yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εξαρταται τις υποχρεωσεις που τρεχουν... Απο τιποτα μεχρι και 200 ευρω!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianda Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Γύρω στα 25-30 Ευρώ τη μέρα για ποτάκι-σινεμά-βενζίνη-τσιγάρα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ena 10euro feygei kathe mera apo tin tsepi mou xoris na plirono net alla plironontas gynaika... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Γύρω στα 25-30 Ευρώ τη μέρα για ποτάκι-σινεμά-βενζίνη-τσιγάρα κτλ. με 30 ευρω τα κανεις ολα αυτα?:worry: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μεσος ορος θα 'ναι μαλλον :) σινεμα καθε μερα ?δεν νομιζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Από 0-150 ευρόπουλα ανάλογα με τις ανάγκες! Αν μπορούσα να ξοδέψω περισσότερα, θα τα ξόδευα! (Η αλήθεια να λέγεται!:p) Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Από 0-150 ευρόπουλα ανάλογα με τις ανάγκες! Αν μπορούσα να ξοδέψω περισσότερα, θα τα ξόδευα! (Η αλήθεια να λέγεται!:p) Esys i ginekes logiko einai kai 500€na sas diname 8a ta trogate ola se mia mera.:):):)(den to leo gia kako alla etsi einai me esas-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Αναλογα με το τι εχω να κανω και το που εχω να παω. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Οταν εχω χαλαω!! οταν δεν εχω..τα απαραιτητα :( symfwnw:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ένα 10ευρω μου φεύγει σε ημέρες χωρίς λογαριασμούς ή ψώνια (σουπερ-μάρκετ κτλ)... Σε μέρες με λογαριασμούς ή ψώνια ανάλογα.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ka8imerines mesos oros 25-30 eurw kai ta SK paizei na ksodepsw kai 2-3 katostarika:X:cry::ninja:pane ta xronia pou ksodeua 10 ti mera:O:(:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Όταν είμαι Πάτρα, καθημερινά μου φεύγουν 10-20 ευρώ. Τώρα όταν βγαίνω ή κάνω ψώνια... το ξεπερνάω λίγο το budget :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Όταν είμαι Πάτρα, καθημερινά μου φεύγουν 10-20 ευρώ. Τώρα όταν βγαίνω ή κάνω ψώνια... το ξεπερνάω λίγο το budget :p γιατι τι εχει η πατρα;10 ευρω χαλας για καφεδες και τετοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 γιατι τι εχει η πατρα;10 ευρω χαλας για καφεδες και τετοια; Η Πάτρα δεν έχει τίποτα, απλά εκεί σπουδάζω;) 10 ευρώ το λιγότερο φεύγουν σε καφέδες, μικροψώνια κλπ. Όταν μένω 8 ώρες στη σχολή και τη βγάζω με καφέδες και σάντουιτς από το κυλικείο, τι περιμένεις;:p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω πώς φεύγουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Τις μερες που καθομαι σπιτι, δεν ξοδευω τιποτα. Τις μερες που βγαινω χαλαρα 10-15 ευρω (αν προσεχω). Υπαρχουν μερες που δε λογαριαζω, οποτε παει η ταριφα στα 20-30 ευρω. Αλλα οταν παω για ψωνια...δε τα λογαριαζω! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!:worry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Κάθε μέρα το λιγότερο 15Ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εγώ πάνω απο 5€ την μέρα δεν χαλάω εκτός και άν τύχει να πάρω και εισητήρια οπότε αυξάνεται το ποσό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ενα 20ευρω την ημερα μου φευγει σιγουρα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Τελικά μερικοί είστε πολύ σπάταλοι... :lol: Δεν πειράζει, οι μέρες των 600-1000 ευρώ/μήνα σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. :p:p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εγώ πάνω απο 5€ την μέρα δεν χαλάω εκτός και άν τύχει να πάρω και εισητήρια οπότε αυξάνεται το ποσό. Καλά , τώρα ακόμα 14 είσαι... Και εγώ τόσα σπαταλώ (στο σχολείο βασικά)... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εγω 2 ευρω μονο στο σχολειο,αμα τυχει να αγορασω καποιο περιοδικο μηνιαιο παει 5ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Κάτι λιγότερο απο 20€ την μέρα. Αλλά είμαι φοιτητής και τρώω συχνά έξω. Όταν έχω το φαγητό της μαμάς είμαι κάποθ στα 10€ την μέρα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλά ρε παιδιά, διαβάζω και μένω άφωνη. Κατά μέσο όρο αρκετοί από εδώ ισχυρίζονται οτι ξοδεύουν 20 - 30 ευρώ την μέρα, για τα καθημερινά που σε μηνιαία βάση φτάνει ή και ξεπερνάει ένα βασικό μισθό. Ερώτηση: Οι αυτοσυντηρούμενοι, που νοικιάζετε ή έχετε αγοράσει δικό σας σπίτι και δεν μένετε με τους γονείς σας, που είστε υπάλληλοι, που δεν έχετε άλλου τύπου εισοδήματα....πως τα καταφέρνετε?? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλά ρε παιδιά, διαβάζω και μένω άφωνη. Κατά μέσο όρο αρκετοί από εδώ ισχυρίζονται οτι ξοδεύουν 20 - 30 ευρώ την μέρα, για τα καθημερινά που σε μηνιαία βάση φτάνει ή και ξεπερνάει ένα βασικό μισθό. Ερώτηση: Οι αυτοσυντηρούμενοι, που νοικιάζετε ή έχετε αγοράσει δικό σας σπίτι και δεν μένετε με τους γονείς σας, που είστε υπάλληλοι, που δεν έχετε άλλου τύπου εισοδήματα....πως τα καταφέρνετε?? :wacko: Πόσοι από αυτούς που απαντάνε είναι αυτοσυντηρούμενοι νομίζεις; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts