Jump to content

DEADMAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

DEADMAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω ακριβως το ιδιο θεμα, ενω μεχρι πριν λιγο καιρο εμεναν οπως τα αφηνα, τωρα παει μονο του στην λιστα....
  2. Αδερφε ποια αλλαγη εκανες και αρχισαν τα προβληματα? Γιατι και εγω εκανα διαφορα και σκεφτηκα μην την παθω κ εγω
  3. Δεν έχω λόγια... Το έκανα ακριβώς όπως το έχεις στο βίντεο και έγινε αμέσως η δουλειά! Να σαι καλά. Υπάρχουν άλλα ανάλογα σαιτς με λίστες.? ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι εφαρμογές και τα δύο στο Android.
  4. Έβαλα το Ace, πολύ καλό. Κατέβασα και το iptv, ποιο σημείο όμως προσθέτω στο URL από τα ποστς του tvonlinestreams.com?
  5. Αδερφε σε ευχαριστω πολυ, θα το ψαξω, ελπιζω να καταλαβω
  6. Καλησπερα παιδες! Τελικα πηρα απο ελλαδα (δεν μπορουσα να περιμενω) το Android PC Rikomagic MK902 Quad Core μαζι με το remote All-in-one Multifunctional Smart Fly Mouse MK702II. Τα εχω γυρω στο μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, επιτελους ξεχασα τι θα πει download ! Μόνο έχω καποιες αποριες που ελπιζω να γνωριζετε την απαντηση τους... 1) Στο Kodi διακρυνω μια εεελαχιστη διαφορα στην εικονα με τον ηχο, οταν βλεπω σειρες στο genesis , γυρω στο 0,5 δευτερολεπτο, υπαρχει καποιαα ρυθμιση που το διορθωνει? 2) Γνωριζω οτι το ελληνικο πρωταθλημα μεταδιδεται απο τα κροατικα και σερβικα arena sports. Μηπως ξερετε που τα βρισκουμε? 3) Χρησιμοποιω το digitele για ελληνικους αγωνες, μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση για καλυτερη ποιοτητα στην αναλυση? Ευχαριστω!
  7. Στο MK808B Plus μπορω να κουμποσω ενα σκληρο 500gb που εχω? θα αναγνωριζει .mkv .subs κτλ; Σε ακριβη λυση ειμαι αναμεσα στο MINIX NEO X8-H Plus Amlogic S812 και στο Rikomagic MK80 (Octa Core, 2GB DDR, 16GB storage) εχει δοκιμασει κανεις το τελευταιο?
  8. Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Το φθηνό που μου λες έχει τηλεκοντρόλ; Για ταινίες το θέλω πιο πολύ ναι, τώρα αν έχει και άλλα καλούδια δεν θα πω όχι. Το ακριβό που μου είπες το βρήκα στο aliexpress με 75$ αυτό είναι έτσι?
  9. Καλησπέρα παίδες. θέλω τα φώτα σας γιατί τα δικά μου δεν φέγγουν ούτε την μυτη μου.. Έχω ένα WD TV Live wifi, αλλα πλέον έχει αρχίσει και με κουράζει η όλα φάση με το downloading. Για αυτό ψάχνω ένα android tv box που να το συνδέσω με hdmi και ethernet (προαιρετικό το wifi) στην tv και να μπορώ να του βάλω πάνω ένα xbmc και ένα popcorn time (αλήθεια αυτό μπαίνει σε android box?) και έτσι να ησυχάσω από το... βγάλε βάλε του σκληρού δίσκου. Πολύ σημαντικό είναι να έχει remote control και να υποδοχή usb για να παίζει και τον φορτωμένο σκληρό με τα mpeg2, avi, mkv . Το ξέρω ότι σίγουρα έχετε γράψει στις προηγούμενες σελίδες ανάλογες προτάσεις, αλλα είναι πολλές για να ξέρω που να πρωτοδιαβασω. :)
  10. Δεν ξερω ακομα φιλε, του ειπα να βρει ολα τα... κομματια να κανει την σουμα και να μου πει. Μολις μαθω θα σου πω.
  11. Πολυ ωραια! Σας ευχαριστω πολυ παιδες!
  12. Aυτο το κανω πριν το συνδεσω με τον υπολογιστη, η οταν ειναι συνδεδεμενο?
  13. Σε ευχαριστω φιλε. Ηδη παρηγγειλα απο 1 φιλο που εχει μαγαζι με κινητα στην αθηνα microsd premier 2gb , usb cable, screen protectors, γραφιδα κτλ... Μια ερωτηση μονο παιδες. Επειδη δεν πολυσυμπαθω τις σουιτες κτλ, μπορω να μεταφερω αρχεια .mp3 , divx, .jar κατευθειαν με το καλωδιο του usb στο κινητο? Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση?
  14. αχαχαχαχαχα συναδελφος και εσυ! :lol: ΟΚ φιλος, ελπιζω σε κανα μηνα που θα το διαβασουμε ολο, να εχουμε τα σωστα.... "ΦΩΤΑ" :p
  15. Να 'σαι καλα φιλε. Ευχαριστω.:) Να σου πω ομως , επειδη διαβασα μεχρι την 37η σελιδα του θεματος, μεχρι εκει τα παιδια ελεγαν οτι η microsd 4gb δεν λειτουργει ολοκληρη, και δουλευουν μονο τα 2gb. Αλλαξε κατι στην πορεια των χρονων?:p Επισης, να αγορασω οποσδηποτε premier microsd ?
×
×
  • Create New...