Jump to content

Πυρκαγιές...

kage
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 940
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και στην Αλεξανδρουπολή του Έβρου κοντά στο χωριό Λουτρά εμφανίστικε πυρκαγιά αλλά ευτυχώς την σβήσανε αμέσως πριν εξαπλωθεί .Απο το μπαλκόνι μου είδα τα ελικόπτερα με το νερό.
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Κριμα κριμα κριμα...... :cry:

PS: Αμαν ρε συ Bayern7, μου ειχες λειψει....

Προκειμενου να αυξησεις τα μηνυματα σου ή για να γραψεις και εσυ το κατιτις σου, οτι να ΄ναι!!!!:lol:

Να εισαι καλα παντως ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι ομως ειναι δυνατον. ευτυχως επεσε λιγο ο αερας στο νεοχωρι ζαχαρως και σβηνουν μικροεστιες...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Ρε παιδιά είναι πραγματικά τραγικό να βλέπεις να καίγοντ έτσι τα σπίτια αθώων πολιτών μετά από 2 μέρες από τότε που ξεκίνησε η φωτιά... Έχω χάσει τα λόγια μου...
مفاجأة

Καλά τι γίνεται πάντως συνέχεια νέες εστίες 2 μέρες συνεχόμενα πολύ περίεργα τα πράγματα. :/
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εδω τα καλα οικοπεδα στα Καλυβια και τη Σαρωνιδα, λεγετε. Εχω και Λαγοννησι, λεγετε. Μην σπρωχνετε, ολοι θα παρετε, καψαμε πολυ πραγμα αυτη τη φορα.

Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά το ίδιο ακριβώς με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας συμβαίνει και στην Αλβανία...
مفاجأة

Η Αλβανία ζήτησε βοήθεια από εμάς και αρνηθήκαμε... Από ότι διαβάζω Ελλάδα και Αλβανία βρίσκονται στην χειρότερη κατάσταση...

Α και κάτι που μπορεί τέτοια ώρα να μην νοιάζει και πολύ αλλά στον χάρτη της πολιτικής προστασίας τα Σκόπια ονομάζονται Macedonia(FYROM)

مفاجأة

Έχουν καεί κυκλώματα ή κάτι τέτοιο. Πανελλαδικό το πρόβλημα κυρίως με την Otenet.

Υπομονή...

Πραγματικά υπομονή ρε φίλε.. ζείς ένα δράμα!

:mad:

Πραγματικά υπομονή ρε φίλε.. ζείς ένα δράμα!

:mad:

Υπομονή συνέστησα στην κοπέλα που πόσταρε και είπε οτι έχει πρόβλημα. Μάθε να διαβάζεις πριν πετάξεις τις κοτσάνες και τους ψευτοθυμούς :rolleyes:

οτι και να λεμε,οτι υποθεσεις και να κανουμε το αποτελεσμα ειναι οτι η ζημια που εχει γινει αυτη την στιγμη σε ομορφους τοπους σε ολη την ελλαδα ειναι ανεπανορθωτη.

οικογενεις βρεθηκαν στον δρομο,ζωες χαθηκαν,περιουσιες και πρασινο κι ολα αυτα δυστυχως δεν εχουν καποιο αντιτιμο περα απο την καταστροφη που καποιοι προκαλεσαν με συμφεροντα η οχι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η Ντορα τωρα ανεφερε πως στελνει βοηθεια η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ και ΡΩΣΙΚΗ κυβερνηση!

Τα σχολια σας παρακαλω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

μηπως ειναι λιγο αργα πια??

η βοηθεια για μενα επρεπε να ηταν εδω απο χθες το πρωι...

χθες το πρωι ειχαμε 160 μετωπα ενεργα και μεχρι το βραδυ εγιναν 200....

ποσες ζωες και

ποσα σπιτια θα ειχαν σωθει αν η βοηθεια ηταν ηδη εδω απο χθες η ακομα καλυτερα .......ΑΜΕΣΑ ??;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά το ίδιο ακριβώς με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας συμβαίνει και στην Αλβανία...

Ρε παιδιά αυτή τη στιγμή όλη η Νότια/Νότιοανατολική Ευρώπη καίγεται. Είτε έχουν κι αυτές οι χώρες εκλογές η κάποια τρίτη χωρα (πιθανώς οι Maldives) να θέλουν να επωφεληθούν τουριστικά.

Το ότι στη χωρα μας υπάρχουν και θύματα σημαίνει κατεμέ 2 πράγματα (κατά πασα πιθανότητα συνδυασμός και των 2).

1) Οι φωτιές που αντιμετωπίζουμε εδώ είναι όντως μεγαλύτερης έντασης από όλες τις άλλες χώρες που καίγονται αυτή τη στιγμή

2)Μας δέρνει τρομερή ανοργανωσιά και ηλιθιότητα ως λαό, οποτε από τη 1 οι αρχές δε μπορούν να οργανώσουν μια σωστή εκκένωση κι από την άλλη οι κάτοικοι προτιμούν να καούν ζωντανοί παρα να αφήσουν τα σπίτια τους.

48 σχεδον ωρες μετα την εκδηλωση της πρωτης πυρκαγιας στη ζαχαρω κι ακομα μαινεται ανεξελεγκτη...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει.

Δεν ξέρω αν τις φωτιές τις βάζει το ΠΑΣΟΚ, αναρχικοί ή εξωτερικοί εχθροι.

Αυτό που ξέρω είναι οτι η πρόληψη είναι το Α και το Ω.

Αν το κράτος είχε δημιουργήσει έναν εθελοντικό οργανισμό για την φύλαξη των δασών και ολοι μας φυλάγαμε τα δάση μας, η καταστροφή δεν θα ήταν τόσο μεγάλη.

Πάντως τόσες φωτιές ταυτόχρονα... δέν ειναι σύμπτωση.:mad:

Στον αντεννα δειχνουν ενα βιντεο με εναν που βαζει φωτια σε ενα δασος!

Μακαρι να τον πιασουν!:mad:

Είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει.

Δεν ξέρω αν τις φωτιές τις βάζει το ΠΑΣΟΚ, αναρχικοί ή εξωτερικοί εχθροι.

Αυτό που ξέρω είναι οτι η πρόληψη είναι το Α και το Ω.

Αν το κράτος είχε δημιουργήσει έναν εθελοντικό οργανισμό για την φύλαξη των δασών και ολοι μας φυλάγαμε τα δάση μας, η καταστροφή δεν θα ήταν τόσο μεγάλη.

Πάντως τόσες φωτιές ταυτόχρονα... δέν ειναι σύμπτωση.:mad:

δεν μπορουμε να τα βαζουμε συνεχεια με το κρατος πρεπει να κατσουμε να σκευτουμε οτι μπορει να φταιμε κ εμεις τελικα

υπαρχουν πολλες εθελοντικες ομαδες που μπορει ο καθενας να παει κ να βοηθαει κ αυτος αλλα ποιος αφηνει τον καναπε του κ την φραπεδια του για να παει πανω στο σειχ σου π.χ. για να κατσει 4 ωρες μεσα στο ηλιο μηπως κ γινει κατι ωστε να προλαβουμε το κακο.

κ ενα αλλο που με τρελενει μηλαμε ειναι οτι ο καθε μπαγλαμας πεταει το κ@λοτσιγαρο του απο το παραθυρο του αυτοκινητου για να μην λερωσει το τασακι του.

οταν πηγενα χαλκιδικη ειδα τουλαχιστον καμια 10ρια τετειους

ανευθυνους καραγκιοζακους να πετανε το τσιγαρο εξω κ ακριβος διπλα ολλο το βουνο να ειναι κατα πρασινο κ δεν σκευετεται τι μπορει να προκαλεσει αυτο που κανει γιατι αυτος ζει στην πολη κ ξερει οτι το δικο του σπιτι δεν προκειτε να παθει κατι αλλα δεν σκευετεται τα χωριουδακια που ειναι χτισμενα μεσα στο βουνο κ κυνδινευουν αμεσσα.

αυτος ειναι ο ελληνας που δεν τον ενδιαφερει τπτ κ τα εχει ολλα γραμμενα στα @@παρακια του.

κ θελω να πιστευω οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι.

αυτα ειχα να πω by parafron :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Είμαστε οργανωμένο κράτος υποτίθεται και αυτά είναι δουλείες του κράτους και δεν θα έπρεπε να βασιζόμαστε στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι εθελοντές θα έπρεπε να λειτουργούν επικουρικά και όχι να βασιζόμαστε αποκλειστικά σε αυτούς ή ακόμα χειρότερα να κατηγορούμε εμάς που δεν κάναμε τίποτα και να βγάζουμε λάδι αυτούς που δεν κάνουν την δουλειά τους… Όσο για αυτούς που πετάνε το τσιγάρο έξω από το παράθυρο χωρίς να σκέφτονται είναι ζώα και δεν είναι καλύτεροι από τον κάθε εμπρηστή
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490