TN97 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κριμα θα ηταν πολυ ενδιαφερον.... σιγουρα θα μπορουσες να βαλεις κατι ποιο χρησιμο απο τις "επαφες" αληθεια εαν εχεις το κινητο αλλα μεσα στην εγγυηση μπορεις να το πας στο σερβις? Ε, δεν γίνεται να τα χουμε όλα δικά μας. ;) Μια βασική διαφορά των συσκευών με κλειστό λειτουργικό σε σχέση με αυτές με ανοιχτό λειτουργικό, είναι ότι οι τελευταίες είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμες. Το Κ850 ανήκει σε αυτές με κλειστό, οπότε μην περιμένεις... τρελή παραμετροποίηση. Τώρα, όσον αφορά το service δεν κατάλαβα τι εννοείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 εννοω οτι το αγορασα απο ενα φιλο κ δεν εχει αποδειξη απο την αγορα του.... ισχυει η εγγυηση του κινητου? θα το δεχτουν σε τυχον προβλημα απο την εταιρια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ρε παιδια εχω μια απορια... γιατι οι φωτο του κινητου οταν τις περναω στο pc η ωρα που λεει ποτε εχουν τραβηχτει ειναι +2? δηλαδη την βγαζω 4 και μου λεει 6 :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 εννοω οτι το αγορασα απο ενα φιλο κ δεν εχει αποδειξη απο την αγορα του.... ισχυει η εγγυηση του κινητου? θα το δεχτουν σε τυχον προβλημα απο την εταιρια? χωρις αποδειξη αγορας..τα πληρωνεις απο την τσεπη σου τις πιθανες βλαβες.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 εννοω οτι το αγορασα απο ενα φιλο κ δεν εχει αποδειξη απο την αγορα του.... ισχυει η εγγυηση του κινητου? θα το δεχτουν σε τυχον προβλημα απο την εταιρια? ο φίλος σου θυμάται από που το αγόρασε;; γιατί αν είναι π.χ. από e-shop ή από καμιά αναβάθμιση.. δεν σου ζητάνε απόδειξη .. (τις έχουν στο σύστημά τους) κ το στέλνουν εκείνοι στη sony.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrt Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σας έχει τύχει να ενεργοποιείται την κάμερα και το καπακι της να μένει κλειστό? Χρειάστηκε να την ανοιγοκλείσω 3 - 4 φορές για να ανοίξει και να μπορέσω να βγάλω φωτογραφία. Επίσης τώρα τελευταία μου σταματάνε να λειτουργούν το * και το 9, επανέρχονται μόνα του αφού ανοιγοκλείσω το τηλέφωνο μερικές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 θα τον ρωτησω ευχαριστω... οσο γι αυτο που λες κυρτ δε θα ξεχασω ποτε ποσες φορες τη μερα το εκανε το w800! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Γειά σας, καιρό ειχα να γράψω..! προχθές έβαλα κάποιους νέους drivers για την κάμερα και τώρα τραβαει video 354*288! Οσο για της φωτό ειναι πολυ πιο καλες, με λιγοτερο θοριβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Γειά σας, καιρό ειχα να γράψω..! προχθές έβαλα κάποιους νέους drivers για την κάμερα και τώρα τραβαει video 354*288! Οσο για της φωτό ειναι πολυ πιο καλες, με λιγοτερο θοριβο! για πες μας λοιπον και πως το εκανες:) και δειξε μας καμια φωτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brwmogazos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Παιδες. εχω το συγκεκριμενο κινητο και δεν εχω ασχοληθει και πολυ μαζι του. Μια χαρα μου ειναι και ποτε δεν εφαγε χοντρο κολλημα απο το σαιτ της σονυ ερικσον εχω κανει και το τελευταιο απντειτ που μου δινει αυτοματα... Καμια φορα οπως παταω το βελακι κατω πχ για να σκρολλαρει στις επαφες μου κολλαει για 2-3 δευτερα και μετα συνεχιζει.... το κανει και σε αλλους αυτο? Αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο επισης... απο προγραμματα τι μπορουμε να βαλουμε? Δεν εχω ασχοληθει καθολου με προγραμματα... ποια ειναι πχ τα πιο δημοφιλη που βαζουν στο συγκεκριμενο η και αλλες συσκευες? Ευχαριστω Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 χρονια πολλα απο μενα... μικρο κολληματα τρωει κ μετα οπως ολα τα ερικσον που ειχα κατα καιρους.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brwmogazos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Σε ευχαριστω αγορινα. κανα προγραμματακι χρησιμο παιζει για το συγκριμενο κινητο...εριξα μια ματια στο φορουμ και δεν βρηκα προγραμματακια...εκτος και αν ειμαι τυφλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Σε ευχαριστω αγορινα. κανα προγραμματακι χρησιμο παιζει για το συγκριμενο κινητο...εριξα μια ματια στο φορουμ και δεν βρηκα προγραμματακια...εκτος και αν ειμαι τυφλος... Τι εφαρμογες ψαχνεις??? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 τωρα που το ανεφερε ο φιλος περι εφαρμογων μου αρεσει μια που εχουν τα νοκια(αρκετα απο αυτα) η οποια γραφει επανω στην οθονη καθ ολη τη διαρκεια του 24 ωρου τις συναντησεις τα γενεθλια κ αλλα...οτι καλυτερο δλδ για να μη ξεχναμε... παιζει κατι τετοιο σε μας? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε το music mate 4 στο τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemballa Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος και εγω ενος κ850ι το οποιο παρουσιασε προβλημα με την οθονη του και ενω λειτουργει κανονικα δεν δειχνει τπτ στην οθονη, το πηγα λοιπον στο σερβις και μετα απο 3-4 μερες μου ειπαν πως το κινητο ειναι εκτος εγγυησης λογο οξειδωσης στο πληκτρολογιο(δεν εχει βραχει ποτε το κινητο). Επειδη ομως δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη πλεον στο σερβις τους, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το σιγουρεψω οτι οντως ειναι ετσι και εαν στεκει κατι τετοιο να μπορεσει να περασει σε εγγυηση, γιατι εγω δεν ειχα προβλημα με το πληκτρολογιο αλλα σε κατι αλλο που πιθανοτατα εχει να κανει με την οθονη; υ.γ να σημειωσω πως οταν συνεβη αυτο το σβησιμο της οθονης το κινητο δουλευε κανονικα γιατι με πηραν τηλεφωνο και το βγαζω απο τη τσεπη του μπουφαν το κοιταω και ΤΙΠΟΤΑ! ενω μιλησα κανονικα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 παλι Brod επαθε....γμτ μου!!!3 μεχρι στιγμης..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Πως κάνουμε hard reset στο κινητό αυτό???Πρέπει να αφαιρέσω τις κάρτες πριν το κάνω???ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Μ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ!!! Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Πως κάνουμε hard reset στο κινητό αυτό???Πρέπει να αφαιρέσω τις κάρτες πριν το κάνω???ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Μ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ!!! κανεις επαναφορα αρχικων ρυθμισεων με κωδικο (0000). δεν χρειαζεται να βγαλεις την καρτα μνημης.για να τα χασεις ολα θα πρεπει να επιλεξεις "διαγραφη ολων" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 κ εφόσον δεν ανοιγει,γιατι κατι τετοιο καταλαβα απο τα λογια σου,πρεπει να το κανεις αναβαθμιση..Θα διορθωθει,αλλα θα χαθουν ολα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καλησπερα, λεω να παρω το κ850ι μεταχειρισμενο...τι λετε καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καλησπερα, λεω να παρω το κ850ι μεταχειρισμενο...τι λετε καλη επιλογη? Σε ποια τιμη θα το παρεις?? :blink: εμενα προσωπικα αυτο το τηλεφωνο δεν με συγκινησε ποτε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καλησπερα, λεω να παρω το κ850ι μεταχειρισμενο...τι λετε καλη επιλογη? Εξαρτάται την τιμή, αν το πάρεις μέχρι 100 Ευρώ και είναι σε άριστη εξωτερικά κατάσταση τότε ρίσκαρέ το αν θέλεις αλλιώς καλύτερα πάρε κάτι άλλο. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έβγαλε πάμπολλα και ποικίλα προβλήματα και στο hardware και στο software και ως εκ τούτου είναι όπως και να έχει ρίσκο, ειδικά αν είναι και παλαιάς παραγωγής που σημαίνει οτι είναι και περισσότερο χρησιμοποιημένο και η πιθανότητα να έχει κάποιο πρόβλημα είναι μεγαλύτερη και βέβαια το μεγαλύτερο ρίσκο είναι το τηλέφωνο να είναι προβληματικό και γι'αυτό να το ξεφορτώθηκε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Θα σου πρότεινα να στραφείς σε άλλο μοντέλο φίλε μου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καμια αναβαθμιση θα παιξει σε μας? brod rules:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καμια αναβαθμιση θα παιξει σε μας? brod rules:ninja: Tσου!Δε θα βγει νέα έκδοση λογισμικού!Η παραγωγή του τηλεφώνου σταμάτησε ήδη απ'τον περασμένο Ιούλιο και δεν υπάρχει καν σε στοκ στα περισσότερα καταστηματα!Ακόμη και να υπήρχε πιθανότητα να βγει,θα έβγαινε νωρίτερα και όχι μετά από τόσους μήνες! Για την ακρίβεια,υπήρχε μια beta έκδοση προ μηνών στην ΕΜΜΑ με πολλές προσθήκες αλλά τελικά αφαιρέθηκε! Γενικά πάντως,πέρα απ'το BROD δεν έχει άλλα προβλήματα στο software!Ευτυχώς μια φορά μόνο μου συνέβη! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts