Nosferatu Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Αυτό που βλέπω είναι ότι το κινητό είναι αρκετά ανώριμο σε επίπεδο software για να μην πω και για hardware προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολύ κόσμο. Το απογοητευτικό για μένα ήταν όταν διάβασα το review για φωτογραφία σε σύγκριση με το Ν82 και τα 2 samsung και σε πολλές περιπτώσεις ήταν υποδεέστερο του Nokia... Αν δεν βελτιώσει την ποιότητα των φωτό (και τα χρώματα) σε μια επόμενη αναβάθμιση, το οποίο θεωρώ χλωμό διότι το κινητό έχει ήδη μισό χρόνο στην αγορά και το καλοκαίρι ή λίγο μετά θα βγει ο αντικασταστάτης του (όπως κάθε χρόνο), βλέπω τις πωλήσεις της SE να περιορίζονται μόνο στους φανατικούς SE users! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου...Ακόμη όμως και οι φανατικοί της εταιρίας(όπως εγώ)έχουν απογοητευτεί αρκετά....Σε επίπεδο hardware προσωπικά δεν έχει παρουσιασει το παραμικρό πρόβλημα και είμαι καταευχαριστημένος από τα υλικά του(όπως και το S700i που είχα)οπότε για μένα η ποιότητα κατασκευής του είναι άψογη και μοναδική!Αλλά το software είναι αυτό που απογοητεύει....Και μ'εκνευρίζει ακόμη περισσότερο το ότι αναβλήθηκε η κυκλοφορία του για 4 μήνες μόνο και μόνο επειδή ήθελαν η νέα του πλατφόρμα (Α200)να αποδίδει καλά.....Αν βελτιωθεί η ταχύτητά του αρκετά και διορθωθούν 2-3 ΑΝΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ bugs τότε θα μιλάμε για ένα τηλέφωνο που κυριολεκτικά δεν έχει ανταγωνιστή όσον αφορά τις δυνατότητες(εξαιρούνται σαφώς τα smartphones)και την ποιότητα....Μέχρι όμως να βγει αυτή η αναβάθμιση που θα το βελτιώνει για μένα θα είναι μέτριο από πλευράς software....Και σας μιλάει ένα άτομο που αγοράζει SE ΜΟΝΟ από το 2001!Σαν αγοραστής όμως θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαι προσκολλημένος στην εταιρία διότι στην τελική εγώ,εσύ,εμείς τους ταιζουμε οπότε όταν κάνουν ηλιθιότητες πρέπει να τους κράζουμε!Μόνο το λογισμικό να βελτιωθεί,τίποτα άλλο!Αν διορθωθεί τότε θα μιλάμε για άλλο ένα τηλέφωνο από τη SE που θα κάνει καλές πωλήσεις....Όσον αφορά την κάμερα,δε νομίζω ότι είναι υποδεέστερη από άλλα τηλέφωνα επειδή καταφέρνει και διατηρεί το θόρυβο σε χαμηλά επίπεδα σε αντίθεση με προτάσεις των ανταγωνιστών που τον εκτοξευουν στα ύψη ή τουλάχιστον έχουν πιο πολύ θόρυβο σε αντίστοιχες συνθήκες φωτισμού.Και το μοναδικό πράγμα που καταστρέφει μια φωτογραφία είναι ο θόρυβος,όσο και αν μερικοί επιμένουν ότι οι ανταγωνιστικές προτάσεις τα καταφερνουν καλύτερα....Για τα χρώματα δεν ξέρω αν θα διορθωθούν,διότι μπορεί να είναι και επιλογη της εταιρίας αυτό ακόμη και αν τους κράζουν...Άλλωστε κανενα από τα προηγούμενα φωτογραφικά μοντέλα δεν είχαν ποτέ τονισμένα χρώματα,οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί να έχει αυτό το μοντέλο...Σε ορισμένες περιπτώσεις θα προτιμούσα λίγο πιο έντονα χρώματα αλλά ούτως ή άλλως δε με πολυαπασχολεί καθώς πάντα(με όλα τα μοντέλα που έχω πάρει μέχρι στιγμής)κάνω αυτόματη διόρθωση χρωμάτων με το Photoshop,οπότε.... Συν τοις άλλοις την παίζω στα δάχτυλα(ασχολίαστο αυτό!) τη φωτογραφική μηχανή των SE(γνωρίζω με πόσα κλικ βρίσκομαι στο αντίστοιχο υπο-μενού της κάμερας χωρίς καν να κοιτάω την οθονη-χρόνια χρήστης βλέπετε των SE-οπότε πάντα οι φωτό τραβιούνται με τις σωστες ρυθμίσεις ανάλογα με τον χώρο και το αντικείμενο που φωτογραφίζω,άρα δεν έχω παράπονο από την απόδοση της κάμερας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αλλά δεν ίναι δυνατόν να διαβάσω τόσες σελίδες... Οπότε σας παρακαλώ πολύ αυτοί που το έχουν ήδη να μου πουν τη γνώμη τους καθώς και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω. Και μία ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να βρω την πράσινη έκδοση ούτε με παραγγελία; Σας ευχαριστώ. :) edit: Αν SE maniac τι άλλο μπορώ να κοιτάξω, αντίστοιχο με αυτό; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Η πράσινη έκδοση για άγνωστους λόγους δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα!Ήθελα να'ξερα γιατί ανακοινώνουν τουλάχιστον 2 χρώματα σε κάθε μοντέλο και πάντα φερνουν το ένα απ'αυτά και με λίγο ζόρι και σε περιορισμένες ποσότητες φέρνουν μετά από μήνες και κανενα απ'τ'άλλα χρώματα!! :confused: Έίναι καλό τηλέφωνο απο άποψη δυνατοτήτων απλά πρέπει λίγο ακόμη να στρώσει το λογισμικό του,αυτό είναι όλο!Προτεινω να το αγοράσεις προς τέλη Γενάρη ώστε να έχει βγει ακόμη μια αναβάθμιση που να το βελτιώνει.Σε κάθε περιπτωση πριν το ανοίξεις για πρώτη φορά να το αναβαθμίσεις ώστε να μην υπάρχει περιπτωση να παρουσιάσει το παραμικρό από κάποια ενοχλητικά προβλήματα που έχει η τωρινή έκδοση λογισμικού(εκτός βέβαια και αν δεν έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulos_popov Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Paidia egw piga to k850i gia service logw tou oti den empaine sta paixnidia kai tis efarmoges.Tous eipa oti ekana anava8mish apo 029 se 037 kai mou ipan oti mpori na xaso tin eggyisi>>>>>.....Kala re paidia me mia anavatmisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σε ποιο service στο είπαν αυτό;Αν τολμήσουν να σου ξαναπούν κάτι τέτοιο πάρε τηλ στην αντιπροσωπεία και ανέφερέ τους το γεγονός και το σέρβις το οποίο σου είπε αυτές τις ηλιθιότητες!Η αναβάθμιση λογισμικου εφόσον το τηλ είναι μέσα στην εγγύηση γίνεται εντελως δωρεάν,για τον εξής απλούστατο λόγο ότι δεν ευθυνεται ο τελικός χρήστης αν οι προγραμματιστές έγραψαν λάθος τον κώδικα του λογισμικού!!Επίσης,το συγκεκριμένο σφάλμα που είχες είναι αναγνωρισμένο από την εταιρία και δεν υπάρχει περίπτωση να στο χρεώσουν!Τελικά,ρώτησες για ποιο λόγο στο είπαν αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Το δικό μου δε σέρνεται καθόλου...μια χαρά κ δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό...την 037 εχω περασμένη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Η...ρημαδα 038 ποτε επιτελους θα ειναι ετοιμη?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinas Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Αυτό που βλέπω είναι ότι το κινητό είναι αρκετά ανώριμο σε επίπεδο software για να μην πω και για hardware προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολύ κόσμο. Το απογοητευτικό για μένα ήταν όταν διάβασα το review για φωτογραφία σε σύγκριση με το Ν82 και τα 2 samsung και σε πολλές περιπτώσεις ήταν υποδεέστερο του Nokia... Αν δεν βελτιώσει την ποιότητα των φωτό (και τα χρώματα) σε μια επόμενη αναβάθμιση, το οποίο θεωρώ χλωμό διότι το κινητό έχει ήδη μισό χρόνο στην αγορά και το καλοκαίρι ή λίγο μετά θα βγει ο αντικασταστάτης του (όπως κάθε χρόνο), βλέπω τις πωλήσεις της SE να περιορίζονται μόνο στους φανατικούς SE users! +1 φίλε! Όταν έχεις ξεχωρίσει τα κινητά σου σε φωτογραφικα και μουσικα (Κ και W) πρέπει να προσφέρεις το καλύτερο φωτογραφικό κινητό στην αγορά. Kαι όχι οι άλλοι να είναι ισοι και καλύτεροι από εσένα. Πόσο μάλλον όταν κάθε χρόνο αντικαθιστάς την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ναι,αλλά το G800 σε θέμα ποιότητας δεν είναι καλύτερο απ'το Κ850 και όσον αγορά το φλας του και τη λεπτομέρειά του απέχει μακράν απ'το Κ850...Καλύτερο απ'το G800 είναι το G600 στα πάντα!Το γιατί μόνο η Samsung μπορεί να μας το πει....Όσον αφορά το HSDPA δεν καθυστέρησε να το δώσει,γιατί οι μονες συσκευές που το υποστήριζαν 5 μήνες μόνο πιο πριν ήταν το Ν95 κι ένα άλλο μοντέλο της Samsung το οποίο όμως δεν το ήξεραν και πολλοί...Είπαμε,έχει κάποια μειονεκτήματα στο λογισμικό αλλά όχι και να το βγάλουμε πατάτα!Έχει ποιότητα που μόνο η SE τη δίνει!Εκτός απ'το λογισμικό,το οποιό θέλει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ διόρθωση.Συν τοις άλλοις,η R1DA038 υπάρχει μόνο για branded τηλέφωνα....Για τα unbranded μπορεί να βγει άλλη έκδοση,με άλλο όνομα.....Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα προτού το δούμε...Δε διαφωνώ με όσα λες αλλά δε συμφωνώ κιόλας γιατί απ'τη στιγμή που δεν έχει βγει ακόμη η αναβάθμιση τα πάντα είναι ρευστά...Και όσον αφορά τη φωτό,προσωπικά τραβάω καλές φωτό που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ'το Ν82 και τα υπόλοιπα τηλέφωνα...Σωστές ρυθμίσεις χρειάζονται και κανείς δε θά'χει πρόβλημα.... ;) Όσοι πάλι πιστεύουν ότι δεν άξιζε τα λεφτά του,ας μην το αγόραζαν!Αυτό δίνει η εταιρία,αν αρέσει έχει καλώς,αν δεν αρέσει υπάρχουν και οι ανταγωνιστές... ;) Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον μ'αυτό μου το σχόλιο αλλά γενικά σε όλους όσους υο θάβουν!Έχει bugs,το αναγνωρίζω κι εγώ,αλλά όχι και να το απαξιώνουμε...Απ'τα πιο πλήρη τηλέφωνα που δεν είναι smart-phones... edit:και όσον αφορά την ονομασία του λογισμικού δε σημαίνει και πολλά...Πολλές φορες μπορεί τα γράμματα και κυρίως οι αριθμοί να αυξάνονται κατακόρυφα αλλά οι βελτιώσεις δεν είναι ορατες στον τελικό χρήστη...Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κ810:μετά την R1KG001 έκδοση ήρθε η R6BC002(η οποία μάλιστα ΕΙΣΗΓΑΓΕ προβλήματα καθώς υπήρχε ένα λάθος στον κώδικα της Java και δεν επέτρεπε τις εφαρμογές να συνδεθούν στο Ίντερνετ...) και πριν λίγο καιρό η R8BA024 η οποία δεν έχει καμία ορατή διαφορά....΄Οπως επίσης και το Κ800,που όλες του οι αναβαθμίσεις είναι τύπου R1 και όμως επήλθε ορατή αλλαγή σε σχέση με την αρχική έκδοση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 To 6120 που αγορασα 6 μηνες πριν ΕΙΧΕ HSDPA. To G800 εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλυτερα υλικα απο το Κ850. Οι αναβαθμισεις του Κ800 ΔΕΝ ειναι ολες τυπου R1 και εχουν αισιως φτασει σε R8. Το να κρινω την τιμη του, τα μειονεκτηματα και τα προτερηματα, οπως και αν τελικα το αγορασω ειναι δικη μου αποφαση...και εχω δικαιωμα να παιρνω, εν γνωσει μου ή εν αγνοια μου, και σωστες και ηλιθιες αποφασεις. Οσοι πιστευουν οτι ΔΕΝ αξιζε τα λεφτα του, βγαινουν στα φορα και το διατυμπανιζουν, οχι "ας μην το αγοραζαν". Τα φορα εκτος απο χωρος λατρειας και εκθειασμου των "επιτυχημενων" αγορων του καθενος ειναι και χωρος θαψιματος των αποτυχημενων αγορων. Οσον αφορα την ονομασια λογισμικου σημαινει ΠΟΛΛΑ γιατι οι εταιρειες ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ στα ψηφια ή τα γραμματα θεωρουν οτι προσφερουν βελτιωσεις. Καμιά φορα διορθωνουν 5 bugs και παρουσιαζεται καποιο νεο. Η αναβάθμιση του Κ800 έχει φτάσει σε R8 εδώ και 2 μήνες η οποία όμως δεν είναι διαθέσιμη από τη SE και μάλλον δε θα διατεθεί....Όλες οι επίσημες αναβαθμίσεις ήταν R1(BC,ED,GB,JC,JG,KC,KG). Για τα υλικά του G800 δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και δε γνωρίζω,αν και με το Κ850 δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε με τα υλικά ούτε με το hardware γενικότερα.Γερό σα βράχος από τις 12 Οκτωβρίου που το πήρα. Εννοείται ότι πριν κάνεις κάποια ακριβή αγορά(όπως το εν λόγω τηλέφωνο)πρέπει να είσαι σίγουρος για την απόφασή σου,που σημαίνει να το λειτουργήσεις,να το πιάσεις στα χέρια σου,να το περιεργαστείς.Αν πας και το αγορασεις πρώτος-πρωτος(καλή ώρα όπως εγώ)το κάνεις πάλι εν γνώσει σου.Ήξερα ότι θα παρουσίαζε προβλήματα.Δε μ'ενόχλησε αυτό όμως.Είναι αργό στο μενού των πολυμεσων του,εμφάνισε 1 φορά το σφάλμα με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές,έκανε κάποιες επανεκκινήσεις από μονο του...Όμως αυτά δεν είναι ικανά να αμαυρώσουν τη συνολική του επίδοση,ακόμη και αυτην τη στιγμή που το λογισμικό του που είναι για τα μπάζα. Συμφωνώ που λες ότι τα φόρα είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων που σημαίνει ότι θάβουμε κιόλας,αλλά όταν η αγορά γίνεται εν γνώση μας δε νομίζω ότι είναι σωστό αυτό να γίνεται.Αν είδες για παράδειγμα εσυ ή οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα ότι παρουσιάζει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα και πήγες να το αγοράσεις,αυτό σημαίνει ότι ήξερες πιο πριν και δεν το αγόρασες εν αγνοία σου.Συνεπώς δεν το θεωρώ σωστό να το κράξεις,απ'τη στιγμή που γνώριζες... Εγώ πρώτος απ'όλους έγραψα τι προβλήματα έχει και έριξα κράξιμο στην εταιρια για αυτην την απαράδεκτη κατάσταση της νέας πλατφόρμας του,αλλά δε χρειάζεται να το απαξιώνουμε απ'τη στιγμή που η αγορά έγινε εν γνώση των προβλημάτων του....Η πλατφόρμα αυτή είναι πολύ πιο ικανή απ'τις υπόλοιπες των άλλων εταιριών(έχει αποδειχτεί αυτό με σύγκριση και των τωρινών)αλλά και όλων των προηγούμενων πλατφορμών που η εταιρία με αυτές είχε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.Ναι,είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή,αλλά όχι και να την απαξιώνουμε εντελώς...Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι χρήστες των νέων κινητών της εταιρίας θα πάρουν στα χέρια τους πολύ ικανές και απροβλημάτιστες συσκευές,όπως έγινε με όλη τη σειρά τηλεφώνων του 2007,η οποία βασίστηκε στην απαλλαγμένη από προβλήματα πλατφόρμα του Κ800 που την εισήγαγε αρχικά το 2006 και είχε κάποια bugs στην αρχή...Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε αναβαθμίσεις.Οι κάτοχοι όμως των νέων τηλεφώνων,π.χ. τον Ιούνιο,θα πάρουν τις συσκευές στα χέρια τους με την τελευταία έκδοση λογισμικού και θα τις εκθειάζουν...έτσι γίνεται πάντα,δυστυχώς..Δεν είπε κανείς ότι είναι σωστό αυτό αλλά αφού έχουμε δώσει τέτοιον αέρα στις εταιρίες καλά κάνουμε και τα παθαίνουμε! Και όσον αφορά το σχόλιο μου για την κάμερα του G800 που είπα πιο πάνω,θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήταν σωστό που είπα ότι η απόδοση του G600 είναι κα΄λύτερη,διότι δε βασίζομαι ιδιαίτερα στα reviews.Μπορεί με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να βγάζει ακόμη καλύτερες φωτό από το G600,οπότε ας κρατάμε μια πισινή πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 re paidia dn einai vlakeia auto pou kanei i se me tis times? na tis rixnei mesa se toso mikro xroniko diastima?as to kikloforouse to k850 400 ki as ta afine ekei! m@k@kes eimaste dld emeis pou to agorasame 500...?(pisteuw na katalavainetai pws to lew gia apofigi pareksigisewn me ts neous agorastes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Δεν την έπαιρνε να το αφήσει τόσο ακριβό....Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από πολύ κόσμο σχετικά με το προβληματικο λογισμικό του...Δεν της πήγε πολύ καλά μέχρι στιγμής,οπότε....σε κανά μήνα θα φτάσει άνετα τα 390-400...Άσε που λογικά μέχρι Μάρτη θα έχουν ανακοινώσει το ανανεωμένο Κ850(όπως το Κ800-Κ810)οπότε κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν την υψηλότερη για ενα σχετικά ίδιο μοντέλο τιμή.....Πιστεύω το πήρε το μάθημα της για τα καλά φέτος και ότι ο διάδοχός του θα ειναι κάτι πραγματικά καλό.....Από όλες τις απόψεις.... Υ.Γ.:Δεν το απαξιώνω,αλλά αρνούμαι και να εθελοτυφλώ και να λέω ότι είναι απροβλημάτιστο το software του... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά, σιγά σιγά σκέφτομαι να πάρω και γώ το εν λόγω κινητό και έχω κάποιες απορίες. Μαζί με το κινητό θα πάρω το mbw-150 bluetooth watch όπως και κάποιο από τα bluetooth hands-free. Αρχικά : παίζει ρόλο η έκδοση του mbw-150 ( Clasic-music-exclusive ) ως αναφορά την συνδεσιμότητά με το ανωτέρω κινητό? Στη συνέχεια, θα μπορώ να έχω και το ρολόι αλλά και το hands free συνδεδεμένα ταυτόχρονα στο κινητό, και αν ναι, στην περίπτωση που το hands free διαχειρίζεται την μουσική ( όπως στην περίπτωση του HBH-DS980 αν θυμάμαι καλά τον κωδικό ), όπως και το mbw-150, ποιό από τα 2 θα υπερισχύει? Μήπως να προτιμήσω το HBH-DS200 το οποίο δε διαχειρίζεται την μουσική αλλά απλά την "δέχεται" και να την χειρίζομαι από το ρολόι? Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θοδωρής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά, σιγά σιγά σκέφτομαι να πάρω και γώ το εν λόγω κινητό και έχω κάποιες απορίες. Μαζί με το κινητό θα πάρω το mbw-150 bluetooth watch όπως και κάποιο από τα bluetooth hands-free. Αρχικά : παίζει ρόλο η έκδοση του mbw-150 ( Clasic-music-exclusive ) ως αναφορά την συνδεσιμότητά με το ανωτέρω κινητό? Στη συνέχεια, θα μπορώ να έχω και το ρολόι αλλά και το hands free συνδεδεμένα ταυτόχρονα στο κινητό, και αν ναι, στην περίπτωση που το hands free διαχειρίζεται την μουσική ( όπως στην περίπτωση του HBH-DS980 αν θυμάμαι καλά τον κωδικό ), όπως και το mbw-150, ποιό από τα 2 θα υπερισχύει? Μήπως να προτιμήσω το HBH-DS200 το οποίο δε διαχειρίζεται την μουσική αλλά απλά την "δέχεται" και να την χειρίζομαι από το ρολόι? Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θοδωρής. Όχι,δεν παίζει ρόλο ποια έκδοση ρολογιού θα πάρεις!Επίσης,μπορείς να επιλέξεις αν θες να τα έχεις συνδεδεμένα ταυτόχρονα μέσα σπό 1 επιλογή του μενού.Το κινητό γενικά μπορεί αν συνδεθεί με μέχρι και 10 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα,αρκεί να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα!Όσον αφορά τον έλεγχο της μουσικής,λογικά και με τα 2 θα μπορείς να χειρίζεσαι τον media player!Άλλωστε δε θα τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα,οπότε δε θα υπερισχύει κάποιο απ'τα 2!Αν και θα σου συνιστούσα να περιμένεις το πολύ μέχρι αρχές Φλεβάρη για να βγει αναβάθμιση λογισμικού ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή του..Εγώ έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά bluetooth ΗΒΗ-DS980 και γίνεται απελπιστικά αργό όταν παίζω μουσική!Ακόμη και για να γράψω ένα μήνυμα κάνω 5 λεπτα!!Δεν ξέρω αν 2 συσκευές ταυτόχρονα θα το γονάτιζαν κι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Άλλωστε δε θα τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα,οπότε δε θα υπερισχύει κάποιο απ'τα 2! Γιατί όχι? Αυτό θέλω :) Στην περίπτωση που πάρω το HBH-DS200, να έχω συνδεδεμένα τα ηχεία στο hands free και να χειρίζομαι την μουσική από το ρολόι και στην περίπτωση του HBH-DS980 να φοράω τα ακουστικά και να αλλάζω την μουσική από το ρολόι :) Με βοηθά στην μοτοσυκλέτα :) Αν και θα σου συνιστούσα να περιμένεις το πολύ μέχρι αρχές Φλεβάρη για να βγει αναβάθμιση λογισμικού ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή του.. Ναι θα περιμένω :) Εγώ έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά bluetooth ΗΒΗ-DS980 και γίνεται απελπιστικά αργό όταν παίζω μουσική!Ακόμη και για να γράψω ένα μήνυμα κάνω 5 λεπτα!! Μαμάκα μου! Με το νέο λογισμικό θα διορθωθεί??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Γιατί όχι? Αυτό θέλω :) Στην περίπτωση που πάρω το HBH-DS200, να έχω συνδεδεμένα τα ηχεία στο hands free και να χειρίζομαι την μουσική από το ρολόι και στην περίπτωση του HBH-DS980 να φοράω τα ακουστικά και να αλλάζω την μουσική από το ρολόι :) Με βοηθά στην μοτοσυκλέτα :) Ναι θα περιμένω :) Μαμάκα μου! Με το νέο λογισμικό θα διορθωθεί??? Βρε συ,εννοούσα ότι δε θα πατάς ταυτόχρονα για παράδειγμα το κουμπί για να αλλάζεις τραγούδι και στο ρολόι και στο hands-free!Εννοούσα ότι θα τα έχεις συνδεδεμένα και τα 2 και ότι με όποιο απ'τα 2 θέλεις θα εκτελείς την ενέργεια ;) Λογικά,θα βελτιωθεί το λογισμικό και σε ταχύτητα και σε ποιότητα...Το θέμα είναι πως προς το παρόν είναι ανώριμο να διαχειριστεί με άνεση πολλές απαιτητικές λειτουργίες ταυτόχρονα!Δεν είναι για πολλά-πολλά επειδή καθυστερεί,αυτό είναι όλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ορίστε και το ασημί Κ850..Απ'όσο ξέρω είναι απλά ένα μοντέλο προπαραγωγής...Δε γνωρίζω αν θα κυκλοφορήσει κιόλας....Υπάρχει πιθανότητα ;) Εμένα προσωπικά δε με ξετρέλανε.. http://www.imageshack.gr/files/ex15dds0tzqec1m3zh42_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/698crgn5rjroawlhaglw_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/mf7lr69vsp0b05f917tr_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/rajzoiod7s00innb3ggr_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/0cmtzyat3jbxi0nsg7rx_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ρε παιδια εχει βρει καποιος καποιον τροπο για να διορθωνεται το προβλημα με τα πλαινα πληκτρα που σταματανε να λειτουργουν να ρυθμιζουν την ενταση στο media player και στο ακουστικο? Εκτος φυσικα απο το να κανει καποιος restart το τηλεφωνο... Για μενα ειναι απο τα πιο εκνευριστικα bugs του λογισμικου. Καποια αλλα παλευονται με τον ενα η με τον αλλο τροπο αλλα το να χρειαζεται να κανει καποιος restart το τηλεφωνο για να λειτουργησουν παλι τα πληκτρα ειναι απλα απαραδεκτο! Τουλαχιστον αν εχει παρατηρησει καποιος ποτε ακριβως το κανει θα ηταν πολυ χρησιμο. Δηλαδη μηπως καποιες ενεργειες προκαλουν αυτο το προβλημα.(Για παραδειγμα στο W900i οταν πραγματοποιουσες ηχογραφηση ειχε το γνωστο προβλημα οτι οποιοσδηποτε ηχος που προερχοταν απο το ηχειο ηταν πολυ πιο ασθενης...αλλα σε αυτη την περιπτωση τουλαχιστον γνωριζαμε τι φταιει-δηλαδη ποτε ηχογραφηση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εγώ φίλε μου δεν το έχω το πρόβλημα αυτό οπότε δεν ξέρω πως να βοηθήσω...Έκανες αναβάθμιση στην 037 έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ρε παιδια εχει βρει καποιος καποιον τροπο για να διορθωνεται το προβλημα με τα πλαινα πληκτρα που σταματανε να λειτουργουν να ρυθμιζουν την ενταση στο media player και στο ακουστικο? Εκτος φυσικα απο το να κανει καποιος restart το τηλεφωνο... Για μενα ειναι απο τα πιο εκνευριστικα bugs του λογισμικου. Καποια αλλα παλευονται με τον ενα η με τον αλλο τροπο αλλα το να χρειαζεται να κανει καποιος restart το τηλεφωνο για να λειτουργησουν παλι τα πληκτρα ειναι απλα απαραδεκτο! Τουλαχιστον αν εχει παρατηρησει καποιος ποτε ακριβως το κανει θα ηταν πολυ χρησιμο. Δηλαδη μηπως καποιες ενεργειες προκαλουν αυτο το προβλημα.(Για παραδειγμα στο W900i οταν πραγματοποιουσες ηχογραφηση ειχε το γνωστο προβλημα οτι οποιοσδηποτε ηχος που προερχοταν απο το ηχειο ηταν πολυ πιο ασθενης...αλλα σε αυτη την περιπτωση τουλαχιστον γνωριζαμε τι φταιει-δηλαδη ποτε ηχογραφηση...) Εγώ φίλε μου δεν το έχω το πρόβλημα αυτό οπότε δεν ξέρω πως να βοηθήσω...Έκανες αναβάθμιση στην 037 έκδοση; Φιλε μου την R1CA037 εχω κι εγω και μου το κανει σχεδον παντα καποια στιγμη της μερας. Και καποιοι αλλοι χρηστες το ειχαν αναφερει σε προηγουμενες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Για να είμαι ειλικρινής ούτε μια φορά δεν το έχει παρουσιάσει.Αλλά από χρήστη σε χρήστη μπορεί κάποια πράγματα να διαφέρουν...Για παράδειγμα,εμένα μου έχει παρουσιάσει το εξής:ορισμένες φορες,όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth hands-free δε μεταφέρει τον ήχο στο hands-free.Θα μου πεις,μικρό το κακό,πατάω το κουμπί και μεταφέρω τον ήχο στο τηλέφωνο,σωστά;Έλα μου όμως που δε μεταφέρεται ούτε στ'ακουστικό ο ήχος με αποτέλεσμα το μοναδικό που σε σώζει απ'αυτήν την κατάσταση είναι μόνο επανεκκίνηση της συσκευής!!Τρομερά ενοχλητικό πρόβλημα και αν δε διορθωθεί όπως είπα και λίγες απαντήσεις πιο πάνω θα το πάρω και θα τους το τριψω στη μούρη που το πλήρωσα 500 ευρώ και έχει bug στην ομιλία που είναι και η βασική χρήση του τηλεφώνου! :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Με λίγα λόγια, ούτε λίγο ούτε πολύ όλοι συμφωνούν ότι τουλάχιστο σε επίπεδο software (με αρκετές αστοχίες και σε hardware) το κινητό υστερεί (για να μην πω είναι προβληματικό)... Να δεχτώ ότι μια αναβάθμιση λογισμικού θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα. Από ποιούς όμως και πότε; Από τους ίδιους "ευφυείς" μηχανικούς λογισμικού που αρχικά το σχεδίασαν και κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι σπίτια τους; Και όταν θα βγει το επόμενο μοντέλο; Φοβάμαι ότι τους βγήκε τόσο προβληματικό που δεν θα κάτσουν να σκάσουν να το διορθώσουν, θα βγάλουν ένα Κ860 και όσοι πήραν το Κ850 ας πρόσεχαν... Μετά το Κ800 και τα προβλήματα αιφνίδιου θανάτου που αρχικά παρουσίασε, είναι μια παταγώδης αποτυχία της SE... Ακόμα και οι φανατικοί SE χρήστες το παραδέχονται... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Όλα θα διορθωθούν σιγά σιγά. Όπως και με το K800 που πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όποιος πάντως θέλει να αποφύγει το πολλά bugs καλύτερα να πάρει ένα nokia:lol::lol::lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Με λίγα λόγια, ούτε λίγο ούτε πολύ όλοι συμφωνούν ότι τουλάχιστο σε επίπεδο software (με αρκετές αστοχίες και σε hardware) το κινητό υστερεί (για να μην πω είναι προβληματικό)... Να δεχτώ ότι μια αναβάθμιση λογισμικού θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα. Από ποιούς όμως και πότε; Από τους ίδιους "ευφυείς" μηχανικούς λογισμικού που αρχικά το σχεδίασαν και κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι σπίτια τους; Και όταν θα βγει το επόμενο μοντέλο; Φοβάμαι ότι τους βγήκε τόσο προβληματικό που δεν θα κάτσουν να σκάσουν να το διορθώσουν, θα βγάλουν ένα Κ860 και όσοι πήραν το Κ850 ας πρόσεχαν... Μετά το Κ800 και τα προβλήματα αιφνίδιου θανάτου που αρχικά παρουσίασε, είναι μια παταγώδης αποτυχία της SE... Ακόμα και οι φανατικοί SE χρήστες το παραδέχονται... Πες τα,πες τα!! :mad: Πρέπει να πέσουν μερικές απολύσεις εκεί με΄σα μου φαίνεται...Εντάξει,τα περιστατικά με το Κ800 δεν ήταν και τραγικά πολλά,μην υπερβάλλουμε...Άσε που μπορούσες πανεύκολα να το διορθώσεις δωρεάν μέχρι και στο σπίτι σου...Και στο σέρβις αν το πήγαινες,έπρεπε κανονικά παντού να στο κανουν απευθείας ή αυθημερόν.Αλλά το πρόβλημα του Κ800 ήταν ένα!Για δες τώρα πως πουλάει!Εγώ πιστεύω πως ανάλογες πωλήσεις θα κάνει και το Κ850 ή εστω ελαφρά λιγότερες...Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας η αναβάθμιση το πολύ σε 2-3 βδομάδες βγαίνει...Άργησαν πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ να τη βγάλουν και ελπίζω για το καλό τους να είναι κάτι πραγματικά καλό,αλλιώς θέλουν καταγγελία!!Όσον αφορά το hardware ίσως κάποιοι έτυχαν σε ελαττωματική παρτίδα!Εμένα και πολλών άλλων πώς δεν τους έχει εμφανίσει τίποτα;Δε νομίζω η εξαίρεση να είναι αυτοι που δεν τους εμφάνισε τίποτα!!Πάντως,με νορμάλ χρήση δεν προκειται να δημιουργήσει πρόβλημα σε κανεναν!Όσον αφορά το δικό μου πρόβλημα με τη μεταφορά του ήχου κλήσης στο hands-free ενδεχομένως να είναι πρόβλημα software του hands-free,διότι απ'ό,τι βλέπω δεν εμφανίστηκε πουθενά αλλού... @Nosferatu, και να βγάλουν Κ860 υπάρχει η λύση davinci ή wotan....Αν βέβαια γίνεται η αλλαγή και δε σκαρφιστούν τίποτα κόλπα όπως στο Κ800--->Κ810 που δεν αναβει η πάνω σειρά πλήκτρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts