one_tree_hill Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 γτ δε το φλασαρεις μονος???Είναι κ φθηνο κ θα γλυτωσεις και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 γτ δε το φλασαρεις μονος???Είναι κ φθηνο κ θα γλυτωσεις και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ... δεν εχω πιστωτικη, δεν εχω ιδεα πως γινετε, και το νετ μου ειναι τελειως ασταθες οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να με κοψει στην μεση... γι αυτο και δεν εκανα και την τελευταια αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 δεν εχω πιστωτικη, δεν εχω ιδεα πως γινετε, και το νετ μου ειναι τελειως ασταθες οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να με κοψει στην μεση... γι αυτο και δεν εκανα και την τελευταια αναβαθμιση... Και να διακοπεί η διαδικασία δεν τρέχει τίποτα,αλλά εφόσον δεν έχεις πιστωτική δεν μπορείς ουτως ή άλλως να το φλασάρεις.. :( ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Θα πας απευθείας σε σέρβις εξουσιοδοτημένο της εταιρίας(και απέφευγε την Όμνιτεκ....).Τηλεφώνησε στο 2108991919(εξυπηρέτηση πελατών της SE)και ρώτα για σέρβις στην περιοχή σου και διευκρίνισέ τους ΟΧΙ ΟΜΝΙΤΕΚ..Αν σε ρωτήσουν γιατί πες την αλήθεια:ότι δεν έχεις ακούσει καλά λόγια! ;) Και τέλος,ρωτα το μέσο χρόνο αναμονής που θα κάνει το κινητό στο σέρβις ώσπου να στο παραδώσουν επισκευασμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Την R1FA035 πέρασες;Πώς σου φαίνεται στο σύνολό του;Ταχύτητα κλπ... ναι αυτη περασα,ειναι οντως ταχυτερο και στα μενου και στα multimedia(εικονες,φωτο κλπ)και επισης νομιζω οτι τραβαει καλυτερες φωτο τωρα(χρωματα πιο ζωντανα),και σιγουρα ειδα βελτιωση στο βιντεο rec αλλα και streaming..τωρα πια ο ηχος της εικονας που βλεπεις συγχρονιζεται με τον χο,οχι οπως πριν που προπορευοταν ο ηχος της εικονας...Βεβαια το βασικο ειναι να ειναι brod free το συγκεκριμενο λογισμικο...α,και απο τοτε που το αναβαθμισα χτες το απογευμα μερι τωρα δεν ειχα ουτε ενα restart.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 τωρα δηλαδη οταν το παρω πισω θα μου εχουν περασμενη μεσα την τελευταια εκδοση λογισμικου η καμια οτι ναναι? μην ειμαι παλι με τον φοβο του BROD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Θα ρωτήσεις ποια έκδοση λογισμικού έχουν διαθέσιμη!Συγκεκριμένα,ρώτα τους αν έχουν την R1FA035!Και αν σου πουν ναι,τότε πες να περάσουν αυτή!Αν και αν πας σε σέρβις της ίδιας της SE και όχι Όμνιτεκ κλπ,το πιο πιθανό είναι να σου κάνουν σωστή δουλειά και όχι προχειρότητες!Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Τελικά η νεα έκδοση λογισμικού R1FA035 έλυσε το πρόβλημα του BROD??? η' αναμένουμε ακομα μήπως το πάθει κανείς??? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Την καινουργια την εκδοση μπορουμε να την κανουμε και μεσα απο το επισημο site tis sonyericsson η πρεπει να την κανουμε με αλλον τροπο? Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Θα ρωτήσεις ποια έκδοση λογισμικού έχουν διαθέσιμη!Συγκεκριμένα,ρώτα τους αν έχουν την R1FA035!Και αν σου πουν ναι,τότε πες να περάσουν αυτή!Αν και αν πας σε σέρβις της ίδιας της SE και όχι Όμνιτεκ κλπ,το πιο πιθανό είναι να σου κάνουν σωστή δουλειά και όχι προχειρότητες!Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία! :) αν παντως δεν μ βαλουν την 035 και ι 035 οντως λυνει το brod τοτε θα την ρισκαρω να την περασω απο το σπιτι :p BURN BROD IN HELL:devil::devil::devil::devil::devil::devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ρε παιδιά παρατηρώ οτι η πληοψηφία των k850 users έχουν προβλήματα με το κινητάκι! Εγώ πάλι δεν έχω κανένα, και το αγόρασα απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και του κάνω φυσιολογική χρήση! Εσείς τί του κάνετε; Του βγάζετε τα μάτια;;; Sorry αν είμαι off topic αλλά έπρεπε να το πω. Θα έσκαγα! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ρε παιδιά παρατηρώ οτι η πληοψηφία των k850 users έχουν προβλήματα με το κινητάκι! Εγώ πάλι δεν έχω κανένα, και το αγόρασα απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και του κάνω φυσιολογική χρήση! Εσείς τί του κάνετε; Του βγάζετε τα μάτια;;; Sorry αν είμαι off topic αλλά έπρεπε να το πω. Θα έσκαγα! Και ξερεις κατι φιλε μου; Εγω, που εχω και αγαπω πολυ, το παλιο καλο S700,δεν αγορασα το Κ850 γιατι τρομαξα, απο αυτα που διαβαζα εδω μεσα. Αληθεια λεω. Και περιμενα το W980, για να το αλλαξω, αλλα διαβασα και γι αυτο, διαφορα, οποτε με βλεπω να κραταω το παλιο, για αλλο ενα χρονο ακομα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Και ξερεις κατι φιλε μου; Εγω, που εχω και αγαπω πολυ, το παλιο καλο S700,δεν αγορασα το Κ850 γιατι τρομαξα, απο αυτα που διαβαζα εδω μεσα. Αληθεια λεω. Και περιμενα το W980, για να το αλλαξω, αλλα διαβασα και γι αυτο, διαφορα, οποτε με βλεπω να κραταω το παλιο, για αλλο ενα χρονο ακομα. ...και πολυ καλα κανεις!!(ενας δυσαρεστημενος χρηστης του κ850)...κινητο που υποτιθεται οτι λανσαρεται σαν cybershot και σαν ναυαρχιδα της se,με κλειστο λειτουργικο και να μην μπορει να τα καταφερει ουτε σ αυτο καλα!!(φωτο-βιντεο).ακομα και το παλιο μου κ800 μου καλυτερα χρωματα εχει στις φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ...και πολυ καλα κανεις!!(ενας δυσαρεστημενος χρηστης του κ850)...κινητο που υποτιθεται οτι λανσαρεται σαν cybershot και σαν ναυαρχιδα της se,με κλειστο λειτουργικο και να μην μπορει να τα καταφερει ουτε σ αυτο καλα!!(φωτο-βιντεο).ακομα και το παλιο μου κ800 μου καλυτερα χρωματα εχει στις φωτο... Συγγνωμη φίλε μου αλλά το κλειστο ή ανοικτο λειτουργικό δεν επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών. Εγώ επ'ουδενί δεν θέλω ανοικτο λειτουργικό,είχα πρίν και δεν ενδιαφέρομαι επομένως αν υπάρχουν προβλήματα στο κ850 αυτό οφείλεται στην ελλειπή προσοχή,υποστήριξη της se στο εν΄λόγω κινητό και όχι στο αν έχει ανοικτό ή κλειστό λειτουργικό. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 @masada71, μπορεί τα χρώματα να είναι πιο τονισμένα στο Κ800(αν και ο τονισμός γίνεται και με ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας της φωτό),αλλά η γενικότερη ποιοτητα είναι σαφώς ανώτερη!Π.χ.:οι φωτό με φλας είναι πεντακάθαρες(καμία σχέση με τον υπερβολικό θόρυβο του Κ800)και υπάρχει σαφώς πολλή λεπτομέρεια στις φωτό(ημέρας και νύχτας).Δεν αρκούν τα χρώματα για να κάνουν τη διαφορά! ;) Αυτό βέβαια το λέω γιατί ανέκαθεν επεξεργαζόμουν τις φωτό στον υπολογιστή και δε βασιζόμουν ποτέ σ'αυτό που μου έδιναν τα τηλεφωνα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Ρε παιδιά παρατηρώ οτι η πληοψηφία των k850 users έχουν προβλήματα με το κινητάκι! Εγώ πάλι δεν έχω κανένα, και το αγόρασα απο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και του κάνω φυσιολογική χρήση! Εσείς τί του κάνετε; Του βγάζετε τα μάτια;;; Sorry αν είμαι off topic αλλά έπρεπε να το πω. Θα έσκαγα! φιλε μου αν δεις το κινητο μου που το εχω 4 μηνες δεν εχει ουτε την παραμικρη γραντζουνιτσα δεν μου εχει πεσει ποτε, δεν το λιωνω δεν το βρεχω τπτ τπτ τπτ... αλλα το BROD δεν τα κοιταει αυτα:devil: εμενα ουτε ρεσταρτ δεν εκανε αντε να ειχε κανει 1-2.... αλλα το BROD κυριολεκτικα με επιασε στον υπνο:lol::lol: γι αυτο με εχει ξενερωσει εμενα επειδη τρωει τοσο σοβαρο κολλημα χωρις να του εχεις κανει τπτ και χωρις να μπορεις να το αποφυγεις.. κατα τα αλλα εγω το αγαπαω πολυ και θα το κρατησω και πολυ αν φυσικα βγει καποια εκδοση λογισμικου που θα λυνει το BROD και αυτα που λενε οτι τα κ800 και κ810 βγαζουν καλυτερες φωτο δεν ισχυουν... το κ850 βγαζει πολυ καθαροτερες φωτο το μονο που χρειαζετε ειναι λιιιιιιγο χρωματακι ακομα.. αν και στην τελευταια εκδοση εχει βελτιωθει αρκετα σε αυτον τον τομεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 αυτα που λενε οτι τα κ800 και κ810 βγαζουν καλυτερες φωτο δεν ισχυουν... το κ850 βγαζει πολυ καθαροτερες φωτο το μονο που χρειαζετε ειναι λιιιιιιγο χρωματακι ακομα.. αν και στην τελευταια εκδοση εχει βελτιωθει αρκετα σε αυτον τον τομεα.. Συμφωνώ!Έχουν περάσει όλα τα μοντέλα της SE απ'τα χέρια μου!S700i,K750i,K800i,K850i.Κανένα μα κανένα δεν είχε υπερ-τονισμένα χρωματα και μπορώ να πω ότι απ'ολα αυτά μόνο το S700 με ικανοποίησε απόλυτα(μέρα-νύχτα) και το Κ850 σε νυχτερινές φωτο με φλας(λόγω καθαρότητας). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 τι ειναι το brod? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 BROD:Blue Ring Of Death:Φαινόμενο που εμφανίζεται στο Sony Ericsson K850i σε ανύποπτο χρόνο,και σε αφήνει μαλ@κ@.Ο bootloader του κινητού δε κάνει επανεκίννηση και το κινητό χρειάζεται φλασάρισμα λογισμικού.Το BROD εμφανίζεται κυρίως στις εκδόσεις 031 κ 037... (άντε,μπαμπινιώτικα σας εξηγήθηκα:p) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 @griniaris, κάτι σα να χάλασε η μίζα του αυτοκινήτου δηλαδή! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 @griniaris, κάτι σα να χάλασε η μίζα του αυτοκινήτου δηλαδή! :p και βαλε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Δε σας άρεσε η εξήγησή μου,ε?:p κουφάλες:p :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 :tease:μακρια απο μενα δηλαδη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 με κίνδυνο να γίνω κουραστικός επαναλαμβάνω SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο κινητό: Σε χρήση του κινητού κοντά στο αυτί όταν είμαστε ιδρωμένοι ή γενικά με υγρασία έντονη στο περιβάλλον η οθόνη αφής ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχεδόν δεν υπακούει πουθενά σε εντολές αφής και ουκ ολίγες φορές παραλίγο να με εκθέσει με μυνήματα ή κλήσεις που δεν έχω επιλέξει. Κολλήματα επίσης τρώει το μενού στα πολυμέσα και φωτογραφίες ειδικά σε πολλαπλές αλλαγές κατακόρυφης-οριζόντιας έκθεσης... Παρατήρησα ότι μετά από review στο χώρο των πολυμέσων πχ ψάξιμο φωτογραφίας ή τραγουδιών το κινητό κολλάει, ΣΒΗΝΕΙ σχεδόν τελείως και μετά από 1-2 κουνήματα ή κλείσιμο του power αυτό ξανανοίγει μετά από κάποια δευτερόλεπτα αλλά με μηδενικό σήμα (cosmote έχω) έστω και αν στο ΙΔΙΟ ακριβώς σημείο πριν το κάνει αυτό ήταν φουλ το σήμα (φουλ επανέρχεται και μετά από λίγο). Μου θυμίζει τα παλιά ΝΟΚΙΑ 8210 που κάποιες εκδόσεις του έχαναν σήμα με το πήγαινες να πατήσεις κλήση τηλεφώνου...! Ξέρει κανείς τι κάνουμε στις πιο πάω περιπτώσεις και ειδικά στην τρίτη; Εχει σχέση με το λεγόμενο brod ή είναι κάτι διαφορετικό; Επίσης υπάρχει μήπως τρόπος απενεργοποίησης των κουμπιών ΑΦΗΣ και μεταφορά της λειτουργικότητάς τους στο συμβατικό πληκτρολόγιο γιατί με βλέπω κάποια στιγμή να εκτεθώ με κανένα μήνυμα που θα πάει σε λάθος πρόσωπο ή κλήση εκεί που δεν πρέπει σε άσχετη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 με κίνδυνο να γίνω κουραστικός επαναλαμβάνω SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο κινητό: Σε χρήση του κινητού κοντά στο αυτί όταν είμαστε ιδρωμένοι ή γενικά με υγρασία έντονη στο περιβάλλον η οθόνη αφής ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχεδόν δεν υπακούει πουθενά σε εντολές αφής και ουκ ολίγες φορές παραλίγο να με εκθέσει με μυνήματα ή κλήσεις που δεν έχω επιλέξει. Κολλήματα επίσης τρώει το μενού στα πολυμέσα και φωτογραφίες ειδικά σε πολλαπλές αλλαγές κατακόρυφης-οριζόντιας έκθεσης... Παρατήρησα ότι μετά από review στο χώρο των πολυμέσων πχ ψάξιμο φωτογραφίας ή τραγουδιών το κινητό κολλάει, ΣΒΗΝΕΙ σχεδόν τελείως και μετά από 1-2 κουνήματα ή κλείσιμο του power αυτό ξανανοίγει μετά από κάποια δευτερόλεπτα αλλά με μηδενικό σήμα (cosmote έχω) έστω και αν στο ΙΔΙΟ ακριβώς σημείο πριν το κάνει αυτό ήταν φουλ το σήμα (φουλ επανέρχεται και μετά από λίγο). Μου θυμίζει τα παλιά ΝΟΚΙΑ 8210 που κάποιες εκδόσεις του έχαναν σήμα με το πήγαινες να πατήσεις κλήση τηλεφώνου...! Ξέρει κανείς τι κάνουμε στις πιο πάω περιπτώσεις και ειδικά στην τρίτη; Εχει σχέση με το λεγόμενο brod ή είναι κάτι διαφορετικό; Επίσης υπάρχει μήπως τρόπος απενεργοποίησης των κουμπιών ΑΦΗΣ και μεταφορά της λειτουργικότητάς τους στο συμβατικό πληκτρολόγιο γιατί με βλέπω κάποια στιγμή να εκτεθώ με κανένα μήνυμα που θα πάει σε λάθος πρόσωπο ή κλήση εκεί που δεν πρέπει σε άσχετη στιγμή... ποια εκδοση λογισμικου εχει το τηλεφωνο σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Δε σας άρεσε η εξήγησή μου,ε? κουφάλες:p :p Όχι,η εξήγηση ήταν ‘‘μπαμπινιώτικη‘‘ και πολύ σωστή!Ιδίως εκεί που λες ότι σ’αφήνει λακαμά! :p Απλά συμπληρώσαμε! μακρια απο μενα δηλαδη... Ε,και να συμβεί δεν πειράζει!Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά! :lol: Εμένα τουλάχιστον μόνο μια φορά πριν 3 μήνες συνέβη και έκτοτε ποτέ!(Αν ήθελε,ας έκανε και διαφορετικά!) :mad: με κίνδυνο να γίνω κουραστικός επαναλαμβάνω SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο κινητό: Οσμίζομαι προβληματική συσκευή στο hardware και όχι στο software!Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε σέρβις εξουσιοδοτημένο!Αυτά τα προβλήματα σίγουρα δε συσχετίζονται με το λογισμικο!Απλά έχεις προβληματική συσκευή!Όσον αφορά τη μετάβαση των λειτουργιών των πλήκτρων αφής στο πληκτρολόγιο,όχι,δεν είναι δυνατή!Απλά,κλέιδωνέ το για να αποφεύγεις δυσάρεστες καταστάσεις!Σκέψου ότι το ίδιο θα έκανες αν έπαιρνες ένα κινητό με οθόνη αφής:θα το κλείδωνες για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες απο κλήσεις ή μηνύματα!Δεν έχει να κάνει κάτι τέτοιο με το κινητό αυτό συγκεκριμένα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts