RAVER Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Αν θυμαμαι καλα καποιοι συνφορουμιτες ειχαν αντιμετωπισει παρομοια προβληματα αλλα δυστυχως ειναι αδυνατον να διαβασω 300 σελιδες για να βρω αυτες τις αναφορες. Θα παω αυριο Omnitech αν και πολυ φοβαμαι οτι ειναι θεμα hardware...Μακαρι να βγω λαθος... αμα ειναι hardware,δεν υπαρχει προβλημα ανησυχιας..η εγγυηση γι'αυτο τον λογο την εχεις. αν εχεις παλι αμφιβολιες..πηγαιν'το το κινητο και σε αλλο service point! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 αμα ειναι hardware,δεν υπαρχει προβλημα ανησυχιας..η εγγυηση γι'αυτο τον λογο την εχεις. αν εχεις παλι αμφιβολιες..πηγαιν'το το κινητο και σε αλλο service point! Φιλε Raver η ανησυχια μου εγκειται στο γεγονος οτι φευγω για εξω και μενω ξαφνικα χωρις κινητο και φωτογραφικη μηχανη...:cry: Ευχαριστω για τις απαντησεις ρε παιδια, να'στε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Παιδια χρειαζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Εχω το κινητο εδω και ενα χρονο περιπου σχεδον χωρις καθολου προβληματα. Σημερα το βραδυ ξαφνικα αρχισε να τρελενεται, το κεντρικο πληκτρο αφης σταματησε να λειτουργει, ενω οποιο αλλο πληκτρο παταω απο το αριθμητικο πληκτρολογιο ισοδυναμει σαν να παταω το κεντρικο! Το πιανει και παταει συνεχως απο μονο του το κεντρικο πληκτρο χωρις καν να αγγιξω το τηλεφωνο! Συνεπως εχουν γινει πολλες κλησεις και εχουν σταλει μηνυματα κατα λαθος! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, φευγω για εξωτερικο μεθαυριο και εκτος του οτι μενω χωρις κινητο, σκεφτομουν να το χρησιμοποιησω σαν φωτογραφικη μηχανη κ εχω μεινει εντελως ξεκρεμαστος! Το κινητο ειναι ακομα εντος εγγυησης(2χρονια) παρολαυτα με πιεζει απιστευτα ο χρονος. Υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομμυριο να μου το εχουν επισκευασει μεχρι Τριτη αν το παω αυριο? Το εχω αγορασει απο το πλαισιο. Που προτεινετε να παω για σερβις?Αξιζει να το παω στο Πλαισιο (αντικατασταση ισως?) η να το παω σε καποιο σερβις SE? Αν το δευτερο, σε ποιο να παω Κεντρο Αθηνα η Πειραια? Δινουν κινητο αντικαταστασης? Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια για τυχον απαντησεις. Εχω απελπιστει εντελως :( Ακριβώς αυτό το πρόβλημα είχε τύχει στην κοπέλα μου. Μια πιθανή αιτία είναι ότι το τηλέφωνο έχει μαζέψει υγρασία και αν είναι αυτό η εγγύηση δεν σε καλύπτει. Πάντως, δεν ξέρω πως, στο Κ850 της κοπέλας μου βγάλαμε την μπαταρία, την ξαναβάλαμε και το τηλέφωνο συνήλθε. Δοκίμασέ το μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Βρε παιδια εχει κανεις το CDA για WIND? Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ακριβώς αυτό το πρόβλημα είχε τύχει στην κοπέλα μου. Μια πιθανή αιτία είναι ότι το τηλέφωνο έχει μαζέψει υγρασία και αν είναι αυτό η εγγύηση δεν σε καλύπτει. Πάντως, δεν ξέρω πως, στο Κ850 της κοπέλας μου βγάλαμε την μπαταρία, την ξαναβάλαμε και το τηλέφωνο συνήλθε. Δοκίμασέ το μπας και στρώσει. Τότε στην δικιά σου περίπτωση δεν θα ήταν από "υγρασία" όπως λένε. (Τρίχες υγρασία δηλαδή, αλλά να μην ξαναλέμε τα ίδια). Το δικό μου το περάσανε στην εγγύηση, αλλά το θέμα είναι ότι κάνανε 3 εργάσιμες. Οπότε για το φίλο που είναι στο παρα πέντε μάλλον δεν θα έχει αποτέλεσμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Τότε στην δικιά σου περίπτωση δεν θα ήταν από "υγρασία" όπως λένε. (Τρίχες υγρασία δηλαδή, αλλά να μην ξαναλέμε τα ίδια). Το δικό μου το περάσανε στην εγγύηση, αλλά το θέμα είναι ότι κάνανε 3 εργάσιμες. Οπότε για το φίλο που είναι στο παρα πέντε μάλλον δεν θα έχει αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της κοπέλας μου μάλλον δεν ήταν υγρασία. Στην περίπτωση του airborne δεν μπορώ να ξέρω, Όπως έγραψα, η υγρασία είναι μια πιθανή αιτία. Πάντως η αλήθεια είναι ότι όντως ακόμα και αν το πήγαινε να του το φτιάξουν σίγουρα δεν θα προλάβαινε να το πάρει εγκαίρως πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Για το ίδιο πρόβλημα είχα αντικατάσταση συσκευής τον Φεβρουάριο (αφού την πρώτη φορά μου το επέστρεψαν στην κατάσταση ακριβώς όπως τους το παρέδωσα) Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 παιδια γεια σας , εδω και μερικες μερες εχω παρει ενα k850 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την καμερα ,οτι φοτωγραφια και να τραβηξω σε εσωτερικους χωρους σχεδον βγαινουνε πολυ σκοτεινες ! δοκιμασα και ρυθμισης αλλα τιποτα ,υπαρχει καποιος τροπος για καλυτερες φωτο η ετσι βγαζει ?(ξερω οτι μπορει να υπαρχει η απαντηση εδω στο φορουμ αλλα ειναι 300 σελιδες παιδια και δεν εχω χρονο να της διαβασω ,) ευχαριστω και χρονια πολλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 μη καλύπτεις με τα χέρια το πίσω μέρος του κινητού Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Γεια σας παιδιά, έχω ένα χαλασμένο SE K850 και θέλω να το δώσω για φτιάξιμο. Ξέρει κάποιος να μου πει που βρίσκεται το service center της sony ericsson στην Θεσσαλονίκή?? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 μη καλύπτεις με τα χέρια το πίσω μέρος του κινητού ευχαριστω φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γεια σας παιδιά, έχω ένα χαλασμένο SE K850 και θέλω να το δώσω για φτιάξιμο. Ξέρει κάποιος να μου πει που βρίσκεται το service center της sony ericsson στην Θεσσαλονίκή?? Ευχαριστω :) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ MOBITEL A.E.E Μ.ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ 41 2310-735273 ΒΑΡ∆ΑΡΗΣ ΛΟΥΚΟΒΙΤΟΥ-ΤΑΡΑΜΟΝΛΗΣ ∆Ω∆ΕΚΑΝΗΣΟΥ 21 2310-552180 ΦΑΛΗΡΟ OMNITECH ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 25 2310-886986 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Καλημερα παιδια, Τελικα επεστρεψα Ελλαδα και μου ηρθε προχθες μηνυμα απο την Omnitech οτι ειναι ετοιμο το κινητο μου(ναι, αυτο που ειχαν τρελαθει τα πληκτρα αφης). Το παιρνω κι εγω λοιπον, σιγουρευομαι οτι ολα δουλευουν οκ κ παω να φυγω...Αμ δε! Παρατηρωντας λιγο καλυτερα διαπιστωνω οτι το πληκτρο που ενεργοποιει την καμερα και το πληκτρο με το οποιο τραβας φωτογραφιες ειναι χωμενα μεσα και μονο με νυχι η οδοντογλυφιδα μπορεις να τα πατησεις! Γενικα, ολο το κινητο ηταν στραβοκουμπωμενο... Το παω επι τοπου πισω και μου λεει η κοπελα οτι η πρεπει να τους το αφησω ξανα αμεσως και να το παρω σε καμμια βδομαδα(!!!) η να το παω την αλλη Τεταρτη, να το βαλει στα επειγοντα για να το παρω σε 2 μερες...Εννοειται οτι στο υποκαταστημα απλα τα στελνουν στους τεχνικους στο Γερακα δεν εχουν εκει τεχνικο... Τα γραφω ολα αυτα για να μοιραστω την εμπειρια μου με την Omnitech μαζι σας. Ελεος, τι φταιω εγω να τρεχω και να ξανατρεχω εκει, να μενω χωρις κινητο επειδη οι τεχνικοι τους ειναι αχρηστοι? Εχω αγανακτισει αλλα δεν ηθελα να αρχισω τις "ελληνικες" φωνες στην κοπελα στο καταστημα που δε μου εφταιγε σε τιποτα... Ελπιζω μονο να μην εχουν κανει καμμια ανεπανορθωτη ζημια... Εχει κανεις αναλογη εμπειρια?Τι αλλο να κανω? Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Άνοιξέ το κ ξανακούμπωσέ το εσύ.Μόνο έτσι θα γλυτώσεις.Κ μη σου πω πως μπορείς να το κάνεις μέσα σε 5 λεπτά κιόλας...Ψάξε στο google για disassembling K850...ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο έπαθα κ γω το καλοκαίρ...Κ επειδή θα το κρατούσαν πολύ,το άνοιξα κ το κούμπωσα κανονικά Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NMaverick Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Παιδιά τα φώτα σας. Εδώ και λίγο καιρό είμαι και εγώ κάτοχος ενός k850i, δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα εμφανιζόταν από την αρχή αλλά έχει ως εξής: Το πλήκτρο-διακόπτης στα πλάγια που εναλάσσει τις λειτουργίες φωτογραφία/βίντεο/παίξιμο, στις θέσεις φωτογραφία/βίντεο τρέχει μόνο η λειτουργία λήψης βίντεο και στις δυο θέσεις!!! Η τρίτη θέση λειτουργεί κανονικά και οι μόνοι τρόποι για να διορθωθεί το πρόβλημα είναι: α) χτύπημα γεναίο μετά ευχελαίου στο πίσω μέρος (αρκετά δυνατό) β) κλείσιμο και ξανάνοιγμα του κινητού Πιστεύω ότι είναι software πρόβλημα καθώς με επανεκκίνηση επανέρχεσαι στις σωστές λειτουργίες, μόλις όμως εναλλάξω τις δυο θέσεις κολλάει πάλι στη λειτουργία λήψης βίντεο. Έχει καποιος παρόμοιο πρόβλημα ή εμπειρία και αν ναι πως λύθηκε; Κουράστηκα να το χτυπάω και να κάνω επανεκκινήσεις!!! Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Παιδιά τα φώτα σας. Εδώ και λίγο καιρό είμαι και εγώ κάτοχος ενός k850i, δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα εμφανιζόταν από την αρχή αλλά έχει ως εξής: Το πλήκτρο-διακόπτης στα πλάγια που εναλάσσει τις λειτουργίες φωτογραφία/βίντεο/παίξιμο, στις θέσεις φωτογραφία/βίντεο τρέχει μόνο η λειτουργία λήψης βίντεο και στις δυο θέσεις!!! Η τρίτη θέση λειτουργεί κανονικά και οι μόνοι τρόποι για να διορθωθεί το πρόβλημα είναι: α) χτύπημα γεναίο μετά ευχελαίου στο πίσω μέρος (αρκετά δυνατό) β) κλείσιμο και ξανάνοιγμα του κινητού Πιστεύω ότι είναι software πρόβλημα καθώς με επανεκκίνηση επανέρχεσαι στις σωστές λειτουργίες, μόλις όμως εναλλάξω τις δυο θέσεις κολλάει πάλι στη λειτουργία λήψης βίντεο. Έχει καποιος παρόμοιο πρόβλημα ή εμπειρία και αν ναι πως λύθηκε; Κουράστηκα να το χτυπάω και να κάνω επανεκκινήσεις!!! Νίκος φιλε μου καλημερα. αντι να το χτυπας και να του κανεις συνεχεια επανεκκινησεις ισως ειναι καλυτερο την δευτερα να το πας στην αντιπροσωπεια για να το επισκευασουν...ειναι ικανοι με μια γρατζουνια παραπανω να το βγαλουν εκτος εγγυησης... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NMaverick Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 φιλε μου καλημερα. αντι να το χτυπας και να του κανεις συνεχεια επανεκκινησεις ισως ειναι καλυτερο την δευτερα να το πας στην αντιπροσωπεια για να το επισκευασουν...ειναι ικανοι με μια γρατζουνια παραπανω να το βγαλουν εκτος εγγυησης... Φίλε μου είναι ήδη εκτός εγγύησης, αγορασμένο από e-bay, αλλαγμένη γλώσσα (Adriatic), ξεκλείδωτο και όχι αγρατζούνιστο, αλλαγή κελύφους και σε δίκτυο "3" ή κάτι τέτοιο από το λογότυπο μέχρι να ξεκλειδωθεί. Από ότι είδα το πρόβλημα το κάνει και μετά από επανεκκίνηση οπότε θα το ανοίξω μόνος μου μήπως έχει πιάσει βρωμιά το κουμπί γιατί δεν έχω αλλάξει εξ'ολοκλήρου το κέλυφος ακόμα. Επειδή θα αναρωτιέστε, ναι άξιζε η αγορά γιατί πήγε 80 ευρώ η συσκευή με 2 GB μνήμη, ξεκλείδωτο, σχεδόν καινούριο (3 μήνες χρήσης) πριν 1 μήνα η αγορά. Τα υπόλοιπα που χρειάστηκαν και δεν τα είχα προβλέψει (αλλαγή γλώσσας, Hands-free, κέλυφος, μπριζάκι και φορτιστής 2ος με την θύρα για το hands-free επάνω για να ακούω μουσική καθώς φορτίζει) δεν πήγαν πάνω από 20 ευρώ. Για το ίδιο εδώ θα πλήρωνα 200-350 καινούριο. Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καλή Χρονιά σε όλο το forum! Mήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού του κινητού? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Χρόνια πολλά και σε σένα!:) Είναι η R1FA035. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 εχω παρει και εγω το κ850ι πριν 7-8 μηνεσ. ενω δουλευε καλα εκτοσ απο κατι μικρο κοληματα τωρα ξαφνικα μου εσβησε. βασικα κολησε χωρισ λογο εκει που το ειχα στη φορτιση και εσβησε και αναψαν τα κουμπακια και εμεινε ετσι. εβγαλα μπαταρια καρτα μηνμησ καρτα σιμ δοκιματα ξανα και ξανα αλλα τπτ. δεν ανοιγει το ριμαδι. μολισ πατασ να ανοιξει αναβουν τα κουμπια και το φωτακι απο την καμερα και μενει ετσι. ουτε κλεινει μετα πρεπει να βγαλεισ τη μπαταρια για να σβησουν. ουτε φορτιζει ουτε στον υπολογιστη μπορω να το συνδεσω. αν το βαλω στη φορτιση η στον υπολογιστη παλι αναβουν τα φωτακια απ τα πληκτρα και απο τη καμερα και τπτ μενει εκει ετσι. το προβλημα ειναι οτι μου το εκανε εντελωσ ξαφνικα και ολα τα εχω μεσα. εχω χασει ολεσ τισ επαφεσ αυτη τη στιγμη. ηδη εχω ενα αλλο σονυ για σερβισ απ τη μερα που το πηρα. εχω μεινει χωρισ κινητο :( ξερει κανεισ τι φταιει? τι μπορω να κανω? εκτοσ απτο να το παω για σερβισ και να τα χασω ολα. σκεφτηκα να το ξεκινησω update αλλα εκει ειναι σιγουρο οτι θα χασω τισ επαφεσ ολεσ. περιμενω να παρω μια μπαταρια απο καποιον που εχει ιδιο και να δοκιμασω αν φταιει η μπαταρια. που μαλλον χλωμο να ειναι απο μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Aν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω,είναι ένα πρόβλημα λογισμικού το οποίο μπορείς να το διορθώσεις μόνη σου σπίτι με την Υπηρεσία αναβάθμισης,αλλά χάνοντας όλο το περιεχόμενο του τηλεφώνου.Το τηλέφωνο μπορεί να φαίνεται αφορτιστο αλλά δεν είναι!Συνδέοντάς το στον φορτιστη,φορτίζει κι ας μην το δείχνει!Θα πρότεινα να το διορθώσεις μόνη σου σπίτι,αποφεύγοντας τα ανίκανα σέρβις της Ελλάδας...Επιπλέον,εφόσον δε θες να χάνεις τις επαφές σου φρόντιζε να κρατάς αντίγραφα ασφαλείας τους στην κάρτα μνήμης!Οποιοδήποτε τηλέφωνο κι αν έχεις,ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου συμβεί κάτι και να χάσεις πολύτιμα στοιχεία!Δεν ευθύνεται γι'αυτό KAMIA εταιρία,αν δεν προνόησες να αποθηκεύσεις στην κάρτα μνήμης έγκαιρα οποιοδήποτε πολύτιμο στοιχείο...Η δυνατότητα παρέχεται απ'το μενού των επαφών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Μπορεί όμως κ να αντικαταστήσει απλά ένα αρχείο στο κινητό μέσω Α2Uploader κ να μη χάσει ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Μπορεί όμως κ να αντικαταστήσει απλά ένα αρχείο στο κινητό μέσω Α2Uploader κ να μη χάσει ΤΙΠΟΤΑ. πωσ γινετε αυτο? τι ακριβωσ πρεπει να κανω για να μην χασω τιποτα? καλα ειχα προβληματα με τα κινητα και περασα ολεσ τισ επαφεσ απο αλλα δυο κινητα μου που ειχαν προβλημα και ολα ητανε μεσα σε αυτο που δεν ειχε προβλημα. βεβαια μετα αμελησα να τα παρω στο pc. τωρα κατεβασα αυτο το a2uploader αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω. επισησ κατι διαβασα οτι μπορει και να χασεισ την εγκυηση αν κανεισ debrand , αυτο τι ειναι? αλλο? βοηθηστε με να κανω κατι χωρισ να χασω τισ επαφεσ μου περιμενω απαντηση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Χρόνια πολλά και σε σένα!:) Είναι η R1FA035. Ευχαριστώ αυτή έχω κι εγώ απλώς ορισμένες φορές όχι συχνά αραιά και που εκεί που δουλεύω το κινητό μου κάνει restart και όχι σε συγκεκριμένες φάσεις πχ μία μου τόκανε όταν μιλούσα στο τηλέφωνο κι επιχείρησα να ηχογραφήσω κάτι τότε μου τόκανε ή μια άλλη φορά μπήκα στα πολυμέσα απο το πλήκτρο συντόμευσης έκανα κάποια πράματα με κάποα μουσικά κομμάτια και βγαίνοντας από κει με το πλήκτρο του τηλεφώνου μου το ξανάκανε. Νόμιζα ότι με το καινούργιο λογισμικό θα βελτιωνόταν αλλά δε βλέπω καμμία διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Γνωστό πρόβλημα με το K850, λόγω του μούφα επεξεργαστή που του έχουν βάλει. Αναβάθμισαν σε ποιότητα το λογισμικό και αφήσαν το hardware στάσιμο (σε σχέση με τα άλλα SE)... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts