Jump to content

Hackeras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Hackeras

  1. Αρχικά καλησπέρα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: Σήμερα έβαλα να κατεβάσω μια τηλεοπτική σειρά από το μTorrent(1.7.7), και ενώ πριν 3 μέρες μου κατέβαζε με 25 & 35, τώρα μου κατεβάζει με 6 & 7. Μήπως παίζουν κάποιο ρόλο και κάποιες ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα....., και αν ναι, θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος?? Η σύνδεσή μου είναι 2048 kbps (2 MBIT) Ευχαριστώ πολύ.......Hackeras !!!!;)
  2. Παιδιά το κινητό το πήρα σήμερα και είναι πάρα πολύ καλό!! Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένο το 2008!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::happy::D;):):)
  3. Χρόνια Πολλά! Σκέφτηκα καλή ιδέα να μοιραστώ ένα προγραμματάκι μαζί σας με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε 1700 τηλεοπτικά κανάλια και να ακούτε 5000 online μουσικούς σταθμούς από 100 χώρες μέσω Internet (χωρίς να χρειάζεστε TV cards & TV tuners) FREE εννοείτε!! Σε αυτό το πρόγραμμα έρχονται αυτόματα οι ενημερώσεις των τηλεοπτικών σταθμών με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια ενημερωμένο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους απαιτητικούς!;) Moderation mode URL removed Σημαντικό: Για την αναπαραγωγή των καναλιών χρειάζεται το Winamp και το Real player!(για να τα βρείτε ίσως θα ήταν εύκολο να μεταβείτε σε μια αναζήτηση στο Google) :)
  4. Επίσης υπάρχει και το winZix.
  5. Καλησπέρα σε όλο το Forum.Θα ήθελα να μου πει κάποιος μια ιστοσελίδα που να μπορώ να βρω θέματα και παιχνιδία για ΝΟΚΙΑ 5300 :)
  6. Ούτε εγώ μπορώ να ακούσω κάποια κομμάτια (τα έχω περάσει από Flashάκι)..... Πείτε καμιά λύση!!!!!:happy:
  7. Καλησπέρα,....χαιρετώ όλο το forum.Θα ήθελα να ανεβάσει καποιος στο Rapidshare το Age of Mythology:The Titans ή το Age of Mythology:Gold Edition (Full version ή να έχει το κράκ ή το serial) Ευχαριστώ.....:)
×
×
  • Create New...