Jump to content

Global moderator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.089
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Global moderator

  1. Από Παρασκευή 13/05 και επίσημα;) (Και σε λευκό πολύ σύντομα) :cool:
  2. Έγινε η δουλειά. Να είσαι καλά ;)
  3. Ευχαριστώ για την βοήθεια.. Linux δεν παίζει δυστυχώς. Αν ξέρει κάποιος κανένα προγραμματάκι για windows ας ενημερώσει.. Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω τον κατάλογο σε ένα Series 60 και φαντάζομαι ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος..
  4. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω export τα contacts από το Gmail (γίνονται sync με το Desire μου) και να τα κάνω import στο Outlook 2003? Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από τα contacts μου είναι στα Ελληνικά και όταν γίνονται import στο Outlook φαίνονται κινέζικα.. Υπάρχει κάποια λύση?
  5. Κάνετε remove του account και επαναδημιουργία (Menu, Settings, Accounts & sync, FB for HTC Sense, Remove accound και μετά add account) Εμένα έτσι μου δούλεψε και τώρα κάνει updates σε fotos & status updates klp
  6. Ρε παιδιά από που απενεργοποιούνται τα notifications για τα Updates του fb? :confused:
  7. Είναι τελικά νόμος και για την HTC. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν κάτι χωρίς να χαλάσουν κάτι άλλο. Αυτό το ριμάδι τον συγχρονισμό των contacts με το το fb πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν? Το έχουν σαν καμάρι τους το Sense αλλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει με τίποτα. Τις φωτογραφίες των επαφών που είχε φωρτώσει όταν τις είχα κάνει asign με το fb πριν κανα 2μήνο τις ίδιες μου εμφανίζει άσχετα αν οι περισσότεροι τις έχουν αλλάξει 10 φορές από τότε. Το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να διαχειριζεται τα Contacts και να τα συγχρονίζει χωρίς πρόβλημα? Επίσης όταν πάω σε μια επαφή και επιλέγω View Facebook profile μου κρασάρει και με πετάει έξω. Το άλλο τρελό είναι όταν ανοίγω την κάμερα. Πλεόν τα δείχνει όλα υπερφωτισμένα σαν να κεντράρω στον ήλιο.. :mad:
  8. Αυτή του Paul φαίνεται να είναι η καλύτερη υλοποίηση. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να πληρώσει κάποιος για να την έχει?
  9. Έγραψες μπράβο ρε ΘουΒου.. Πολύ καλό.. Και είχα σπάσει το κεφάλι μου πολλές φορές να βγάλω άκρη αλλά δεν είχα υπομονή.. :)
  10. Και όμως.. Αν ψάξεις στο μάρκετ "τροκτικό" θα βρεις ένα..
  11. Sorry για το άσχετο αλλά τα application troktiko & red planet που τα βρήκες? :)
  12. Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις.. Στα Favorites (Contacts) όταν τα άτομα που έχετε κάνει asign αλλάζουν φώτος στο fb σας κάνει update με τις νέες? Όταν στέλνεται μεγάλα sms πάνω από 200 χαρακτήρες, σας το στέλνει με την πρώτη? Tnx
  13. Μόλις εγκατέστησα το Launcher Pro αλλά... από που ενεργοποιείται? :confused: Δεν υπάρχει στα applications.. Κάνω κάτι λάθος? Edit: Άκυρο το βρήκα
  14. Δεν μου το βγάζει το Μάρκετ έχω δοκιμάσει και με το barcode scaner αλλά και χειροκίνητα :mad: Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :) Καλό διάβασμα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=717120 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=722476
  15. Ευχαριστώ αλλά... Που είναι το download link? :confused:
  16. Έχω περάσει την 2,999 νομίζω είναι η τελευταία.. Επίσης κάτι ακόμα.. Τα πλήκτρα αφής ανάβουν??
  17. Ρε παιδιά χρησιμοποιεί κανένας το beautiful widgets application? Έχετε καταφέρει να σας ενημερώνει για τον καιρό στην περιοχή που είστε όπως το Sense? Μου έχει κολλήσει στο Paris και ενώ το αλλάζω μένει εκεί :confused:
  18. H συσκευή θα κυκλοφορήσει περίπου στις 15-20/07 αρχικά και για ένα μήνα αποκλειστικά από την κοσμοτέ. Μέχρι τότε σίγουρα θα βγει μια έκδοση πιο σταθερή που θα λύνει κάποια βασικά σοβαρά θέματα που έχει η συσκευή. Έτσι τουλάχιστον θέλω να ελπίζω. Και βέβαια με το froyo θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Δεν θα πρότεινα σε κάποιον να βιαστεί να το πάρει τώρα (από από το εξωτερικό) μιας και θα ξενερώσει, εκτός αν του αρέσει να πειραματίζεται με διάφορες custom εκδόσεις:)
  19. Θέλω να ελπίζω πως η Samsung ετοιμάζει ένα σοβαρό firmware γιατί μέχρι στιγμής είναι για τα πανηγύρια. Επιστρέφω στο Desire μιας και τα κολλήματα που τρώει η συσκευή είναι απελπιστικά. Θα την κρατήσω βέβαια γιατί αν λυθούν τα προβλήματα θα είναι η τέλεια συσκευή (μέχρι την επόμενη). Μακάρι να μπορέσουμε στο μέλλον με κάποια custom rom να φορτώσουμε και το Sense και πλέον θα είναι ο τέλειος συνδυασμός :cool: Άσχετο: Εχθές έμαθα πως amoled & super amoled οθόνες θα έχει μόνο η Samsung πλέον μιας και σταματάει να τις παρέχει σε άλλους κατασκευαστές, HTC για παράδειγμα, ή οποία θα εφοδιάζει πλέον τις συσκευές της (και τα μελλοντικά Desire) με Super TFT.. :worry:
  20. Βέβαια αλλά θέλει user name & pswd.. Πρέπει να φτιάξω.. Edit: Μια τελευταία ερώτηση.. Το odin του Ι7500 είναι οκ η χρειάζεται κάποιο άλλο version?
  21. Λέω να το δοκιμάσω.. _DiMoN_ δεν παίζει το link που έχεις πιο πάνω ρε man..
  22. Βελτιώνει καθόλου την κατάσταση? :confused: Όποιος ξέρει πως γίνεται αυτό με τον κατάλογο ας ενημερώσει :)
  23. Λοιπόν ήρθε στα χέρια μου και η πρώτη εντύπωση είναι δεν είναι και πολύ θετική. Η υλοποιήση της Samsung αναφορικά με το software customization ασφαλώς είναι προιστορική σε σχέση με το HTC Sense. Επίσης δεν είναι τόσο γρήγορο όσο νόμιζα. Τρώει κολλήματα ιδίως όταν είμαι στο market. Σίγουρα μπορώ να πω πως το Desire μου είναι ταχύτερο :confused: H έκδοση που φοράει είναι ΧΧJF5 υπάρχει νεότερη? Σορρυ αν έχει αναφερθεί ήδη. Κάποιες ερωτήσεις.. Στο Desire υπάρχει η εφαρμογή Favorites που δίνει την δυνατότητα να βάλεις κάποιες επαφές μαζί τις φωτογραφίες του που συγχρονίζονται με το fb. Υπάρχει κάτι παρόμοιο? Ο κατάλογος συγχρονίζεται με το fb? (Φωτογραφίες, status updates κλπ) Μακάρι να υπάρχουν λύσεις και το κυριότερο να βρεθεί τρόπος να γίνει λίγο πιο γρήγορο γιατί η κατάσταση είναι απελπιστική :worry: Ευχαριστώ πολύ..
  24. To βρήκα ;) Μια χαρά είναι.. Αν δεις την οθόνη του και τις δυνατότητες του τα ξεχνάς όλα..
  25. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Κάποιο link φίλε μου djdog? :)
×
×
  • Create New...