto forum toys? Egw den exw diapistwsei kati tetoio kai eimai member kai sta 2 sites! Egw san aplos surfer toy net me endiaferei na parakolouthw eleythera oti goystarw, den me endiaferoun oi diaxifismoi metaxy syntelestwn sites kai briskw geloies tyxon mikroprepeies kai thapsimata ekaterothen! As akolouthisei o kathenas to dromo toy kai as apodeiksei oti einai kalyteros! Omws na mh grafoume kai anakribeies oti to My Phone filtrarei toys ypostirixtes toy Unwired! Ayto einai pragmatika geloio! Twra an anaferesai se sygkekrimenous pou exoun kapoia idiaiterh sxesh kai symetoxh opws prwin mods klp den kserw an ayto simbainei, pantws symbainei sigoyra sto unwired to opoio to paradexetai kai to idio mh epitrepontas thn prosbash se prwin mods klp! As prosexoume loipon ti grafoume peri dhmokratikothtas kai nomizw oti o MsK exei apodeiksei thn dhmokratikothta toy se olous emas toys aplous xrhstes! To ti kanoun kai to pws fairontai metaxy toys oi prwin synergates ligo mas endiaferei kai ayto tha prepei na ginetai kat'idian kai oxi dhmosia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 To ξεκατινιασμα πέρα από την προσβολή της αισθητικής όλων των υπολοίπων δεν εχει να προσφερει απολύτως τπτ... Δεν κανει καλό παρά μόνο δειχνει χαμηλό επίπεδο. Και καλά να υπήρχε χαμηλό επίπεδο στο site...Γνωρίζω όμως όπως και εσεις ότι κάτι τετοιο δεν ισχυει και οτι τα μέλη του χαρακτηριζονται απο ωριμοτητα και αν μη τι αλλο ωριμοτητα στην εκφραση των απόψεων τους.... Ας μιλήσουμε επομένως λογικά πολιτισμένα και ας αφησουμε ολα τα περαιτερω που κανενα δεν οφελουν,μονο βλαπτουν μια ομορφη εικονα..... ;) :) :happy: :D http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Xronia pola,kai kali xronia na exoume! Ena 8a po ego!To onoma den paizei kanenan rolo!I psixei kai ola ta meloi tou unwired einai edo!!Kai edo 8a paraminei!!To kalitero Elliniko site me diafora!! Msk mazi sou! Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Kαι στην κόλαση μαζί σου! :o =) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ypo alles sunthikes h epistrofi tou unwired tha mporouse na theorithei os "Return of the King" upo autes omws tis sunthikes omws theoreite os "The two towers" !! Vevaia omos ws gnoston enas tha epikratisei kai auto tha einai pisteuw kai thelw na pisteuw to myphone.Auto omos tha to anadiksoume emeis oi telikoi apodektes! Kalh mas sunexeia!! The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι σε δύο μήνες θα δούμε μια βαριγδουπή ανακοίνωση που θα μας ενημερώνει για την συχγώνευση του unwired και του ******** Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 4 Ιαν. 2004 , 23:33) Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι σε δύο μήνες θα δούμε μια βαριγδουπή ανακοίνωση που θα μας ενημερώνει για την συχγώνευση του unwired και του ******** Και πιανού;; Του 9volto? :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 4 Ιαν. 2004 , 23:33) Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι σε δύο μήνες θα δούμε μια βαριγδουπή ανακοίνωση που θα μας ενημερώνει για την συχγώνευση του unwired και του ******** Δεν νομίζω. Γιατί αν πραγματικά ότι ισχυρίζονται οι δύο admins είναι όντως έτσι, μάλον δεν θα θέλουν(και ιδικά ο MsK) να ξαναέχουν τα ίδια προβλήματα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 4 Ιαν. 2004 , 23:54) Δεν νομίζω. Γιατί αν πραγματικά ότι ισχυρίζονται οι δύο admins είναι όντως έτσι, μάλον δεν θα θέλουν(και ιδικά ο MsK) να ξαναέχουν τα ίδια προβλήματα. Kαι όχι μόνο αυτό, αλλα ο έναs ειναι πετυχημένοs και ο άλλοs αποτυχημένοs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Na pw kai egw thn apopsh mou gia to myphone.gr :cool: To site ayto einai to arxiko mou site epeidh eimai mobilefan,asxoloumai me kinhth thlefwneia,hmouna kai sto unwired twra eimai sto myphone.gr mou aresei h ekseliksh kai porwnomai otan blepw kati kainourgio,to myphone einai to site twn ekseliksewn,twn thlepikoinwniwn kai ths plhroforikhs,ola auta me endiaferoun,to pan einai h amesh enhmerwsh,emeis sto myphone phgainoume mprosta epeidh yparxei mia megalh kai swsth synergasia apo olous,mporoume na ekfrastoume eley8era na kanoume dialogo kai na poume ta problhmata mas,gia mena einai prwto kai kalytero,mprabo ston Msk kai tous synergates tou :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 ( 4 Ιαν. 2004 , 23:54) Δεν νομίζω. Γιατί αν πραγματικά ότι ισχυρίζονται οι δύο admins είναι όντως έτσι, μάλον δεν θα θέλουν(και ιδικά ο MsK) να ξαναέχουν τα ίδια προβλήματα. Παρεξηγήσατε τα πράγματα δεν μιλάω για unwired και myphone αλλά για συγχώνευση unwired gsm f0r0um. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Εξ άλλου παιδιά ποιό unwired; "Λόγω τεχνικών προβλημάτων, το unwired.gr θα βρίσκεται και πάλι κοντά σας σε μερικές ώρες. Sorry but unwired.gr is currently unavailable, please try again later." Φιλικά Γιάννης Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 παει παει στα υψη πεταει κι οπου μας παει..... καλα ακομα δεν επανηλθε και αρχισαν τα προβληματα...καταλαβα http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 6 Ιαν. 2004 , 20:11) παει παει στα υψη πεταει κι οπου μας παει..... καλα ακομα δεν επανηλθε και αρχισαν τα προβληματα...καταλαβα Μα και που είχε ανέβει, το forum ήταν γεμάτο bugs. Και από τις υπόλοιπες λειτουργίες οι μισές δουλεύανε. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts