nervous Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Καλημέρα, αν γνωρίζει κάποιος κάτοχος, το κινητό έχει την 5th edition FP1 η χωρίς Feature Pack? Ευχαριστώ. Series 40 5th Edition http://www.forum.nokia.com/devices/6267 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Φίλε μου εχω το εορτολογιο περασμενο στις εφαρμογες στο 6267, πως μπορεί να δειχνει στην ταπετσαρια μπροστά αν γιορταζει καποιος σημερα.. Δε βρηκα τρόπο:worry: σου απαντησα με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Λοιπόν για να το δουν όλοι. πρωτα πέρνουμε το αρχειο excel που το έκανε ενα παιδι εδω μέσα στο φόρουμ. (και τον ευχαριστουμε πολύ, πολύ καλη δουλειά) Δυστυχώς δεν μπορω να το κάνω upload αλλα θα βρω το λινκ και το περασω. 1. ανοίγουμε το microsoft office outlook 2003. 2. πάμε αρχειο και παταμε εισαγωγή εξαγωγή. 3. επιλέγουμε εισαγωγή απο αλλο πργραμμα ή αρχείο και παταμε επομενο. 4. επιλέγουμε microsoft excel. 5. βαζουμε στην αναζήτηση το αρχειο που θα σας δωσω και επιλέγουμε να μην εισάγονται διπλότυπα. 6. μετά κανουμε συγχρονισμό με το pc suite το τηλέφωνο και επιλέγουμε ενεργή αναμονη και εμφανιση του ημερολογιού στην επιφάνεια του κινητού απο τις ρυθμίσεις της ενεργής αναμονής του τηλεφώνου. πάρτε και το αρχειάκι http://rapidshare.com/files/76931647/eortologio2007-2008.xls.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Series 40 5th Edition http://www.forum.nokia.com/devices/6267 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είπα να ρωτήσω έναν κάτοχο του τηλ. γιατί όπως στα link πιο κάτω άλλα γράφει στο επίσημο site και άλλα στο forum καμιά φορά. http://www.nokia.com.gr/A4515090 http://www.forum.nokia.com/devices/6500_classic Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Ναι, υπαρχει αυτη η συγχηση με τα site , καλο θα ειναι να ρωτας γιατι δεν θα βγαλεις ακρη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 χαχαχαχα :lol::lol: δεν το πιστευω! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω LordArthas! Το ειδα κ'αυτο σε κινητο της ΝΟΚΙΑ! +1 και απο μενα.....χαχχαχα,απιστευτο..... Αυτό με τα γένια το'χω ξανακούσει αλλά για άλλο μοντέλο της Νόκια:p. Παιρνω κουραγιο που δεν ειμαι ο μονος, αν και το προβλημα δε λυνεται... Ειναι πραγματικα απιστευτο παντως!!! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το τηλέφωνο ένα δύμηνο περίπου και είναι πολύ καλό σε γενικές γραμμές. Ένα πρόβλημα μόνο, δε συγχρονίζει με το outlook μέσω του pc suite με το οποίο συνδέεται,:confused::confused: αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Η σύνδεση γίνεται με bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Γνωρίζει κάποιος μέχρι τι ανάλυσης και πόσων fps βίντεο μπορεί να παίξει το 6267? Επίσης έχω δει κάποια σχόλια για το ότι τραβάει καλό βίντεο αλλά δεν έχω πολυκαταλάβει σε τί ανάλυση το τραβάει :wacko: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Γνωρίζει κάποιος μέχρι τι ανάλυσης και πόσων fps βίντεο μπορεί να παίξει το 6267? Επίσης έχω δει κάποια σχόλια για το ότι τραβάει καλό βίντεο αλλά δεν έχω πολυκαταλάβει σε τί ανάλυση το τραβάει :wacko: . Τραβάει και παίζει: Video Resolution: 176 x 144 Video Frame Rate: 15 fps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Μπορεί να τραβήξει και 640χ480 σε 15 fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Άρα αφού τραβάει σε 640x480 προφανώς μπορεί να παίξει κιόλας στην ίδια ανάλυση. Κάτι πήρε το μάτι μου στο επίσημο site για 20 fps,αυτό αφορά την αναπαραγωγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 zoid70.to idio provlima moy kanei kai se mena h othoni Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 zoid70.to idio provlima moy kanei kai se mena h othoni Καλώς ήλθες λοιπόν στον όμορφο κόσμο του Nokia Service...!!! Αφού το πάρει το service θα το κρατήσει 2 βδομάδες χωρίς να κάνει τίποτα και μετά θα το στείλει στας Ευρώπας για να το φτιάξουν εκεί. Σού εύχομαι καλή υπομονή...!! Υ.Γ...Πάντως το δικό μου (προς το παρόν) δουλεύει μια χαρά... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ayta symbainoyn.Alloste oses fores xreiastike h nokia moy ta antikatestise ta kinita!Den kserw alla tin nokia den tin allazw.. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tobias Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλησπέρα, μόλις το αγόρασα και αντιμετωπίζω 2 πρόβληματα. Πιο συγκεκριμένα το αφήνω ανοιχτο και έπειτα απο μερικές ώρες προσπαθώ να κάνω κλήση προς αυτό απο άλλο κινητό. Το αποτέλεσμα είναι οτι το δίκτυο μου απαντάει οτι το κινητό είναι εκτός δικτύου. Πράγματι ανοίγοντας το καπάκι δεν ενεργοποιείται η οθόνη και δείχνει κλειστό. Πατάω το κόκκινο κουμπί για να ανοίξει και οντως ανοίγει αλλά χωρίς να ζητάει PIN. Στη συνέχεια το κλείνω και το ανοίγω αμέσως. Το κινητό πάλι δεν ζητάει PIN. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια πρόβληματα δηλαδή πρώτον να κλείνει μόνο του το κινητό μετά πο μερικές ώρες και δεύτερον να μην ζηταει PIN κατά το άνοιγμα της συσκευής? Μήπως είναι κάποια ρύθμιση της συσκευής που δεν ξέρω? Πήγα το κινητό και στη ΝΟΚΙΑ αλλά δεν ήξεραν να με βοηθήσουν και το μόνο που μου απάντησαν ήταν οτι θα μπορούσα να το αφήσω να το δουν. http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/cry.gif :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackeras Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδιά το κινητό το πήρα σήμερα και είναι πάρα πολύ καλό!! Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένο το 2008!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::happy::D;):):) Παράθεση PAF Pelekas Art Festival 05-06-07 ---> paf.gr <--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkonstad Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Μια ερώτηση και από εμένα: Πήρα και εγώ πρόσφατα αυτή τη συσκευούλα και πραγματικά είναι ωραίο τηλέφωνο και με δυνατότητες. Ψάχνω όμως να βγάλω άκρη για την αγορά ενός σχετικά ποιοτικού stereo headset για να ακούω mp3. Κυρίως θέλω να βρω κάτι ενσύρματο για να μην μπλέκω με παραπάνω μπαταρίες. Θεωρητικά το ιδανικό για μένα θα ήταν να βγω κάποιο headset που να δέχεται κανονικά ακουστικά 3.5mm (έχω κάτι ψείρες sony που μου αρέσει η απόδοσή τους). Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? Κάτι headset που είδα στην αγορά από nokia δεν είναι για 2.5mm υποδοχή (που έχει το 6267) και θα πρέπει να βάλω ανταπτοράκι. Επίσης, κάποιοι λένε για χρήση ακουστικών sony ericsson με adaptor αλλά δεν κατάλαβα και πολλά για το πως γίνεται αυτό. Anyway, αν κάποιος έχει σκαλίσει λίγο το χώρο ας δώσει καμιά πληροφορία, γιατί είναι κρίμα να ακούμε μουσική στο φτηνιάρικο stereo headset που δίνεται με την αγορά του κινητού. Ελπίζω να μην κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Μια ερώτηση και από εμένα: Πήρα και εγώ πρόσφατα αυτή τη συσκευούλα και πραγματικά είναι ωραίο τηλέφωνο και με δυνατότητες. Ψάχνω όμως να βγάλω άκρη για την αγορά ενός σχετικά ποιοτικού stereo headset για να ακούω mp3. Κυρίως θέλω να βρω κάτι ενσύρματο για να μην μπλέκω με παραπάνω μπαταρίες. Θεωρητικά το ιδανικό για μένα θα ήταν να βγω κάποιο headset που να δέχεται κανονικά ακουστικά 3.5mm (έχω κάτι ψείρες sony που μου αρέσει η απόδοσή τους). Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? Κάτι headset που είδα στην αγορά από nokia δεν είναι για 2.5mm υποδοχή (που έχει το 6267) και θα πρέπει να βάλω ανταπτοράκι. Επίσης, κάποιοι λένε για χρήση ακουστικών sony ericsson με adaptor αλλά δεν κατάλαβα και πολλά για το πως γίνεται αυτό. Anyway, αν κάποιος έχει σκαλίσει λίγο το χώρο ας δώσει καμιά πληροφορία, γιατί είναι κρίμα να ακούμε μουσική στο φτηνιάρικο stereo headset που δίνεται με την αγορά του κινητού. Ελπίζω να μην κούρασα. Καλως ηρθες στο φορουμ κατ' αρχην. Αν θελεις να ακους μουσικη απο το κινητο, τοτε σιγουρα χρειαζεσαι ενα καλο ζευγαρι ακουστικα. Προσωπικα σου συστηνω την top εταιρια σε ακουστικα την SENNHEISER. Τα συγκεκριμενα (ψειρες) ειναι το μοντελο CX-300 και κοστιζουν Ελλαδα 35€ περιπου και απο Ebay (Αμερικης) περιπου 15€. http://img526.imageshack.us/img526/1583/sennheiserrx7.th.jpg Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Γινεται καπως να απενεργοποιησουμε τα πληκτρα play κ ff που εχει στο καπακι; Τυχαινει πολλες φορες να πατηθουν κατα λαθος και το τηλ αρχιζει να «κελαηδαει» :wacko: Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ενεργοποιησε το αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου, και ορισε ενα χρονο. Π.χ. 20 δευτερολ. Ετσι δεν θα πατιουνται τα εξωτερικα πληκτρα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ναι αλλα αυτο δε θα κλειδωνει ΟΛΑ τα πληκτρα; Και τα πλαινα κ τα μεσα; Το λεω γιατι μετα θα ειναι εκνευριστικο να πρεπει καθε φορα να το ξεκλειδωνω οταν το χρειαζομαι.. Γι'αυτο εψαχνα κατι που αφορα μονο τα εξωτερικα πληκτρα. Θα το δοκιμασω ομως για να επιβεβαιωσω τα λεγομενα μου. Ευχαριστω πολυ! EDIT: Το δοκιμασα κ το θετικο ειναι οτι μολις ανοιξω το «καπακι» το τηλ ξεκλειδωνει :D Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filmakias Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Καλησπέρα αδέλφια. Μερικές ερωτήσεις. Κατ' αρχάς τί είναι το SAR; SAR διαβάζω και SAR δεν γνωρίζω. Και γιατί είναι τόσο σημαντικό; Ξέρετε αν υπάρχει Adobe Reader για το 6267; Η άλλο πρόγραμμα για τα PDF. Ποιά κατάληξη πρέπει να έχουν τα αρχεία για να αναγνωρίσει μία εφαρμογή η συσκευή; sis, και sisx δεν τα αναγνωρίζει. Ποιό λειτουργικό χρησιμοποιεί; Πάντως το όνειρο παραμένει το iphone. Άντε να δούμε πότε θα αξιοθούμε και εμείς. Και ας μην είναι 3G. Λές και το χρησιμοποιούνε σαν τρελοί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkonstad Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Μια ερώτηση και από εμένα: Πήρα και εγώ πρόσφατα αυτή τη συσκευούλα και πραγματικά είναι ωραίο τηλέφωνο και με δυνατότητες. Ψάχνω όμως να βγάλω άκρη για την αγορά ενός σχετικά ποιοτικού stereo headset για να ακούω mp3. Κυρίως θέλω να βρω κάτι ενσύρματο για να μην μπλέκω με παραπάνω μπαταρίες. Θεωρητικά το ιδανικό για μένα θα ήταν να βγω κάποιο headset που να δέχεται κανονικά ακουστικά 3.5mm (έχω κάτι ψείρες sony που μου αρέσει η απόδοσή τους). Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? Κάτι headset που είδα στην αγορά από nokia δεν είναι για 2.5mm υποδοχή (που έχει το 6267) και θα πρέπει να βάλω ανταπτοράκι. Επίσης, κάποιοι λένε για χρήση ακουστικών sony ericsson με adaptor αλλά δεν κατάλαβα και πολλά για το πως γίνεται αυτό. Anyway, αν κάποιος έχει σκαλίσει λίγο το χώρο ας δώσει καμιά πληροφορία, γιατί είναι κρίμα να ακούμε μουσική στο φτηνιάρικο stereo headset που δίνεται με την αγορά του κινητού. Ελπίζω να μην κούρασα. Τελικά, έβγαλα άκρη και είπα να το γράψω εδώ για να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται. Πήρα το headset HS-44 το οποίο έχει βύσμα 2.5mm, όπως δηλαδή και το κινητό, και δέχεται επιπλέον 3,5mm καρφάκι, έτσι ώστε να βάλει ο καθένας τα ακουστικά της επιλογής του. Με τις ψείρες sony που έχω ακούγεται πολύ καλά. Το remote που έχει είναι ικανοποιητικό με επιλογές play-επόμενο-προηγούμενο, και volume up-down. Το headset αυτό δίνει και 1 σετ ακουστικά ψείρες αλλά είναι κάτι χειρότερο από απαράδεκτα. Αυτά... Πλέον τρέμε μπαταρία... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Αντιμετωπίζω το εξής: Έχω ΝΟΚΙΑ 6267 το οποίο με τα ακουστικά που είχε μέσα στο πακέτο ακούω κανονικά ραδιόφωνο. Συνδέω το nokia Neckband Headset HS-81, και δεν βρίσκει σήμα το ραδιόφωνο. Δουλεύει κανονικά (τ.ε. δεν μου βγάζει ένδειξη ότι π.χ. δεν έχει κεραία κλπ), αλλά έχω μόνο παράσητα. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Τελικά, έβγαλα άκρη και είπα να το γράψω εδώ για να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται. Πήρα το headset HS-44 το οποίο έχει βύσμα 2.5mm, όπως δηλαδή και το κινητό, και δέχεται επιπλέον 3,5mm καρφάκι, έτσι ώστε να βάλει ο καθένας τα ακουστικά της επιλογής του. Με τις ψείρες sony που έχω ακούγεται πολύ καλά. Το remote που έχει είναι ικανοποιητικό με επιλογές play-επόμενο-προηγούμενο, και volume up-down. Το headset αυτό δίνει και 1 σετ ακουστικά ψείρες αλλά είναι κάτι χειρότερο από απαράδεκτα. Αυτά... Πλέον τρέμε μπαταρία... :) Το ραδιόφωνο δουλεύει με αυτό τον τρόπο? Δηλαδή λειτουργούν τα ακουστικά σαν κεραία & πιάνει σταθμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts