djvaga Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Καλησπερα, εχω ενα qtek s200 αλλα ακομα το λογοτυπο ειναι TIM GR.Υπαρχει κανεις με qtek που να εχει αλλαξει το logo σε WIND GR και αν ναι πως? Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δοκιμάστε το εξής: βάλτε σε ένα κινητό που έχει αλλάξει σε WIND GR τη δική σας κάρτα ή βάλτε την κάρτα ενός κινητού που έχει αλλάξει στο δικό σας και μετά ξαναβάλτε τη δική σας κάρτα στο δικό σας κινητό (ουπς το είπα κάπως μπερδεμένα... :p Τέλος πάντων είστε αστέρια εσείς θα καταλάβετε! :p) Με αυτό τον τρόπο κατάφερα να αλλάξω το NOKIA κινητό της μάνας μου... Τέλειο και ναι κατανοητό!!!! Εγώ πάντως το έλυσα μία και καλή αλλάζοντας λογότυπο φορέα;) Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Σε nokia N73 γράφει ακόμη ΤΙΜ GR Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Nokia N70 & E65 αυτή τη στιγμή με το Αυτό Time Update, γραφουν 00:04 [GMT +3] :mad: και το TIM GR παραμένει κολλημένο... :p Mia apo ta idia. Ti tha ginei pia????????? :whip: Σε nokia N73 γράφει ακόμη ΤΙΜ GR same here. Προβληματικό τηλέφωνο πήραμε Πέτρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εγώ που έχω ένα Nokia N70 με TIM USIM από την Τετάρτη λέει WIND GR. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν το κλείνω και το ξανανοίγω μετά, λέει TIM GR στην αρχή και μετά από κανά 5λεπτο δείχνει το wind. Παράξενα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Σε 3 SE κινητά δεν είδα καμία απολύτως αλλαγή στο λογότυπο. Μόνο η ενημέρωση της ώρας άλλαξε. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Σε 3 SE κινητά δεν είδα καμία απολύτως αλλαγή στο λογότυπο. Μόνο η ενημέρωση της ώρας άλλαξε. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα. Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό ενημέρωση ώρας! Και καμία αλλαγή στο λογότυπο. Θα μου πεις μπορώ να κλέισω την αυτόματη ενημέρωση ώρας. Ναι αλλά μήπως έτσι δεν θα γίνει ποτέ και η ενημέρωση λογοτύπου? Και σε τελική ανάλυση είμαι υποχρεωμένος να αλλάζω ρυθμίσεις στη συσκευή επειδή η Wind κάνει πειράματα και χαίρεται???:worry: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα. Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό ενημέρωση ώρας! Και καμία αλλαγή στο λογότυπο. Θα μου πεις μπορώ να κλέισω την αυτόματη ενημέρωση ώρας. Ναι αλλά μήπως έτσι δεν θα γίνει ποτέ και η ενημέρωση λογοτύπου? Και σε τελική ανάλυση είμαι υποχρεωμένος να αλλάζω ρυθμίσεις στη συσκευή επειδή η Wind κάνει πειράματα και χαίρεται???:worry: :mad: Η καλύτερη λύση θα ήταν να μας προμηθεύσουν δωρεάν με νέες SIM, ή ακόμα καλύτερα με USIM. Αλλά αυτό βλέπεις θα τους κόστιζε παραπάνω απ' ότι τα "πειράματα" φίλε μου... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Η καλύτερη λύση θα ήταν να μας προμηθεύσουν δωρεάν με νέες SIM, ή ακόμα καλύτερα με USIM. Αλλά αυτό βλέπεις θα τους κόστιζε παραπάνω απ' ότι τα "πειράματα" φίλε μου... Ε τότε για να τελειώνουμε δεν μας αφήνουν με το ΤΙΜ GR να τελειώνουμε? Λες και αν γράφει Wind GR θα αλλάξει κάτι! Τώρα αν κάποιος είναι τόσο κολλημένος και θέλει Wind ένδειξη ας πληρώσει αντικατάσταση, δεν του φταίει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ε τότε για να τελειώνουμε δεν μας αφήνουν με το ΤΙΜ GR να τελειώνουμε? Λες και αν γράφει Wind GR θα αλλάξει κάτι! Τώρα αν κάποιος είναι τόσο κολλημένος και θέλει Wind ένδειξη ας πληρώσει αντικατάσταση, δεν του φταίει κανείς... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εκχώρηση χρήσης του brand name από την TIM Italia και πρέπει να το αλλάξουν κι από τις παλιές κάρτες. 1 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Κανένα νομικό πρόβλημα με το σηματάκι της ΤΙΜ που θα παραμένει πάνω στις παλιές κάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το ολο θεμα μου θυμιζει το 3G. Απλως να φαινεται... ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Ας γραφει και Uganta GR. Αλλαζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ισχύει και για τις δύο εταιρείες. Τώρα γιατι δεν σου δίνει GPRS και γιατι δεν λειτουργεί με Vodafone κινητό δεν ξέρω, ίσως κάποιο προσωρινό πρόβλημα παίζει. Πάντως αυτό που αντιμετώπισες είναι σίγουρα εθνική περιαγωγή. Δυστυχώς το κινητό δεν έχει μυαλό όπως ο ιδιοκτήτης να γράφει το καλύτερο logo:rolleyes: :p. Τώρα κανονικά λειτουργεί όταν το οικείο σου δίκτυο έχει χάλια σήμα, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Π.χ εμένα στο Παρίσι συνδέεται πάντα με SFR αφού η Vodafone το έχει ως προτιμηταίο. Παρ'όλα αυτά μερικές φορές ενώ έχει full σήμα γυρνάει σε Orange... Kάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ. Και υπάρχει πάντα η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής ώστε να είναι μόνιμα στο δίκτυο που θέλεις...;) Πάντως στην Vodafone που έχω δεν λειτουργεί με καμία κυβέρνηση με WIND (θα μου πεις κάτι θα ξέρει... Θα ήταν υποβίβαση για την προσωπικότητα του κινητού και κατ' επέκταση του ιδιοκτήτη! :lol: :lol: :lol: Πλακίτσα!) Εγώ που έχω ένα Nokia N70 με TIM USIM από την Τετάρτη λέει WIND GR. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν το κλείνω και το ξανανοίγω μετά, λέει TIM GR στην αρχή και μετά από κανά 5λεπτο δείχνει το wind. Παράξενα πράγματα... Στο NOKIA κινητό της μάνας μου που το άλλαξα με τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω δεν γράφει τίποτε στην αρχή. Ανοίγει με κενό λογότυπο (και τι καλά φαίνεται το υπέροχο wallpaper Ζήσε τη στιγμή που της έφτιαξα :lol:) και μετά από καμιά 40ρια δευτερόλεπτα έρχεται το WIND GR (και χαλάει την αρμονία! :rolleyes:) Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα. Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό ενημέρωση ώρας! Και καμία αλλαγή στο λογότυπο. Θα μου πεις μπορώ να κλέισω την αυτόματη ενημέρωση ώρας. Ναι αλλά μήπως έτσι δεν θα γίνει ποτέ και η ενημέρωση λογοτύπου? Και σε τελική ανάλυση είμαι υποχρεωμένος να αλλάζω ρυθμίσεις στη συσκευή επειδή η Wind κάνει πειράματα και χαίρεται??? Εγώ δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο σε κανένα κινητό που άλλαξε. Βέβαια εγώ έβγαλα τις SIM για να τις αλλάξω οπότε μου ζήτησε μόνο του την ώρα αλλά λόγω αφαίρεσης της μπαταρίας. Καλά τόσο τραγικό είναι πια; Η καλύτερη λύση θα ήταν να μας προμηθεύσουν δωρεάν με νέες SIM, ή ακόμα καλύτερα με USIM. Αλλά αυτό βλέπεις θα τους κόστιζε παραπάνω απ' ότι τα "πειράματα" φίλε μου... Επανέφεραν τις κάρτες USIM;;;;;;;;;;;; Μήπως είναι άρρωστοι; Το ολο θεμα μου θυμιζει το 3G. Απλως να φαινεται... ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Ας γραφει και Uganta GR. Αλλαζει κατι? Κοίτα εγώ προσωπικά έχω θέμα με το Uganta GR. :p Αν ήταν κάτι άλλο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 εμενα ακομα λεει TIM GR Εγω εχω το Ν-80 και περα απο το sms που μου εστειλαν για αλλαγη από ΤΙΜ σε WIND το λογότυπο παραμενει ΤΙΜ GR Σε 3 SE κινητά δεν είδα καμία απολύτως αλλαγή στο λογότυπο. Μόνο η ενημέρωση της ώρας άλλαξε. Η οποία σε μένα πηγε 3 ωρες αργότερα.Φταίει ο άνεμος:lol: Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδιά είναι σίγουρα θέμα κινητού και όχι της κάρτας. Με την ίδια κάρτα sim που έχω (ΤΙΜ1 από φορητότητα) στο SE K600i που έχω εμφανίζει WIND GR ενώ στο Samsung D600 εμφανίζει TIM GR. Άρα παίζει ρόλο η συσκευή και όχι η κάρτα sim. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 se k700 TIM GR grafei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_930 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Έχω ένα SE K510i. Συνεχώς μου βγάζει για ενημέρωση της ζώνης ώρας κτλ. Πατάω αποδοχή αλλά δεν λέει να αλλάξει από ΤΙΜ GR σε WIND GR. Να ρωτήσω κάτι κι όλας. Αν βγάλω την SIM απ το Sony Ericsson και την βάλω σε ένα SIEMENS υπάρχει περίπτωση να δω προκοπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitroking Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το 6230i.. Το συζητησαμε με τον aris71 στο thread του 6230i και ειπε οτι με αναβαθμιση ειναι οκ.. Τελικα σε Nokia Shop θα μου την κανουν δωρεαν η πρεπει να παω σε WIND? Καποιος εγραψε οτι του την εκαναν δωρεαν και σε Νοκια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το 6230i.. Το συζητησαμε με τον aris71 στο thread του 6230i και ειπε οτι με αναβαθμιση ειναι οκ.. Τελικα σε Nokia Shop θα μου την κανουν δωρεαν η πρεπει να παω σε WIND? Καποιος εγραψε οτι του την εκαναν δωρεαν και σε Νοκια.. Η WIND θα σου κανει δωρεαν την αναβαθμιση εαν η συσκευη σου παρουσιαζει αυτο το προβλημα . Σε Nokia shop δεν ειναι υποχρεωμενοι ουσιαστικα να το κανουν , και προς το παρον δεν εχουν καποια επισημη πολιτικη να το κανουν και αυτοι δωρεαν (αν και το προβλημα στην ουσια ειναι της Νοκια και οχι της WIND) Μπορεις παντα ομως πριν τους το δωσεις να σου κανουν την αναβαθμιση , να περιγραψεις το προβλημα και να ρωτησεις αν θα το κανουν χωρις χρεωση / Μερικα πολυ απλα πραγματακια ... 1. Η αλλαγη του ονοματος στις οθονες των συσκευων δεν ειναι "υποχρεωτικη" αμμεσα λογω της ΤΙΜ ιταλιας αφου θεωρητικα δεν εχει ακομα ληξει το διαστημα για το οποιο ειναι πληρωμενο απο την Ελληνικη πλεον WIND . 2. Ακομα και αν ληξει αυτη η περιοδος , απεναντι στην Ελληνικη WIND η ΤΙΜ ιταλιας δεν μπορει να εχει καποια νομικη απαιτηση απο την στιγμη που η WIND θα μπορει να αποδειξει οτι εκανε οτι ειναι υποχρεωμενη και εχει τενχολογικα την δυνατοτητα να κανει ωστε να "ενημερωσει" τις συσκευες των συνδρωμητων της για την αλλαγη του ονοματος . Αυτο το κανει ηδη αλλα οχι ιδιαιτερα επιτυχημενα . 3.Η αδυναμια αναγνωρισης της "ενημερωσης" απο μια συσκευη δεν ειναι προβλημα της WIND αλλα της συσκευης και κατ'επεκτασην του κατασκευαστη της . Η WIND χρησιμοποιει μια δυνατοτητα τυποποιημενη σε μεγαλο βαθμο απο το πρωτυπο του GSM και οριακα και του UMTS και δεν ειναι δικη της ευθυνη προφανως το αν αυτη η δυνατοτητα λειτουργει σωστα σε ολες τις συσκευες ολων των κατασκευαστων και με ολες τις διαφορετικες εκδοσεις λογισμικου που τυχον εχουν . 4. Καθε κατασκευαστης μπορει να επιλεξει αν θα "ενσωματωσει" σε μια συσκευη αυτη την δυνατοτητα μαζι συνηθως οντως με την αυτοματη ενημερωση ωρας . Πολλες φορες η ενσωματωση της δεν γινεται με βαση απολυτα το "πρωτυπο" του GSΜ για αυτη την λειτουργια με αποτελεσμα να παρουσιαζονται διαφορα προβληματα σαν αυτα που εχουμε στην περιπτωση της ΤΙΜ . 5. Ειναι λογικο απο την πλευρα της ΤΙΜ να θελει να κανει την ενημερωση , κυριως για το Brand Name που αλλαζει αλλα και για να "φτασει" σε οσο το δυνατον περισσοτερους απο τους συνδρομητες της αμμεσα η αλλαγη ονοματος . 6.Να αλλαξει δωρεαν τις καρτες των συνδρομητων που οι συσκευες τους αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα με την ενημερωση ειναι εν μερη λογικο δεν ειναι ομως αμμεσα και ευκολα εφικτο . φανταστειτε ενα παιδι 19 χρονων με μια συνδεση συμβολαιου στο ονομα του πατερα του να μπαινει σε ενα καταστημα για να αντικαταστησει την καρτα και τον υπαλληλο να του λεει πολυ λογικα οτι πρεπει να ειναι παρων ο ιδιος ο συνδρομητης .... Φυσικα μιλαμε παντα για συσκευες σαν το 6230i και τα προβληματα που αυτο παρουσιαζει και οχι απλα σε οσες συσκευες δεν αλλαζει το ονομα στην οθονη . 7. Δεν ειναι δυνατον να προσεγγισεις προσωπικα καθε εναν απο τους συνδρομητες σου και να τον ενημερωσεις για δωραν αλλαγη SIM , και δεν ειναι και βεβαιο οτι ολοι τους ειτε θα ενδιαφερθουν ειτε θα το κανουν . Και αν το κανουν , δεν ειναι βεβαιο αν θα το κανουν αμμεσα πριν η συσκευη τους παρουσιασει καποιο τυχον προβλημα . Και φυσικα στην περιπτωση των καρτοκινητων δεν ειναι δυνατη η προσεγγιση/ενημερωση πολλων απο αυτων καθως η ΤΙΜ δεν εχει τα στοιχεια τους καταχωρημενα . Φυσικα υπαρχει παντα η αυτοματη ενημερωση μεσω γραπτου μηνυματος . Και εννοειται οτι τα προβληματα με την παρουσια του ιδιου του ιδιοκτητη καθε φορα ειναι τα ιδια με πιο πανω . 8. Και βασικοτερο . Τιποτα δεν ειναι τοσο απλο και δεν λυνεται τοσο ευκολα οσο μπορει να το δει καποιος ή καποιοι σε ενα φορουμ στο ιντερνετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Επίσης (ψιλοάσχετο γιατί δεν έχω λάβει καν ακόμα την ενημέρωση ΟΤΑ), στο W880i όταν έχω ανοιχτή την αυτόματη προσαρμογή ζώνης ώρας, το κινητό τα παίζει κάθε φορά που συνδέεται στο GPRS γιατί η Wind νομίζει ότι βρισκόμαστε στο UTC+2 στη χειμερινή ώρα Ελλάδος, ενώ εγώ επιμένω ότι είμαστε στη θερινή ώρα και το κινητό επιμένει να μου λέει "μα το δίκτυό σας λέει ότι είστε στη χειμερινή ώρα)!!! Δεν νομίζω να φταίει το κινητό, μάλλον στη Wind τα έχουν μπερδέψει λίγο... Τέλος πάντων, έχω κλείσει την αυτόματη ενημέρωση της ζώνης ώρας και έχω αφήσει μόνο την αυτόματη ενημέρωση του ρολογιού και δεν έχω πρόβλημα! Επίσης, πότε θα μου έρθει επιτέλους η ΟΤΑ αναβάθμιση του λογοτύπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Επίσης (ψιλοάσχετο γιατί δεν έχω λάβει καν ακόμα την ενημέρωση ΟΤΑ), στο W880i όταν έχω ανοιχτή την αυτόματη προσαρμογή ζώνης ώρας, το κινητό τα παίζει κάθε φορά που συνδέεται στο GPRS γιατί η Wind νομίζει ότι βρισκόμαστε στο UTC+2 στη χειμερινή ώρα Ελλάδος, ενώ εγώ επιμένω ότι είμαστε στη θερινή ώρα και το κινητό επιμένει να μου λέει "μα το δίκτυό σας λέει ότι είστε στη χειμερινή ώρα)!!! Τι ακριβώς εννοείς φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Με SE K300 και F2G, με ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση ζώνης ώρας, κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου ζητά να αποδεχθώ την ενημέρωση. Είναι φυσιολογικό; Mε sim της cosmote δεν το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Εμένα το W300i (αλλά και το Ζ560 του αδερφού μου) ακόμα ΤΙΜ λένε. Τι να κάνουμε για να μπούμε στη νέα εποχή; Με SE K300 και F2G, με ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση ζώνης ώρας, κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου ζητά να αποδεχθώ την ενημέρωση. Είναι φυσιολογικό; Το ίδιο και τα δικά μας... Τι έγινε εκεί στην ΤΙΜ, τα Sony Ericsson δεν τα λογίζουν ως κινητά; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Θα απενεργοποιήσω την αυτόματη ζώνη ώρας. Στο κάτω κάτω ως λειτουργία δεν χρησιμεύει σε κάτι... Εννοείται ότι και σ' εμένα ακόμη ΤΙΜ γράφει η οθόνη... Μήπως όμως απενεργοποιώντας την αδυνατεί η συσκευή να λάβει την ΟΤΑ αλλαγή λογότυπου; Ξερω ότι το θεμα εχει ξανασυζητηθεί, αλλά θετικά και με σιγουριά δεν απάντησε κανείς, γι' αυτό ξαναρωτώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Εμένα το W300i (αλλά και το Ζ560 του αδερφού μου) ακόμα ΤΙΜ λένε. Τι να κάνουμε για να μπούμε στη νέα εποχή; Το ίδιο και τα δικά μας... Τι έγινε εκεί στην ΤΙΜ, τα Sony Ericsson δεν τα λογίζουν ως κινητά; Γιατί νομίζεις με NOKIA βλέπουμε WIND? TIMGR ακόμα και άγιος ο Θεός. http://iridium.csd.auth.gr/~stam/Screenshot0004.jpg Που είναι η WIND που είναι ο πουτσίνι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts