Jump to content

chrismd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chrismd

  1. Μν πας να καταθέσεις αύριο, αν δεν είσαι βέβαιος. Σχετικά με το θέμα αυτό θα βρείς αρκετές πληροφορίες και στο http://www.greekmeds.gr οπου υπάρχει σχετικό θέμα στο οποίο γράφουν ιατροί. Για την ειδικότητα η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολά τα πράγματα. Βασικά υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις κάθε χρόνο σε κάθε ειδικότητα και κάνεις κάτι σαν μηχανογραφικό οπου μετράνε οι βαθμοί και κυρίως το μέσο. Δύσκολο να πέρεις την ειδικότητα που θές. Αν σου αρέσει ο στρατός πήγαινε αλλιώς ξανασκέψουτο
  2. Παιδιά πιστεύω πως σε αυτά τα παιδία αξίζουν συγχαρητήρια και είμαι της άποψης πως όταν δεν έχουμε αποδείξεις, καλό θα ήταν να μην αερολογούμε.
  3. Και στο δικό μου σχολείο χάλια τα πράγματα. Το 75% κάτω από την βάση.
  4. Από καθηγητή το ακουσα. Κρατώ επιφυλάξεις.
  5. Ναι, καταβαλοντας το ποσό των 50 ευρώ.
  6. :offtopic: Επειδή έγινε αναφορά στο όνομα μαυ θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Στα μέσα του σεπτέμβρη έγινα κάτοχος ενός macbook, αλλα λόγο του γεγονότος πως ζω στην επαρχία και δεν έχω asdn έπρεπε να πάρω ένα modem-usb, το οποίο όμως δεν μου ήρθε ποτέ. Παρακολουθούσα καθημερινά το ποστ από το σχολείο αλλά δεν μπορούσα να ποστάρω. Δεν θεωρώ πως μια τυχόν αποτυχία μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως κάποια άτομα ποσταραν, τα αίτια είναι βαθύτερα. Τέλος πρέπει να αναφέρω πως κανένα είδος εξετάσεων δεν μπορεί να καθορίσει τη ζωή μας και κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει τα ονειρά μας όσο εμείς μένουμε πιστοί σε αυτά. Υ.Γ. Οι βάσεις σήγουρα θα πέσουν διότι οι περισσότεροι δεν έγραψαν καλά.;)
  7. Αν εξαιρέσω την βιολογία στα υπολοιπα είδα ότι περίμενα. Έκθεση: 16,9 Στατιστική: 20 Μαθηματικά: 18,2 Βιολογία: 18 Φυσική: 19,9 Χημεία: 19 Β.Π. 19 3ο πεδίο 18969 4ο πεδίο 19024 Ας έχει πίανω Ιατρική. Καλή Επιτυχία σε όλους
  8. Βρήκα τον διευθυντή μου σήμερα και μου είπε πως για να αναρτηθούν αύριο πρέπει να τους στείλουν ,τους βαθμούς σήμερα το βράδυ και οτι χρειάζονται κανα δυο ώρες για να τα τοιχοκολλίσουν.
  9. Απο τα multirama μου το δώσαν τα παιδία οπότε κάτι τέτοιο θα ήταν. Δεν γίνεται τίποτα; Πρέπει να πάρω το αυθεντικό;
  10. Παιδία πάω να εγκατστήσω στο macbook το leopard από αντιγραμένο dvd, μα όταν κάνει restart μου το πετά έξω. Πρέπει να αγοράσω το αυθεντικό;
  11. Sorry παιδιά ίσως φανω πολύ άσχετως αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Πως αντιγράφουμε DVD σε Mac.
  12. O δεύτερος κύκλος τελείωσε και εκεί που περίμενα πως αυτό ήταν, πίστευα πως δεν θα δείχναν τον τρίτο κύκλο, το star με εξέπληξε ευχάριστα. Έτσι από αύριο στην γνωστή ώρα (23.30-00.15) το star θα προβάλει τον τρίτο κύκλο. Μπράβο Star.
  13. Δεν ξέρω αν το εννοείς έτσι πάντωσ αν σήμερα ήταν κυριακή τότε το χθέσ θα ήταν το σαββατο. Αν τώρα το σάββατο είναι το αύριο τότε θα είμασταν στην παρασκευή και μεθαύριο θα ήταν κυριακή. Αυτό εννοείς;
  14. Παιδιά μετά από Σαλτερή για χημεία κατ, τι προτείνεται; Βιολογία κατ;
  15. Παρεξήγηση. Την χημεία γ λυκείου την άρχισα από τα Χριστούγεννα και έχουμε κάνει άπειρες ασκήσεις μέχρι τώρα. Μιγαδικούς έκανα μια με δύο ώρες την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα μέχρι το Πάσχα και μετά μέχρι τον Ιούλιο έκανα συναρτήσεις όρια συνέχεια Φυσική γ λυκείου ξεκίνησα πριν το Πάσχα και κάνουμε ταυτόχρονα όλες τις ασκήσεις σαββάλα αλλά και αυτές από τις σημειώσεις του καθηγητή. Για να καταλαβαίνεται φροντιστήριο σε μαθηματικά φυσική χημεία κάνω από την δευτέρα γυμνασίου με ένα ακόμη κορίτσι και άρχισαν να μας κάνουν πολλά πράγματα και έτσι έχω καλές βάσεις. την β λυκείου την κάναμε αρκετά γρήγορα για να αρχίσουμε νωρίς την τρίτη. Σκοπός είναι πριν τα Χριστούγεννα, πιθανόν και νωρίτερα, να έχουμε βγάλει την ύλη για να αρχίσουμε πάλι από την αρχή με άλλες ασκήσεις για ακόμη μεγαλύτερη εξάσκηση και επανάληψη. Μπορεί σε πολλούς να φανεί ανόητο αυτό.
  16. Έγω άρχισα φροντιστήριο από τις 20 του μηνός. που βρίσκεστε στο φροντιστήριο. Εγώ φυσική τελείωσα ταλαντώσεις και κρούσεις και είμαι τώρα κύματα Μαθηματικά είμαστε στις παραγώγους Χημεία μπήκαμε στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο Μαθηματικά γενικής στο δεύτερο κεφάλαιο Και βιολογία βγάλαμε μόνο το πρώτο κεφάλαιο.
  17. Συγχαρητήρια καταρχήν σε όλους τους επιτυχόντες. Αφήστε τους όμως αυτούς, γιατί αυτοί τώρα τελείωσαν θα ψάξουν να βρουν κανένα σπιτάκι και η φοιτητική ζωή αρχίζει. Πέρασε το καλοκαίρι, τα ψέματα τελείωσαν, μας μένουν ¨μόνο¨ 6400 ώρες περίπου (χα χα χα !!!):lol::lol::lol:, μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για να μπούμε να γράψουμε το πρώτο μάθημα.(υπολογίζω για Τρίτη 20 Μαΐου) Καλή αρχή και καλό κουράγιο. Μια χρονιά έμεινε θα περάσει. Εγώ είμαι θετική και θέλω Ιατρική. Ποιοι είναι οι στόχοι σας; τι κατεύθυνση πάτε;
  18. δεν ξέρω αν ποστάρω σε λάθος μέρος πάντος θέλω να ρωτήσω τη διαφορά έχει μια τηλεόραση TFT-LCD από μια Plasma. Ποιά είναι καλύτερη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Εγώ είχα κάνει έργασία για πυρηνικό αντιδραστήρα συντηξης. Θυμάμαι πως ήταν ομαδική εργασία, την έκανα όλη μόνος μου γιατί γούσταρα. Ο κάθηγητής λοιπόν από το θέμα και μόνο κατάλαβε πως την έκανα μόνος μου την εργασία και έτσι λοιπόν ζήτησε διευκρινήσεις από τα άλλα παιδιά σε ένα θέμα της εργασίας. Αποτέλεσμα εγώ πήρα 20(το μοναδικό σε αυτό το μάθημα σε όλη την Α) και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μου 12. Μ΄αρέσει που τους είχα μαζέψει κιόλας στο διαλειμμα πριν την παρουσίαση για να τους εξειγήσω ποιο ήταν το θέμα της εργασίας.
  20. Γεία σας. Παράγειλα τον MacBook 2,16GHz με 1GB ram 120 GB σκληρό και 13,3¨ TFT τον λευκό στα 1,319euro. Ποια η γνώμη σας για αντιστοιχία χαρακτηριστηκων τιμή. Σαφώς πληρώνω και MacOSX.
  21. Ο γιατρός δεν ξέρω γιατί αλλά είναι στην μπούκα από όλους. Ας μην ξεχνάτε το ομολογουμένος επιτυχημένο και απολύτως αληθινο: Όταν πεθαίνει ένας ασθενής όλοι λένε ¨φταίει ο γιατρός¨ Ενω αν σωθεί λένε ¨δόξασι ο Θεός¨ Ο isolde έχει απόλυτο δίκαιο Μεγάλη παραξήγηση είναι επίσης πως όλοι οι γιατροί είναι φραγκάτοι. Όσον αφορά το θέμα του μισθού αναφέρω ενδεικτικά πως στις αναπτυγμένες χώρες του εξωτερικού με μέσο μισθό 3000 ευρώ, ο κατώτερος μισθός που παίρνει ένας γιατρός είναι γύρω στις 25000ευρώ (τον μήνα εννοείται) Και όπως όλοι δέχεστε πώς ο γιατρός σας είναι σημαντικότερος(μην παραξηγήσετε) από τον μηχανικό σας λογου χάρη, δεν συμφωνείται πως και οι απολαβές του πρέπει να είναι μεγαλύτερες. Οι περισσότεροι δεν ζητάνε φακελάκι εσείς είστε αυτοί που σπεύδετε να δώσετε για να έχετε μεγαλή προσοχή. Για τους άλλους(τους λίγους) που ζητάνε φακελάκι γιατί αλλιώς δεν χειρουργούν ετοιμοθάνατο συμφωνώ πως είναι άθλιοι.
  22. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι άνθρωποι που γενικεύουν τα πάντα και τους βάζουν όλους σε ένα τσουβάλι. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν σωστοι και καλοί επαγγελματίες στην δουλεία τους αλλά και αυτοι που είναι άσχετοι. Δεν συμβαίνει μόνο στους γιατρούς, θα πρέπει να παραδεχτώ πως υπάρχει μια μεγάλοι διαφορά στους γιατρούς καθώς το επαγγελμα τους έχει να κάνει με την ζωή και ένα λάθος ή μιά παράληψη μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο. Επίσης το αν κάποιος παίρνει φακελάκι δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλός, αλλά με την ¨ανυπαρκτη¨ ιδεολογία αυτού. Επιπλέον υπάρχει τρομερή προκατάληψη και κακή κριτική από τα ΜΜΕ. Να σας πω και κάτι δικαιολογώ απόλυτα αυτούς που έχουν ξεχάσει κάτι μέσα στο σώμα κάποιου ή έχουν προβεί σε λάθος διάγνωση, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν πολλές φορές μέχρι και 48 ώρες, Γιατί να φταίνε αυτοί και όχι το κράτος που τους αναγκάζει να δουλεύουν τόσο και υπό άθλιες συνθηκες- συγκριτικά με εξωτερικό- για ψύχουλα. Μην βλέπετε το θέμα μονοπλευρα, μην περιμένετε τίποτα κακλύτερο από αυτό που τους αναγκάζουν να είναι σε θέση να δώσουν. Πάρτε χαμπάρι πως δεν θα υπάρξει ποτέ ένα σωστό σύστημα υγείας όσο οι μίσθοι, οι συνθήκες και πολλά άλλα είναι σε άθλια κατάσταση. Επίσης οι περισσότεροι ιατροι προέρχονται από χώρες όπως Ρουμανία, αυτό είναι το κράτος που αναγκάζει τους περισσότερους καλλούς ιατρούς να φύγουν στο εξωτερικό. Οι γιατροί πουν δεν πέρνουν φακελάκι το κάνουν είτε επειδή είναι φραγκάτοι είτε γιατί έχουν φιλότιμο και μην ζητάτε από όλους να έχουν φιλότιμο γιατί μόχθησαν πολλοί να γίνουν αυτό που είναι και το καλύτερο που έχουμε να τους δώσουμε είναι το άθλιο ΕΣΥ και πολύ προκατάληψη. Συγνώμη για τα τυχον ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη, αλλά είμαι εξοργισμένος.
  23. Ευχαριστώ τελικά βρήκα και άλλα πολλά προγράμματα.
  24. Παιδιά χρειάζομα κάτι το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό. Χρείαζομαι ένα πρόγραμμα να το πω; Αυτό που θέλω είναι ένα αντίστροφο χρονόμετρο μέχρι τις 10 μαίου 2008 που να λέει είτε πόσες ώρες ή δευτερόλεπτα απομένουν μεχρι τότε. Αν γίνετε να μπορώ να το έχω και στην επιφάνεια εργασίας. Έχω προς το παρόν ΧΡ αλλά τώρα θα πάρω και τον πρώτο μου mac. υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι τέτοιο Help!!!!
×
×
  • Create New...