Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως τις τελευταίες ημέρες δεν σέρνετε καθόλου το wap της WIND... Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παράτησαν αρκετοί χρήστες ...

Αυτό θα πει... "αναβάθμιση υπηρεσίας" Διώχνω 200 χιλιάδες χρήστες για να τη βελτιώσω...:blink:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό θα πει... "αναβάθμιση υπηρεσίας" Διώχνω 200 χιλιάδες χρήστες για να τη βελτιώσω...:blink:

sostos :lol::lol: kai emena me ediokse ti kali ipiresia itan :mad::mad:

Να δουμε θα τολμησει καμια αλλη εταιρια να κανει κανα απεριοριστο οπως η wind κ ας ειναι κ για μισο χρονο.

Να δουμε θα τολμησει καμια αλλη εταιρια να κανει κανα απεριοριστο οπως η wind κ ας ειναι κ για μισο χρονο.

δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσει καποια αλλη για μισο χρονο. Η θα το δωσουν για παντα η καθολου.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

@navi55 Δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου (εισαι νεαρος και το αιμα σου βραζει)..... το wind plus το εχω ακομη ενεργοποιημενο στο συμβολαιο μου. Εμενα προσωπικα τα 40 μου φτανουν και μου περισευουν. Εχω και adsl και adsm απο την Wind και δεν θα κατσω τουλαχιστον εγω να κλαφτω για το χαμενο non stop. Για να δωσετε ομως ελαχιστα ευρω παραπανω και να εχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (gint) και οχι ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ (gwap) ουτε λογος....Αυτα και κλεινω μια και καλη με το θεμα.

τελικα τι λυσεις εχουμε φιλε μου με WIND 1 για Internet ? Μπερδευτηκα - χαθηκα

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Όντως:p

δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσει καποια αλλη για μισο χρονο. Η θα το δωσουν για παντα η καθολου.

Συμφωνώ...:)

Το κερασάκι στην τούρτα!! :lol: πάντα τέτοια wind! Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί φεύγουμε από την wind :lol:

Βεβαια υπαρχει και η αλλη αποψη....

Ατομα σαν εμενα που χρησιμοποιουσαν το Wind Plus 4-5 φορες το μηνα που θα χρειαζοταν να ψαξουν κατι εκτος σπιτιου, ισως τωρα να ευχαριστηθουν περισσοτερο την υπηρεσια, αν πραγματι ξαλαφρωσει καπως το δικτυο της Wind απο την πολυ βαρια χρηση που γινοταν.

Ακομα και για να κανω μια αναζητηση στο google μου εβγαζε το λαδι μεχρι να φορτωσει τη σελιδα. :(

Βεβαια αυτο δεν αναιρει την αλητεια της Wind, ειδικα γιατι πολυς κοσμος που δεν παρακολουθει τα Forums θα φαει χοντρη σφαλιαρα στον πρωτο λογαριασμο μεχρι να παρει χαμπαρι τι εγινε.

Οσα νομιζανε οτι γλυτωνουν τοσα χρονια θα τα πληρωσουν μαζεμενα σε ενα μηνα. :cry:

Η μαγκια της Wind θα ηταν να κρατησει ολους τους πελατες και να βελτιωσει το δικτυο της ωστε να μην εχουν παραπονο.

Τελος δεν υπαρχει λογικη να χρεωνεται μια υπηρεσια με ογκοχρεωση χωρις να υπαρχει τροπος να μετριεται καπως ο ογκος δεδομενων που εχει καταναλωσει καποιος χρηστης ανα πασα στιγμη. :mad:

Οσα νομιζανε οτι γλυτωνουν τοσα χρονια θα τα πληρωσουν μαζεμενα σε ενα μηνα. :cry:

Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμα και σήμερα στο site του wind plus αναγράφουν με έντονα γράμματα ότι πουθενά στο wind plus δεν εφαρμόζεται ογκοχρέωση. Φανταστείτε τον συνδρομητή που στις 19/10 διαβάσει αυτό και στις 20/10 χρεώνεται ανά kb.

Θα το σώσει μόνο η μαζική αποστολή sms που θα τους ενημερώνει για την αλλαγή. Αν και πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη λόγο κανονισμών.

θελω να πω οτι καμια δεν

προκειτε να δωσει ποτε τετοιο πακετο.καλα το για παντα δν ισχυει σε καμια εταιρια.ολες κανουν μετατροπες κ ολες ακυρωνουν πακετα

Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμα και σήμερα στο site του wind plus αναγράφουν με έντονα γράμματα ότι πουθενά στο wind plus δεν εφαρμόζεται ογκοχρέωση. Φανταστείτε τον συνδρομητή που στις 19/10 διαβάσει αυτό και στις 20/10 χρεώνεται ανά kb.

Θα το σώσει μόνο η μαζική αποστολή sms που θα τους ενημερώνει για την αλλαγή. Αν και πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη λόγο κανονισμών.

Θα γεμίσουν οι φυλακές....:lol:

Θα γεμίσουν οι φυλακές....:lol:

το θεμα ειναι αν αυτοι που θα μπουν θα ειναι απο χρεη η απο μηνυσεις απροειδοποιητων χρεωσεων. Κι οποιος καταλαβε, καταλαβε...

nomizo i eteria doulebi me tous pelates tous...an den stili enimerotiko sms stous xristes tou wind plus..kai otan xreothoun toso pola...kai afti tha figoun apo tin wind

Σημερα επικοινωνησα αλλη μια φορα με την εξυπηρετηση της wind. Τους ρωτησα αν το ενεργοποιησω σημερα το non stop τι θα γινει στις 20 οκτωβριου και μου απαντησε με βεβαιοτητα πως το απεριοριστο θα τρεχει μεχρι να περασουν οι 30 μερες, το θεμα ειναι πως μου προτεινε επι λεξη @Αν δεν υπαρχει καποιος λογος να το ενεργοποιησετε σημερα τοτε περιμενετε μεχρι τις 21/10 για να παρετε τα 40 mb.@ απιστευτο? σαν να μου λεει τι τα θες τα πολλα? βολεψου με τα 40.

Σημερα επικοινωνησα αλλη μια φορα με την εξυπηρετηση της wind. Τους ρωτησα αν το ενεργοποιησω σημερα το non stop τι θα γινει στις 20 οκτωβριου και μου απαντησε με βεβαιοτητα πως το απεριοριστο θα τρεχει μεχρι να περασουν οι 30 μερες, το θεμα ειναι πως μου προτεινε επι λεξη @Αν δεν υπαρχει καποιος λογος να το ενεργοποιησετε σημερα τοτε περιμενετε μεχρι τις 21/10 για να παρετε τα 40 mb.@ απιστευτο? σαν να μου λεει τι τα θες τα πολλα? βολεψου με τα 40.

Λογικο ειναι να ισχυουν οι 30μερες. Ενεργοποιεις την υπηρεσια με 3.49 για 1 μηνα. Αυτο ελλειπε να εμπαινε οριο μετα της 20 του μηνος..

Ως συνηθως θα εννοουσε οτι το απεριοριστο ειναι για το μενου υπηρεσιων του wind plus και οχι αυτο που εννοεις εσυ γι'αυτο και σου προτεινε να παρεις και τα 40Mb για εκτος μενου..

Κατι τετοιο υποθετω θα εννοουσε.. Τελοσπαντων..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά εγώ που εχω σύνδεση κ πληρώνω παγίο το μήνα 2.5 ευρώ για το wind plus κ στις 18 δηλαδη αυριο ξεκινά ο νέος μήνας θα εχω απεριόριστο μέχρι στις 17/11 η θα εχω τον περιορίσμο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ναι ρε παιδιά, με εμάς που έχουμε συμβόλαια, τι ακριβώς παίζει; Πχ οι δικοί μου λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 24 του μήνα. Από τις 20/10 (που αλλάζει το Wind Plus non Stop) μέχρι και τις 23 το βράδυ (24 εκδίδεται ο λογαριασμός) τι ακριβώς θα ισχύει για μένα; Ευχαριστώ προκαταβολικά :D
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Χαχαχα:lol:! Μου άρεσε αυτό. Πάλι καλά η συνδρομή μου έληξε σήμερα και την ξανά ενεργοποίησα...

:heat:

loooooool ti na po :lol::lol: kai den tous ipes kati gelio eleoc hihi:lol: den einai eksipiretisi afta tsirkooooo

Βρε παιδιά εγώ που εχω σύνδεση κ πληρώνω παγίο το μήνα 2.5 ευρώ για το wind plus κ στις 18 δηλαδη αυριο ξεκινά ο νέος μήνας θα εχω απεριόριστο μέχρι στις 17/11 η θα εχω τον περιορίσμο?

Δωρεάν θα είναι η πλοήγηση μέχρι τις 17/11.

Α ναι ρε παιδιά, με εμάς που έχουμε συμβόλαια, τι ακριβώς παίζει; Πχ οι δικοί μου λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 24 του μήνα. Από τις 20/10 (που αλλάζει το Wind Plus non Stop) μέχρι και τις 23 το βράδυ (24 εκδίδεται ο λογαριασμός) τι ακριβώς θα ισχύει για μένα; Ευχαριστώ προκαταβολικά :D

Αν κατάλαβα καλά θα ισχυεί το όριο των 40ΜΒ..

πως απενεργοποιω το wind plus εχω συμβολαιο/

Θα πρέπει να στείλεις την λέξη STOP στο 19348.:)

Το χω ξαναρωτησει αλλα επειδη στην εξυπηρετηση λεγαν οτι να ναι ξαναρωτω.Ενεργοποιησα 30 Σεπτεμβριου μια καρτα με υπηρεσιες WΙΝD αξιας 100€ και ισχυει μεχρι 30 Δεκεμβριου.το ιντερνετ ομως θα ναι απεριοριστο η με περιορισμο?

Επισκέπτης
Το χω ξαναρωτησει αλλα επειδη στην εξυπηρετηση λεγαν οτι να ναι ξαναρωτω.Ενεργοποιησα 30 Σεπτεμβριου μια καρτα με υπηρεσιες WΙΝD αξιας 100€ και ισχυει μεχρι 30 Δεκεμβριου.το ιντερνετ ομως θα ναι απεριοριστο η με περιορισμο?

Πιστευω οτι μεχρι 30 Οκτωμβριου θα εχεις το απεριοριστο. Μετα θα εισαι στο νεο καθεστως.

Πιστευω οτι μεχρι 30 Οκτωμβριου θα εχεις το απεριοριστο. Μετα θα εισαι στο νεο καθεστως.

Γιατί; Η κάρτα έχει τρίμηνη διάρκεια.:confused:

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110