Zorz Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11903&stc=1&d=1213115339 Τελικά τζάμπα είναι... Τελικά είναι και δεν είναι... Όσες φορές έχει στο λογαριασμό "mobile.tv" όπως παραπάνω, η χρέωση είναι 0€. Δύο φορές όμως έχει μια καταχώρηση "WIND Mobile TV" με τη ταρίφα 1€ και μηδέν όγκο δεδομένων και αμέσως μετά το "mobile.tv" με την πραγματική κίνηση. Δεν θυμάμαι όμως να έκανα κάτι διαφορετικό εκείνες τις 2 φορές! :wacko: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ρε παιδια εχω απο εχτες το βραδι που δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα ουτε με οπερα μινι ουτε με το μαμα μπροουσερ και δεν περναει καμια εφαρμογη ουτε gmail ουτε τιποτα λες και μου μπλοκαρε τον αριθμο η γουιντ με αλλη καρτα που εβαλα στο τηλ συνδεετε κανονικα τη μπορει να φταιει???το εχει κανει σε αλλον τι γινετε?οι ρυμησεις στο τηλ προξυ κτλ ειναι σωστες εστηλα ξανα μυνημα στο 234 αλλα μου βγαζει αποτυχια το τηλ ειναι το ρ990...βοηθατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasvas100 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 iphone clone ειπα!ειπαμε μοιαζουν αλλα δεν τρεχει mac!!!!!!(και οχι μονο)!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ρε παιδια εχω απο εχτες το βραδι που δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα ουτε με οπερα μινι ουτε με το μαμα μπροουσερ και δεν περναει καμια εφαρμογη ουτε gmail ουτε τιποτα λες και μου μπλοκαρε τον αριθμο η γουιντ με αλλη καρτα που εβαλα στο τηλ συνδεετε κανονικα τη μπορει να φταιει???το εχει κανει σε αλλον τι γινετε?οι ρυμησεις στο τηλ προξυ κτλ ειναι σωστες εστηλα ξανα μυνημα στο 234 αλλα μου βγαζει αποτυχια το τηλ ειναι το ρ990...βοηθατε... κανενας ρε παιδια εξακολουθει να μην συνδεετε με τον δικομου αριθμο και η καρτα ειναι καινουργια τι στο διαλο γινετε μου βαλανε φραγη και κατι ακομα μετα απο επανεκινηση αργει πολυ να μου βγαλει το gprs ενω μεχρι εχτες το εβγαζε με τη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 κανενας ρε παιδια εξακολουθει να μην συνδεετε με τον δικομου αριθμο και η καρτα ειναι καινουργια τι στο διαλο γινετε μου βαλανε φραγη και κατι ακομα μετα απο επανεκινηση αργει πολυ να μου βγαλει το gprs ενω μεχρι εχτες το εβγαζε με τη μια πάρε 1231 και πάτα 8 να συνδεθείς με εκπρόσωπο να σου κάνει καμία επαναφορά στη γραμμή σου! Πες τους τι πρόβλημα έχεις και αν είναι θέμα γραμμής θα διορθωθεί γρήγορα;) Αν πάλι είναι πρόβλημα δικτύου όλο και κάποια καθυστέρηση θα έχει η διαδικασία! Με άλλη συσκευή δοκίμασες; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 λοιπον εκει που ημουν ετοιμος να παρω τηλ και να τους σκυλοβρισω τελικα ξεκολησε μονο του. δεν μπορω να καταλαβω τι ειχε γινει?εδω και ενα χρονο 1η φορα εφαγε τετοιο κολημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 λοιπον εκει που ημουν ετοιμος να παρω τηλ και να τους σκυλοβρισω τελικα ξεκολησε μονο του. δεν μπορω να καταλαβω τι ειχε γινει?εδω και ενα χρονο 1η φορα εφαγε τετοιο κολημα οι servers ρίχνουν και κανένα reboot που και που για να λυθούν διάφορα προβλήματα ή για αναβαθμίσεις σε firmware...άρα γιατρός ο χρόνος για κάποια προβλήματα. Ωστόσο μπορούν οι κύριοι του 1231 να σου κάνουν μια ωραιότατη επαναφορά στη γραμμή σου και να τελειώνει η υπόθεση σε 10 λεπτά!:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Symbainoun auta..anapofeukta polles fores! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα που εμφανίζεται στο msn μέσω της εφαρμογής mig33? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 δε θελει καποια ειδικη ρυθμηση το κανεις εγκατασταση στο τηλ και ψαχνει το δυκτιο κανει το τεστ και αυτο ειναι.. στο ιπμαρτ παιζει μια μονταρισμενη στα αγγλικα οπερα 3.10 hifi που εχει ρυθμισεις για προξυ για δοκιμασε και με αυτην βρε παιδια δεν μπορω να "συνδεθω" με τιποτα απο το ν95 μου 8g..... φιλε εβαλα και την εκδοση που λες....αλλα παλι τιποτα χαος........ ξερει κανεις την "εκδοση" που δουλευει 100%...με το κινητο μου....??? και αν ναι δωστεεεεεεε link......:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Με τον browser του κινητού δεν μπορείς να συνδεθείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 βρε παιδια δεν μπορω να "συνδεθω" με τιποτα απο το ν95 μου 8g..... φιλε εβαλα και την εκδοση που λες....αλλα παλι τιποτα χαος........ ξερει κανεις την "εκδοση" που δουλευει 100%...με το κινητο μου....??? και αν ναι δωστεεεεεεε link......:lol::lol: αλλες εφαρμ δοκιμασες?πχ gmail,googlemaps σε jar συνδεονται?σε αλλο s60αρι δοκιμασς μηπως κατι τρεχει με τη συσκευη σου?βαλε και την οπερα σε sis να δεις αν περναει απο τον προξυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Na sas rwtisw kati.. Enas gnostos pire to iphone kai skeftetai gia internet sto kinito.. To kolpo me to gwap kai to wind plus nonstop mporei na efarmostei se iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα που εμφανίζεται στο msn μέσω της εφαρμογής mig33? δεν γινεται..Μονο απο το ebuddy μπορεις να το αλλαξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Το ebuddy δεν το χρησιμοποιώ γιατί το joystick του κινητού μου τα χει παίξει και δεν με βολεύει καθόλου! Πρέπει να αλλάξω συσκευή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....Εχω το Ν95 καρτοκινητο Wind και εχω ενεργοποιησει και εγω το wind plus non-stop με τα 3.50 Ευρω το μηνα.Πριν λιγο καιρο το ειχα συνδεσει στον υπολογιστη με το PC Suite ως modem και μπηκα να σερφαρω.Ξαφνικα μου εκλεισε η συνδεση και μου ειχε φαει ολη τη καρτα.Ρωτωντας εμαθα οτι το wind plus εχει περιορισμο download μεχρι 1ΜΒ.Αυτο ισχυει διοτι οταν σερφαρω απ το κινητο μεχρι 1MB (περιπου) ειναι ολα καλα ενω αν παω να το ξεπερασω μου λεει οτι δεν επιτρεπεται.Ολα καλα μεχρι εδω διοτι με 3.50 Ευρω δεν θα πρεπει να εχω απαιτησεις.Αλλα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη γιατι κατεβαζει χωρις προειδοποιησεις και ξεπερναει παντα το 1ΜΒ? Και αν γινεται με καποιο τροπο να το περιορισω στο 1ΜΒ οπως και στο κινητο ωστε να εχω internet φθηνα και παντου.Γινεται τιποτα ενεργοποιωντας το Wifi του κινητου και του υπολογιστη? Καθε βοηθεια με εκτιμηση....leito Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....Εχω το Ν95 καρτοκινητο Wind και εχω ενεργοποιησει και εγω το wind plus non-stop με τα 3.50 Ευρω το μηνα.Πριν λιγο καιρο το ειχα συνδεσει στον υπολογιστη με το PC Suite ως modem και μπηκα να σερφαρω.Ξαφνικα μου εκλεισε η συνδεση και μου ειχε φαει ολη τη καρτα.Ρωτωντας εμαθα οτι το wind plus εχει περιορισμο download μεχρι 1ΜΒ.Αυτο ισχυει διοτι οταν σερφαρω απ το κινητο μεχρι 1MB (περιπου) ειναι ολα καλα ενω αν παω να το ξεπερασω μου λεει οτι δεν επιτρεπεται.Ολα καλα μεχρι εδω διοτι με 3.50 Ευρω δεν θα πρεπει να εχω απαιτησεις.Αλλα οταν το συνδεω με τον υπολογιστη γιατι κατεβαζει χωρις προειδοποιησεις και ξεπερναει παντα το 1ΜΒ? Και αν γινεται με καποιο τροπο να το περιορισω στο 1ΜΒ οπως και στο κινητο ωστε να εχω internet φθηνα και παντου.Γινεται τιποτα ενεργοποιωντας το Wifi του κινητου και του υπολογιστη? Καθε βοηθεια με εκτιμηση....leito Δεν νομίζω ότι ξεπερνά το 1ΜΒ απλά στον υπολογιστή δε θα έχεις βάλει το gwap αλλά το gint στις ρυθμίσεις της σύνδεσης.. Το wind plus nonstop ισχύει μόνο για το gwap, το οποίο έχει και το όριο του 1ΜΒ επειδή προορίζεται για χρήση wap.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Δηλαδη την ρυθμιση αυτη θα την κανω απ το PC suite?Αυτο το προγραμμα χρησιμοποιω. Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Ειδα πιο πανω οτι σβηνουμε το wind internet και αφηνουμε το wind plus.Αυτη ειναι η διαδικασια για να μην χρεωνομαι οταν μπαινω απ το pc και εχω ως μοντεμ το κινητο? Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το iphone 3g με wind plus nonstop να δούμε τι παίζει και αν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Έχω f2g. Είχα ενεργοποιήσει το wind plus non stop. Στις 1/7 που έληγε & έπρεπε να το ενεργοποιήσω ξανά, ενώ έστελνα το μήνυμα ενεργοποίησης μου έλεγε ότι η υπηρεσία είναι ήδη ενεργοποιημένη. Κατά τη χρήση όμως της υπηρεσίας με χρέωνε κανονικά με τα εισιτήρια εισόδου με αποτέλεσμα να χρεωθώ περίπου 8-9 ευρώ. Είχα στείλει mail στις 2/7 στο CC για να αναφέρω το πρόβλημα. Με κάλεσαν από την εξυπηρέτηση πελατών & μου είπαν ότι θα το διερευνούσαν & θα με καλούσαν. Ακόμα τίποτα. Έστειλα ξανά εχθές. Δεν έχω καμία απάντηση. Μα καλά, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου? Με τέτοια αντιμετώπιση, όσο καλές χρεώσεις & να έχουν, βλέπω να με χάνουν από πελάτη... Αν δεν έχω κάποια απάντηση μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστώ να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ & στο υπουργείο ανάπτυξης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Αν ναι, τι έγινε τελικά, του πίστωσαν το ποσό? Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν αρκετό καιρό.. Η υπηρεσία είχε λήξει και όταν έστελνα μήνυμα μου έλεγε οτί είναι ήδη ενεργοποιημένο και με χρέωνε με εισητήριο εισόδου. Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα που έκανα κατα διαστήματα και είχα κάνει μεγάλη φασαρία.. μου πίστωσαν το ποσό μετά από 2μιση μήνες περίπου. Επίσης όταν μου πίστωσαν το ποσό μου είπαν οτι αυτό έγινε επειδή είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία 1-2 λεπτά μετά τις 12 το βράδυ και έγινε κάποιο μπέρδεμα στο σύστημα.. και οτι καλό είναι να περιμένω να περάσουν τουλάχιστον 10 λεπτά μετά τις 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν αρκετό καιρό.. Η υπηρεσία είχε λήξει και όταν έστελνα μήνυμα μου έλεγε οτί είναι ήδη ενεργοποιημένο και με χρέωνε με εισητήριο εισόδου. Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα που έκανα κατα διαστήματα και είχα κάνει μεγάλη φασαρία.. μου πίστωσαν το ποσό μετά από 2μιση μήνες περίπου. Επίσης όταν μου πίστωσαν το ποσό μου είπαν οτι αυτό έγινε επειδή είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία 1-2 λεπτά μετά τις 12 το βράδυ και έγινε κάποιο μπέρδεμα στο σύστημα.. και οτι καλό είναι να περιμένω να περάσουν τουλάχιστον 10 λεπτά μετά τις 12. Άμεσα δηλαδή. Πολύ καλή εξυπηρέτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Την τελευταία ημέρα της συνδρομής γίνεται αυτό. Δηλαδή για 24ώρες χρεώνεσε κανονικά. Βλακεία όμως αυτό γιατί πρέπει να περιμένεις εώς τις 00:00 το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Κανονικά δεν γίνεται αυτό που λες. Δηλαδή κάθε μήνα θα υπάρχει μια μέρα που δεν θα έχεις ιντερνετ??? Εγώ συνήθως το ενεργοποιώ κατευθείαν μόλις λήξει χωρίς πρόβλημα. Αλλά πλέον περιμένω να πάει 00:10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts