Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ COSMOTE 35 ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλη φαση φιλε σε μαυρο το πηρες; Καλοριζικο και πες εντυπωσεις..(αν μπορεις μονο γραφε με μικρα...)

οκ αα και κατι αλο εχω ακουσει οτι οη οθονη αφης χαλαει γρηγορα ειναι αληθεια?? {ναι σε μαυρο το πηρα

Εξαρτάται φίλε μου. Δεν είναι πάντα έτσι. Βασικά είναι πιο ευαίσθητες αυτές άρα κάποια στιγμή ίσως σπάσει, από μόνη της όμως όχι.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Γεια σας παιδες εχω το κινητο δυο μηνες τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος, λιγο τα χαλαμε στα sms με την οθονη αφης, αλλα δεν πειραζει.

Απο φωτογραφιες και βιντεο το εχω λιωσει το κακοριζικο.

Απλα μια ερωτηση, οταν ενεργοποιω τα 120 frames, μου κατεβαζει την αναλυση, (320χ240)ειδα καποια βιντεο στο youtube (παντα μιλαμε για 120fps videos) οπου ελεγαν οτι ειναι τραβηγμενα σε μεγαλυτερη αναλυση. (649χ384)

Ειναι αληθεια αυτο ? επισης πηρα στην LG και ρωτησα (μιας και διαυασα οτι αυτο επιτυνχανεται με μια αναβαθμηση) μου ειπαν ενα site αλλα δεν υπηρχε για το κινητο τιποτα.

Μηπως ξερει κανεις αν παιζουν τιποτα απο ολα αυτα ? εσας σε τι αναλυση κανει ενγραφη τα 120fps ?

Τωρα που πηρα το Viewty το HTC Tytn II (kaizer) ειναι free.

Οχι οτι πριν το ειχα ακουμπησει... οποιος ενδιαφερεται το δινω...

Γεια σε ολους..

Εχω ξεστραβωθει να διαβαζω τις απειρες σελιδες ( :p ) για να καταφερω να βαλω themes με το efs media builder και το theme manager και εχω να πω τα εξης :

Το theme manager μπορεσα να το κατεβασω, αλλα το efs media builder αν και δοκιμασα ολα τα Links που εχετε δωσει κατα καιρους στο forum, ολα τα κοβει το antivirus επειδη εχουν trojan. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα Link για να κατεβασω το Εfs που να ειναι εγκυρο? :O

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t:

Γεια σε ολους..

Εχω ξεστραβωθει να διαβαζω τις απειρες σελιδες ( :p ) για να καταφερω να βαλω themes με το efs media builder και το theme manager και εχω να πω τα εξης :

Το theme manager μπορεσα να το κατεβασω, αλλα το efs media builder αν και δοκιμασα ολα τα Links που εχετε δωσει κατα καιρους στο forum, ολα τα κοβει το antivirus επειδη εχουν trojan. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα Link για να κατεβασω το Εfs που να ειναι εγκυρο? :O

http://rapidshare.com/files/210856020/LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2.rar.html

Ace of Hearts..

Σωστος ο Spidey! Και για οποια αλλη απορια εχετε δειτε εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193293

Παντως απο ολα τα θεματα πιο πολυ αξιζουν τα HTC Diamond & Tocco του Samsung.. αμα βαλετε αυτα θα ξεχασετε ολα τα υπολοιπα!

Παρτε μια γευση απο δω οπου μπορειτε να τα κατεβασετε κιολας:

http://viewtyfulthemes.webs.com/

(Δεν υπαρχουν ετοιμα στο Theme Manager 3.2)

Ευχαριστω παιδια! Κατεβασα τα προγραμματα και ολα οκ..

Εχω μια ακομα απορια..Αυτα τα themes που λες φιλε Conception πρεπει να τα περασω στο Themes manager? Τα κατεβασα αλλα δεν ξερω πως να τα περασω :confused:

Ποσταρω εδω ενα παραδειγμα του θεματος Tocco με οδηγιες εγκαταστασης:

http://www.joeearl.co.uk/work/flash/vtocco/readme.pdf

Αντιστοιχες οδηγιες για το HTC υπαρχουν στη σελιδα του. (αρχειο readme)

Για τα αλλα δεν το εχω ψαξει ομως πανω κατω η ιδια διαδικασια ισχυει.

Παιδια τελικα σημερα δν πηρα το κινητο γιατι κατι εγινε με τη ενεργοποιηση και θα το παρω αυριο {ανυπομονω να το παρω:worry::worry::worry:}

Παιδια τελικα σημερα δν πηρα το κινητο γιατι κατι εγινε με τη ενεργοποιηση και θα το παρω αυριο {ανυπομονω να το παρω:worry::worry::worry:}

κ εγω ετσι εκανα!!:p

αντε να το παρεις φιλε!!!!!:)

να σας ρωτησω παιδια!!

αμα κατεβασω για το renoir to theme manager και παιχνιδια του viewty,θα μου παιζουν 'οχι??:worry:

Οχι. Δωσε μου το renoir να σου δωσω το viewty που παιζουν ολα! :lol:

Πλακα κανω φυσικα. Λογικα θα παιζουν αφου εχει το ιδιο λογισμικο και την ιδια οθονη.

να σας ρωτησω παιδια!!

αμα κατεβασω για το renoir to theme manager και παιχνιδια του viewty,θα μου παιζουν 'οχι??:worry:

Tα παιχνιδια του viewty παιζουν στο ρενουαρ, τσεκαρισμενο.

Ace of Hearts..

Eγω μολις εβαλα το theme του Htc diamond και ειναι πολυ καλο!

Ηθελα να ρωτησω ομως κατι..Επειδη δεν θελω να συνδεομαι απο το κινητο στο internet γιατι δεν μου περισευουν τα ευρω (χιχιχ) πως θα μπορουσα να το κανω? Γιατι ψαχνωντας το Theme και πατωντας διαφορα με εχει συνδεσει αρκετες φορες.

Και.. τον καιρο πως στον λεει? Συνδεεται παλι στο ιντερνετ?

Τωρα εχω παει στις ρυθμισεις ροης..Μηπως να βαλω εκει ο,τι ναναι για να μην συνδεδεται?

Ποιο δικτυο εχεις; Εγω που εχω Wind παω ρυθμισεις τηλεφωνου στη συνδεσιμοτητα και σβηνω τo σημειo προσβασης Wind Plus. Φανταζομαι σε ολα καπως ετσι γινεται.

Το HTC δεν ειναι ιδιαιτερα εφετζιδικο σαν καποια αλλα ομως βολευει πολυ στη χρηση. Το μονο κακο ειναι οτι επειδη εχει δικα του backrounds τα πεταει χυμα στην καρτα μνημης με τις φωτογραφιες. Μπορεις βεβαια να τα σβησεις αν θες. Και το Tocco ειναι πολυ ωραιο παντως...

Εχω Vodafone και πηγα ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-σημεια προσβασης, εφτιαξα εκει ενα καινουργιο προφιλ με ρυθμισεις ο,τι ναναι και μετα πηγα ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-ρυθμισεις ροης και επελεξα να συνδεδεται με το καινουργιο προφιλ.Οποτε τωρα που παταω στον browser μου λεει "σφαλμα δικτυου". Αλλα στο google maps μπαινει :S

Θελω και γω να σβησω τελειως το σημειο προσβασης της Vodafone αλλα δεν μου εχει επιλογη διαγραφης..γιαυτο εφτιαξα καινουργιο!

Παιδες εμένα μ έπεσε κάτω σήμερα και ψιλο-χάλασε η οθόνη :p, δλδ χάλασαν κάποια pixel στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης.Το καλό είναι ότι δεν έκανε ούτε ένα σημάδι και θα ισχυριστώ ότι άρχισε να καίγεται η οθόνη (να είναι καλά η εγγύηση).Λέτε να το χάψει ο πωλητής?

Πηγαινε το στο service στους αμπελοκηπους και πες του οτι αρχισε να γινεται αυτο χωρις να εχεις κανει κατι. Αν δεν εχει σημαδι οπως λες και ειναι στην εγγυηση μαλλον θα'σαι τυχερος! Παντως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...

παιδια σημερα γ.... δν πηρα το κινητο γιατι κατι εχει γινει και θα το διαπιστωσουμε αυριο εκει στο γερμανο δοκιμασα το renoir αι αργουσε πιο πολυ απο το viewty [και κατι αλλο το viewty με καρτα μνημης δν κολλαει καθολου]

Δεν κολλαει απλα καθυστερει με την καρτα μνημης. Εξαρταται βεβαια και ποια θα βαλεις εγω π.χ. εχω μια Lexar 2gb και παει σχετικα καλα.. αν μου ανοιγε και πιο γρηγορα τον φακελο με τις εικονες θα ημουν πιο ευχαριστημενος! Το Renoir ν'αργει πιο πολυ; Εντυπωση μου κανει...

Επειδη μου αρεσει πολυ η μουσικη και συνεχως ακουω τραγουδια απο το κινητο ειχα ενα προβλημα...Το ηχειο του κινητου ακομα και στην τελευταια επιλογη της εντασης δεν ακουγοταν αρκετα δυνατα...ετσι εψαξα και βρηκα τον τροπο να το κανω να ακουγεται πιο δυνατα....

Λοιπον..

Βημα 1

πληκτρολογουμε (εκει π παιρνεις τηλ) τον κωδικο 3845#*990# και αυτοματα μπαινουμε σε ενα κρυφο μενου..

Βημα 2 Επιλεγουμε το Device Test (2)

Βημα 3 Επιλεγουμε το Sound (8)

Βημα 4 Επιλεγουμε το Audio CAL Tool (7)

Βημα 5 Επιλεγουμε το Sound Calibration (1)

Βημα 6 επιλεγουμε το CHANGE SOUND DB (3)

Βημα 7 Στην πρωτη επιλογη (Device type) επιλεγουμε το SND_Speaker_Media

Μετα στην δευτερη (snd_method_type) επιλεγουμε Method_MIDI

Στο Ιtem Title διαλεγουμε το rx_volume_db_7 και στο set data Μπορουμε να βαλουμε οποια επιλογη θελουμε απο 600-1000 ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! Υπαρχει κινδυνος καταστροφης του ηχειου αν το βαλετε κατω απο 600 - 1000!!!!! Δεν σας εγγυωμαι τιποτα!!! Προτεινω 700...

Βημα 8 Παταμε Οκ και μετα το βελακι της επιστροφης και ΟΧΙ το "c"

Μετα παταμε στο Write SND DB to EFS

Τελος βγαινουμε και βλεπουμε τη διαφορα στα τραγουδια......

ΓΙΑ RENOIR

Πως να κανουμε το μικρό μας ηχείο, ηχείο! :p

Ολοι μαζι :

1) call: 3845# *910#

2) Device test (2)

3) scrol κάτω και Sound (7)

4) Audio CAL tool (8)

5) SOUND CALIBRATION (1)

6) Άλλαξε το sound DB

7) Άλλαξε το'snd_device_type' βάλτο ST_HEADSET

8) Άλλαξε το 'snd_method_type' βάλτο MIDI

9) Άλλαξε το Item Title βάλτο rx7_db(dec)

10) Επίλεξε Set Data και βάλε 500 και πάτα OK.

11) Πάτα -(minus) μετά OK.

12) Πάτα το κεντρικό κουμπί φτάνοντας στις 3 επιλογές.

13) Επίλεξε Write SND DB to EFS

ΠΡΟΣΟΧΗ!

DO NOT MESS AROUND WITH THE SETTINGS AS THIS WILL PERMANENTLY DAMAGE YOUR PHONE!!

Can be fixed by going through the secret menu then select 'Factory Reset' (8) however this will reset Every setting you have put up (besides memory card settings) if numbers are important, they will be deleted, all settings will have to be redone.

Other mess-ups can PERMANENTLY damage your Renoir and can NOT be fix.

Προσωπικά, δεν είδα διαφορά! :ninja:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ!

Προβλημα δεν θα σας εμφανιστει (αν ακολουθησετε step by step), αλλα ισως να μην εχετε καν αποτελεσματα!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ΓΙΑ RENOIR

Πως να κανουμε το μικρό μας ηχείο, ηχείο! :p

Ολοι μαζι :

1) call: 3845# *910#

2) Device test (2)

3) scrol κάτω και Sound (7)

4) Audio CAL tool (8)

5) SOUND CALIBRATION (1)

6) Άλλαξε το sound DB

7) Άλλαξε το'snd_device_type' βάλτο ST_HEADSET

8) Άλλαξε το 'snd_method_type' βάλτο MIDI

9) Άλλαξε το Item Title βάλτο rx7_db(dec)

10) Επίλεξε Set Data και βάλε 500 και πάτα OK.

11) Πάτα -(minus) μετά OK.

12) Πάτα το κεντρικό κουμπί φτάνοντας στις 3 επιλογές.

13) Επίλεξε Write SND DB to EFS

Προσωπικά, δεν είδα διαφορά! :ninja:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ!

Προβλημα δεν θα σας εμφανιστει (αν ακολουθησετε step by step), αλλα ισως να μην εχετε καν αποτελεσματα!:)

Υπαρχει και για το KC550; Αν και το ηχειο του ειναι μια χαρα αλλα θα γουσταρα να ηταν ποιο δυνατο:rolleyes: