Jump to content

VIDEOMIX

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    1.160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VIDEOMIX

  1. VIDEOMIX

    dorean MMS ??

    Μου ήρθε και μένα αλλα.... έχω κομμένη την γραμμή.(εξερχώμενα)
  2. Γύρω στα 300€ το δίμηνο. Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ μου ανεβάζει το κόστος.
  3. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο στα ρεπορτάζ. ελπίζω να μην είναι αλήθεια.
  4. DURAN - DURAN. :whistle: http://www.codehot.co.uk/images/lyricpics/duran/03.jpg
  5. File kuκukali, θέλω να σου πώ την εξής σκέψη μου και απευθύνεται σε αυτούς που λένε πως αφού άνοιξαν τα σύνορα το 91 οι πολιτικοί, τώρα ας υποστούμε τις συνέπειες. Και βλέπεις σε πολλά ζητήματα και λένε ενεργοί πολίτες. Τι τελικά πρέπει να υσχίει, όπου μας συμφέρει ενεργοί πολίτες και όπου όχι να λέμε η κυβέρνηση αποφασίζει;(μετά το post του "nicos" και απο παλαιώτερα άλλων πήρα την αφορμή)
  6. Σίγουρα...οχι. Μην τα ισοπεδώνεις. Σε πολλά σημεία φαίνεται η διαφορά. Χρώμα, επιδώσεις, χημικές αναλύσεις κλπ.
  7. Το θέμα ειναι πως όποια και να βάζουμε θα πρέπει να ειναι τουλάχιστον 95 καθαρά οκτάνια και να μην πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας. Και δυστηχώς ακούγεται πως η τιμή του βαρελιού πετρελαίου θα φτάσει τα 40 δολάρια αν θυμάμαι καλά.
  8. E μα το ξεχάσατε. Και τώρα μάλιστα που οι τιμές έχουν "πάρει" την ανηφόρα θα έπρεπε να το συζητάμε περισσότερο και πιό προβληματισμένοι.
  9. Μα... ακόμα ποστάρω; Το φτιάξατε γρήγορα,ε;
  10. Mια πολύ δυσάρεστη είδηση τώρα. Πέθανε δυστηχώς ο Γιάννης Κυράστας. Αιωνία η μνήμη σε αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή και εργατικό προπονητή. Στην φωτογραφία με τον πορτογάλο διεθνή Σόουζα. http://www.papaki.panteion.gr/teuxos7/images/kyrastas.jpg
  11. Ηθελα να γράψω και εγώ για πρωταπριλιάτικο, αλλα τα κολλήματα που παρατήρησα τα συνδίασα με το μήνυμα του Wappy. Ομως τώρα που το ξανακαλοσκέφτωμαι.....................................
  12. Παρατηρήθηκε το κολληματάκι αυτό και νόμιζα πως φταίει ο υπολογιστής μου, η το δίκτυο. Κρίμα που θα μείνουμε χωρίς την σοβαρώτατη συντροφιά του myphone έστω και για τόσο λίγες μέρρες. Καλό κουράγιο - δύναμη στον MsK και σε άλλους τυχόν τεχνικούς που θα ασχοληθούν και καλή επιτυχία στην προσπάθεια, με την ευχή όλων των μελών - παρέας - φίλων της κοινότητας για αίσιο αποτέλεσμα.
  13. Σε ευχαριστώ πολύ Μάνο. Σίγουρα η ενασχόλησή μου με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ με βοήθησε να "βελτιώσω"(μειώσω) κάπως το πρόβλημα. Λιονταρίνα, ποιοί ειναι αυτοί; :cool:
  14. Ε, άμα υπάρχει σύγκλιση των τιμών που συζητάμε, αντι για 200€ στην βιντεοσκόπιση που παίρνω τώρα(περίπου) θα παίρνω 1700€. Μην παντρεύεσαι καλλύτερα. :p
  15. Aυτό το thread σου έλεγα ρε φίλε Κώστα, εεε συγγνώμη, Αγγελε ήθελα να πώ. :whistle:
  16. Ti έγινε τελικά με δαύτο; Τώρα βέβαια που το βλέπω σε σχέση με τον καταιγισμό νέων συσκευών των τελευταίων εβδομάδων μου φαίνεται σαν τούβλο.
  17. Οι τιμές εκτωξεύτικαν πάλι. Τώρα πιά την ultimate δεν μπορώ να την βάλω λόγο οικονομικής στενότητας. Πάντως, τελικά ειναι μάλλον καλύτερη σε εντός λεκανοπεδίου χρήση και για μακρινά ταξίδια η rassing.
  18. Μέχρι το 2007 ελπίζω να έχει επανέλθει η δραχμή σε νέα βάση όμως. Δυνατή και ισότιμη. (ξέρω, θα πείτε πως σήμερα ειναι πρωταπριλιά και γι'αυτό το λέω) Μακάρι όμως να γίνει. :) Οσο για την σύγκλιση μισθών, αυτό κι αν ειναι πρωταπριλιάτικο!!!!!!!
  19. Eγινα moderator και έθεσα υπο περιορισμό τον φίλο του Αστερίξ, ώσπου στο τέλος γίνομαι κουμπάρος του και αφού τον παντρεύω δημιουργούμε μια φανταστική τελετή επαναφοράς στο forum. Ο Αggeloψ γίνεται ο νέος alexkass με 18000 μηνύματα σε μια νύχτα, αφού κατάφερε να μην γράψει, μόνο στην περιοχή "my news"!!! ο trobocop@ άντε ®, τραυματίζεται σε μονομαχία με τον robocop. Για τα υπόλοιπα θα γράψω αύριο, έχουμε πολλές ώρες ακόμα μέχρι να "ξεψυχήσει" η 1 Απριλίου.
  20. Το Πάσχα θα βρεί το forum με 20000; Πιθανόν. Είδωμεν. Μάλλον όμως τον Μάιο προς το τέλος του το κόβω.
×
×
  • Create New...