Jump to content

Ποια είναι η χειρότερη αγορά σας;

manolissinger
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 155
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα samsung galaxy tab 1 και 2.

Απο τις χειροτερες εμπειριες σε Αντροιντ που ειχα.

Το samsung galaxy Tab 10.1 ηταν και για μενα μια απο της χειροτερες αγορες μου:O μετα πήρα το Note 10.1 που είναι καταπληκτικό:):D

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Ενα κινητο lg i-mode που πηρα τα χριστουγεννα του 2005,οταν πηγαινα 1η γυμνασιου.Επιρεασμενος και ενθουσιασμενος απο τις διαφημισεις ,εδωσα ολο το χριστουγεννιατικο χαρτζιλικι μου και το πηρα μονο και μονο για το i-mode,ενω ηταν τελειως αχρηστο κινητο.Δεν ειχε ΟΥΤΕ υπερυθρες,ΟΥΤΕ bluetooth,ΟΥΤΕ mp3 player,πραγματα που ειχαν τα περισσοτερα κινητα της εποχης στην ιδια τιμη(περιπου 150 € εκανε νομιζω).Πανω στον χρονο αρχισε να βγαζει προβληματα και σε 2 χρονια χαλασε ολοκληρωτικα.Και το i-mode τελικα ηταν μια βλακεια γιατι σε χρεωνε για τα παντα.Ειχα φαει κανα 2 καρτες ολοκληρες "εξερευνωντας" το i-mode.Αφου ειχα υπολογιστη με internet,τι το ηθελα το i-mode?

τα πακέτα τσιγάρα που αγόραζα τόσα χρόνια που κάπνιζα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Α τι ωραιο θεμα!

Εννοειται οτι θα αναφερω οταν εψαχνα για radio\cd\mp3 για το αμαξι μου και κοιτουσα στο mediamarkt για κανα πιονερ, σονυ κλπ και χαζευα ο Μ@Λ@Κ@Σ ενα felix (100-120€ δε θυμαμαι), αν εχετε το θεο σας... οχι felix ο γατος - google - αλλα μαρκα. Η μαρκα ηταν felix..... και ειχε οθονη 3,5' περιπου και tv tuner δεχκτη, με dvd player.. ειδα tv tuner και επειξα..

Δεν ειχα χειροτερη αγορα. Το cd οταν το εβαζες μεσα... δεν εβγαινε. απλα δεν εβγαινε, δε γουσταρε. εβγαινε οταν ζαλισα το κουμπι open... on adrenaline rush. Δηλαδη εκαιγα ενα cd mp3 με 100 τραγουδια και παντρευομουν το cd για κανα 6μηνο...

Επισης στις λακουβες μη ξεχνιομαστε, απο cd γυριζε σε radio. γιατι ετσι. απεφευγα τις λακουβες οχι για τα αμορτισερ αλλα γιατι μ'αρεσε το τραγουδι.

Τα αλλα δε τα λεω, δε χρειαζονται (UI, ποιοτητα κατασκευης ενταξει λες και το συρναμολογησες μονος σου)

Τελος παντων, πηρα ενα alpine και βρηκα την υγεια μου.

Α τι ωραιο θεμα!

Εννοειται οτι θα αναφερω οταν εψαχνα για radio\cd\mp3 για το αμαξι μου και κοιτουσα στο mediamarkt για κανα πιονερ, σονυ κλπ και χαζευα ο Μ@Λ@Κ@Σ ενα felix (100-120€ δε θυμαμαι), αν εχετε το θεο σας... οχι felix ο γατος - google - αλλα μαρκα. Η μαρκα ηταν felix..... και ειχε οθονη 3,5' περιπου και tv tuner δεχκτη, με dvd player.. ειδα tv tuner και επειξα..

Δεν ειχα χειροτερη αγορα. Το cd οταν το εβαζες μεσα... δεν εβγαινε. απλα δεν εβγαινε, δε γουσταρε. εβγαινε οταν ζαλισα το κουμπι open... on adrenaline rush. Δηλαδη εκαιγα ενα cd mp3 με 100 τραγουδια και παντρευομουν το cd για κανα 6μηνο...

Επισης στις λακουβες μη ξεχνιομαστε, απο cd γυριζε σε radio. γιατι ετσι. απεφευγα τις λακουβες οχι για τα αμορτισερ αλλα γιατι μ'αρεσε το τραγουδι.

Τα αλλα δε τα λεω, δε χρειαζονται (UI, ποιοτητα κατασκευης ενταξει λες και το συρναμολογησες μονος σου)

Κλαίω απλά :lol::lol:

Εγω μετάνοιωσα που πήρα τα ακουστικά ανοιχτού τύπου Sony V55. Τα πήρα για να ακούω μουσική από το κινητό και όταν παίζω στο pc αλλά δεν με βόλεψε ούτε στη μια ούτε στην άλλη περίπτωση. Συνήθως μουσική ακούω ξαπλωμένος και δεν στέκονται καλά και στο pc παίζω με γυαλιά και με χτυπάνε. Ελπίζω να βρω κάποιον να τα δώσω. Κανένας DJ από Θεσσαλονίκη ρε παιδιά?

πηρα ενα mini hifi pioneer,το οποίο ήταν αξιόλογο μηχάνημα βεβαια, αλλά το πήρα με σκοπό να ακούμε ραδιόφωνο σπίτι.

η κεραία δεν επιανε σχεδόν τίποτα στο μοναδικό σημείο που μπορούσαμε να το βάλουμε, και ετσι κατέληξα να το πουλήσω μεταχειρισμένο σε 6 μήνες...

Α τι ωραιο θεμα!

:lol::lol::lol::lol:

Δεν υπάρχεις απλά!!!

Ενα κινητο απο πλαισιο που στολίσε με αρνητική ψήφο την σελίδα τους στο skroutz,πρωτο πρωτο,έτσι για να προσέχουν τους καλούς πελάτες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ προ ολίγων μηνών πήρα 2 ιονιστές αυτοκινήτου κινέζικους από ebay οι οποίοι όταν τους άνοιξα μέσα δεν είχαν τίποτα άλλο παρά ένα λεντάκι που άναβε.

Έριξα βέβαια αρνητική ψήφο και τον ξέχεσα τον πωλητή για να μην την πατήσει και άλλος.Βέβαια το ποσό εννοείται ήταν ευτελές.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

• 2 weeks later...
To Nokia 3600 ήταν νομίζω. Μακάρι να έκλαιγα μόνο τα λεφτά μου. Δυστυχώς, όμως, έκλαιγα όλες τις ανεκτίμητες φωτογραφίες που είχα βγάλει με αυτό, μερικές με την αγαπημένη μου γατούλα που είχε πλέον πεθάνει. Πού να φανταστώ ότι δε θα υπήρχε κανένας απολύτως τρόπος να βγουν οι φωτογραφίες από το κινητό; Ούτε blutooth, ούτε υπέρυθρες, ούτε υποδοχή για απλό καλώδιο δεν είχε, ούτε καν MMS για να μπορέσω να τις στείλω σε άλλο! Έλεος! Παντελώς απαράδεκτο για την εποχή του. Ποιός ο λόγος να έχει κάμερα τότε; Από τότε μίσησα τη Nokia...

LG gt 505. Το κινητό απάτη που έσκασα κοντά 250€ πριν κάτι χρόνια. Κολλούσε παντού και πάντα, ακόμα και όταν επιχειρούσα να κάνω κλήση. Χάλια αφή και κακή μπαταρία. Καλά για ίντερνετ δεν το συζητάμε δεν άνοιγε καν. Το κράτησα 2 μήνες μέχρι που μου έπεσε από την τσέπη και έσπασε η οθόνη. Κάποιος με καταραστηκε, ακόμα κλαίω τα λεφτά.

Huawei Sonic. Το χειροτερο κινητο που περασε απο τα χερια μου με διαφορα...

To Nokia 3600 ήταν νομίζω. Μακάρι να έκλαιγα μόνο τα λεφτά μου. Δυστυχώς, όμως, έκλαιγα όλες τις ανεκτίμητες φωτογραφίες που είχα βγάλει με αυτό, μερικές με την αγαπημένη μου γατούλα που είχε πλέον πεθάνει. Πού να φανταστώ ότι δε θα υπήρχε κανένας απολύτως τρόπος να βγουν οι φωτογραφίες από το κινητό; Ούτε blutooth, ούτε υπέρυθρες, ούτε υποδοχή για απλό καλώδιο δεν είχε, ούτε καν MMS για να μπορέσω να τις στείλω σε άλλο! Έλεος! Παντελώς απαράδεκτο για την εποχή του. Ποιός ο λόγος να έχει κάμερα τότε; Από τότε μίσησα τη Nokia...

To Nokia 3600 ήταν νομιζεις!. Νομιζεις, αλλα δεν ηταν αυτο καθως ειχε και bluetooth και usb θυρα:

http://www.mobile-phone.pk/images/mobiles/Nokia-3600-slide-3.jpg

Το οτι πηρες κακο μοντελο νοκια δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο σενα, που δεν ειδες τα χαρακτηριστικα του πριν το παρεις. Και πιθανοτατα θα εσκασες πολυυυυ λιγα χρηματα για να το παρεις.

LG gt 505. Το κινητό απάτη που έσκασα κοντά 250€ πριν κάτι χρόνια. Κολλούσε παντού και πάντα, ακόμα και όταν επιχειρούσα να κάνω κλήση. Χάλια αφή και κακή μπαταρία. Καλά για ίντερνετ δεν το συζητάμε δεν άνοιγε καν. Το κράτησα 2 μήνες μέχρι που μου έπεσε από την τσέπη και έσπασε η οθόνη. Κάποιος με καταραστηκε, ακόμα κλαίω τα λεφτά.

Tα lg ακομα και σημερα καποιοι τα πιστευουν οτι ειναι ελλατωμματικα και κολανε συνεχεια. Αν και εμενα το μονο μοντελο που κρατησα το lg gm205 βρηκε καλο, αν και εχει καποια κολληματα και αυτο στο ραδιοφωνο.

Η χειροτερη αγορα μου ειναι το πρωτο μου κινητο 3510 που δεν εστελνε/εφτιαχνε ηχους κλησης(μια μοδα της εποχης), το δευτερο κινητο μου 7250ι που δεν ειχε ξεκλειδωτες υπερυθρες(μια μοδα της εποχης) και το ενα μπουφαν που δεν το φορεσα ποτε καθως..(δεν ηταν μια μοδα της εποχης!..:p).

Α τι ωραιο θεμα!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα.α......

Έκλαψα από τα γέλια...

Θεϊκή περιγραφή...

:rotfl::rotfl::rotfl:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Να συμπληρώσω και τη καζούρα που έτρωγα από φίλους όταν το κινητό έκανε τα δικα του. Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου οι φωνές τους και ότι τα LG είναι μόνο για air condition. :D

Πλέον έχουν αλλάξει γνώμη.

Από τις χειρότερες αγορές θεωρώ το εισιτήριο που πήρα για να δω την ταινία της Lacta "Love In the End"... Ένα χάλι και μισό! Επίσης κατά καιρούς διάφορα από το eBay...

Από τις χειρότερες αγορές θεωρώ το εισιτήριο που πήρα για να δω την ταινία της Lacta "Love In the End"... Ένα χάλι και μισό! Επίσης κατά καιρούς διάφορα από το eBay...

Καλά και συ τι πήγες εκεί, εκτός άμα σε επρηξε ΠΟΛΥ η κυρα :p

Το ΝΟΚΙΑ Ν97....συνεχεια εβγαζε μηνυμα ανεπαρκης μνημη και ηταν η αιτια που πηγα στο Android με το S1

Καλημέρα!!!:) Η χειρότερη μου αγορά ήταν ένα iPod nano πριν κάτι χρόνια!!Μια αγορά 200+ ευρώ και από την πρώτη στιγμή δεν με γέμισε...λίγο καιρό μετά την αγορά χάθηκε και έκτοτε αγνοείται η τύχη του!! :)

Καλημέρα!!!:) Η χειρότερη μου αγορά ήταν ένα iPod nano πριν κάτι χρόνια!!Μια αγορά 200+ ευρώ και από την πρώτη στιγμή δεν με γέμισε...λίγο καιρό μετά την αγορά χάθηκε και έκτοτε αγνοείται η τύχη του!! :)

και εμενα η χειροτερη αγορα ηταν ενα ipod nano 8gb 5th gen του 2009 με 150 ευρω που αν και ηταν πολυ καλο το χρησιμοποιησα περα απο τον πρωτο μηνα ελαχιστες φορες και εμεινε στο συρταρι..

πουληθηκε προ ημερων στα 60 ευρω γιατι δεν θα το χρησιμοποιουσα ποτε μαλλον οπως το εκοβα

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra