Jump to content

naf1213

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About naf1213

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

naf1213's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο ? http://rapidshare.com/files/217309485/hxo.wav.html
  2. ποια προτιματε απο αυτες τις δυο? Escada -Sunset Heat http://www.cheapsmells.com/images/products/7694.jpg Donna Karan-Red Delicious http://www.cheapsmells.com/images/products/7130.jpg
  3. Ποια ειναι η γνωμη σας για γραφιστικη, εχει μελλον/επαγγελματικη αποκατασταση? Υπαρχει κανενας που να εχει τελειωσει?
  4. Οσοι εχουν κανει για πειτε μου λιγο: Το χρωμα εχει δiαβαθμισεις? Δλδ μπορεις να πεις θελω μεχρι ενα σημειο να μαυρισω να μη βγεις τελειως ηλιοκαμμενος, σωστα? και μια ακομα απορια. ποσο καιρο κραταει? το χρωμα φευγει σταδιακα?
  5. Δεν εχει σημασια η ηλικια, εγω φορουσα απο 15... (Αν ασχολησαι με αθληματα ειδικα, εγω γιαυτο αρχισα να φοραω) ΟΙ φακοι με χρωμα (με μυωπια μαζι) για καποιους που ρωτησαν πιο πανω εχουν 40Ε.
  6. Κι εγω τους φοραω στη θαλασσα, βαζω και το κεφαλι, καλα τα ματια δεν τα ανοιγω μεσα στο νερο, αλλα ενταξει μηνιαιοι ειναι, μετα τους πετας ετσι κι αλλιως..
  7. Μετανιωσα για τη σχολη που διαλεξα.... γιατι θελει τοσο διαβασμα τελικα που δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.....τα 5 χρονια 10 θα τα κανω!!!!:cry:
  8. Ποιο ακουστικο εννοεις των Νokia συσκευων? Αυτα τα συρματακια πως τα συνδεεις? Το εκανες αυτο εσυ? Για τη σχολη το θελω εγω, οχι για πανελληνιες.:ninja: Kαι κατι αλλο, αν δεν εχει σημα το κινητο εκει, μπορεις να το χρησιμοποιησεις??
  9. θελω να τζελ που να μην παγωνει τα μαλλια, να δινει σχημα, αλλα να εχει μεγαλυτερη διαρκεια απο αφρο. εχει βρει κανεις κατι τετοιο?
  10. Αποκλειεται δεν το πιστευω!!!.... ΧΑ. ΧΑ. Η ειδηση θα ηταν να βρουμε καποιον να μην παιρνει !
  11. Πιστευω οτι η ακμη δεν εχει να κανει καθολου με διατροφη. (φυσικα ειναι σωστο να τρεφομαστε σωστα, αλλα πιστευω δεν παιζει καθολου ρολο, ειναι αποκλειστικα θεμα οργανισμου).
×
×
  • Create New...