one_tree_hill Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ναι γίνεται.Κ δεν είναι επικίνδυνο.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannhs Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 καταπληκτικό το κινητό με αυτά τα θέματα!!μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω περισσότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 εδώ έχει πάρα πολλά http://www.topse.ru/files Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 καταπληκτικό το κινητό με αυτά τα θέματα!!μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω περισσότερα; Στο καλυτερο site για μενα το http://www.lasyk.net :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Θέλει flash θέματα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Θέλει flash θέματα εχει φορουμ εκει και μπορεις να βρεις τα παντα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 αα ναι,καλά λες :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannhs Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!!να'στε καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Πως τα περνάμε αυτά τα θέματα;;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannhs Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 δες εδώ--->http://www.se-stuff.net/help/flash-menu.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 καλησπερα στην παρεα!εχω ενα προβλημα με το sony ericsson k850i.οταν πηγαινω στο menu και μετα στα μηνυματα και παταω ειτε να δω τα εισερχομενα, ειτε τα σταλμενα ειτε τα προχειρα ειτε τα αποθηκευμενα μου εμφανιζει ενα μηνυμα το οποιο λεει οτι η ενεργεια απετυχε.εχω δοκιμασει να βγαλω την μπαταρια,να κανω επανεκκινηση αλλα ολο τα ιδια.μπορειτε να με βοηθησετε για να ειναι ολα οκ?? ευχαριστω προκαταβολικα! λοιπον με αναβαθμιση λογισμικου λυθηκε το προβλημα.ολα οκ!αλλα προεκυψε κατι αλλο...μεχρι χτες το bluetooth δουλευε κανονικα.αλλα σημερα προσπαθουν να μου στειλουν ενα αρχειο και λεει οτι η συνδεση απετυχε,επαναληψη(ναι ή οχι).παταω ναι και ξανα ναι αλλα τιποτα παλι τα ιδια.εγω μπορω να στειλω κανονικα αρχεια με bluetooth αλλα δεν μπορω να δεχτω!τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι σε antivirus για το K850i και που θα μπορόυσα να το βρω!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Τι να τι κάνεις το antivirus σε κλειστό λειτουργικό? Δεν προσβάλεται απο ιούς αφού δεν μπαίνουν εφαρμογές, εκτός απο java Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Το K850 θα είναι το τέλος της σειράς Κ? Αναγκαστικά μετά θα πρέπει να πάμε σε c905 (slider) ή στο idou? (touch screen). Κάτι σε candybar περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 πάνε στο c902,ή το c702... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 πάνε στο c902,ή το c702...Λέμε για κάτι καλύτερο απο το K850, όχι χειρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Τότε,δεν υπάρχει κάτι!Η σειρά Κ θα συνεχιστεί αλλά με low-end μοντέλα(ανούσιο για μένα,μιας και έχουν ήδη τη σειρά S,αλλά τέλος πάντων)!Το Κ850 ήταν το τελευταίο...Και το πιο όμορφο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Μάλλον αναγκαστικά σιγά σιγά όλες οι εταιρίες, μας πάνε σε slide και αργότερα touch screen για τα high end μοντέλα τους. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_abyss Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Τελικά το Κ850ι βγήκε ένα απο τα χειρότερα τηλ. όλων των εποχών (γνώμη μου).Το πήρα με το που πρωτοβγήκε!! Το τι restart έφαγα...το ακουστικό δεν ακουγόταν για κάμποσο καιρό.. Υπερβολικά αργό... Τι αναβάθμιση του είχα κάνει τιποτα..το χαβά του....:p Τώρα έχω το κ810ι, χίλιες φορές καλύτερο...κανένα πρόβλημα και γρήγορο τηλ.- έχω βρεί την υγειά μου..(παλαιότερο αλλά καλύτερο)!!! (όσο για την κάμερα..σιγά την διαφορά που είχε :lol:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Κι εγώ, πιστεύω, πως τα "περί κάμερας" ήταν αερολογίες... Κ όσον αφορά το λογισμικό... Κλάφ' τα Χαράλαμπε... Απίστευτα εκνευριστικό... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Πωλειται το δικο μου κ850.εαν καποιος θελει πμ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K850i Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ρε παιδιά , αν ξέρει κανείς: εμένα ξαναέπαθε Brod και πήγα να κάνω τα κλασικα με seus ή davinci, αλλα η διαδικασία σταματά λίγο πριν ολοκληρωθει , έχει συμβει κ σε άλλους? και τώρα πια δεν ανοίγει καθολου το τηλ ουτε καν το blue ring, καμιά ιδέα? βασικά, το blue ring και το πληκτρολόγιο φέγγουν πια πολύ χαμηλά, όχ όπως αμέσως μετά απο brod όπου φέγγουν κανονικά Παράθεση Hasta siempre que viva la revolucio'n :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Το BROD προκαλεί αποφόρτιση της μπαταρίας!Βάλτο κανονικά για 2-2,5 ώρες να φορτίσει-άσχετα αν δε φαίνεται ότι φορτίζει-και ξαναδοκίμασε με την υπηρεσία αναβάθμισης ή το davinci!Επίσης,υπάρχει σαν πρόγραμμα και ο wotanserver,λειτουργεί όπως ο davinci! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 καλησπερα στην παρεα!εχω ενα προβλημα με το sony ericsson k850i.οταν πηγαινω στο menu και μετα στα μηνυματα και παταω ειτε να δω τα εισερχομενα, ειτε τα σταλμενα ειτε τα προχειρα ειτε τα αποθηκευμενα μου εμφανιζει ενα μηνυμα το οποιο λεει οτι η ενεργεια απετυχε.εχω δοκιμασει να βγαλω την μπαταρια,να κανω επανεκκινηση αλλα ολο τα ιδια.μπορειτε να με βοηθησετε για να ειναι ολα οκ?? ευχαριστω προκαταβολικα! λοιπον με αναβαθμιση λογισμικου λυθηκε το προβλημα.ολα οκ!αλλα προεκυψε κατι αλλο...μεχρι χτες το bluetooth δουλευε κανονικα.αλλα σημερα προσπαθουν να μου στειλουν ενα αρχειο και λεει οτι η συνδεση απετυχε,επαναληψη(ναι ή οχι).παταω ναι και ξανα ναι αλλα τιποτα παλι τα ιδια.εγω μπορω να στειλω κανονικα αρχεια με bluetooth αλλα δεν μπορω να δεχτω!τι γινεται? ξανα δοκιμασε την αναβαθμιση.. κατι δεν περαστηκε σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδες εχω ενα προβλημα με ενα k850, ηταν στην τσεπη και ξαφνικα παει να το ανοιξει και ηταν κλειστο.. τιποτα.. δεν ανοιγει με την καμια.. οταν βαζεις να το φορτισεις δοναει και ανοιγει μονο το πληκτρολογιο και κλεινει και ανοιγει και κανει παλι τα ιδια.. ουτε το βλεπει το pc γισ να κανω αναβαθημιση.. καπουτ.. κατευθειαν service ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts