chrismd Δημ. August 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παιδιά μετά από Σαλτερή για χημεία κατ, τι προτείνεται; Βιολογία κατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 αντε για να σας δωσω θαρρος σας λεω το εξεις : εχω την εντυπωση,οτι μετα τα φετινα θεματα, του χρονου τα θα ειναι παλουκια:lol::lol::lol: κουραγιο πανω απ'ολα ΥΓ μην αφηνεται κενα στο ΑΟΔΕ ,ειναι ενα μαθημα στο οποιο μπορει κανεις να πιασει ανετα 20 αν διαβαζει απο λιγο ολη τη χρονια,ειναι αισχρο μαθημα το ξερω ΥΓ2 μια φορα εγω δεν θελω να το ξαναδω στα ματια μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 αντε για να σας δωσω θαρρος σας λεω το εξεις : εχω την εντυπωση,οτι μετα τα φετινα θεματα, του χρονου τα θα ειναι παλουκια:lol::lol::lol: κουραγιο πανω απ'ολα ΥΓ μην αφηνεται κενα στο ΑΟΔΕ ,ειναι ενα μαθημα στο οποιο μπορει κανεις να πιασει ανετα 20 αν διαβαζει απο λιγο ολη τη χρονια,ειναι αισχρο μαθημα το ξερω ΥΓ2 μια φορα εγω δεν θελω να το ξαναδω στα ματια μου! Συμφωνω με τον συνάδελφο μηχανικό Αλέξη αλλά μην τους τα λες ετσι απότομα.Βομβαρδίζεις σε άμαχο πληθυσμό.Επίσης εκτός απο μαθηματικά και φυσική που είναι αγγούρια,στο προγραμματισμός μπορεί να χάσεις εύκολα μόρια(έχει και σπαστική θεωρία),το ΑΟΔΕ θέλει διάβασμα.Καλά έκθεση δενη μπορείς να ξέρεις τι θα σου βάλουμε ενώ βιολογίας γενικής αν θέλουνε έχει κάτι συνδιαστικά θάνατο.Κατά τα άλλα δεν είναι δύσκολο να πετύχεις νομίζω.:p:p:p:lol::lol::lol: Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ε οκ τότε ο DesertSMisSRaiN, αν και "πικραμένος 3οετής" :p, είναι ο κατάλληλος να σε κατατοπίσει στα οικονομικά. Και εμένα αυτός με βοήθησε στο "τι εστί ΑΣΟΕΕ":lol: Πέρα από την πλάκα, είτε θες οικονομικά είτε διοίκηση επιχειρήσεων, δες να περάσεις ΑΣΟΕΕ (ή άντε Πανεπιστήμιο Πειραιά) γιατί από εκεί και πέρα το χάος στην Ελλάδα:X.... Αυτος σε βοηθησε????:p Σωθηκες....:p Παντως ΟΠΑ θελω και εγω γιατι οπωως ειπε και ο Desert εχει καλη φημη.... ΥΓ: Εσυ εισαι διοικηση επιχειρησεων ή οικονομικα??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παιδιά μετά από Σαλτερή για χημεία κατ, τι προτείνεται; Βιολογία κατ; Για Βιολογία Κατ ο Τζαβάρας (εκδ Σαββάλας) είναι μια χαρά. Καλή θεωρία,πολλά πολλαπλής επιλογής Σ-Λ και ασκήσεις,καθώς και 2 διαγωνίσματα για κάθε κεφάλαιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αυτος σε βοηθησε????:p Σωθηκες....:p Παντως ΟΠΑ θελω και εγω γιατι οπωως ειπε και ο Desert εχει καλη φημη.... ΥΓ: Εσυ εισαι διοικηση επιχειρησεων ή οικονομικα??? Στο ευρύτερο τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Εγώ θεωρητική (κανέναν άλλον δε βλέπω προς το παρόν) για Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού Παντείου ή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό. Περισσότερο βέβαια το πρώτο. Το 1ο!!! Το 1ο!!! Σοφή επιλογή αυτό το τμήμα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ποτε αρχιζετε μαθηματα ειτε πατε φροντιστηριο ειτε κανετε ιδιαιτερα??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Και εμενα τελευταια μου χρονια φετος! Ειμαι τεχνολογικη και θελω Οικονομικο Α.Π.Θ. Αντε να δουμε!! :D Μια χρονια ειναι θα περασει... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Το 1ο!!! Το 1ο!!! Σοφή επιλογή αυτό το τμήμα!! :D Εσύ λογικά θα ξέρεις περισσότερα. Αν είναι pm me για περισσότερες λεπτομέρειες. Ενδιαφέρομαι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Aντε καλη επιτυχια.Παντως σας ευχομαι ενα πραγμα κυριως : ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΕΤΟΣ.Τα βλεπετε τα πραγματα.Νεες βασεις κτλ...Οτι δεν συνεβει μεσα σε 30 χρονια συνεβει μεσα σε 30 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Η ύλη για το ΑΟΔΕ είναι ίδια με πέρσι και πρόπερσι?Αν ναι τότε γιατί κάθε χρόνο ανακοινώνουν την ύλη των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Η ύλη για το ΑΟΔΕ είναι ίδια με πέρσι και πρόπερσι?Αν ναι τότε γιατί κάθε χρόνο ανακοινώνουν την ύλη των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων? Μπορει να μην αλλάξει και τιποτα σε κανενα μαθημα... Αλλα για τυπικους λογους επιβεβαιωσης τα ανακοινωνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Μπορει να μην αλλάξει και τιποτα σε κανενα μαθημα... Αλλα για τυπικους λογους επιβεβαιωσης τα ανακοινωνουν... Δηλαδή η ύλη ΑΟΔΕ είναι ίδια κάθε χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Kάθε χρόνο(τα 2 τελευταία τουλάχζιστον) αλλάζει λίγάκι και το βιβλίο...ΠΟλύ μικρά κομματάκια κα ελάχιστα αφαιρούνται συνήθως.Αυτό είναι υπερ βέβαια. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 ειδικα τα πρωτα κομματια του βιβλιου δεν αλλαζουν ποτε,η αλλαζουν προς το θετικο καθως η επισημη υλη αργει να ανακοινωθει απο το υπουργειο.παντως στο συγκεκριμενο μαθημα δεν εχουν προσθεσει τπτ πανω απο 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Κανένας από θεωρητική?:blink:Όλο για τεχνολογική και θετική διαβάζω! Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλησπερα παιδια.... Φετος εφτασε και η χρονια μας.... Ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση με στοχο την Πληροφορικης & Τηλεπικοινωνιων Αθηνας Καλη σχολικη χρονια σε ολους και καλη επιτυχια!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδια εχουν ερθει βιβλια ΑΕΣΠΠ στα σχολεια σας? Εμας ειναι το μονο κατευθυνσης που δεν εδωσαν!:!: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Φετος ανεβηκαν πολυ οι βασεις αν και εχω μελλον μεχρι 3η λυκειου παρακολουθω τι γινεται γιατι η αδερφη μου θα δωσει φετος.Παει θετικη και εχει στοχο να περασει βιολογια στον κλαδο της γενετικης!καλη επιτυχια σε οσους θα δωσουν φετος!Μην εχετε αγχος1Αντε κι εγω θα τα περασω σε 3 χρονακια...!:worry: απ΄οτι διαβασα απο εγκυρη πηγη, καποιο μηνα του 2007 εκαναν ανακοινωση για καταργηση των πανελλαδικων. βεβαια μια τετοια αλλαγη συμφωνα με το συνταγμα μας πρεπει να ανακοινωνεται 3 χρονια πριν υλοποιηθει οποτε μπορει και να μην περασεις τα ιδια.!! απο το 2010 δηλαδη γιοκ οι πανελλαδικες:D βεβαια αυτο δεν μπορουμε να το γνωριζουμε στα σιγουρα πριν το 2009:worry:!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Απευθύνομαι σε όσους από εσάς θα δώσουν πανελλήνιες για 1η φορά το 2008 και ιδιαίτερα για τους καλούς μαθητές... ΜΗΝ πέφτετε στην παγίδα των φροντηστηρίων. Είτε πήγαινες ιδιωτικό είτε δημόσιο λύκειο, εάν έχεις αμφιβολίες για το πόσο οφελεί το φροντηστήριο, ΜΗΝ πηγαίνεις.... ΜΗΝ πεις "ε αφού αυτός που είναι καλύτερος μαθητής από εμένα κάνει φροντηστήριο πρέπει να πάω και εγώ" ΝΑ ΕΧΕΤΕ εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. ΜΠΟΡΕΙΤΕ να καταρίψετε και εσείς το μύθο του φροντηστηρίου της 3ης λυκείου, όπως έκανα και εγώ, αλλά και άλλα τόσα παιδιά πριν από εμένα. Για αυτό που είπε ο 123tomi_ θα ισχύσει από την ημερομηνία νομιμοποίησης των ιδιωτικών πανεπιστημίων, διότι είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται στο εξωτερικό και έχει ιδιαίτερο νόημα μόνο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αυτό σημαίνει: ο χρόνος που θέλουν για τη νομιμοποίηση(αν γίνει ποτέ) + 1 χρόνος λόγο αλλαγής του συντάγματος + 3 χρόνια για την υλοποίηση της αλλαγής οπότε μην χαίρεστε είναι 4+ χρόνια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδια εχουν ερθει βιβλια ΑΕΣΠΠ στα σχολεια σας? Εμας ειναι το μονο κατευθυνσης που δεν εδωσαν!:!: Τυχεροί είστε. Εμείς μόνο ιστορία και γνωστό κατεύθυνσης πήραμε. Ούτε λογοτεχνία, ούτε λατινικά πηραμε. Συν ότι δεν έχουν έρθει όλοι οι φιλόλογοι και δεν ξέρουμε ποιός θα μας κάνει τα μαθήματα. Μόνο για λογοτεχνία ξέρουμε και γι'αυτό το μάθημα δεν έχουμε βιβλίο. Μέχρι να ρθει το βιβλίο φωτοτυπίες. Κανένας από θεωρητική?:blink:Όλο για τεχνολογική και θετική διαβάζω! Εγώ απο θεωρητική. Μην απελπίζεσαι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ε όχι και να απελπίζεται. Όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να περάσεις;). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Τυχεροί είστε. Εμείς μόνο ιστορία και γνωστό κατεύθυνσης πήραμε. Ούτε λογοτεχνία, ούτε λατινικά πηραμε. Συν ότι δεν έχουν έρθει όλοι οι φιλόλογοι και δεν ξέρουμε ποιός θα μας κάνει τα μαθήματα. Μόνο για λογοτεχνία ξέρουμε και γι'αυτό το μάθημα δεν έχουμε βιβλίο. Μέχρι να ρθει το βιβλίο φωτοτυπίες. Εμείς πάλι μόνο ιστορία κατεύθυνσης πήραμε,και αυτό γιατί είχαν περισσέψει από πέρσυ βιβλία:wacko:.Ευτυχώς όμως ξέρουμε ποιούς καθηγητές έχουμε. Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ναι εχουν δωθει και τα 2 βιβλια ΑΕΣΠΠ (βιβλιο - τετραδιο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts