Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν πρέπει να παίζει ρόλο η κάρτα γιατί η δική μου που είναι από το 2002 την έβγαλε κανονικά από την επόμενη μέρα
;-)

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι ρόλο να παίζει η συσκευή;

Φίλος με Κ750 έχει λογότυπο WIND, εγώ με την ίδια συσκευή έχω ΤΙΜ...

Αν δεις παραπάνω υπήρξαν περιπτώσεις ατόμων που έβαλαν τη sim τους σε άλλη συσκευή και έγινε η αλλαγή. Υπάρχουν ορισμένες συσκευές που δεν είναι συμβατές.

Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα SIM όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν. Έβαλα παλιές κάρτες, που αναγνωρίζουν ως δίκτυο την TELESTET και δείχνουν λογότυπο WIND. Αντίθετα 2 νέες κάρτες που στην αναζήτηση δικτύων δείχνουν ΤΙΜ βγάζουν.... ΤΙΜ!!! όπως και στο δικό μου...

Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα SIM όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν. Έβαλα παλιές κάρτες, που αναγνωρίζουν ως δίκτυο την TELESTET και δείχνουν λογότυπο WIND. Αντίθετα 2 νέες κάρτες που στην αναζήτηση δικτύων δείχνουν ΤΙΜ βγάζουν.... ΤΙΜ!!! όπως και στο δικό μου...

Άρα επιβεβαιώνεται σε κάποιο βαθμό αυτό που είπα παραπάνω. Δηλαδή ότι οι σχετικά νέες sim της TIM που λόγω της αλλαγής από Telestet σε ΤΙΜ ήταν ρυθμισμένες να βγάζουν σε όλες τις συσκευές ΤΙΜ GR (κάτι που δεν γινόταν στις παλιές της Telestet αφού δεν υπήρχε λόγος) εμποδίζουν την αναβάθμιση...

Αν δεις παραπάνω υπήρξαν περιπτώσεις ατόμων που έβαλαν τη sim τους σε άλλη συσκευή και έγινε η αλλαγή. Υπάρχουν ορισμένες συσκευές που δεν είναι συμβατές.

Μα μιλώ για ίδιες συσκευές.

Είναι δυνατόν ένα Κ750 να δέχεται την ΟΤΑ αναβάθμιση και ένα άλλο όχι;

Εκτός αν είναι θέμα firmware, οπότε αλλάζει το πράγμα...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μα μιλώ για ίδιες συσκευές.

Είναι δυνατόν ένα Κ750 να δέχεται την ΟΤΑ αναβάθμιση και ένα άλλο όχι;

Εκτός αν είναι θέμα firmware, οπότε αλλάζει το πράγμα...

Θέμα sim είναι...στο ίδιο κινητό (w810i) με την κάρτα telestet της μητέρας μου γράφει wind με την δικιά μου ΤΙΜ κάρτα..παραμένει ΤΙΜ! Μόνο σε ΝΟΚΙΑ μου δείχνει wind. Αυτά..

Εμενα παντως αλλαξε απο την πρωτη μερα κ στο nokia 6230i k στο Sony Ericsson k750i σε wind gr.
Μήπως θυμάσαι το έτος που πήρες τη sim και τη χωριτικότητά της;

Εγω προτεινω σε οσους λεει ακομη ΤΙΜ να βαλουν μια καρτα Q να δουν τι θα δειξει σε αυτη την περιπτωση!Γιατι κι εμενα η Q μου λεει WIND GR και σε NOKIA και σε SE(μονο με ενεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση ωρας),ενω η TIM F2G μονο σε ΝΟΚΙΑ.Τελικα ειναι σιγουρα θεμα sim,και συγκεκριμενα sim της TIM.Το φαινομενο με το Ν73 δεν μπορω να το εξηγησω,αλλα βαλτε μια Q για να λυθει η απορια(αν φταιει το Ν73)!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Wirelessly posted (SonyEricssonK750i/R1DB Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Me tin telestet (F2G) tis aderfis moy, sto K750i moy, deixnei WIND GR eno me tin TIM (F2G) moy poy tin ksanaevala amesos meta, pali TIM GR. Ara stelnoun me tin seira tis OTA+den apothikeyonte sto kinito, diaforetika tha eprepe na leei wind gr, meta tin sim tis aderfis moy... Profanos i OTA stelnete kathe fora poy anoigoyme to kinito, i epanerxete sto diktyo, me tin enimerosi oras. A gia na min exete aporia, sto kin tis aderfis moy me tin sim poy proeipa, leei stathera telestet gr :P Ara einai kai thema kin.

:)

Λοιπόν εγώ παρατήρησα το εξής αντιφατικό στο κινητό μου:Σαν logo έχει ΤΙΜ και το celltrack εμφανίζει το δίκτυο ως Wind!:confused:

Εγώ έβαλα την ίδια SIM σε δύο διαφορετικά κινητά,ένα SE και ένα Nokia.Στο Nokia έκανε κανονικά την ενημέρωση και έγραψε WIND,ενώ στο SE παραμένει ΤΙΜ.Πώς γίνεται αυτό;

Εγώ έβαλα την ίδια SIM σε δύο διαφορετικά κινητά,ένα SE και ένα Nokia.Στο Nokia έκανε κανονικά την ενημέρωση και έγραψε WIND,ενώ στο SE παραμένει ΤΙΜ.Πώς γίνεται αυτό;

ελα ντε...

υπομονη μεχρι να ολοκληρωθουν ολα τα κινητα...

ειδαλλως...αλλαγη καρτας...

Never Give Up:!:

Join friend!

Tα 3 SonyEricsson (1 w810 kai 2 k750) τα δικά μου παραμένουν ΤΙΜ, το ένα όμως έχει ξεσκιστεί στις ενημερώσεις ώρας, σε σημείο που με εκνεύρισε και το έκλεισα !!!

Το nokia 6131 έγινε wind με ενημέρωση της ώρας προχτές το μεσημεράκι, αλλά χθες το βράδυ δέχτηκε νέα ενημέρωση και ... παραλίγο να μην πάμε στη δουλειά το πρωί καθώς πήγε 2 ώρες πίσω... και φυσικά δεν χτύπησε το ξυπνητήρι !!!

Τι χαζά είναι αυτά ???

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

ελα ντε...

υπομονη μεχρι να ολοκληρωθουν ολα τα κινητα...

ειδαλλως...αλλαγη καρτας...

Πρέπει να έρθουν οι καινούργιες ομως.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε μένα σε καρτοκινητό Q, αμέσως την ημέρα αλλαγής έγραψε Wind GR/Q.

Σε 2 κινητά (Samsung 780 και Nokia 3410) με πρόσφατα αναβαθμισμένες κάρτες Τim1 γράφει TimGR.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα 3 SonyEricsson (1 w810 kai 2 k750) τα δικά μου παραμένουν ΤΙΜ, το ένα όμως έχει ξεσκιστεί στις ενημερώσεις ώρας, σε σημείο που με εκνεύρισε και το έκλεισα !!!

Το nokia 6131 έγινε wind με ενημέρωση της ώρας προχτές το μεσημεράκι, αλλά χθες το βράδυ δέχτηκε νέα ενημέρωση και ... παραλίγο να μην πάμε στη δουλειά το πρωί καθώς πήγε 2 ώρες πίσω... και φυσικά δεν χτύπησε το ξυπνητήρι !!!

Τι χαζά είναι αυτά ???

Εχει χιλιογραφτει πια για τα sony ericsson.....ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ....

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Εγώ με Nokia 7373, ακόμα στην ΤΙΜ GR.

Οι αυτόματες ενημερώσεις μου έχουν φέρει τα πάνω-κάτω

σε αφυπνίσεις, υπενθυμίσεις, κτλ, αλλά από όνομα το ίδιο! :confused:

εμένα δεν ειναι στο αυτόματη. GMT+2.00ω

αυτό ειναι το σωστό; γιατι μου κάνει κάτι κουλά στα μηνυματα. άσχετες ώρες γραφει

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Εχει χιλιογραφτει πια για τα sony ericsson.....ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ....

Φώναξέ το κι άλλο αν θες, αλλά... εγώ για το Nokia 6131 μίλησα !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Eίμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε? Μήπως η Wind θα έπρεπε να σοβαρευτεί λίγο?

Φίλε, έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη ζώνη ώρας ή όχι;

exw energopoihmenh thn automath enhmerwsh wras.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα της Wind, στην Δάφνη για να τους ρωτήσω πότε θα έρθουν οι καινούριες sim και μόνο που δεν με δείραν! ΛΟΛ

Με κοιτάγαν λες και ρώταγα κάτι που τους ενοχλούσε! αι σιχτίρ πια.

και γιατί να αλλάξετε κάρτα? τους λέω μου χωράει 5 μηνύματα...που όντως έτσι είναι και άρχησε αυτός και δεν είναι έτσι και δεν γίνεται. άαααααααντε πια

Ένας επιπλέον λόγος για ν' αλλάξει κάποιος κάρτα, είναι ότι σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε εδώ μέσα, οι νέες κάρτες θα είναι usim.