geofil Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 @kotsianis7 Προφανώς και έχει να κάνει με την ποιότητα των φακών. Και όχι με τον αριθμό των ΜΡ. Ως γνωστόν δεν είναι το μέγεθος (των ΜΡ) το κριτήριο. Εδώ θα πρέπει να μας απαντήσει κάποιος με καλές τεχνικές γνώσεις σ΄αυτού του είδους τους φακούς, που απ' ότι φαίνεται είναι στα όρια τους. Μέχρι τα 2-3 εκ. πίξελς το αποτέλεσμα στο μάτι είναι αρκετά καλό. Όσο πάμε παραπάνω από τα 2000Χ1600 τόσο πιο ορατός είναι ο θόρυβος. Φαντάζομαι αν πάμε στα 7 ή τα 10 ΜΡ τι θα δούμε. :p Σίγουρα βέβαια δεν θα σταματήσει η εξέλιξη της κάμερας των κινητών εδώ. Θα βρεθεί η λύση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μπράβο Λευτέρη! Πραγματικά η διαφορά στις δυο φωτογραφίες είναι μεγάλη. Ούτε κι εγώ ξέρω πως λειτουργούν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές -σε κινητά και μη- αλλά, αν τα πράγματα έχουν όπως τα λέει ο φίλος kotsianis7, αν κατάλαβα κι εγώ καλά (lol), τότε κανένα firmware update δεν πρόκειται να διορθώσει το πρόβλημα. Αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις και χρόνο ας μας πει. :) Edit @geofil: Ξέρεις αν ο φακός το Κ850 είναι ο ίδιος με το Κ800-Κ810; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Edit @geofil: Ξέρεις αν ο φακός το Κ850 είναι ο ίδιος με το Κ800-Κ810; Απ' όσο ξέρω (το διάβασα, δεν είμαι ειδικός), ουσιαστικά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στον φακό από την εποχή του Κ750. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Πολυ καλη δουλεια απο ολους σας. Διαβαζοντας αυτα που γραφετε και ενας που δεν εχει ιδεα μαθαινει πολλα και χρησιμα πράγματα.. :D:D Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Θα ψάξω να βρω και θα παραθέσω το link από το site της Sony που κατασκευάζει το σύστημα φακού-αισθητήρα πολλών μοντέλων όπως Κ750,Κ800 και Κ850!Αναφερεται ότι τα πάντα είναι ίδια με το σύστημα του Κ800 με τη διαφορά ότι χάρη στη χρήση μιας νέας τεχνολογίας ελάττωσαν τις διαστάσεις των pixels με αποτέλεσμα στην ίδια επιφάνεια να χωρέσουν τα 2.000.000 pixels επιπλέον του Κ850!Εννοείται ότι το σύστημα αυτό φτάνει στα όριά του και είναι ήδη τρομερό επίτευγμα που κατόρθωσαν να χωρέσουν τόσα pixels επιπλέον στην ίδια επιφάνεια και να μην αυξηθεί ο θόρυβος σε σχέση με το Κ800 ;) .Παρ'όλα αυτά ο αντικαταστάτης του Κ850 θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα αισθητήρα νέου τύπου που λέγεται exmor και χρησιμοποιείται ήδη στο so905i,στην Ιαπωνία... http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=158283&start=0 Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι βελτίωση των χρωμάτων μέσω του software...Παρ'όλα αυτά δε βλέπω γιατί κάποιοι παραπονιούνται για θόρυβο...Αντικειμενικά,είναι το μοναδικό τηλέφωνο με κάμερα που το ISO του στο 95% των περιπτώσεων φτάνει στο 200 το πολύ,το οποίο είναι απ'τις μικρότερες τιμές(με χρήση φλας) και έχουμε πολύ καλή φωτεινότητα και χαμηλό θόρυβο...Τι να πούμε τότε για το ISO ακόμη και του Κ800 που φτάνει στο 400;; ;) (και δεν μπορείς και να το ρυθμίσεις...).Απολαύστε τις φωτό του Κ850,είναι απ'τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες(και αυτό λόγω μικρής χρωματικής αντίθεσης....Αν αυξηθεί όμως η αντίθεση με software update,μπορεί και να είναι οι καλύτερες και από άποψη χρωμάτων....).Λέτε να μην ξέρει τι κάνει η εταιρία;Μπορεί όλοι μας να θεωρούμε τις αποφάσεις κάποιων εταιριών βλακώδεις(ναι,ακόμη και για την αργοπορία του software update του Κ850 μιλάω,μεταξύ άλλων)αλλά καμία εταιρία δε θέλει να χάνει χρήματα έτσι.... ;) Να και το link περί αισθητήρα-φακού του Κ850... http://www.sony.net/Products/SC-HP/cx_news/vol48/np_imx020.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Το βασικο πρόβλημα που υπαρχει γενικώς στους αισθητήρες όχι μόνο στα κινητά αλλα και στις φωτογραφικές μηχανές, είναι ότι όλοι προσπαθούν να στριμώξουν περισσότερα pixels χωρίς να αυξάνουν το μέγεθος της επιφάνιας τους. Στην ουσία όσο πιο κοντά βρίσκονται τα pixels μεταξύ τους, τόσο περισσότερο θόρυβο βγάζουν. Βεβαια το να κάτσει κάποια εταιρία να σχεδιάσει καινούρια αισθητήρα κοστίζει πολύ, οπότε προτιμούν την τεχνική του "στριμωγματος". Αν προσέξει κανείς και στα κινητα, αλλα και σε πολλές compact μηχανές με το που ανεβαίνει το iso (η ευαισθησια δηλαδή του αισθητήρα) o θόρυβος αυξάνει κατακόρυφα. Οι μόνες μηχανές που τα πάνε καλα σε αυτόν τον τομεα είναι η slr. Bεβαία και σε αυτές υπάρχει θόρυβος, αλλά όχι απο τα χαμηλα iso συνήθως. Πάντα παίζει ρολο ο αισθητήρας και όχι ο φακός. Υπαρχουν βέβαια slr με full frame (35mm) αισθητήρα, του οποίου η επιφάνεια είναι μεγάλη, και βγάζουν φώτος σε απίστευτα iso χωρίς εμφανή θόρυβο (πχ η Νikon D3, αρε και να χα μια :P) Πολλά megapixels λοιπον, σε μικρό αισθητήρα, σημαίνουν αυξημένο θόρυβο. Επίσης χρειάζεται και προσοχή στην επεξεργασία των jpgs, μιας και το jpg , είναι μια μορφή συμπίεσης της εικόνας. Οπότε όταν επεξεργαζόμαστε ένα jpg, όταν το σώζουμε, ξανακάνουμε συμπίεση, με αποτέλεσμα να χάνεται πληροφορία της εικόνας σιγα σιγα. Σταματάω εδώ γιατι μου φαίνεται πως βγαίνω εκτός θέματος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εγω προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και το μόνο που με ενοχλεί είναι το χρώμα (αντίθεση) που σε update θα διορθωθεί πιστεύω όπως και στο k750i που είχα και μετά από μερικά update είχε τεράστια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Εγω προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και το μόνο που με ενοχλεί είναι το χρώμα (αντίθεση) που σε update θα διορθωθεί πιστεύω όπως και στο k750i που είχα και μετά από μερικά update είχε τεράστια διαφορά. Έτσι είναι αν και στο Κ750, όταν εμφανίστηκε, δεν είχαμε λόγο να έχουμε παράπονα από τον θόρυβο. Για την ακρίβεια είχαμε θαμπωθεί από το πόσο καλές τελικά μπορεί να είναι οι φωτογραφίες των κινητών. Από τα κινητά με 0,3ΜΡ (Κ700) και τις φωτογραφίες 640Χ480 (με θόρυβο) περάσαμε στα 2ΜΡ με απίστευτα καθαρές φωτογραφίες 1632Χ1224. Υπήρξε βελτίωση στις φωτογραφίες με την πρώτη αναβάθμιση αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Είπα ήδη ότι δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος με την αναβάθμιση στο Κ850. Αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει κάτι. Όπως σωστά είπε ο kotsianis7 το πρόβλημα δεν είναι ο θόρυβος που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Το θέμα είναι τα όχι και τόσο ζωντανά χρώματα. Και εκεί μέσω software μπορεί να υπάρξει βελτίωση. Από την στιγμή που μπορείς να κάνεις τις φωτογραφίες αρκετά πιο καθαρές με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. ΚΑΙ οι σκιές μπορούν να εξαφανιστούν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Μα αν δε διορθώσει τα χρώματα με αναβάθμιση τότε όποιος αγόρασε,αγόρασε το τηλέφωνο...Απορώ γιατί πήραν τέτοια απόφαση οι μηχανικοί να ρυθμίσουν τα χρώματα τόσο ουδέτερα...Πάντως,σε λεπτομέρεια είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα καμεροφωνα της αγοράς,όσο και άν κάποιοι προσπαθούν να το μειώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Μόλις έμαθα απο το κατάατημα Kaizer οτι 2500 κ850 έχουν πάει στην Omnitec για ανβάθμιση λόγο της κάμερας. Η αναβάθμιση θα βγεί 10 Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 2500 κ850 έχουν πάει στην Omnitec για ανβάθμιση λόγο της κάμερας. :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τόσο χοντρό είναι το πρόβλημα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Αυτοί που το πήγαν στα σέρβις είχαν κυρίως το πρόβλημα του συγχρονισμού του φλας. Το φλας δεν άνοιγε την στιγμή που έπρεπε και οι φωτογραφίες ήταν σκοτεινές. Υποτίθεται ότι αυτό διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν υπήρχε παρτίδα (η πρώτη; ) που είχε αυτό το πρόβλημα ή μπορεί να την πατήσει κάποιος και με τα κινητά που κυκλοφόρησαν τώρα. Αλλά επειδή οι τελευταίοι χρήστες που το αγόρασαν δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο, μάλλον το πρώτο ισχύει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Αυτοί που το πήγαν στα σέρβις είχαν κυρίως το πρόβλημα του συγχρονισμού του φλας. Το φλας δεν άνοιγε την στιγμή που έπρεπε και οι φωτογραφίες ήταν σκοτεινές. Υποτίθεται ότι αυτό διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν υπήρχε παρτίδα (η πρώτη; ) που είχε αυτό το πρόβλημα ή μπορεί να την πατήσει κάποιος και με τα κινητά που κυκλοφόρησαν τώρα. Αλλά επειδή οι τελευταίοι χρήστες που το αγόρασαν δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο, μάλλον το πρώτο ισχύει.H Omnitec πάντως περιμένει την αναβάθμιση 10 Ιανουαρίου και κρατάει τις συσκευές στο service μέχρι τότε. Κάτι θα ξέρουν μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Σήμερα πειραματίστηκα λίγο με το photoshop για το πως θα μειώσω το θόρυβο στις φωτό και να παίξω και με την αντίθεση. Να το αποτέλεσμα...μακάρι να έβγαιναν έτσι από το κινητό. http://rapidshare.com/files/77447384/Photos.rar.html Λόγο μεγέθους μόνο σε rapidshare μπόρεσα να τις ανεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Σήμερα πειραματίστηκα λίγο με το photoshop για το πως θα μειώσω το θόρυβο στις φωτό και να παίξω και με την αντίθεση. Να το αποτέλεσμα...μακάρι να έβγαιναν έτσι από το κινητό. http://rapidshare.com/files/77447384/Photos.rar.html Λόγο μεγέθους μόνο σε rapidshare μπόρεσα να τις ανεβάσω.Νομίζω οτι αν πείραζες μόνο το contrast θα ήταν καλύτερα, γιατί τώρα μαζί με το θόρυβο χάθηκε και λεπτομέρεια στη φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Σήμερα πειραματίστηκα λίγο με το photoshop για το πως θα μειώσω το θόρυβο στις φωτό και να παίξω και με την αντίθεση. Να το αποτέλεσμα...μακάρι να έβγαιναν έτσι από το κινητό. http://rapidshare.com/files/77447384/Photos.rar.html Λόγο μεγέθους μόνο σε rapidshare μπόρεσα να τις ανεβάσω. Ακριβώς mobo, έχουμε μια εμφανή ελάττωση της οπτικής οξύτητας της φωτο,γιατί η εφαρμογή "anti-noise" επεξεργασίας "τρώει" λεπτομέρειες. Διαλέγει κανείς ότι του αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Θα παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Αυτοί που το πήγαν στα σέρβις είχαν κυρίως το πρόβλημα του συγχρονισμού του φλας. Το φλας δεν άνοιγε την στιγμή που έπρεπε και οι φωτογραφίες ήταν σκοτεινές. Υποτίθεται ότι αυτό διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν υπήρχε παρτίδα (η πρώτη; ) που είχε αυτό το πρόβλημα ή μπορεί να την πατήσει κάποιος και με τα κινητά που κυκλοφόρησαν τώρα. Αλλά επειδή οι τελευταίοι χρήστες που το αγόρασαν δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο, μάλλον το πρώτο ισχύει. Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...Άλλωστε,εγώ προσωπικά το πήρα την 1η μέρα που κατέφτασε στο Πλαίσιο(είχα κάνει προπαραγγελία).Κι αν δεις ποσταρα και πρώτος ένα μίνι review.. ;) Ποτέ όμως δεν είχα το πρόβλημα με τον κακό συγχρονισμό του φλας.Οι μονες φορές που βγήκαν σκοτεινές οι φωτό ήταν όταν εβαλα το χέρι μου μπροστα στον αισθητήρα φωτισμού,που είναι φυσιολογικό...Μήπως είναι όντως μια συγκεκριμένη παρτίδα που έχει το προβλημα;(αν και η πρώτη δεν πρέπει να είναι)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Μα εννοείτε ότι δεν ήταν όλα τα πρώτα Κ850 που κυκλοφόρησαν προβληματικά. Αυτό έλειπε δηλαδή. Γεγονός πάντως είναι ότι τελευταία διαβάζουμε στα διάφορα φόρα πιο σπάνια για το πρόβλημα αυτό. Ή τουλάχιστον αυτήν την ιδέα έχω εγώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Θα παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις και βλέπουμε. Τωρα πιστευω ειναι καλα... http://rapidshare.com/files/77528092/DSC00100_edited.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Γεια χαρα παιδια. Ημουν κατοχος του W900(μου το εκλεψαν :() και τωρα ψαχνω για κατι αντιστοιχο να το αντικαταστησω. Ειμαι αναμεσα στο K810 kai sto K850i. Παρολα αυτα το K850 μου φαινεται υπερβολικα ακριβο για τα πραγματα που προσφερει εκ πρωτης οψεως. Μπορειτε να μου πειτε τι παραπανω μου προσφερει σε σχεση με το 810?Χρειαζομαι επιγοντως κινητο οπως καταλαβαινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Γεια χαρα παιδια. Ημουν κατοχος του W900(μου το εκλεψαν :() και τωρα ψαχνω για κατι αντιστοιχο να το αντικαταστησω. Ειμαι αναμεσα στο K810 kai sto K850i. Παρολα αυτα το K850 μου φαινεται υπερβολικα ακριβο για τα πραγματα που προσφερει εκ πρωτης οψεως. Μπορειτε να μου πειτε τι παραπανω μου προσφερει σε σχεση με το 810?Χρειαζομαι επιγοντως κινητο οπως καταλαβαινετε. Ευχαριστω εκ των προτερων:) Παρε το κ810ι που ειναι φθηνο και ειναι και καλο.το κ850ι για μενα ειναι ακομη ακριβο..και με την καμερα του υπαρχουν καποια προβληματα. εγω ειμαι της γνωμης να αγοραζουμε δοκιμασμενα κινητα..και οχι καινουργια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Συμφωνώ. Μπορειτε να μου πειτε τι παραπανω μου προσφερει σε σχεση με το 810? Ειναι απλο, :) Κ850 βγαζει πιο σοβαρη φωτογραφια αλλα θελει και ιδιαιτερη προσοχη στην κρατηση κατα το shot ( οχι δακτυλα στην πισω πλευρα του κινητου!) Αμα θες να εισαι πιο cool στους χειρισμους τοτε εχεις πιο προχειρη φωτογραφια με Κ810. ---- Κατα τα αλλα - IMHO οχι ουσιαστικη διαφορα εκτος του Smart Search Contacts που εχει το κ850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το 810 θα παω, μονο μια τελευταια ερωτηση, απο ενταση και ποιοτητα ηχου στους ηχους κλησης πως τα παει?Ειναι καλυτερο απο το 900 το οποιο στις μεγαλες εντασεις παραμορφωνε?Κυριως με ενδιαφερει να ακουγεται σε θορυβωδες περιβαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για το 810 θα παω, μονο μια τελευταια ερωτηση, απο ενταση και ποιοτητα ηχου στους ηχους κλησης πως τα παει?Ειναι καλυτερο απο το 900 το οποιο στις μεγαλες εντασεις παραμορφωνε?Κυριως με ενδιαφερει να ακουγεται σε θορυβωδες περιβαλλον. το κ850 φιλε μου εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου στην μουσικη ακροαση απο ακουστικα,στην ενταση του κ800-810 περιπου,αλλα το κ850ι ειναι με πολυ πολυ καλυτερο εξωτερικο ηχειο με δυνατη και ποιοτικη αναπαραγωγη ηχων και τεραστια διαφορα οθονης απο τα κ800-810..του κ850ι ειναι παρα πολυ καλυτερη.. εγω θα σου συνιστουσα το κ850 παντως :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts