davide Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 γιατι εχουν σταματησει να σπανε παιχνιδια N-gages τα αγγλικα μου ειναι χαλια και δεν μπορω να καταλαβω απο τα μαγαζια αν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος,απλα με προξενει εντυπωση ποσο καιρο εχει να βγει καινουργιο σπασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 N-Gage: Pandemonium! Has Arrived http://4.bp.blogspot.com/_9ZgE6doRgdM/SgG8DDYcc8I/AAAAAAAAAHw/qnKUHfUDc2I/s1600/pand.jpg http://symbianworld.org/1447-n-gage-pandemonium-has-arrived/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 έχω κάνει update στην τελευταία έκδοση N-gage για Ν82. Για να περάσω N-gage games, τοποθετώ το *****ed αρχείο στο folder N-gage της memory card και μου λέει το N-gage application ότι είναι corrup to αρχείο. Πρέπει να περάσω και το HelloOX ? μπορεί να βοηθήσει κάποιος; εννοείται το installation file που πέρασα στο φάκελο N-gage το έκανα sign με η μέθοδο που περιγράφεται στα " μαγαζιά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 έχω κάνει update στην τελευταία έκδοση N-gage για Ν82. Για να περάσω N-gage games, τοποθετώ το *****ed αρχείο στο folder N-gage της memory card και μου λέει το N-gage application ότι είναι corrup to αρχείο. Πρέπει να περάσω και το HelloOX ? μπορεί να βοηθήσει κάποιος; εννοείται το installation file που πέρασα στο φάκελο N-gage το έκανα sign με η μέθοδο που περιγράφεται στα " μαγαζιά" εγω ρε παιδια κατεβασα κατι παιχνιδακιΑ τα εβαλα κανονικα στο φακελο αλλα δεν μου τα εμφανιζει μεσα στην εφαρμογη να τα κανω ινσταλ,,,πριν κανα 2 βδομαδεσ ηταν οκ,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 στο N82, έχω κανει update μέσω του official client την εφαρμογή N-gage. Απο κει και πέρα, περναω τα N-gage binda(*****ed) και κάνει κανονικά install το παιχνίδι αλλά γράφει trial. Προς το παρόν τρέχουν κανονικά. Το κινητό το έχω κάνει hack με HelloOX 1.03. Στα μαγαζια είδα ότι απαιτείται κι ενα patch.sis. Ωστόσο προς το παρόν μου τρέχουν και μου κανουν εγκατάσταση κανονικά. Χρειάζεται τελικά ή όχι; έχω παραλείψει κάτι άλλο στη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Οτι γραφει trial δεν σημαινει τιποτα.Ολα ειναι κομπλε.Αν βαλεις το patch τοτε εξαφανιζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παιδια μια ερώτηση.Με το 6220 classic δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις αυτα τα παιχνιδια έτσι??Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 εχω βαλει το ngage installer στο ν93ι μου και σημερα που πηγα να το χεγραψω μου εβγαλε μυνημα αδυνατη η απενεγκατασταση.εκλεισα το τηλ και το χανανοιχα 2 φορες αλλα παλι το ιδιο,μαλλον θα κανω φορματ τη καρτα.αυτο μου το χε κανει και παλια.καμια ιδεα μηπως γιατι αυτο;; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 εγω απ την αλλη περασα κατι N-gage παιχνιδια και δεν λεει να τα εμφανισει μεσα στο προγραμμα Tou n-gage να τα κανει εγκατασταση... πριν κανα 2μηνο που ειχα ξαναπερασει ολα ηταν οκ!:cry::cry::cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 καλησπερα :) ασχοληθηκα λιγο με αυτα τα παιχνιδακια και περασα μερικα trial για να δω τι παιζει γιατι απο οταν ειχα παρει το τηλεφωνο δεν το ειχα ψαξει καθολου το θεμα και τωρα μου κινηθηκε η περιεργεια. ειδα οτι στο Ν82 μου δεν παιζουν σε landscape mode αν γυρισω την οθονη. κανω κατι λαθος ή απλως επειδη ειναι trial τα παιχνιδια δεν υπαρχει αυτη η επιλογη; Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Δεν κανεις κατι λαθος.Δεν υπαρχει αυτη η επιλογη για το n82. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 καλήμερα ξέρει κανείς πως να βάλω παιχνίδια στο n85? το κινητό έχει μέσα ngage παιχνίδια αλλά είναι σε τριαλ έκδοση. χθες ορκίστηκα φαντάρος και θα μου χρειαστούν στις σκοπιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Στα παιχνίδια του Ngage,το απλο Ν95 ειναι πολύ πιο αργό από το Ν95 8GB? Ή είναι πολύ μικρή η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ειχα ενεργοποιησει το sodoku στο ν86 και επαιζα κανονικα αλλα μια μερα μου εβγαλε σφαλμα οτι δεν δεν το βρισκει στην μνημη!καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 παιδια, έχω πρόβλημα! πήγα να βάλω παιχνίδια Ngage,και κατι έκανα και δεν μου ανοιγει το NGAGE. πως γίνεται να το επαναφέρω τώρα? υπάρχει κανένας τροπος για να το φτιάξω,η αναγκαστικά θέλω αναβάθμιση firmware,για να φτιάξει σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Μπορεί κάποιος βήμα βήμα να εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να παίξω παιχνίδια N-Gage στο Ν82? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Πρωτα απο ολα θα πρεπει να εχεις χακαρισμενη συσκευη.Μετα απο εκει που θα κατεβασεις τα αρχεια λόγικα θα βρεις και οδηγους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagoslowbap Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 καλησπερα,εχω το n95 hackαρισμενο με το τελευταιο filmware και ολα τα προγραμματα μπαινουν και παιζουν κανονικα χωρις προβλημα αλλα δεν μπορω να βαλω παιχνιδια n-gage μου βγαζει file corrupted.πριν 2 μερες καταφερα να βρω στην τυχη μαλλον ενα που τα εκανε εγκατασταση και τα επαιζα ολα αλλα χθες εκανα κατι στο κινητο και αναγκαστηκα να κανω format και οταν εβαλα το n-gage μου εβγαζε το file corrupt.νομιζω θελει κατι patch αλλα ποια και με ποια σειρα.please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Μπορεί κάποιος βήμα βήμα να εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να παίξω παιχνίδια N-Gage στο Ν82? Μπορείς να βάλεις N-gage games και χωρίς hack. :cool: Σου στέλνω link με οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ska13 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Μπορείς να βάλεις N-gage games και χωρίς hack. :cool: Σου στέλνω link με οδηγίες. μπορεισ να μου στειλεις και μενα το λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Αν σου ηταν ευκολο κ σε μενα... Το λινκ με τις οδηγιες... Εχω Ν78 Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παιδιά υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 παιδια εχω προβλημα!!προσπαθω να εγκαταστησω το τελευταίο update του ngage αλλα ολο λιγο πριν τελειωσει μου βγαζει "uknown error -5" ξερει κανεις τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Παιδια περασα χθες την τελευταια εκδοση του Ν-Gage και τωρα οταν ανοιγει κανει εναν ηχο-υπερπαραγωγη. Πως μπορω να το ρυθμισω να μην ακουγεται? Επισης ποιοι τροποι πληρωμης υπαρχουν για τα παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts