Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις εκλεισα και εγω ενα k 850 απο δευτερα θα το εχω!!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

Ακόμη και να απαντήσει δε νομίζω να το διατυμπανίσει..Οπότε,χρειάζεται "ειδική" ενημέρωση!!Σκέψου όμως ότι η Vodafone δίνει live συσκευές,οπότε ίσως να μην κάνει τέτοιου τύπου προσφορά,για διάφορους δικούς της λόγους!Κάτι άσχετο:οι κάτοχοι των vodafone live Κ850 μπορούν να μας πουν αν έχει πουθενά κάποιο ανάλογο σήμα-κατατεθέν;Είχα διαβάσει στο white paper του μοντέλου ότι δεν υπάρχει ειδικός χώρος για τοποθέτηση κάποιου λογοτύπου σε συσκευές branded..Αληθεύει στην πράξη;;

Καλησπέρα. Έχω Live (τώρα πια unbranded) και το logo της Vodafone

υπάρχει φαρδιά-πλατιά:cool: στο πίσω μέρος του κινητού.

Καλησπέρα & από μένα! Χθες αγόρασα το κινητό από wind στα 216,5€. Πρώτες εντυπώσεις: αρκετά προβληματικό λογισμικό, & πιο συγκεκριμένα: ο φωτισμός της οθόνης ανεβάζει ανεπαίσθητα την ένταση του χωρίς κάποια πίεση πληκτρου κατά την διάρκεια που η οθόνη είναι αναμμένη. Τα πλήκτρα 6 ως # σβήνουν πρώτα & έπειτα από 0,2-0,3 δευτ. σβήνουν τα υπόλοιπα & η οθόνη ταυτόχρονα. Η οθόνη στην χαμηλότερη ένταση φωτισμού δείχνει το λευκό ζαχαρί. Στη μεγίστη είναι λευκό. Η φωτογραφική μέτρια, το Κ810 ισάξιες αν όχι καλύτερες. Επίσης η οθόνη μου φαίνεται γενικά κατώτερης ποιότητας από του Κ810, σε αντίθεση & χρώματα. Στον media player αργεί απελπιστικά να φορτώσει όλα τα τραγούδια. ( Περίπου 1100 σε κάρτα 4GB, το ξέρω ότι είναι αρκετά, αλλά το Κ810 φόρτωνε αρκετά γρηγορότερα). Επίσης ΔΕΝ μου εμφανίζει όλα τα τραγούδια στις λίστες. Ελπίζω το νέο λογισμικό που θά'ναι διαθέσιμο αυτή τη βδομάδα να διορθώνει πολλά από τα προβλήματα του κινητού. Είναι κρίμα η ναυαρχίδα της SE στα non smartphone να έχει τέτοια απαράδεκτα προβλήματα. Σημειωτέον είμαι fan της Ericsson & είναι το 8ο κινητό τους από το 1997...
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Λογικα με την νεα αναβαθμιση θα διορθωθουνε πολλα απο τα προβληματα που εχει.

Κραταω την γνωμη σου φιλε μου!!:)

Καλησπέρα. Έχω Live (τώρα πια unbranded) και το logo της Vodafone

υπάρχει φαρδιά-πλατιά:cool: στο πίσω μέρος του κινητού.

Έλεος μ'αυτήν τη Vodafone!Όχι που δε θα έβρισκε τρόπο να εισάγει το λογότυπό της! :lol: Εντάξει βέβαια,οι τροποποιημένες για το δίκτυό τους συσκευές εννοείται πως είναι προσαρμοσμένες για τη χρήση που θέλει να γίνεται η Voda και πιστεύω πως λίγο-πολύ όλοι είναι γνώστες του branding που γίνεται!

Καλησπέρα & από μένα! Χθες αγόρασα το κινητό από wind στα 216,5. Πρώτες εντυπώσεις: αρκετά προβληματικό λογισμικό, & πιο συγκεκριμένα: ο φωτισμός της οθόνης ανεβάζει ανεπαίσθητα την ένταση του χωρίς κάποια πίεση πληκτρου κατά την διάρκεια που η οθόνη είναι αναμμένη. Τα πλήκτρα 6 ως # σβήνουν πρώτα & έπειτα από 0,2-0,3 δευτ. σβήνουν τα υπόλοιπα & η οθόνη ταυτόχρονα. Η οθόνη στην χαμηλότερη ένταση φωτισμού δείχνει το λευκό ζαχαρί. Στη μεγίστη είναι λευκό. Η φωτογραφική μέτρια, το Κ810 ισάξιες αν όχι καλύτερες. Επίσης η οθόνη μου φαίνεται γενικά κατώτερης ποιότητας από του Κ810, σε αντίθεση & χρώματα. Στον media player αργεί απελπιστικά να φορτώσει όλα τα τραγούδια. ( Περίπου 1100 σε κάρτα 4GB, το ξέρω ότι είναι αρκετά, αλλά το Κ810 φόρτωνε αρκετά γρηγορότερα). Επίσης ΔΕΝ μου εμφανίζει όλα τα τραγούδια στις λίστες. Ελπίζω το νέο λογισμικό που θά'ναι διαθέσιμο αυτή τη βδομάδα να διορθώνει πολλά από τα προβλήματα του κινητού. Είναι κρίμα η ναυαρχίδα της SE στα non smartphone να έχει τέτοια απαράδεκτα προβλήματα. Σημειωτέον είμαι fan της Ericsson & είναι το 8ο κινητό τους από το 1997...

Η αυξομείωση συμβαινει επειδή το τηλέφωνο πάνω αριστερά έχει αισθητήρα φωτισμού.Σε συνθήκες έντονου φωτισμού,όπως κάτω απ'το φως του ήλιου ή κάτω απ'το φως μιας λάμπας,η φωτεινότητα αυξάνεται προκειμένου να διευκολύνεται η ανάγνωση της οθόνης.Και πραγματικά η αναγνωσιμότητα της οθόνης κάτω απ'το φως του ήλιου είναι εκπληκτική.Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η φωτεινότητα μειώνεται και για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και επειδή δε χρειάζεται να είναι τόσο δυνατός ο φωτισμός,μιας και η ανάγνωση της οθόνης γίνεται εύκολα!Άρα,δεν είναι bug αυτό!Θα μπορούσαν βέβαια να προσθέσουν μια επιλογή on/off της συγκεκριμένης λειτουργίας,αλλά δεν το έκαναν!

Αυτο με τα πλήκτρα δεν είναι επίσης bug.Είναι κάτι σαν εφέ φωτισμού,να σβήνουν δηλαδή τα πλήκτρα από κάτω προς τα πάνω!Λόγω αργού λογισμικού δε γίνεται ομοιόμορφα προς το παρόν(εξ'ου και η καθυστέρηση)αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόβλημα.Προφανώς όταν βελτιωθεί η ταχύτητα του τηλεφώνου θα γίνεται ομοιόμορφα πλέον και αυτό το εφέ!

Η οθόνη του στην αρχή και μένα με ξένισε!Νόμιζα ότι είχε μια κίτρινη απόχρωση.Στη συνέχεια όμως,και σε σχέση με το Κ800 που είχα πιο πριν επί 1,5 χρόνο,παρατήρησα ότι είχε πιο ζεστά χρώματα απ'αυτήν του Κ800.Κάθε φορά πλέον που κοιτάω την οθόνη του Κ800 μου φαίνονται ψυχρές οι αποχρώσεις,προς το μπλε!Αν είναι λάθος ρύθμιση στον driver της οθόνης,δεν το γνωρίζω.Μπορεί να είναι,αλλά μπορεί και έτσι να αποδίδει η οθόνη.Ίσως κάποιες φορές να είναι και θέμα γούστου.Εμένα π.χ. μ'αρέσουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις σε άλλους όχι.Προσοχή:δεν εννοώ να φαίνονται κίτρινα τα πράγματα ή μπεζ!Αλλά παρ'όλα αυτά σε απόλυτη σύγκριση με το Κ800 μου φαίνετα καλύτερη.Και δεν πέρασα και λίγο καιρό με το Κ800...1,5 χρόνο το είχα!Όσον αφορά την αντίθεση της μου φαίνεται πραγματικά κορυφαία!Παρατήρησε την απόδοση του μαυρου!Είναι πραγματικό,έντονο μαύρο.Στο Κ800 έχει μια πιο μπλεδίζουσα χροιά!

Η φωτογραφική στο φως της ημέρας(εκτός απ'την περισσότερη λεπτομέρεια που είναι φυσικό να υπάρχει λόγω υψηλότερης ανάλυσης)αποδίδει πιστεύω το ίδιο με το Κ800/κ810,δηλαδή πολύ καλά!Σε συνθήκες σκότους είναι πολύ καλύτερη.Καταρχήν,οι φωτό βγαίνουν πιο φωτεινές λόγω ισχυρότερου και μεγαλύτερου φλας.Σκέψου ότι σε σχέση με το Κ810(που ρυθμίζει αυτόματα το ISO στο 400 σε φωτογράφηση με φλας),με το Κ850 παίρνεις πολύ πιο φωτεινή φωτό με το ISO στο αυτόματο(που εξορισμού είναι 200 για φωτογράφηση με φλας),πράγμα που σημαίνει στην πράξη ακόμη πιο φωτεινές φωτό με λιγότερο θόρυβο.Δε μιλάω δε για τη φωτογράφηση με το ISO στο 100,οπού εκεί γίνονται θαύματα!Πεντακάθαρες,κρυστάλλινες φωτό!Βέβαια,δεν ξέρουμε πως θα απέδιδε και το Κ810 αν είχε δυνατότητα ρύθμισης του ISO σε χαμηλότερες τιμές,αλλά μιλάμε πάντα για αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα,όχι για πιθανότητες(ΑΝ θα είχε το Κ810 κλπ,κλπ).

Ο media player είναι απελπιστικά αργός,σπάει καρύδια!!Εγώ με 4άρα κάρτα και περίπου 250 τραγούδια και θέλει περίπου 40 δευτερόλεπτα να τα φορτώσει όλα!Φαντάζομαι εσένα θα κάνει περίπου 5 λεπτά με 1000+ τραγούδια!!!Γενικά,η ταχύτητα πρέπει επειγόντως να βελτιωθεί και ιδίως στον media player!!

μεταξυ μας στην wind τα δινουν σε κολλητους και φιλους γι'αυτο πρεπει να χτυπησετε σαν φαντομαδες ...χεχε :happy:

Καλησπέρα & από μένα έχει 2 μέρες που αγόρασα το κινητό, σαν πρώτη εντύπωση μου φάνηκε αρκετά καλό, λίγο παίδεμα με τα πλήκτρα αφής αλλά είναι μέχρι να τα συνηθίσω. :D

μεταξυ μας στην wind τα δινουν σε κολλητους και φιλους γι'αυτο πρεπει να χτυπησετε σαν φαντομαδες ...χεχε :happy:

Η να εχουμε καποιον γνωστο που να δουλευει στην wind.

Aκομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που τα δινουνε τοσο φτην παντως!!

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση οταν γραφω μνμ ειναι επιλεγμενη η ελληνικη γλωσσα και για να γραψω κατι στα αγγλικα πρεπει να επιλεξω τη γλωσσα απο τις επιλογες μπορω να εχω επιλεγμενες και τις 2 γλωσσες προκειμενου να μην πηγαινω συνεχεια στις ρυθμισεις?ευχαριστω εκ των προτερων!

Πήγαινε στις: Ρυθμίσεις-->Γλώσσα-->Γλώσσα γραφής--> και επέλεξε μόνο τα Αγγλικά και τα Ελληνικά,κάνοντας τικ μόνο σ'αυτά!Έτσι,κάθς φορά που θα θες ν'αλλάζεις γλώσσα δε θα εμφανίζεται το μενού επιλογής αλλά θα γυρνάει κατευθείαν από Ελληνικά σε Αγγλικά και αντιστρόφως!

Η να εχουμε καποιον γνωστο που να δουλευει στην wind.

Aκομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που τα δινουνε τοσο φτην παντως!!

Μήπως είναι προμηνυμα για το Κ860 ή όπως αλλιώς λέγεται η ανανέωση του Κ850;Γιατί λογικά θα ανακοινωθεί ένα facelift με έξτρα(φημολογούμενες) λειτουργίες καπάκι στην κάμερα,οπτικό ζουμ 3x και ενσωματωμένο GPS... ;)

Μήπως είναι προμηνυμα για το Κ860 ή όπως αλλιώς λέγεται η ανανέωση του Κ850;Γιατί λογικά θα ανακοινωθεί ένα facelift με έξτρα(φημολογούμενες) λειτουργίες καπάκι στην κάμερα,οπτικό ζουμ 3x και ενσωματωμένο GPS... ;)

Tοσο γρηγορα??

Ενσωματωμενο Gps καλη φαση!

Εμενα παντως δεν με χαλαει καθολου..να "τσιμπησω" ενα κινητο καινουργιο..σε τετοια τιμη :yahoo:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια ανακαλυψα κατι σημερα και εχω εκνευριστει απιστευτα.

Εχω κατεβασει τα Animated Wallpapers του Raver (βλ. προηγουμενες σελιδες) και χθες το βραδυ ειχα θεσει ενα ως φοντο. Οταν ανοιξα το κινητο το πρωι το φοντο ηταν μαυρο, δηλαδη σαν να μην εβρισκε το αρχειο. Πηγα να το επιλεξω ξανα και μπηκε κανονικα. Ωστοσο οταν κλεινω και ξανανοιγω το κινητο το φοντο παραμενει μαυρο, οποιο Wallpaper και αν επιλεξω για φοντο, κατι που δε συμβαινει με τις φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει απο την καμερα. Τα animated wallpapers τα εχω σωσει στην καρτα μνημης στο φακελο εικονες.

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Δηλαδη δε μπορουμε να θεσουμε ως φοντο μια εικονα που δεν ανηκει στις φωτογραφιες καμερας?:mad:

Εχω κατεβασει τα Animated Wallpapers του Raver (βλ. προηγουμενες σελιδες) και χθες το βραδυ ειχα θεσει ενα ως φοντο. Οταν ανοιξα το κινητο το πρωι το φοντο ηταν μαυρο, δηλαδη σαν να μην εβρισκε το αρχειο. Πηγα να το επιλεξω ξανα και μπηκε κανονικα. Ωστοσο οταν κλεινω και ξανανοιγω το κινητο το φοντο παραμενει μαυρο, οποιο Wallpaper και αν επιλεξω για φοντο, κατι που δε συμβαινει με τις φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει απο την καμερα. Τα animated wallpapers τα εχω σωσει στην καρτα μνημης στο φακελο εικονες.

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Δηλαδη δε μπορουμε να θεσουμε ως φοντο μια εικονα που δεν ανηκει στις φωτογραφιες καμερας?:mad:

Αυτο το bug το εχω κι εγω στο w810i ακομη να βρω την λυση.τωρα ισως θα πρεπει να αποθηκευσεις τις φωτογραφιες στην μνημη του κινητου.παντως θα το δοκιμασω,καλη ιδεα εριξες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα παντως δεν με χαλαει καθολου..να "τσιμπησω" ενα κινητο καινουργιο..σε τετοια τιμη :yahoo:

216 ευρω ειναι τσαμπα λεμε!!!

Tοσο γρηγορα??

Ενσωματωμενο Gps καλη φαση!

Μα η νέα πλατφορμα η οποία μας ταλαιπωρεί προς το παρόν,αναπτύχθηκε ώστε να ενσωματωθούν λειτουργίες όπως GPS,HSDPA,επιταχυνσιόμετρο κλπ,κλπ.Μην κοιτάς που δεν το έβαλαν στο Κ850...Θέμα marketing και μόνο κατά την άποψή μου(ώστε να τρέξουν κάποια θύματα που ήδη έχουν το Κ850 να πάρουν το Κ860 ή όπως αλλιώς λέγεται)και μετά από 5 μήνες να πάρουν και το Κ900... ;) Αν και δε νομίζω να βρεθούν πολλοί να το κάνουν αυτό...Καποιοι όμως στάνταρ θα βρεθούν...Αν και παίζει να μην ενσωμάτωσαν το GPS λόγω του ότι δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο(επειδή είχαν πάρει επί 1,5 χρόνο μια τεράστια τσουγκράνα και τά'ξυναν...) :mad:

Εχω κατεβασει τα Animated Wallpapers του Raver (βλ. προηγουμενες σελιδες) και χθες το βραδυ ειχα θεσει ενα ως φοντο. Οταν ανοιξα το κινητο το πρωι το φοντο ηταν μαυρο, δηλαδη σαν να μην εβρισκε το αρχειο. Πηγα να το επιλεξω ξανα και μπηκε κανονικα. Ωστοσο οταν κλεινω και ξανανοιγω το κινητο το φοντο παραμενει μαυρο.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Δηλαδη δε μπορουμε να θεσουμε ως φοντο μια εικονα που δεν ανηκει στις φωτογραφιες καμερας?:mad:

Για δοκίμασε να αποθηκεύσεις τα animated wallpapers στη μνήμη του τηλεφώνου και δες αν το ξανακάνει αυτό!Αν το ξανακάνει στείλε e-mail στην εταιρία ώστε να ελέγξει αν είναι bug του λογισμικού! ;)

Θα δοκιμασω αν γινεται το ιδιο με την αποθηκευση στην μνημη του τηλεφωνου, αν και να μην υπαρχει προβλημα, αυτο δεν δικαιολογει τη συμπεριφορα του τηλεφωνου οταν ειναι αποθηκευμενα τα αρχεια στην καρτα μνημης.

Μια ερωτηση:

Στο τηλεφωνο υπαρχει μια επιλογη που επιτρεπει να σωσουμε τα sms στην καρτα μνημης. Το εκανα αυτο αλλα δε μπορω να βρω πουθενα τα sms στην καρτα μνημης οταν την εισαγω στο pc. Σε ποιο ακριβως φακελο βρισκονται? Μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για να διαβασω τα αρχεια?

Μια ερωτηση:

Στο τηλεφωνο υπαρχει μια επιλογη που επιτρεπει να σωσουμε τα sms στην καρτα μνημης. Το εκανα αυτο αλλα δε μπορω να βρω πουθενα τα sms στην καρτα μνημης οταν την εισαγω στο pc. Σε ποιο ακριβως φακελο βρισκονται? Μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για να διαβασω τα αρχεια?

Δημιουργεί ένα μόνο αρχείο που περιέχει όλες σου τις επαφές.

Νομίζω στο "άλλα αρχεία" το ρίχνει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παντως στην τιμη των 216 ευρω πιστευω οτι αξιζει η αγορα του χωρος συζήτηση!

Παντως στην τιμη των 216 ευρω πιστευω οτι αξιζει η αγορα του χωρος συζήτηση!

Μια στιγμή για να καταλάβω :fool:!! Το Κ850 το έχουν προσφορά στην wind 216 ευρώ (σαν συσκευή) :blink: :worry:?????

Μια στιγμή για να καταλάβω :fool:!! Το Κ850 το έχουν προσφορά στην wind 216 ευρώ (σαν συσκευή) :blink: :worry:?????

Αν δε κάνω λάθος η προσφορά ισχύει μέχρι και αύριο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K850