Jump to content

Nitroking

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nitroking

  1. Εγω την εβαλα με το χερι.. Πολυ πολυ καλη, αλλα με εκνευριζουν 1-2 πραγματα στο 4.1 sense και εβαλα eleganzia 2,8,0 που δειχει να ειναι πολυ σοβαρο εργαλειο!
  2. Φιλε kandilak ευχαριστω.. Το θεμα ειναι οτι το revolutionary δουλευει μονο μεχρι 1.18 hboot κι εγω εχω 1.27.. Προφανως το εκανες επι gingerbread εποχης ε? Τελικα κουτσα στραβα προχωρησα, το εκανα root, εκανα και S-OFF και τωρα προσπαθω να φλασαρω το recovery αλλα μου βγαζει το εξης error: Πρωτα βγαζει ΟΚΑΥ κι απο κατω FAILED.. <remote:not allowed>.. Τελικα ενω λενε οτι δεν εχει θεμα να ειναι LOCKED ο bootloader μετα το S-OFF, εμενα μου βγαζε το παραπανω.. ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ UNLOCK οπως καναμε στην αρχη με το τοκεν της HTC!! Εγινε και το flash της recovery.. Το CID τι ειναι και χρειαζεται να το κανω οπωσδηποτε? Τελικα εβαλα την insertcoin που μου προτεινε ο φιλος kollatos παραπανω, αλλα εχω να ρωτησω τα εξης: 1) Την εχω βαλει οντως? Εκανα full wipe, μετα install zip file from sd card, με ρωτησε διαφορες κουλαμαρες που δεν καταλαβαινα τυπου ZRAM, sweep2wake κτλ ειπα οχι σε αυτα και μετα εκανε ενα τσακ μπαμ και λεει ολα καλα κανε reboot 2) Καπου διαλεξα να βαλω percentage στην τροφοδοσια αλλα παλι βλεπω το γελοιο σηματακι της μπαταριας για το ποσο μου μενει.. Μπηκε οντως? 3) Το σημα της vodafone δεν εφυγε απο την εκκινηση, πως θα γινει να το ξεφορτωθω?? 5) Που βλεπω πληροφοριες για τη ROM που εχω βαλει? Δε βρηκα κατι στα μενου.. Μονο για το κινητο.. Εβαλα την stable 5.5 αλλα βλεπω στο http://www.htcsensationroms.com/ οτι η τελευταια insertcoin ειναι η 2.40, πως γινεται αυτο? 6) Τωρα μπορω να παω να δοκιμασω μια με gingerbread? Η επειδη εχω παει σε ICS δε γινεται να παω πισω? Ευχαριστω παιδια! Εdit: Παω να φλασαρω την Eleganzia.. Ελεγε οτι θελει 3.33 firmware.. Το εγκαθιστω, το universal απο xda, ολα καλα.. Βαζω καπακι την eleganzia, διαλεγω να ξηλωσει διαφορα οπως HTC HUB, google plus, google search, htc stocks κτλ και οταν ανογιει το τηλεφωνο ειναι ολα παλι εκει στη θεση τους! Επισης αν παω στο πληροφοριςες για το τηλεφωνο παλι λεει 3.32 και 4.03 android.. Γιατι δεν περνιεται? Τι παει στραβα? Στο τελος ειπε οτι η eleganzia_ics was installed successfully.. Ε που ειναι, τι κανω λαθος? ΒΟΗΘΕΙΑ!
  3. Παιδια θα ηθελα λιγη βοηθεια.. Ξεκινησα να κανω unlock bootloader/s-off/root/recovery κτλ απο αυτον τον οδηγο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1864053 Ετσι εκανα το unlock μεσω της HTC και τωρα ειμαι S-ON.. Ομως το αρχειο που λεει ο τυπος στο s-off ειναι το controlbear (ControlbearRelease_pyramid_ICS_WIN.zip) και αυτο δεν υπαρχει πια! Απο οτι εχω καταλαβει εχει αντικατασταθει απο το Juopunut.. Ομως αυτο το Juopunut λενε οτι λειτουργει αν δεν εισαι HTC_unlocked.. Και δεν μπορω να βρω πουθενα το αρχειο controlbear! Μηπως το εχει κανεις ωστε να συνεχισω το μπουσουλα? Αλλιως τι να κανω για να προχωρησω με το S-OFF? Λενε οτι το Juopunut τρεχει και με htc unlocked αλλαπρεπει να γινεις root.. Kαι πως θα γινω root αν ειμαι s-on και δεν εχω φλασαρει recovery?? Ευχαριστω παιδια
  4. Ευχαριστω! Το sense 4.1 παιζει καλα? Η να παω σε 3.6? Με τους πυρηνες τι να κανω? Χρειαζεται να κανω κατι? Ηταν απο vodafone το τηλεφωνο, δεν ξερω αν επηρεαζει σε κατι αυτο..
  5. Τελικα ποια ειναι η καλυτερη εκδοση στην παρουσα φαση με sense παντα?
  6. Παιδια εμενα γιατι δε μου βγαζει το update? Εχω εκδοση βασικου φασματος: 11.69Α.3504.00U_11.23.3504.07_M2.. Δεν εχω βαλει ποτε χερι στο τηλεφωνο.. Τι πρεπει να κανω για να αναβαθμιζεται πλεον? Εχω πολλα θεματα, ουτε το bluetooth δε δουλευει πλεον.. Επισης υπαρχει κανα λινκ να διαβασω πως να παιρνω backup πριν φλασαρω? Ευχαριστω Aν με το nandroid backup εννοουμε αυτο που παιρνουμε απο το recovery mode τοτε οταν παω να μπω μου βγαζει αρχικα το εικονιδιο με το τηλεφωνο και ενα πρασσινο εικονιδιο ανακυκλωσης απο πανω και μετα καπακι μου βγαζει το κοκκινο τριγωνο με το θαυμαστικο, γιατι δε μπαινει σε recovery mode ρε παιδες, και πως θα παρω backup??? Ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  7. Ειναι πολυ ασαφεις οι οδηγιες.. Γιαυτο ρωτησα για ανδροιδ συγκεκριμενα.. Ευχαριστω παντως!
  8. Παντως με το προηγουμενο απο το ics εβγαζε καθε 15 μερες update.. Τωρα εκανε μια το πασχα, τα μαμησε ολα και απο τοτε τιποτα απολυτως..
  9. Ας παρει οτι θελει αρκει να σταματησει αυτα τα προβληματα που εχει με την ICS! Τι hard reset, τι οτιδηποτε εκανα δε λεει να στρωσει.. Ειδικα αυτο που κοβεται για λιγα δευτερολεπτα το wifi και ξαναρχεται ειναι απειρο σπασιμο, στο viber πχ..
  10. Ρε παιδια ξερουμε τις ρυθμισεις για τα mms σε android? Ευχαριστω
  11. Εγω εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ισως βελτιωθηκε καπως αλλα πχ το bluetooth δεν παιζει απο gallery.. Εχω απογοητευτει, θελω να γυρισω σε 2.3.4, ζωαρα εκανε το τηλεφωνο εκει.. Το HTC Sense μου παροτι το Android ειναι 4.0.3, ειναι 3.6.. Αυτο δε θα πρεπε να αναβαθμιστει απο μονο του? Μηπως παιζει αυτο ρολο?
  12. Εμενα μου σκαει το bluetooth αν παω να στειλω απο τη gallery και με ρωταει αν θελω να κανω αναφορα στην HTC.. Απαραδεκτο κωλοICS..
  13. Nαι.. Αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι το s-off.. Επισης εχω ηδη το ICS.. Η ρομ θα το αλλαξει αυτο? Ειναι λιγο συγκεχυμενα στο μυαλο μου.. Ειχα μεινει στα ρομ και ραδιο του wm..
  14. Εχουμε κανεναν οδηγο? Θα ηθελα να βαλω καποια επισημη ρομ..
  15. H συσκευη ειναι αψογη.. Root βαριεμαι να κανω.. Ρομ αν καταλαβαινω τι εννοεις εχει μια vodafone αφου απο κει το πηρα μεσω επιδοτησης..
  16. Καλα θα ηταν να ειναι μονο αυτο το προβλημα... Μια σελιδα πισω εχω γραψει τα εξης:
  17. Ναι ειδαμε και με το ICS τι ωραια που δουλευει το τηλεφωνο.. Σκετη καταστροφη ηταν! Και η HTC κοιμαται δεν εχει βγαλει ουτε ενα update.. Εκανα factory reset και περιμενω να δω τι θα γινει.. Αντε γιατι μου χει σπασει τα νευρα.. Ειδικα αυτο με τον ηχο κλησης ειναι απαραδεκτο!
  18. Φιλε μου εσυ φανταζομαι θα ξερεις.. Μπορεις να μας πεις τι να κανουμε για τα bugs της 4.0.3?
  19. Παιδια εχω κι εγω ακριβως τα ιδια προβληματα που περιγραφει η φιλτατη mtsek85.. Οταν αγορασα το τηλεφωνο ειχε πανω την 2.3.3 νομιζω, μετα μπηκε η 2.3.4.. Ως τοτε ολα τελεια.. Ειχα μαλιστα εντυπωσιαστει απο τη σταθεροτητα του! Οταν εβαλα την 4 εντυπωσιαστικα απο τις αλλαγες και απο το οτι η HTC δε μας εχει ξεχασει και μας κρατα "ενημερους".. Ομως εκτοτε αρχισαν τα ζορια.. 1)Πολλες φορες χανει τον ηχο κλησης κι απο super mario bros γινεται κατι "ντριιιν, ντριιιν, ντριιν" και μου τη σπαει απιστευτα.. Μαλιστα καμια φορα διαλεγει αλλο ηχο κλησης! 2)Πολλες φορες κολλαει οταν παταω το power button και θελω να το ξεκλειδωσω απλα και τραβαει restart.. 3)Ο Opera εχει λιωσει να κολλαει στην αρχικη οθονη, κυριως αμα τον διαλεξεις ως ενεργεια μετα απο redirect, πχ απο link στο fb.. 4)Το wifi ενω ειναι συνδεδεμενο δε δειχνει το εικονιδιο στη μπαρα πολλες φορες.. Επισης πολλες φορες αποσυνδεεται και μου κοβει πχ τις κλησεις στο viber, πολυ σπασιμο.. 5)Διαφορα αλλα που προσπαθω να μη θυμαμαι γιατι συγχιζομαι.. Να πω επισης οτι το ειχα αγορασει απο τη vodafone και ακομα βγαζει τη σταγονα στην αρχη.. Παιζει ρολο? Χρειαζεται να ξηλωσω τη vodafone μπας και παιζει αυτη ρολο? Με τις εργοστασιακες ρυθμισεις διορθωνεται σιγουρα? Πραγματικα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να ξαναφτιαχνω οθονες κτλ μετα.. Ευχαριστω πολυ!
  20. Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το 6230i.. Το συζητησαμε με τον aris71 στο thread του 6230i και ειπε οτι με αναβαθμιση ειναι οκ.. Τελικα σε Nokia Shop θα μου την κανουν δωρεαν η πρεπει να παω σε WIND? Καποιος εγραψε οτι του την εκαναν δωρεαν και σε Νοκια..
  21. Αρα πρεπει να παω να κανω αναβαθμιση, οπως το φανταστηκα.. Σε Nokia Shop να παω ε? Τη χρεωνουν?
  22. ΟΚ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Κοιτα να δεις που πεσαμε στην περιπτωση τωρα!:X Οταν εχεις νεοτερα ποσταρε σε παρακαλω γιατι μου τη δινει που ειμαι με το 6220 τωρα..:O
  23. Παιδια εγω επαθα το εξης κουλο σημερα.. Εχω Q η οποια ως γνωστο δουλευει με τις κεραιες της ΤΙΜ η οποια σημερα εγινε WIND.. Ε απο την ωρα που αλλαξε το logo και εγινε WIND GR το κινητο εχει τρελαθει να κανει restart! Για την ωρα δεν μπορω καν να το ανοιξω, με το που βαλω pin και ανοιξει κανει συνεχως restart απανωτα! Εβαλα Cosmote καρτα και ολα οκ.. Με TIM καρτα τα ιδια, ισως λιγο καλυτερα.. Μια σταση που παρατηρω οτι κανει ειναι οταν με ρωταει αν θελω να γινει ενημερωση ωρας/ημερομηνιας και με το που πατησω ειτε οκ ειτε οχι restart στο καπακι! Τι γινεται, εχει κανεις καμια ιδεα?:X
  24. Παιδια υπαρχει καμια σελιδα που να εχει παιχνιδια,προγραμματακια κτλ για το 6230i?
  25. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε..Πωπω στραβομαρα!
×
×
  • Create New...