Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Apo ton browser tou kinhtou sou mpes me auto to link: http://mail.mycosmos.gr/OMA/
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν εχω σημα 3g, πρεπει να το απενεργοποιησω το 3g για να συνδεθω στο wind plus. Μου κοιταξαν τη γραμμη, δεν εχει προβλημα λενε.

Καμια φορα μου ειπαν με το 3g υπαρχει προβλημα στο wind plus.

Το 3g ειπαν, ειναι κυριως για βιντεοκλησεις.

Ολα αυτα τα ειπαν απο το helpdesk.

Παλια ομως σερφαρα και με 3g.

Μηπως ειναι εσκεμμενο και ειναι ενας τροπος να μειωσουν το bandwidth(μη ξεχνιομαστε, 3,5 ευρω και εχεις απεριοριστο surfing για ενα μηνα, ε, θες και ταχυτητες 3g?), ωστε οι χρηστες wind plus να χρησιμοποιουν μονο gprs, αφηνοντας ελευθερο το 3g για αλλες χρησεις?

Απο την αλλη, το κανει αυτο μονο σε μενα?

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.

Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν εχω σημα 3g, πρεπει να το απενεργοποιησω το 3g για να συνδεθω στο wind plus. Μου κοιταξαν τη γραμμη, δεν εχει προβλημα λενε.

Καμια φορα μου ειπαν με το 3g υπαρχει προβλημα στο wind plus.

Το 3g ειπαν, ειναι κυριως για βιντεοκλησεις.

Ολα αυτα τα ειπαν απο το helpdesk.

Παλια ομως σερφαρα και με 3g.

Μηπως ειναι εσκεμμενο και ειναι ενας τροπος να μειωσουν το bandwidth(μη ξεχνιομαστε, 3,5 ευρω και εχεις απεριοριστο surfing για ενα μηνα, ε, θες και ταχυτητες 3g?), ωστε οι χρηστες wind plus να χρησιμοποιουν μονο gprs, αφηνοντας ελευθερο το 3g για αλλες χρησεις?

Απο την αλλη, το κανει αυτο μονο σε μενα?

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.

στους περισσοτερους το κανει!απλα κλαταρει το δικτυο

3G σε νον στοπ έχω πολύ καιρό να δω να δουλεύει... Μπορεί και να το έχουν κόψει "ανεπίσημα"... Ευτυχώς που υπάρχει ο opera mini διότι με τους πλοηγούς που έχουν από τη μάνα τους τα κινητά...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

3G σε νον στοπ έχω πολύ καιρό να δω να δουλεύει... Μπορεί και να το έχουν κόψει "ανεπίσημα"... Ευτυχώς που υπάρχει ο opera mini διότι με τους πλοηγούς που έχουν από τη μάνα τους τα κινητά...

Εμένα πάλι το Nonstop δουλεύει φανταστικά σε 3g με το Ε51.

Μια γρήγορη ερώτηση: Το wind non stop plus αφήνει pop και smtp για να τσεκάρω email ή είναι μόνο για http traffic; Ευχαριστώ!
Sent neither from iphone nor android phone

ρε παιδιά αν θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμίσεις του νοκια 6111,δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα!Ευχαριστώ!

καμιά βοήθεια?

Καλησπερα παιδες.

Εχω μια συνδεση cosmote στο K800i, ακουσα ομως για το απεριοριστο σερφαρισμα τις Wind και ετσι πηρα μια F2GO και εβαλα στο Ρ910ί μου, που ειχα παροπλησμενο.

Εστειλα το κενο ΣΜΣ στο 234 οπως διαβασα που εχετε πει εδω, εσβησα το wind internet, εγκατεστησα τις ρυθμησεις του wind plus(ηταν ετοιμο το qwap κτλ, μονο το pass και το username "wap" εγραψα) και wind mms και μετα εστειλα το "plus" στο 349, μου ειπε οτι ενεργοποιηθηκε.

Πηγα να μπω μου εβγαζε προβλημα, κανω ενα ρεσταρτ και ολα οκ.

Στο θεμα μας τωρα, παω και κατεβαζω απο το mini.opera.com ton mini opera 4.0 κανω εγκατασταση, μου ζηταει συνδεση του επιτρεπω συνεχιζει την εγκατασταση τελειωνει και στο τελος μου βγαζει σφαλμα και μονο να τον κλεισω με αφηνει.

Εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε, γιατι ο πλοηγος του Ρ910ί δεν λεει πολλα.

Ευχαριστω. Βασιλης.:)

Είδατε την νέα εμφάνιση του WIND Plus? Δεν θα μπορούσαν να βάλουν ακόμα λίγα χρώματα;

παιδια επειδη ξεχασα ποια μερα ενεργοποιησα το plus αυτον τον μηνα, υπαρχει τροπος να μαθω για μην χρεωθω οταν ληξει?
:up:

παιδια επειδη ξεχασα ποια μερα ενεργοποιησα το plus αυτον τον μηνα, υπαρχει τροπος να μαθω για μην χρεωθω οταν ληξει?

Μπορείς να πάρεις τηλ στο (1260) τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να σου πουν..

Είδατε την νέα εμφάνιση του WIND Plus? Δεν θα μπορούσαν να βάλουν ακόμα λίγα χρώματα;

Τώρα έγινε WIND Plus. Μέχρι πριν λίγο ήταν TIM Plus... Απλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Λιτότητα ναι αλλά καμιά εικονίτσα παραπάνω δεν θα μας χάλαγε...

λοιπόν....επειδή γίνετε ένα χάος και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τόσα topic όσο και αν διαβάζω....αν μπορεί κανείς να μου πεί αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω.....με wind plus non stop

λοιπόν έχω ένα κόλημα με το ραδιόφωνο και ειδικά με ξένους σταθμούς του εξωτερικού.

.....και έρχετε το ερώτημα.....μπορώ να μπώ σε ιστοσελίδες σταθμών του εξωτερικού

π.χ http://www.bbc.co.uk/radio2/

και να ακούσω τον σταθμό μέσω του wind plus?????

α)δεν έχω 3g κινητό

β)δεν έχω wind συσκευή.

απλά αν γίνετε θέλω να πάω να πάρω μία wind κάρτα και να συνδεθώ..

please όπιος μπορεί να βοηθήσει....:)

αν γίνεται και με καμοιά άλλη εταιρία πέρα της wind...π.χ(i-mode) χωρίς να σε ζαλήσει στην χρέωσει...πείτε το.:)

Αν το θες μόνο για ράδιο τότε ξέχνα το :)

Και να μπορούσες να ακούς ράδιο με wind plus θα κολλούσε πολύ χωρίς 3G. Οι άλλες εταιρίες δεν έχουν αντίστοιχο πρόγραμμα. Υπάρχουν βέβαια άλλα προγράμματα τα οποία είναι πιο ακριβά.

Πάντως αν το θες για να μπαίνεις στο ίντερνετ γίνεται.. δεν έχει σημασία αν το κινητό είναι wind.

Αυτο με το ραδιόφωνο μας ενδιαφέρει αρκετα, ο real player δεν παίζει αν και μερικοί ελληνικοί σταθμοί το υποστηρίζουν. Ωστόσο για όλα τα άλλα έξυπνα κινητά υπάρχει δοκιμασμενο το GS PLayer..

πές ότι έχω 3g συσκευή και το wind plus...δεν μπορώ δηλαδή να ακούσω?το bbc που χρησιμοποιεί real player το έβαλα απλά σαν παράδειγμα.

πάντως αυτό για αυτό απορώ απο την στιγμή που μπορώ να βλέπω απεριόριστα σελίδες...γιατί να μην μπορώ και να ακούσω ράδιο...αφού ακούω μέσω της σελίδας?

σε κόβει η εταιρία?

Το είχα ψάξει λίγο το θέμα με το ράδιο μέσω ίντερνετ και δεν έπαιζε με τίποτα με wind plus. Ούτε απο υπολογιστή ούτε με εφαρμογές στο κινητό. Ενώ για ένα διάστημα που έμπαινα με vodafone έπαιζε κανονικά με την μια και απο το κινητό και απο απο τον υπολογιστή παρ' όλο που δεν είχα 3G.. απλά κολλούσε λίγο κατα διαστήματα..

serfistas1 και drdedus οι εφαρμογές που έχετε γράψει παίζουν με wind plus? Το έχετε δοκιμάσει?

πές ότι έχω 3g συσκευή και το wind plus...δεν μπορώ δηλαδή να ακούσω?το bbc που χρησιμοποιεί real player το έβαλα απλά σαν παράδειγμα.

πάντως αυτό για αυτό απορώ απο την στιγμή που μπορώ να βλέπω απεριόριστα σελίδες...γιατί να μην μπορώ και να ακούσω ράδιο...αφού ακούω μέσω της σελίδας?

σε κόβει η εταιρία?

Γιατί χρησιμοποιούν άλλα ports που blockάρονται από τη wind.

κρίμα ρε γαμότο...τις βαρίεμαι πολύ της standar playlist και προτιμώ το ράδιο...και επαρχία αν δεν ακούς ελληνικά...δύσκολα βρίσκεις σταθμό που να αξίζει....:(