Jump to content

marianda

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marianda

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

marianda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα "χαμένα επεισόδια" μάλλον εννοείς! Επίσης του Ντον Ρόσα. Καταπληκτικό!!
  2. Εγώ θα δώσω εξετάσεις αρχές Οκτώβρη για μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ.:rolleyes:
  3. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη τον Κωνσταντινο Μαρκορά.......
  4. Γύρω στα 25-30 Ευρώ τη μέρα για ποτάκι-σινεμά-βενζίνη-τσιγάρα κτλ.
  5. Τέλειο και αυτό όπως και το "Κάνε κάτι λοιπόν να χάσω το τρένο" .... Κορυφαίος τραγουδιστής!
  6. Για ξένη μουσική κι εγώ αυτους ακούω (RSO,Heart fm) και λίγο star fm. Από σταθμούς που παίζουν ελληνικά μ'αρέσει ο Λαϊκός 87,6 , μελωδικός , γνώμη 93,7 και για πιο χαλαρά βάζω κι ένα κοσμοράδιο ή πανόραμα.Για αθλητικά metropolis 95,5
  7. Η Ψυχραιμία του Περράκη! Δεν ξέρω ποια να κατατάξω χειρότερη της χρονιάς, αυτήν ή το beowulf:confused::confused:
  8. Τι να πώ...Όλες οι διαφημίσεις των jumbo είναι το λιγότερο εκνευριστικές! Είναι όμως τόσο άκυρες που και χωρίς να θέλεις σου εντυπώνονται στο μυαλό όπως για παράδειγμα το ανεκδιήγητο τραγουδάκι: μπαμπά μου που ζείς, μπαμπά μου ξεκόλλα...!!!!!
  9. Ήταν για το Μένιο Τσαπάρα της Φλώρας ο οποιος έκανε σωματεμπορία κτλ. και ήταν και καλά μηχανάκι της agp αλλά στην πραγματικότητα ήταν κάτι σαν κοριός για να τους παρακολουθούν!Μάλιστα η Φλώρα θυμάμαι οτι έλεγε χαρακτηριστικά στη Μαριάνθη οτι θα βάζει συνέχεια τη ΝΕΤ για να τρελάνει την ΑGP και θα παρακολουθεί κανονικά τα προγράμματα που θέλει στην επάνω τηλεόραση! Αχχχχχχχχχχ λατρεμένοι Δύο Ξένοι-το αγαπημένο μου σίριαλ ever...!!!:love:
  10. Ευχαριστώ! Θα έρθει η ώρα σου και δεν θα το καταλάβεις! Εγώ πίστευα οτι δεν θα τελειώσω ποτέ!!!!!!
  11. Τελείωσα ελληνική φιλολογία στο ΑΠΘ και ορκίστηκα στις 14 Νοέμβρη
  12. Πρώτη μέρα στη σχολή(πριν 4 περίπου χρόνια-Φιλοσοφική σχολή ΑΠΘ) και δίνουμε ραντεβού για την επομενη μέρα: "Αυριο στις 12 μπροστά στις Μούσες" μου λέει ένας φίλος μου. "Μα, δεν είναι λίγο μακρυά? Γιατί να τρέχουμε ως την έκθεση?" :up::up::up: (Επεξήγηση: Τότε οι Μούσες τα μπουζούκια ήταν στην έκθεση κι όχι στην Αγγελάκη που είναι τώρα, αλλά ο φίλος μου εννοούσε μπροστά στην παλιά φιλοσοφική που χάριν της επιγραφής που φέρει-μουσαι χάρισιν θύε, ονομάζεται "μούσες"!ΣΣ :Το ίδιο έπαθε και άλλη φίλη μου λίγο αργότερα όταν της είπα το ίδιο δηλαδή : ραντεβού αύριο στις Μούσες!!
  13. Εγώ πιστεύω οτι ερωτεύεσαι όταν έχεις τη διάθεση να ερωτευθείς, όταν είσαι σε τέτοιο mood δηλαδή.Κακά τα ψέματα δεν είμαστε στο δημοτικό που ερωτευόμασταν με μια ματια,για να ερωτευθείς πρέπει να μπείς στη διαδικασία να μιλήσεις με τον άλλον,να τον γνωρίσεις καλύτερα και να τον δεις ερωτικά, γιατί και στον φίλο-η σου βλέπεις όμορφα στοιχεία,αλλά δεν ερωτεύεσαι κι όλας!.Κι όταν μπείς σε αυτή τη διαδικασία με το κορίτσι-αγόρι του κολλητού-ής σου, σημαίνει ή οτι δεν είναι πραγματικός σου φίλος και τον έχεις γραμμένο κανονικά, ή οτι ζηλεύεις και θές να αποδείξεις οτι είσαι ανώτερος και μπορείς να ρίξεις την κοπέλα-αγόρι του-της οπότε και παλι δεν υφισταται φιλία,αλλά το θέμα είναι οτι πολύ απλά είσαι πολύ κακός και μοχθηρός για να κάνεις κάτι τέτοιο.Δε συμφωνώ με τα κλισέ τύπου-ερωτεύθηκα τι να κάνω-δε μπορουσα να το ελέγξω κτλ τα οποια θεωρώ φθηνές δικαιολογίες γιατί όποιος θέλει να συγκρατήσει τα αισθήματά του (προς οποια κατεύθυνση) ξέρει πολύ καλά και το κάνει.Εκτός κι αν δεν θέλει..............:wink:
  14. Θαύματα του Νίνο-που είναι και το κορυφαίο αυτό τον καιρό!:happy:
×
×
  • Create New...