Michael234 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 οταν εννοεις ''σερνεται'' ενωοεις οπως στο video που ειχα βαλει στη σελιδα 195??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εννοεις οτι η οθονη χαλαει οσο περναει ο καιρος με την αφη και δεν ανταποκρινεται σωστα; Ας μας πουν και καποιοι που το εχουν για μεγαλο χρονικο διαστημα. Παντως οσο αφορα τις μπαταριες ειμαι της αποψης να προτιμαμε αυθεντικες. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Υπάρχει δηλαδή και φορτιστής για να φορτίσεις την μπαταρία μόνη της χωρίς να είναι πάνω στο κινητό? Και κάτι άλλο...επειδή κατά 90% το κινητό το έχω στην μπροστά τσέπη του παντελονιού ενδέχεται να έχω πρόβλημα με την οθόνη?Και απο λειτουργία αλλα και από γρατζουνιές? Μια φίλη μου είπε πως της κρατάει 5 μέρες και βράδυ ανοιχτό μιλώντας και αρκετά(με το αγόρι της) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 5 μερες?? αυτο δεν γινεται ρε παιδια! και να μιλαει και στο τηλ.!! πρεπει να ειναι πανω στο κινητο κανας μονιμος φορτιστης!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Όντως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Εγώ ήμουν ένας από τους οποίους κρατούσε περισσότερο η μπαταρία (δεν ξέρω τον λόγο) αλλά τόσες μέρες με τίποτα. Η οθόνη παιδιά να πω και εγώ που το είχα καιρό μου έκανε και μένα κάτι κουλά. Την πατούσα δεν έκανε τίποτα και έπρεπε να το κλείσω να το ανοίξω και αν λειτουργήσει. Από τότε που το έχει ο αδερφός μου είναι μια χαρά!! Είναι γνωστό βέβαια πως είμαι άτσαλος! :p :lol: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 εγω πιστευω να μην ειμαι τοσο ατσαλος {ειδικα με αυτο το κινητο}:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μπορει να κραταει 5 μερες αν εχεις τη μπαταρια των 1600mAh! Αλλα μετα θα'χεις ενα τουβλο στην τσεπη! :p Ομως δεν θα το συνιστουσα κινητα με touch screen να τα βαζετε στις στενες τσεπες των παντελονιων. Παντως εγω ακομα δεν εχω κανενα προβλημα με την οθονη και το εχω δουλεψει αρκετα. Καμια φορα δεν ανταποκρινεται με το πρωτο "κλικ" αλλα αυτο συμβαινει σε ολους φανταζομαι. Εξακολουθω να ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αγορα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Εγώ δεν εννοώ αυτό με την οθόνη. Πρόβλημα κανονικό, την πατούσα και δεν έκανε τίποτα. Μόνο τα κουμπιά δούλευαν. Βέβαια έχει φάει και κάποιες τούμπες όπως κάθε κινητό Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Υπάρχει δηλαδή και φορτιστής για να φορτίσεις την μπαταρία μόνη της χωρίς να είναι πάνω στο κινητό? Και κάτι άλλο...επειδή κατά 90% το κινητό το έχω στην μπροστά τσέπη του παντελονιού ενδέχεται να έχω πρόβλημα με την οθόνη?Και απο λειτουργία αλλα και από γρατζουνιές? Μια φίλη μου είπε πως της κρατάει 5 μέρες και βράδυ ανοιχτό μιλώντας και αρκετά(με το αγόρι της) Η οθόνη του κινητου ειναι το λιγοτερο για το οποιο πρεπει ν ανησυχείς αν θα συνεχισεις να εχεις οποιοδήποτε κινητο στην μπροστινή τσέπη σου :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Η οθόνη του κινητου ειναι το λιγοτερο για το οποιο πρεπει ν ανησυχείς αν θα συνεχισεις να εχεις οποιοδήποτε κινητο στην μπροστινή τσέπη σου :ninja: Δεν ρώτησα αυτό και ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα πεταχτεί Ρώτησα αν έχει πρόβλημα η οθόνη έτσι.Έχει? Για μπαταρία σκέφτομαι να κάνω το εξής να πάρω ένα σταθερό φορτιστή και μια μπαταρία απο Ebay να έχω την καβάτζα μου...από την άλλη να πάρω ένα SE και να ξενοιάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Λοιπον μιας και τεθηκε το ερωτημα πιο πριν. Η δικη μου εμπειρια για το viewty -και το τονιζω δικη μου- ειναι οτι το viewty εχει 2-3 θεματακια: -Η οθονη αν δεν προσεχετε ευλαυικα το κινητο ενδεχεται να εμφανισει προβληματα στην αφη μετα απο καιρο. Εμενα μου το εμφανισε στους 11 μηνες. Σε καποιον που προσεχει δεν ξερω αν θα βγει αλλα και απο ξενα φορουμ δε διαβαζω και τα καλυτερα - Οταν γεμιζει η καρτα μνημης τα πραγματα κυλανε πολυ αργα στις φωτογραφιες απο οποιο μενου κι αν προσπαθησει καποιος να τις δει. Οχι οπως στο βιντεο αλλα και παλι ενοχλητικα αργα -Το κινητο γενικα δεν παει νερο στα transitions οπου η ανταποκριση αφης-κινησης στην οθονη ειναι αργοστροφη. Ακομα χειροτερο το renoir. Καποιος ειπε για το κινητο στην τσεπη. Το 90% εκει το βαζουν. Κι εγω πανω κατω εκει το χω. Δυστυχως.. Ελπιζω να κανω παιδια και να μην εχω προβλημα. Για το θεμα μουφα μπαταρια απο ebay δεν νομιζω οτι διατρεχει κυνδινος. Ας μην μας πουλανε φουμαρα οι εταιρειες. Μια χαρα δουλεια κανουν και οι κινεζικες και με ιδιες χωρητηικοτητες μαλιστα. Πηγαιντε σε μαγαζι με αξεσουαρ κινητων να δειτε τι παιζει και ρωτηστε. Εγω 1 χρονο π δουλευα σε τετοιο εχω να πω πως τις εμπιστευομαι παρα να σκασω τα 5πλασια για την αυθεντικη. Ειδικα στο ebay αν το ψαξεις σωστα θα βγεις κερδισμενος. Στο viewty ειχα 2 εξτρα μπαταριες με φορτιστη εξωτερικο και επι ενα χρονο δεν εκανε κιχ απο θεμα μπαταριας. Ουτε να πεφτει γρηγορα ουτε μια να εχει μια οχι. Και μαλιστα με κινεζικες μπαταριες. Γιατι απο που νομιζετε οτι παιρνουν τις κυψελες οι εταιρειες? απο τα ιδια εργοστασια στην κινα π φτιαχνονται και οι κινεζικες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Και επειδή πάλι μάλλον δεν πήρες απάντηση...πρόβλημα θα είναι άμα βάζεις το κινητό στη μπροστά τσέπη μαζί με κλειδιά ή άλλα τέτοια (και χωρίς screen protector) ή αν τύχει και χτυπήσεις το συγκεκριμένο σημείο του ποδιού σε καμία γωνία (που δεν σε σώζει κανένα screen protector).Αλλά κατά τα άλλα πιστεύω πως με ένα screen protector δεν έχεις πρόβλημα από γρατζουνιές (βέβαια και το προστατευτικό να είναι καλής ποιότητας...μην είναι κανένα πολύ μαλακό και με την μία γρατζουνιέται)! Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εγω προσωπικα το βαζω σπανια στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου γιατι ασχετα απο το θεμα υγειας μ'ενοχλει κιολας και πολλες φορες φαινεται ασχημα. Αν η τσεπη ειναι αρκετα φαρδια οκ διαφορετικα σε κολλητο παντελονι ενδεχεται να δημιουργησει προβλημα στην οθονη με την πιεση. Προτιμω την τσεπη του μπουφαν η καποιο τσαντακι μεσης το καλοκαιρι. Ο καθενας βεβαια οτι τον εξυπηρετει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 re pedia...pou tha vroume to programataki me to piano pou dixate 3-4 selides pio prin? thnx Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Στη σελιδα mygreatphone εχει για drums,πιανο,κιθαρα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 παδια το κινητο το πηρα ειναι τελειο δεν εχω βαλει ακομα καρτα μνημης αλλα εινια πολυ καλο δεν αργει καθολου και η οθονη ειναι πολυ πιο ευαισθητη στα αγγιγματα ...{ειμαι πολυ υπερευχαριστημενος} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Λοιπον μιας και τεθηκε το ερωτημα πιο πριν. Η δικη μου εμπειρια για το viewty -και το τονιζω δικη μου- ειναι οτι το viewty εχει 2-3 θεματακια: -Το κινητο γενικα δεν παει νερο στα transitions οπου η ανταποκριση αφης-κινησης στην οθονη ειναι αργοστροφη. Ακομα χειροτερο το renoir. QUOTE] τι εννοεις??οτι το renoir δεν εχει καλη αφης??αν αυτο εννοεις τοτε κανεις τεραστιο λαθος.... παδια το κινητο το πηρα ειναι τελειο δεν εχω βαλει ακομα καρτα μνημης αλλα εινια πολυ καλο δεν αργει καθολου και η οθονη ειναι πολυ πιο ευαισθητη στα αγγιγματα ...{ειμαι πολυ υπερευχαριστημενος} σορρυ!!ξεχαστηκα!!με γεια σου!!να το προσεχεις!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 οκ ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Με γεια φιλε! Ειναι το πρωτο σου touch screen? Βγαλε και μερικες φωτο να μας πεις τη γνωμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΕΙΜΕΡΟΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ LG KU990 VIEWTY .... ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ VIEWTY ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟ ΨΕΦΤΙΚΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΑΙΣΕ Κ ΠΑΡΑΤΙΡΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΓΡΑΦΕΙ (MADE IN KOREA) Κ ΠΑΡΑΤΕΙΡΙΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ KU990 VIEWTY ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΤΙΚΑ Σ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ 1) ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ 2) ΤΟ ΠΛΑΕΙΝΩ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΙ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΩΓΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ Κ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ KU990_V10b Κ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ KU990 Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Πρώτα απ' όλα μην γράφεις με κεφαλαία, γιατί στον χώρο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις. Λοιπόν και το δικό μου (αυτό που είχα δηλαδή) είναι made in Korea, άρα μην σε νοιάζει αυτό. Όλα κάπου εκεί φτιάχνονται. 1) Το περιστρεφόμενο πλήκτρο και μένα είναι διαφορετικό, απλά η LG πρέπει να προτίμησε ένα άλλο (2 νομίζω υπάρχουν) για να το κάνει πιο εμφανίσιμο και πιο ωραίο το κινητό μας. 2) Αυτό δεν το ξανάκουσα αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ίσως είναι όπως σου είπα στο πρώτο, επειδή δηλαδή δεν της άρεσε αυτό και το έκανε διαφορετικό. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Μια χαρα κατασκευη εχει και να μην σε προβληματιζει για τιποτα. Τα κουμπια δεν εχει σημασια πως ειναι αρκει να κανουν τη δουλεια τους. Πολλα απο τα προϊοντα που αγοραζουμε ειναι made in Korea και δε νομιζω οτι υστερουν ιδιαιτερα απο τα υπολοιπα. Εχουν εξελιχτει οι Κορεατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 μα η LG κορεατικη ειναι ρε παιδια!! τι περιμενατε??made in greece??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αν υπηρχαν κινητα made in Greece θα επρεπε ν'ανησυχουμε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Όντως παιδιά, έτσι είναι. Η Ελλάδα δεν κάνει για τίποτα! :p :lol: Κύπρος ΟΛΕ!! :p :p Πάντως όπου και να φτιάχνονται το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η χώρα! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts